Sandy Mahl nettovarallisuus

Paljonko Sandy Mahl Worth on?

Sandy Mahl nettovarallisuus: 125 miljoonaa dollaria

Sandy Mahlin nettovarallisuus: Sandy Mahl on yhdysvaltalainen liikenainen, joka on luultavasti tunnetuin siitä, että hän on kantrimusiikkitähden entinen vaimo, Garth Brooks . Sandy Mahlin nettovarallisuus on 125 miljoonaa dollaria.

Sandy Mahl tapasi Garth Brooksin ollessaan molemmat opiskelijoita Oklahoman osavaltion yliopistossa. Hän työskenteli osa-aikatyöntekijänä. Eräänä iltana hänet kutsuttiin hajottamaan rähinä paikallisen baarin kylpyhuoneessa. Hän päätyi ajamaan Sandy Mahlin, yhden tappelijoita, kotiin, ja he alkoivat seurustella.

He menivät naimisiin vuonna 1986 ja muuttoivat sitten Nashvilleen, missä hän aikoi jatkaa musiikinhoitajaa. Garth kamppaili alun perin, mutta Sandy Mahl käski häntä jatkamaan musiikillisia unelmiaan.

Allie Colleen Brooks ja Sandy Brooks (Kuva: Rick Diamond / Getty Images)

Garthin oma nimi debyyttialbumi julkaistiin huhtikuussa 1989. Se oli valtava hitti, joka lopulta sertifioitiin Diamondiksi yli 10 miljoonan myynnin myötä. Valitettavasti Garthin säälimätön kiertueaikataulu ja toistuva uskottomuus johti lopulta siihen, että pari haki avioeroa vuonna 2000.

Avioerosopimus : Pari avioitui ystävällisesti, mutta heillä olisi yksi niistä kalleimmat avioerot kaikkien aikojen. Garth maksoi Sandylle 125 miljoonaa dollaria! He jatkoivat kolmen lapsensa, kaikkien tyttärien, vanhempien kanssa. Garth Brooks on nyt naimisissa maanmiehetähden, Tricia Yearwoodin kanssa.

Sandy Mahl nettovarallisuus

Hiekkainen ateria

Nettovarallisuus: 125 miljoonaa dollaria
Sukupuoli: Nainen
Ammatti: Lauluntekijä
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu