Santana haluaa soittaa (kitaraa) Las Vegas Raidersille

Carlos Santana esiintyy Las Vegasin Hard Rock -hotellissa vuonna 2010. (Las VegasJournal)Carlos Santana esiintyy Las Vegasin Hard Rock -hotellissa vuonna 2010. (Las VegasJournal) Woodstock -juliste esitetään Allegiant Stadiumin 1960 -baarissa torstaina 29. huhtikuuta 2021. (John Katsilometes/Las VegasJournal) @JohnnyKats Vuoden 1960 baari Allegiant Stadiumilla esitetään torstaina 29. huhtikuuta 2021. (John Katsilometes/Las VegasJournal) @JohnnyKats Mark Shunock nähdään Allegiant Stadiumilla torstaina 29. huhtikuuta 2021. (John Katsilometes/Las VegasJournal) @JohnnyKats

Kats! Bureau tässä kirjoituksessa on Allegiant -stadionin osiossa 101, päävyöhykkeellä noin 60 metrin päässä Al Davis -muistopolttokannan tukikohdasta. Vaikuttava. Mutta silti yritetään löytää virtalähde.

Olemme oppineet täällä tänään, että rauha ja rakkaus voivat olla olemassa Raider Nationissa. Vuoden 1960 baari, jossa on groovinen, psykedeelinen logo ja vintage Woodstock Music Festival -juliste. Ja todellinen Woodstock -päähine, Charlie Santana , on ollut Raiders -fani lähes 50 vuoden ajan.

Rock -legenda on samanlainen kuin franchise, koska hän muutti Las Vegasiin Bay Area -alueelta, vaikka hänellä on edelleen koti siellä.Santana sanoo innokkaasti tapaavansa Allegiant Stadiumin joukkueen kanssa. Hän haluaisi pelata Raidersissa, emmekä tarkoita kulmahyökkääjää.

The @Raiders #Raiderettes ensi esiintyminen @AllegiantStadm ... #Vanhurskas #RJnow @reviewjournal pic.twitter.com/y1cwbUJERn

haamuseikkailut kausi 13 jakso 4

- John Katsilometes (@johnnykats) 30. huhtikuuta 2021

Se olisi suuri kunnia, tiedättehän. Minusta tuli Raiders -fani vuonna 1973, Santana sanoi kysyttäessä esiintymisestä Raiders -pelin aikana Allegiant Stadiumilla. Tajusin, että Raidersilla on tämä yhteisyys ja yhteys kadulle. En tiedä miten se on nyt, mutta oli aika, jolloin ihmiset myivät enemmän Raider -tuotteita kuin mitään, koska ihmiset hupussa, ghetto, barrio ja shantytowns tunnistivat heidät.

Hän viittasi vinoon Dallas Cowboysiin Raidersiin verrattuna.

Raiderettes kävelee esiintymään kentällä ensimmäistä kertaa! pic.twitter.com/O5NWv5vPCz

- Allegiant Stadium (@AllegiantStadm) 30. huhtikuuta 2021

chick-fil-a las vegas, nv

Jostain syystä siellä on America's Team ja sitten Raiders, hän sanoi.

mikä on gordon ramsayn nettovarallisuus

Santana ei ole vielä käynyt Allegiant -stadionilla. Mutta hän on ystäviä Raiders-omistajan Mark Davisin kanssa, joka on sanonut haluavansa, että Santana keinuttaa stadionia puoliajalla, ennen peliä tai molempia, kun paikka on täynnä.

Santana olisi valmis klassisen rockin herätykseen Allegiantissa. Hän mainitsi vuoden 2016 San Francisco Festin AT&T Parkissa, San Francisco Giantsin kotona. Tämä olisi yhdistävä tunnelmainen konsertti.

Se ei ole mahdollisuuksien ulkopuolella, Santana sanoi. Teimme tällaisen asian jonkin aikaa sitten Tower of Powerin, Doobie Brothersin, Steve Millerin, Santanan ja Journeyn kanssa. Teimme sen noin kolme tai neljä vuotta sitten, joten voimme laittaa uuden spektaakkelin, uuden tapahtuman.

Kun kaikki tapahtuu, jakautumisen, erottelun ja saavutuksen kanssa, meidän on vietävä tämä Amerikkaan. Yleensä meitä yhdistää musiikki.

Brooks & Badain

kuinka paljon wiz khalifan nettovarallisuus on

Luonnosta edeltävässä tiedotustilaisuudessa osan 101 takana Raiders-presidentti Marc Badain huomioitu Garth Brooks ' liikkuvuus aikataulujen suhteen, ensimmäinen täysi-ikäinen näytös Allegiant Stadiumilla. Brooksin loppuunmyyty esitys on 10. heinäkuuta. Konserttiin myytiin nopeasti 65 000 lippua, minkä jälkeen se palautettiin kahdesti.

Sitä on lykätty kahdesti, viime elokuussa, kun ajattelimme, että se olisi ensimmäinen tapahtuma, Badain sanoi. Mutta tämä on ensimmäinen laajamittainen tapahtuma täällä, ja meillä on UNLV-peli, joka johtaa kauden esikauden peleihimme elokuussa. Hän on Brooksin luona heinäkuussa.

Aion osallistua, kyllä, Badain sanoi.

Raidersin esikauden aikataulu julkaistaan ​​12. toukokuuta. Ensimmäinen täyteen kapasiteettiin suunniteltu jalkapallopeli on UNLV-Eastern Washington 2. syyskuuta.

Suuren näytön Mark

Mark Shunock on Las Vegas Raidersin stadionin ilmoittaja, joka esiintyy ensimmäistä kertaa tässä roolissa torstaina. Shunock heittää syytteen väkijoukkoon (jos sellainen on) samalla tavalla kuin hän helisee T-Mobile Arenalla Vegas Golden Knights -faneille. Muistelemme tapaavamme Shunockin Lonnyna Rock of Agesissa The Venetianissa lähes yhdeksän vuotta sitten. Hän innostaa tilaa samalla tavalla kuin hän avaruutta.

Cha-cha keskikentällä

Raiderettes -tanssiryhmä teki debyyttinsä joukkueen luonnosjuhlissa torstaina Allegiant -stadionilla. Tiedä jälkipolville, että Def Leppardin Pour Some Sugar On Me oli kannen nostava numero.

David Lee Rothin nettovarallisuus 2017