Sarah Jessica Parker Nettovarallisuus

Paljonko Sarah Jessica Parker on arvoinen?

Sarah Jessica Parkerin nettovarallisuus: 150 miljoonaa dollaria

Sarah Jessica Parker Nettovarallisuus ja palkka: Sarah Jessica Parker on amerikkalainen näyttelijä, malli, laulaja ja tuottaja, jonka nettovarallisuus on 200 miljoonaa dollaria. Se on yhdistetty nettovarallisuus pitkäaikaisen aviomiehensä, näyttelijätoverinsa Matthew Broderickin kanssa. Sarah tunnetaan todennäköisesti parhaiten Carrie Bradshaw -roolistaan ​​HBO-sarjassa Sex and the City. Hän esiintyi näyttelyn 94 jaksossa kuudessa vuodessa ja kahdessa elokuvassa. Rooli ansaitsi hänelle neljä Golden Globe -palkintoa, kolme näyttelijöiden kiltapalkintoa ja kaksi Emmy-palkintoa.

Seksi ja kaupungin palkka / ansiot : Sarahilla on tästä kirjoituksesta ennätys televisiohistorian korkeimmasta jaksokohtaisesta palkasta. Sarah sai palkankorotuksen ennen vuoden 2001 viimeistä kautta, mikä antoi hänelle myös tuottajan luottoa. Tämän sopimuksen ansiosta Sara ansaitsi vuosien 2001 ja 2004 välisenä aikana esitetyn kolmen viimeisen kauden aikana 3,2 miljoonaa dollaria jaksoa kohden. Hän kuvasi 46 jaksoa tuona aikana, mikä vastaa 147 miljoonaa dollaria pelkästään näinä kolmena kautena. Inflaation mukauttamisen jälkeen hän ansaitsi olennaisesti 4,333 miljoonaa dollaria jaksoa kohden, mikä on 182 miljoonaa dollaria kolmen viimeisen kauden aikana. Hän ansaitsi noin 50 miljoonaa dollaria kolmen ensimmäisen kauden aikana, 48 jaksoa, jolloin pelkästään näyttelyn kokonaistulot olivat noin 200 miljoonaa dollaria. Valitettavien suureksi valitukseksi Sara ansaitsi myös valtavat palkkapäivät kahdelle elokuvalle. Sara ansaitsi 15 miljoonaa dollaria ensimmäisestä elokuvasta ja 20 miljoonaa dollaria toisesta elokuvasta. Vertailun vuoksi ensimmäisestä elokuvasta hänen tähtensä Cynthia Nixon ja Kristin Davis ansaitsivat kukin vain 3 miljoonaa dollaria.

Laskettuina televisio- ja elokuvapalkkojen välillä Sarah Jessica Parker ansaitsi 240 miljoonaa dollaria HBO: lta Seksin ja kaupungin ansiosta.

Kuten mainitsimme hetkiä sitten, Sarah on televisiohistorian eniten palkattu näyttelijä jaksopalkkaa kohden. Tämän kirjoituksen viisi eniten palkattua toimijaa ovat:

  • # 1: Sara Jessica Parker - 3,2 miljoonaa dollaria jaksoa kohden
  • # 2: Jennifer Aniston - 2 miljoonaa dollaria (The Morning Show)
  • # 3: Reese Witherspoon - 2 miljoonaa dollaria (The Morning Show)
  • # 4: Charlie Sheen - 1,8 miljoonaa dollaria (kaksi ja puoli miestä)
  • # 5: Ray Romano - 1,6 miljoonaa dollaria (kaikki rakastavat Raymondia)

(Kuva: Pascal Le Segretain / Getty Images)

Aikainen elämä : Sarah syntyi 25. maaliskuuta 1965 Nelsonvillessä Ohiossa. Koska Parker oli neljäs kahdeksasta sisaruksesta, Parker kasvoi suhteellisen köyhässä äitinsä, peruskoulun opettajan, ja isänsä, kirjailijapyrkimyksen jälkeen. Tällaisessa ympäristössä Parker alkoi kouluttaa sekä tanssijana että laulajana. Pian hän toi kotiin palkkakuvia nuoresta iästä lähtien. Parker oli vasta kahdeksanvuotias, kun hän laskeutui ensimmäiseen televisio-ohjelmaansa vuonna 1976. Kun nuori nuori näyttelijä voitti ensimmäisen Broadway-roolin The Innocents -elokuvassa, hänen perheensä muutti New Jerseyyn kannustaakseen uraansa.

Sarah Jessica Parkerin suurin menestys oli pääosassa kulttuuri-ilmiössä, joka on Sukupuoli ja kaupunki. Kukin muu kuin Parker itse toi tämän kulttiroolin, joka muutti hänet upeasti varakkaaksi, vuoden 2008 elokuvaan, joka perustui näyttelyyn 'Sex and the City: The Movie' ja sen jatko-osassa 'Sex and the City 2 ', joka avattiin 26. toukokuuta 2010. Samaan aikaan hän lanseerasi oman muotisarjansa' Bitten '7. kesäkuuta 2007 yhteistyössä alennusvaateketjun Steve & Barry'sin kanssa. Linja löytyi yksinomaan Steve ja Barry's, mukana vaatteita ja asusteita alle 20 dollaria. Lisäksi Sarah Jessica Parker on suunnitellut vaatteita Halstonin kanssa, ja hänellä on myydyimmät tuoksut, mukaan lukien NYC, joka toi vuonna 2010 18 miljoonaa dollaria. Hän on esiintynyt myös monissa muissa elokuvissa, mukaan lukien viimeisimmät: Sellebity (2013), Naimisissa ja huijaaminen (2013) ja Escape from Planet Earth (2013).

Henkilökohtainen elämä : Sarah on ollut naimisissa Matthew Broderick Heillä on kolme yhteistä lasta. Hän on aiemmin seurannut Robert Downey, Jr. vuosina 1984-1991.

Kiinteistöt: Maaliskuussa 2011 Sarah ja Matthew käyttivät 18,995 miljoonaa dollaria rivitaloon New Yorkissa. He kuluttivat miljoonia kiinteistön kunnostamiseen, ennen kuin listasivat sen 24,99 miljoonaan dollariin vuonna 2012. He kamppailivat löytääkseen ostajan, joka oli halukas korvaamaan heille saneerauksiin käyttämänsä kulut. Lopulta heidät pakotettiin myymään vain 18,25 miljoonalla dollarilla, mikä niitti monen miljoonan sen jälkeen, kun niiden kunnostuskulut oli otettu huomioon.

Vuonna 2016 Sarah ja Matthew käyttivät huikeat 34,5 miljoonaa dollaria kahteen rinnakkaiseen NYC-kaupunkitaloon. He yhdistivät kiinteistön yhdeksi upouudeksi kartanoksi, jossa oli 14 000 neliömetriä asuintilaa, 2100 neliömetriä ulkotilaa ja 50 jalkaa kadun julkisivua.

Kun he olivat saaneet päätökseen kunnianhimoisen kiinteistökehitysprojektinsa New Yorkissa, he asuivat läheisessä kaupunkitalossa, jonka he ostivat jo vuonna 2000 2,995 miljoonalla dollarilla. He myös remontoivat tämän kiinteistön. He asuivat tässä talossa suuren osan kahdesta vuosikymmenestä vuosien 2000 ja 2002 välillä. Tammikuussa 2020 pariskunta listasi tämän kaupunkitalon myytäväksi 19 miljoonalla dollarilla. Kesti täsmälleen vuosi lopulliseen purkamiseen. He hyväksyivät lopulta 15 miljoonaa dollaria.

He omistavat myös kaksi vaatimatonta kotia Hamptonsin kaupunginosassa Amagansettissa, jotka ostettiin vuonna 2006 yhteensä 6,6 miljoonalla dollarilla. Broderick ja Parker omistavat myös omaisuuden Irlannin osassa, jossa Matthew vietti kesänsä lapsena.

Sarah Jessica Parker Nettovarallisuus

Sarah Jessica Parker

Nettovarallisuus: 150 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 25. maaliskuuta 1965 (56 vuotta vanha)
Sukupuoli: Nainen
Korkeus: 5 m 2 tuumaa (1,6 m)
Ammatti: Näyttelijä, elokuvantuottaja, televisiotuottaja, malli, laulaja, ääninäyttelijä, liikemies
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2021

Sarah Jessica Parkerin tulos

  • Seksi ja kaupunki 15 000 000 dollaria
  • 1 000 000 dollarin käynnistäminen epäonnistui
  • Seksi ja kaupunki 325 000 dollaria / jakso
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu