Saul Alvarez Nettovarallisuus

Paljonko Saul Alvarez on arvoinen?

Saul Alvarezin nettovarallisuus: 140 miljoonaa dollaria

Saul Alvarezin nettovarallisuus ja ansiotulot: Saul Alvarez, AKA 'Canelo', on ammattimainen meksikolainen nyrkkeilijä Light Middleweight -divisioonassa, jonka nettovarallisuus on 140 miljoonaa dollaria. Alvarez on neljän divisioonan maailmanmestari, joka on kuvattu urheilun parhaaksi puntaa punnittavaksi nyrkkeilijäksi vuodesta 2020 lähtien. Saul Alvarez on osoittautunut valtava vastustaja käytännöllisesti katsoen jokaiselle taistelijalle, jonka hän on koskaan kohdannut.

Sopimukset: 17. lokakuuta 2018 Canelo Alvarez allekirjoitti 5 vuoden 365 miljoonan dollarin taistelusopimuksen Oscar De La Hoyan myynninedistämisyrityksen ja DAZN: n kanssa. Kauppa kattaa 11 taistelua hänen 15. joulukuuta 2018 ottelusta alkaen Rocky Fieldingia vastaan ​​New Yorkissa.

Kesäkuun 2018 ja kesäkuun 2019 välisenä aikana Canelo ansaitsi 95 miljoonaa dollaria imperiumistaan. Seuraavien 12 kuukauden aikana hän ansaitsi 40 miljoonaa dollaria.

Aikainen elämä: Saul Alvarezin koko nimi on Santos Saúl Álvarez Barragán, ja hän syntyi 18. heinäkuuta 1990. Alvarez syntyi Guadalajaran laitamilla, vaikka hänen perheensä muutti Juanacatlaniin viiden vuoden ikäisenä. Alvarez on nuorin 7 sisaruksen joukossa, ja lapset kasvatettiin perheen maatilalla. Kaikista kuudesta Saulin veljestä tuli myös ammattilaisia. Nuoruudessaan Saul nautti ratsastuksesta. Alvarez on tunnettu punaisista hiuksistaan, mikä on melko harvinaista Meksikossa. Lempinimi 'Canelo' tarkoittaa espanjaksi 'kanelia', ja se viittaa Alvarezin hiusväriin.

Saul Alvarez aloitti nyrkkeilyn ensimmäisen kerran 13-vuotiaana seuraten vanhempien veljiensä jälkiä. Hänen amatööriennätyksensä oli heti vaikuttava, ja hän voitti hopeamitalin Meksikon juniorimestaruudessa ennen kuin voitti kultaa ensi vuonna 15-vuotiaana.

Ura: Pian kullan voittamisen jälkeen Alvarez meni ammattilaiseksi. Vaikka amatöörinyrkkeilijät eivät yleensä debyytti 15-vuotiaana, Alvarez teki hypyn yksinkertaisesti siksi, ettei kukaan muu halunnut taistella häntä vastaan. Vaikka hän taisteli paljon vanhempia nyrkkeilijöitä kuin hän oli, hän pudotti suurimman osan vastustajistaan. Vuonna 2006 hän oli voittanut keskipainoisen tittelin.

Alvarez siirtyi sitten kevyeen keskipainoon ja voitti WBC-hopeamitalin vuonna 2010. Tuona vuonna hänestä tuli myös ensimmäinen nyrkkeilijä, joka pudotti Carlos Baldomirin. Alvarez jatkoi menestystään puolustamaan titteliään toistuvasti ja voitti lopulta Austin Troutin vuonna 2013. Myöhemmin samana vuonna Alvarez kärsi suurta tappiota Floyd Mayweatheria vastaan.

Sitten Saul Alvarez voitti vielä useita taisteluita, aloittaen voitosta Alfredo Angulosta vuonna 2014. Toinen tärkeä voitto tuli vuonna 2015, kun Alvarez voitti Miguel Cotton vuonna 2015. Tällä voitolla Alvarez oli varmistanut WBC: n, Rengas , ja lineaaliset keskipainoiset otsikot. Hän puolusti näitä titteleitä upealla pudotuksella Amir Khania vastaan.

Vuonna 2016 Alvarez pudotti painon haastamaan Liam Smithin, jolla oli WBO: n kevyt keskipaino maailmanmestaruus. Hän otti arvonimen Smithiltä tuhoisalla lakolla ruumiille. Pitkän neuvottelujakson jälkeen Alvarez taisteli Julio Cesar Chavez Junioria vastaan ​​ja voitti yksimielisellä päätöksellä. Tämä aloitti taistelun, jota kaikki olivat odottaneet: Alvarez vs. Golovkin.

Neuvottelut Golovkin-taistelusta olivat jatkuneet vuosia ennen virallista ilmoitusta. Syyskuussa 2017 nämä kaksi taistelijaa julistettiin tasavertaisiksi jaetulla päätöksellä. Uudelleenottelu oli väistämätöntä, ja se oli määrä järjestää toukokuussa 2018. Alvarezin testitulos oli kuitenkin laiton, ja se keskeytettiin kuudeksi kuukaudeksi. Oudossa käänteessä Golovkinilta otettiin myös tittelinsä.

Uudelleenottelu oli kuitenkin molempien taistelijoiden ensisijainen tavoite, ja pitkien neuvottelujen jälkeen se oli lopulta suunniteltu vuodelle 2018. Alvarez voitti taistelun uudessa kiistanalaisessa päätöksessä, jossa monet tiedotusvälineet ja fanit pisteyttivät sen Golovkinin hyväksi.

Saatuaan voiton superkeskipainossa, Alvarez palasi keskipainoon voittamaan Daniel Jacobsin. Sitten hän nousi kahdella painoluokalla voittamaan Sergey Kovalevin kevyessä painossa vuonna 2019.

Saul Alvarezin pääkukkaron historia :

Sokeri Shane Mosely: 1,2 miljoonaa dollaria
Josesito Lopez: 2 miljoonaa dollaria
Floyd Mayweather: 12 miljoonaa dollaria
Miguel Cotto: 5 miljoonaa dollaria
Amir Khan: 25 miljoonaa dollaria
Gennadi Golovkin I: 40 miljoonaa dollaria
Gennadi Golovkin II: 30 miljoonaa dollaria
Yhteensä: 115 miljoonaa dollaria (tähän mennessä)

Ethan Miller / Getty Images

Nyrkkeily tyyli: Saul Alvarez tunnetaan loistavasta vastahyökkäyskyvystään, ja hän löytää ja hyödyntää täysin vastustajien vartijoiden pieniä aukkoja. Alvarez tunnetaan myös voimakkaista kehon lyönteistään, jotka usein lopettavat lyönnit maksan lakolla. Lisäksi hänet tunnetaan päänliikkeestään, mikä tekee hänestä haavoittuvan - mutta tähän taktiikkaan liittyy omat palkkionsa. Canelo on osoittanut poikkeuksellisen älykkyytensä melkein jokaisessa taistelussa ja asettanut ansoja vastustajilleen luovilla yhdistelmillä, jotka pitävät kaikki arvaamassa. Canelo lopettaa usein taistelut näillä yhdistelmillä, joten kun näet hänen laskevan yli 3 lyöntiä, taistelu on yleensä ohi.

Uratulot: Yksi maailman parhaista nyrkkeilijöistä, Manny Pacquiao, tarjottiin tarjoavan huikeat 65 miljoonaa dollaria Saulin kohtaamiseen Meksikossa, mutta Pacquiao kieltäytyi. Alvarezilla olisi kuitenkin paljon enemmän mahdollisuuksia ansaita paljon rahaa suurissa taisteluissa. 5. toukokuuta 2012 Saul Alvarez ansaitsi 1,2 miljoonan dollarin kukkaron, kun hän kohtasi Sugar Shane Mosleyn ja voitti sen myöhemmin. 16. syyskuuta 2012 Saul Alvarez voitti Josesito Lopezin ja ansaitsi 2 miljoonan dollarin kukkaron sekä 100 000 dollarin pudotuspalkinnon Golden Boy Promotionsilta.

Mayweather-taistelua varten Saul ansaitsi 5 miljoonan dollarin kukkaron häviöistään huolimatta, plus prosenttiosuus PPV: n voitoista, mikä nosti hänen kokonaissummansa 12 miljoonaan dollariin. 21. marraskuuta 2015 Saul Alvarez ansaitsi 5 miljoonan dollarin kukkaron, kun hän kukisti Miguel Cotton. Taistelun aikana HBO ilmoitti 900 000 PPV-ostosta, mikä oli 58 miljoonaa dollaria kotimaisia ​​tuloja. Toukokuussa 2016 Saul Alvarez ansaitsi arviolta 15-25 miljoonaa dollaria voitettuaan Amir Khanin. NCAS ilmoitti yli 7 miljoonan dollarin suoran portin.

Kesäkuun 2017 ja kesäkuun 2018 välisenä aikana Saul ansaitsi 44 miljoonaa dollaria merkinnöistä ja nyrkkeilysäkistä. Alvarez ansaitsi yli 40 miljoonaa dollaria Golovkin-taistelusta, jonka aikana ESPN ilmoitti yli 20 miljoonan dollarin live-portin. Kun he taistelivat taas syyskuussa 2018, Canelolle taattiin 25 miljoonaa dollaria vain ilmestyäkseen. Uudelleenottelu tuotti yli 94 miljoonaa dollaria PPV-ostoja.

DAZN Deal ja oikeusjuttu : Vuonna 2018 DAZN solmi 365 miljoonan dollarin sopimuksen Alvarezin kanssa, mikä takasi hänen seuraavan kymmenen taistelunsa lähettämisen heidän kauttaan. Tuolloin se oli yksi historian suurimmista urheilusopimuksista. Suurelta osin tämän kaupan ja lukuisien suositusten ansiosta Canelo ansaitsi kesäkuusta 2018 kesäkuuhun 2019 eri tulonlähteistään 95 miljoonaa dollaria.

Kaupan piti olla yksinkertainen. DAZN maksaisi Golden Boyille 40 miljoonaa dollaria taistelusta 10 taistelussa vuosina 2019-2020. Canelon leikkaus olisi 35 miljoonaa dollaria taistelua kohti.

Syyskuussa 2020 Canelo nosti sopimusoikeudenkäynnin DAZN: ää, Golden Boy Promotionsia ja Golden Boyn toimitusjohtajaa Oscar De La Hoyaa vastaan. Hakemuksen tekohetkellä hänen viimeinen taistelu oli marraskuussa 2019 Sergei Kovalevia vastaan.

Oikeudenkäynnissä haettiin 280 miljoonaa dollaria vahingonkorvauksia plus menetetyt sponsorointi- ja porttitulot. Oikeusjuttu käynnistettiin vuoden kuluttua osapuolten välisestä riidasta, jonka mukaan Canelolla ei hakemuksen tekohetkellä ollut yhtään taistelua koko vuoteen 2020. DAZN: n on sanottu olevan järkyttynyt vastustajista, jotka Canelo päätti kohdata, ja huomasi heidän olevan ei 'pääministeri'. DAZN tarjoutui tarjoamaan Canelolle puolet takaamastaan ​​35 miljoonan dollarin kukkarosta taistelemaan Billy Joe Saunders -nimistä nyrkkeilijää vastaan. Tarjous, joka hylättiin. Oikeudenkäynnin ydin on, että Canelo haluaa joko maksaa 35 miljoonaa dollaria, jonka hän uskoo taistelevansa taistelemaan ehdokkaita / valitsemiaan vastustajia vastaan ​​DAZN: n ja Goldenboyn kanssa TAI hän haluaa irti sopimuksestaan, jotta hän voi jatkaa taisteluja itsenäisesti. Canelo uskoi, että sopimuksen mukaan hän voisi valita tulevat vastustajat Golden Boyn kanssa. Lisäksi hän väitti, että Golden Boy: lla oli erillinen sopimus, joka antoi DAZN: lle oikeuden hyväksyä tai hylätä mahdolliset vastustajat.

Saul Alvarez Nettovarallisuus

Saul Alvarez

Nettovarallisuus: 140 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 18. heinäkuuta 1990 (30 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 8 tuumaa (1,75 m)
Ammatti: Ammatillinen nyrkkeilijä
Kansalaisuus: Meksiko
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu