Scott Disick Nettovarallisuus

Paljonko Scott Disick kannattaa?

Scott Disick Nettovarallisuus: 45 miljoonaa dollaria

Scott Disickin palkka

4 miljoonaa dollaria vuodessa

Scott Disick Nettovarallisuus: Scott Disick on näyttelijä, malli ja tosi-tv-persoonallisuus, jonka nettovarallisuus on 45 miljoonaa dollaria. Hän on tunnetuin siitä, että hänellä on isä Kourtney Kardashianin kolme lasta ja esiintymisestä Kardashianien kanssa pysymisessä useiden muiden Kardashianiin liittyvien todellisuustelevisio-ohjelmien joukossa.

Aikainen elämä: Scott Disick syntyi 26. toukokuuta 1983 Eastportissa New Yorkissa, Jeffereyn ja Bonnie Disickin poika. Hän tulee kiinteistökehittäjien perheestä, ja hän on avustanut isänsä liiketoiminnassa nuoresta lähtien. Hänet tunnettiin juhlatavoistaan, kun hän osallistui Ross-kouluun East Hamptonissa, Long Islandilla. Hän mallinteli nuoren aikuisromaani -sarjan Heartland kansikuvaa ennen kuin tapasi Kourtney'n ja alkoi esiintyä elokuvassa Keeping Up with Kardashians.

Kourtney Kardashian -suhde: Kourtney ja Scott alkoivat seurustella vuonna 2006 tapaamisenaan Girls Gone Wildin perustajan Joe Francis'n kartanossa Meksikossa. Yhdessä vaiheessa Disick osti kihlasormuksen, mutta ei lopulta ehdottanut Kourtneylle. He eivät koskaan menneet naimisiin virallisesti, mutta heillä on tänään kolme lasta: poika, Mason Dash Disick, syntynyt Los Angelesissa 14. joulukuuta 2009, tytär, Penelope Scotland Disick, syntynyt 8. heinäkuuta 2011, ja toinen poika, joka syntyi 14. joulukuuta. 2014 nimeltään Reign.

Miesmalli Michael Girgenti nosti vuonna 2013 isyysoikeudenkäynnin Kourtneya vastaan. Hän väitti olevansa poika Masonin isä eikä Disick. Kourtney kielsi syytöksen ja osoitti, että Disick oli isä saamalla hänet tekemään isyyskokeen selvittääkseen kaikki spekulaatiot. Testitulos paljasti, että Disick on todellakin heidän lastensa isä.

Kourtneyn ja Scottin uudestaan, uudestaan, uudestaan ​​-suhde korostettiin usein myrskyisänä ja dramaattisena teoksessa 'Kardashialaisten kanssa pysyminen'. Kourtney uskoi Disickin olevan riippuvainen alkoholista, ja hän osallistui terapiaan ja luopui siitä väliaikaisesti. Pari sovi sen jälkeen, kun hän oli selvinnyt vuoden 2010 puolivälissä.

Pari hajosi lopullisesti heinäkuussa 2015. Disick oli ollut kuntoutuksessa ja sieltä pois, ja tabloidit kertoivat, että hänet oli nähty muiden naisten kanssa Monte Carlossa.

Scott Disick Nettovarallisuus

Mat Hayward / Getty Images

Muu työ: Lisäksi Kardashialaisten kanssa pysyminen , Scott Disick on esiintynyt useissa muissa todellisuus-TV-ohjelmissa, mukaan lukien Kourtney ja Khloe ottavat Miamin ja Kourtney ja Kim ottavat New Yorkin . Jälkimmäisessä sarjassa Scott vakuuttaa Kourtneyn muuttamaan hänen kanssaan takaisin New Yorkiin, ainakin osittain, jotta hän voi päästä eroon perheestään, johon hänellä on aina ollut kovat suhteet viime vuosiin saakka. Scott työskentelee GNC: ssä ja johtaa yrityksiä, jotka luovat tuotteita QuickTrim, Rejuvacare ja Monte Carlo Perpetual Tan, muiden joukossa. Hän on myös käynnistänyt RYU , New Yorkin ravintola, joka sijaitsee Meatpacking-alueella. Hän lanseerasi oman vaatteensa, kuten Talentlessin, vuonna 2018, joka myy mukavuusvaatteita, kuten collegepaidat, T-paidat ja rahtihousut. Vuonna 2019 Scott aloitti oman E! todellisuussarja nimeltä Flip It Like Disick, joka esittelee Scottia kunnostamassa sitten myyviä kartanoita.

Henkilökohtainen elämä: Disick kärsii vihakysymyksistä, ja tämä käy ilmi hänen tekemisistään Kardashianin todellisuusnäyttelyissä. Disickin suhde Kourtneyn siskoon Khloeen on tunnetusti jännittynyt.

Disickin äiti ja isä kuolivat vain muutaman kuukauden välein syksyllä 2013.

Sofia Richie, Lionel Richien tytär, ja Disick julkistivat suhteensa syyskuussa 2017.

Kiinteistöt: Scott on jonkin verran merkittävä kiinteistökehittäjä / räpylä. Hän on omistanut useita koteja, pääasiassa Hidden Hillsin esikaupungissa Los Angelesissa, henkilökohtaisiin ja ammatillisiin tarkoituksiin.

Huhtikuussa 2018 Scott maksoi 3,2 miljoonaa dollaria 1,3 hehtaarin kiinteistöstä Hidden Hillsissä. Täydellisen remontin jälkeen, joka esiteltiin hänen todellisuusnäyttelyssään '' Flip It Like Disick '', hän listasi kodin pian 7 miljoonalla dollarilla. Hän laski hintaa useita kertoja, ennen kuin löysi lopulta ostajan marraskuussa 2020 5,6 miljoonalla dollarilla.

Noin vuonna 2015 Scott maksoi 6 miljoonaa dollaria toisesta kodista alueella. Vuonna 2019 hän listasi sen myytäväksi 13 miljoonan dollarin arvosta. Tässä on videokävely Scottin kautta Architectural Digestille listalle ottamisen ajankohtana:

Yhteenveto : Scott Disickin nettovarallisuus on 40 miljoonaa dollaria. Hän sai ensimmäisen kerran mainetta suhteestaan ​​Kourtney Kardashianin kanssa todellisuussarjassa Keeping up with Kardashians. Hän on sittemmin siirtynyt Kourtneysta ja on aloittamassa uransa huippuluokan kiinteistövälittäjänä keskittyen ensisijaisesti kartanoihin Los Angelesin lähiöissä.

Scott Disick Nettovarallisuus

Scott Disick

Nettovarallisuus: 45 miljoonaa dollaria
Palkka: 4 miljoonaa dollaria vuodessa
Syntymäaika: 26. toukokuuta 1983 (37 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 10 tuumaa (1,8 m)
Ammatti: Sosiaalinen, malli
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu