Scott Disickin vanhempien nettovarallisuus

Paljonko Scott Disickin vanhemmat ovat arvoisia?

Scott Disickin vanhempien nettovarallisuus: 25 miljoonaa dollaria

Scott Disickin vanhempien nettovarallisuus: Scott Disick vanhemmat, Bonnie ja Jeffrey Disick, olivat kaksi liikemiestä, joiden nettovarallisuus oli 25 miljoonaa dollaria. Scott Disickin vanhemmat kasvattivat hänet Newportin Eastportissa, missä molemmat työskentelivät kiinteistökehittäjinä.

Scott Disick nousi kuuluisuuteen todellisuuden televisiohenkilökuntana, esiintyessään ohjelmissa, Kardashialaisten, Kourtney ja Kim Take Miami, ja Kourtney ja Kim ottavat New Yorkin. Hän on Kourtney Kardashianin entinen kumppani ja pariskunnalla on kolme lasta.

Bonnie Disick, Scott Disickin äiti, kuoli pitkän sairauden jälkeen lokakuussa 2013 63-vuotiaana. Hänen kuolemansa ja kuolemansa kruunuivat Kardashialaisten kanssa pysyminen helmikuussa 2014. Hänen isänsä Jeffrey Disick kuoli odottamattomasti vasta muutama kuukausi äitinsä jälkeen tammikuussa 2014, myös 63-vuotiaana. Scott viittasi isänsä sairauteen Kardashialaisten kanssa pysyminen ennen kuolemaansa vierailemalla syövän kärsimässä fanissa näyttelyn jaksossa. Hän ei käsitellyt yksityiskohtia sairaudesta, mutta hänen kasvonsa tunteet olivat erehtymättömiä. Kuolemien on ilmoitettu vaikuttaneen häneen melko kovasti, ja on keskusteltu paljon siitä, palaako hän vanhoja kovaa juhliaan. Kourtney Kardashian on tiettävästi yrittänyt ajaa häntä kuntoutukseen ja neuvontaan. Disick päivitti virallisesti Kardashianin vuosina 2006--2015 ja hajosi kivisen suhteen jälkeen. Pari tapasi talojuhlissa, jonka Joe Francis of Girls on menettänyt villi maine. Heidän ensimmäinen poikansa Mason Dash Disick syntyi vuonna 2009. Heidän ensimmäinen tyttärensä Penelope Scotland Disick syntyi vuonna 2012 ja heidän toinen poikansa Reign Aston Disick syntyi vuonna 2014. Scott Disick esiintyi myös TV-sarjassa I Am Cait vuosina 2015--2016 ja Rob & Chyna vuonna 2016. Vuonna 2015 hänellä oli toistuva rooli Youthful Daze -sarjassa.

Scott Disick
Nettovarallisuus: 25 miljoonaa dollaria
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu