Scottie Pippen Nettovarallisuus

Paljonko Scottie Pippen on arvoinen?

Scottie Pippenin nettovarallisuus: 20 miljoonaa dollaria

Scottie Pippen Nettovarallisuus : Scottie Pippen on eläkkeellä oleva amerikkalainen ammattikoripalloilija, jonka nettovarallisuus on 20 miljoonaa dollaria. Scottie pelasi 17 kautta NBA: ssa. Tuona aikana hän ansaitsi vain 109 miljoonaa dollaria palkkaa. Hän ansaitsi kymmeniä miljoonia enemmän merkinnöistä.

Scottie Pippen pelasi yhdeksän kauttaan Chicago Bullsissa. Hänellä oli tärkeä rooli Bullsissa ja voitti kuusi NBA-titteliään sekä ennätyksellisen kauden 1995–1996 72 voittoa. Hän oli seitsemän kertaa NBA All-Star sekä NBA All-Star Game MVP vuonna 1994. Hänet nimitettiin NBA: n historian 50 suurimman pelaajan joukkoon kaudella 1996–97 ja on yksi neljästä pelaajasta, joilla on hänen jersey eläkkeellä Chicago Bulls. Pippen on ainoa NBA-pelaaja, joka on voittanut NBA-tittelin ja olympiakultamitalin samana vuonna kahdesti (1992, 1996).

Sopimukset ja palkka : Usein sanotaan, että Scottie Pippen on kaikkien aikojen alipalkkaisin NBA-pelaaja. Se on jonkin verran totta ja hieman väärä. Kauden 1991 edessä Scottie allekirjoitti 7-vuotisen 18 miljoonan dollarin sopimuksen jatkamisen. Toisin sanoen, Sonnien huipun aikana, aikana, jolloin Michael Jordan ansaitsi 30 + miljoonaa dollaria vuodessa, Scottie ansaitsi 2,6 miljoonaa dollaria. Myöhemmin hän paljasti allekirjoittaneensa sopimuksen turvallisuuden luomiseksi perheelleen. Hän kasvoi likainen köyhä, yksi 12 lapsesta, sekä isän että veljen kanssa pyörätuolissa.

Tämä sopimus muuttuisi Pippenin turhautumisen lähteeksi. Myöhemmin hän tunsi allekirjoittaneensa huonon sopimuksen ja ansainnut uuden jatkoajan. Mielenkiintoista on, että Scottien 109 miljoonan dollarin kokonaispalkka NBA: ssa päätyi korkeammaksi kuin Michaelin 94 miljoonaa dollaria. Suurin osa hänen uransa tuloksista johtui viisivuotisesta 67,2 miljoonan dollarin sopimuksesta Houston Rocketsin kanssa ennen kautta 1998-1999. Sitten hän ansaitsi ylimääräiset 10 miljoonaa dollaria palattuaan Bullsiin kahden viimeisen urakauden aikana.

Hyväksynnät : Scottie käytti Avia-lenkkareita muutamalla ensimmäisellä NBA-kaudella, mutta Mikein tapaan hänestä tuli lopulta Nike-mies. Hän julkaisi useita Nike-nimisiä kenkiä, erityisesti vuoden 1997 Pippen 1: n.

Hänellä oli myös hyväksymissopimuksia Ameritech Cellular TV: n, Frito-Layn, Visa: n, McDonald'sin, Right Guardin ja Coca-Colan kanssa.

Aikainen elämä: Scotty Maurice Pippen syntyi 25. syyskuuta 1965 Hampurissa, Arkansasissa. Hän on nuorin Ethelin ja Preston Pippenin 12 lapsesta. Pippenin äiti oli 6 jalkaa pitkä ja hänen isänsä 6 jalkaa 1 tuumaa. Kaikki heidän lapsensa olivat pitkiä, mutta Scottie oli korkein. Scottie-isä työskenteli paperitehtaalla, kunnes aivohalvaus halvaasi hänet oikealla puolellaan. Hän menetti kykynsä kävellä ja hänen puheensa vaikutti. Scottie johti Hampurin lukion koripallojoukkueen valtion pudotuspeleihin. Hänelle myönnettiin kaikkien vuosien konferenssin kunniamerkit. Pippenille ei tarjottu apurahoja yliopistoon. Hän aloitti pelaamisen Keski-Arkansasin yliopistossa. Pippen oli 6'1 tuuman fuksi. Hänellä oli kasvupurkaus ja hän päätyi 6 ′ 8 ″ pitkäksi. Yliopistossa hänellä oli keskimäärin pelikohtainen 23,6 pistettä, 10 levypalloa, 4,3 syöttöä ja melkein 60% kenttämaaleista.

Seattle Supersonics valitsi Pippenin vuoden 1987 NBA-luonnoksen ensimmäisellä kierroksella. Härät olivat kiinnostuneita hänestä, mutta heidän luonnoksensa ei ollut riittävän alhainen saadakseen heidät. Tiimi järjesti kaupan Seattlen kanssa saadakseen Pippenin.

Ura: Scottie Pippen teki NBA-debyyttinsä 7. marraskuuta 1987, jolloin Chicago Bulls kohtasi Philadelphia 76ersin ensimmäisenä otteluna kaudella. Hän päätti pelin 10 pisteellä, 2 varkaudella, 4 syöttöllä ja 1 levypallolla 23 peliminuutissa. Bulls voitti kauden avaavan pelinsä 104–94. Pippen väitti aloittavansa pienen hyökkääjän paikan NBA: n pudotuspeleissä vuonna 1988, auttaen Jordanian johtamia härkiä pääsemään konferenssin semifinaaliin ensimmäistä kertaa yli vuosikymmenen ajan. Pippen oli NBA All-Star -valinta ensimmäistä kertaa vuonna 1990.

Kaudella 1990-91 Pippen nousi ensisijaiseksi puolustukseksi ja valtavaksi pisteytysuhaksi. Hänellä oli ensimmäinen kolminkertainen tuplasi 23. marraskuuta, kun Bulls kohtasi Los Angeles Clippersin, kun hänellä oli 13 minuuttia, 12 syöttöä ja 13 levypalloa 30 minuutissa 105–97 voitossa. Hänen ponnisteluistaan ​​NBA-kaudella 1990–1991 Pippen sai NBA: n puolustavan toisen joukkueen kunniamerkit. Bulls voitti Los Angeles Lakersin vuoden 1991 NBA-finaalissa. Hän auttoi johtamaan härkiä heidän ensimmäiseen kolmeen turpeeseensa, kun he voittivat seuraavat kaksi vuotta vuosina 1992 ja 1993.

Pippen oli tärkeä Bulls-toisessa kolmessa turpeessa ja voitti NBA-mestaruudet vuosina 1996, 1997 ja 1998.

Vuosina 1998–1999 työsulkujen lyhentämä NBA-kausi, oltuaan Chicago Bullsissa 11 kauden ajan, Pippen, joka oli kaikkien aikojen toiseksi johtava pisteissä, avustuksissa ja varastamissa Bullsin franchising-historiassa, vaihdettiin Houston Rocketsille vastineeksi Roy Rogers ja toisen kierroksen valinta vuoden 2000 NBA-luonnoksessa. Vuosina 1998-2003 Pippen pelasi Portland Trailblazersissa. Kauden 2002–2003 jälkeen Pippen lähti Portlandista allekirjoittamaan sopimuksen Chicago Bullsin kanssa. 20. heinäkuuta 2003, kun Pippen allekirjoitti kahden vuoden 10 miljoonan dollarin sopimuksen franchising-sopimuksen kanssa. 5. lokakuuta 2004 Pippen ilmoitti jäävänsä eläkkeelle.

Tammikuussa 2008 Pippen palasi ammattilaiskoripalloon 42-vuotiaana, kun hän teki kiertueen Skandinaviaan ja pelasi kaksi peliä Suomen ylimmän liigan joukkueessa Torpan Pojat (ToPo) ja Ruotsin liigan joukkueessa Sundsvall.

Pippen palasi Bullsille 15. heinäkuuta 2010 tiimin suurlähettiläänä. Vuonna 2012 hänet nimitettiin Bullsin presidentin ja varatoimitusjohtaja Michael Reinsdorfin vanhemmaksi neuvonantajaksi. Pippen muistetaan yhtenä monipuolisimmista ja ketterimmistä pelaajista, ja kenties erityisesti kaikkien aikojen suurimmista puolustajista. Hänen intensiivinen työetiikka ja urheilullinen fysiikka antoivat hänelle kyvyn tehdä jatkuvasti korostettuja kiekonpelejä, kuten puolustava voimakkuus, pakotettu liikevaihto, pallon varastaminen ja yhden miehen nopea tauko, jonka hän lopettaisi ukkosen kanssa. .

(Kuva: Daniel Boczarski / Getty Images)

Olympic 'Dream Team:' Vuonna 1992 hänet nimitettiin Yhdysvaltain miesten koripallojoukkueiden alkuperäiseen Dream Team -joukkueeseen, joka kilpaili vuoden 1992 olympialaisissa Barcelonassa, Espanjassa. Yhdysvallat voitti kultamitalin, ja Pippenistä ja Michael Jordanista tuli ensimmäisiä pelaajia, jotka voittivat sekä NBA-mestaruuden että olympiakultamitalin samana vuonna.

Henkilökohtainen elämä: Pippen on ollut naimisissa kahdesti: Hän meni naimisiin Karen McCollumin kanssa vuonna 1988. Heillä oli poika nimeltä Antron vuonna 1987 ja eronnut vuonna 1990. Hän avioitui Miamin tähtien Larsa Younanin, AKA Larsa Pippenin, kanssa vuonna 1997. Heillä oli neljä lasta, Scotty Jr. . (2000), Preston (2002), Justin (2005) ja Sophia (2008).

Pippenillä on myös tytär Sierra Pippen (s. 1995) entisen morsiamensa Yvette De Leonin kanssa ja tytär Taylor Pippen (s. 1994) entisen tyttöystävänsä ja mallinsa Sonya Robyn kanssa. Taylorin kaksoissisko Tyler kuoli yhdeksän päivää syntymänsä jälkeen.

Taloudellisia ongelmia ?

Vuosien mittaan on väitetty, että Scottie on kokenut taloudellisia ongelmia eri vaiheissa eläkkeelle siirtymisen jälkeen. Jotkut myyntipisteet ovat menneet niin pitkälle, että väittivät, että Pippen oli tasainen, vain muutama vuosi sen jälkeen, kun hän jäi eläkkeelle NBA: sta. Lähteiden mukaan nämä väitteet ovat suuresti liioiteltuja tai jopa vain tasoittavat valheita. Se ei tarkoita sitä, että Scottiella ei olisi ollut muutamia taloudellisia nopeuskatkoksia.

Suurimman nopeuden nousun antoi entinen taloudellinen neuvonantaja nimeltä Robert Lunn. Vuonna 2016 Pippen haastoi Lunnin oikeuteen väittäen, että Bullsin erittäin suosittama neuvonantaja tuhlaisi 20 miljoonaa dollaria rahastaan. Alle vuoden kuluttua Lunnin sitoutumisesta Pippen sai tietää, että neuvonantaja oli ottanut sijoituksensa ja tehnyt pankin petoksia. Lunn väitti antaneensa yli 7 miljoonaa dollaria ystävälle, jolla on luonnollinen historia sijoittamaan kiinteistöihin. Kiinteistökehittäjä julisti konkurssin melkein välittömästi ottamalla rahat mukanaan.

Lunn ilmoitti myös neuvoneen Pippenia käyttämään 4 miljoonaa dollaria Gulfstream-yksityiseen suihkukoneeseen. Suihkukone osoittautui toimimattomaksi ja tarvitsi miljoonan dollarin lisäkorjauksen, jotta se olisi ilman arvoinen.

Maaliskuussa 2016 Lunn tuomittiin kolmen vuoden vankeuteen useista petoslaskelmista, mukaan lukien Pippenin allekirjoituksen väärentäminen 1,4 miljoonan dollarin lainasta, jota Lunn käytti henkilökohtaisten velkojensa maksamiseen.

Kiinteistöt: Vuonna 2004 Scottie ja Larsa Pippen ostivat 10000 neliömetrin kodin 2,6 hehtaarin alueelta Chicagon järvenrannalla Highland Parkissa 2,225 miljoonalla dollarilla. Scottie toi sen markkinoille vuonna 2016 3,1 miljoonalla dollarilla. Kolmen vuoden markkinoiden jälkeen hän laski hinnan 1,899 miljoonaan dollariin. Vuonna 2003 rakennetussa kodissa on kuusi makuuhuonetta, viisi ja puoli kylpyhuonetta, kotiteatteri, sauna, pelihuone, tiilistä viinikellari ja mittatilaustyönä rakennettu sisäkoripallokenttä, jossa on kuva Pippenin Chicago Bulls -paidasta. lattialla.

Pippen omistaa myös kartanon Etelä-Floridassa, joka on ollut markkinoilla ja sen ulkopuolella vuodesta 2010, jolloin se oli listattu 16 miljoonan dollarin hintaan. Yhdessä vaiheessa koti tarjottiin ylelliseksi vuokraksi 40 000 dollaria kuukaudessa. Venetsialaistyylinen kartano sijaitsee Harbor Beachillä, joka on yksi Fort Lauderdalen hienoimmista kaupunginosista. Sieltä on näkymät kanavalle, joka johtaa suoraan merelle. Koti on rakennettu vuonna 2003, ja siihen kuuluu uima-allas, koripallokenttä, gourmet-keittiö, pelihuone, mediahuone ja näkymät rannalle.

Scottie Pippen Nettovarallisuus

Scottie Pippen

Nettovarallisuus: 20 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 25. syyskuuta 1965 (55 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 6 jalkaa 7 tuumaa (2,03 m)
Ammatti: Koripallopelaaja, näyttelijä
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020

Scottie Pippen -tulos

Napsauta laajentaaksesi
 • Chicago Bulls (2004–2005) 5408700 dollaria
 • Chicago Bulls (2003–2004) 4917000 dollaria
 • Portland Trail Blazers (2002-03) 19727524 dollaria
 • Portland Trail Blazers (2001-02) 18 083 564 dollaria
 • Portland Trail Blazers (2000-01) 13 750 000 dollaria
 • Portland Trail Blazers (1999-00) 14 795 642 dollaria
 • Houston Rockets (1998-99) 11 000 000 dollaria
 • Chicago Bulls (1997-98) 2775000 dollaria
 • Chicago Bulls (1996-97) 2250 000 dollaria
 • Chicago Bulls (1995-96) 2925000 dollaria
 • Chicago Bulls (1994-95) 2225000 dollaria
 • Chicago Bulls (1993-94) 3 075 000 dollaria
 • Chicago Bulls (1992-93) 3425000 dollaria
 • Chicago Bulls (1991-92) 2 770 000 dollaria
 • Chicago Bulls (1990-91) 765 000 dollaria
 • Chicago Bulls (1988-89) 575 000 dollaria
 • Chicago Bulls (1987-88) 725 000 dollaria
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu