Sinetin nettovarallisuus

Kuinka paljon Seal on arvoinen?

Sinetin nettovarallisuus: 40 miljoonaa dollaria

Sinetin nettovarallisuus : Seal on brittiläinen laulaja ja lauluntekijä, jonka nettovarallisuus on 40 miljoonaa dollaria. Hänet tunnetaan laulaja-lauluntekijänä ja saksalaisen mallin entisenä aviomiehenä Heidi Klum . Hänet tunnetaan ehkä parhaiten vuoden 1996 hitti-singlestään Kiss From a Rose.

Aikainen elämä: Seal syntyi Henry Olusegun Olumide Adeola Samuelissa 19. helmikuuta 1963 St. Mary's Hospitalissa Lontoossa, Englannissa. Hänet kasvatti sijaisperhe Paddingtonissa, kaupunginosassa Westminsterin kaupunkia Lontoon sisäpuolella. Sealin veli Jeymes Samuel ('The Bullitts') on myös taitava laulaja-lauluntekijä. Seal valmistui osakkuusyrityksen arkkitehtuurin tutkinnosta ja työskenteli eri paikoissa Lontoon alueella. Seal on paljastanut haastatteluissa, että hänen kasvonsa arvet ovat seurausta immuunijärjestelmää hyökkäävästä discoid-lupus erythematosuksesta. Se vaikuttaa ihoon ja aiheuttaa suuria määriä arpia. Seal alkoi kehittää tätä noin 23-vuotiaana.

Musiikin ura: Seal aloitti musiikkiuransa laulamalla paikallisissa pubeissa, ja vuonna 1980 hän liittyi brittiläisen funk-bändin 'Push' kanssa kiertueelleen Japanin, Thaimaan ja Intian kautta. Hän tapasi myöhemmin tuottaja Adamskin, joka antoi hänelle sanat kappaleelle 'Killer', josta tuli hänen ensimmäinen iso hitti. Sinkku saavutti lopulta ykkönen Isossa-Britanniassa. Seal allekirjoitettiin myöhemmin ZTT Recordsille (tuottaja Trever Horn), ja hänen ensimmäinen levy, Seal, julkaistiin vuonna 1991 ja sai ylivoimaisen myönteisen arvostelun. Kaksi muuta singleä 'Crazy', 'Future Love Paradise', esiintyi hyvin listoilla. Crazysta tuli kansainvälinen hitti vuonna 1991. Seal teki debyyttinsä lavalle vuoden 1992 Brit Awards -palkinnolla Hammersmith Odeonissa Lontoossa, jossa hän jatkoi esiintymisensä kanssa sekä faneja että kriitikkoja. Hän voitti palkintoja kolmessa eri kategoriassa.

Vuonna 1994 Seal julkaisi toisen albuminsa Seal 2. Se oli toinen kaupallinen ja kriittinen menestys, mukana singlet 'Prayer for the Dying' ja 'Newborn Friend'. Se nimitettiin vuoden albumi Grammy-palkinnoksi. Kolmas single, Kiss from a Rose, esiintyi vain vaatimattomasti ensimmäisellä julkaisulla. Se räjähti kuitenkin, kun se miksattiin uudelleen Batman Foreverin ääniraidalle. 'Kiss from a Rose' keräsi Grammy-palkinnot vuoden levylle, vuoden laululle ja parhaalle miespuoliselle pop-esitykselle vuonna 1996. Siitä tuli Sealin parhaiten menestyvä single Yhdysvaltain markkinoilla ja se on edelleen yksi hänen mieleenpainuvimmista. suosittuja kappaleita tähän mennessä. Pelkästään tämä raita katapultoi 'Seal 2': n moniplatinatasolle. Myöhemmin sinä vuonna Seal osallistui Space Jam -ääniraitaan Steve Miller Bandin Fly Like an Eagle -kannella.

Seal julkaisi kolmannen albuminsa Human Human. Tätä albumia varten hän erosi ZTT Recordsin kanssa ja allekirjoitti sopimuksen Warner Brosin kanssa. Vuonna 2001 fanit odottivat nälkäisesti uuden Togetherland-albumin saapumista. Se kuitenkin peruutettiin ennen kuin se ilmestyi, ja vain yksi single julkaistiin. Vuonna 2003 julkaistiin hänen neljäs albumi, Seal IV, joka toi hänet takaisin suosioon Yhdysvalloissa. Seal julkaisi vielä kolme albumia: System vuonna 2007, Seal 6: Commitment vuonna 2010 ja 2015's 7 '. Sealin 6: Sitoutuminen sanottiin innoittaneen hänen silloisesta vaimostaan ​​Heidistä.

Hän on myös julkaissut kolme kansilehteä, Soul, Soul 2 ja Standards. Nämä albumit sisältävät kannet klassisista R & B-hitteistä, kuten mm. Otis Redding, Curtis Mayfield, Ben E. King.

Seal on tehnyt yhteistyötä ja lainannut hänen lauluaan vuosien varrella useille muille muusikoille. Hän on esiintynyt myös monissa hyväntekeväisyystapahtumissa osana yhtyettä. Hän liittyi Band Aid 30: een yhdessä muiden Ison-Britannian ja Irlannin pop-artistien kanssa levylle 'Do They Know It's Christmas?' Sarm West Studiosissa Notting Hillissä, Lontoossa. Esitys keräsi rahaa vuoden 2014 Ebola-kriisiin Länsi-Afrikassa. Hän esitti myös kannen Manic Depressionista Jeff Beckin kanssa vuoden 1993 albumille Stone Free: A Tribute to Jimi Hendrix. Seal osallistui lauluun John Lennonin 'Imagine' -kappaleelle vuoden 2010 Herbie Hancock -albumille The Imagine Project.

(Kuva: Ethan Miller / Getty Images)

Muut hankkeet: Kesäkuussa 2010 Seal ja silloinen vaimo Heidi Klum loivat Lifetime -todissarjan nimeltä Rakkauden jumalallinen. Seal toimi tuomarina kymmenennessä Independent Music Awards -palkinnossa.

Vuonna 2012 Seal oli yksi neljästä laulu-valmentajasta kaudella yksi Australian todellisuuslaulukilpailun The Voice -versiosta. Hän päätyi sarjan voittajan, Karise Edenin, valmentajaksi. Seal palasi näyttelyn toiseen kauteen, jossa hänestä tuli jälleen voittajavalmentaja voittaja Harrison Craigille. Hän piti tauon näyttelyn kolmannesta kaudesta, mutta palasi The Voice -valmentajaksi vuonna 2017.

Vuonna 2017 Seal oli vieraileva tuomari America's Got Talent -kauden 12. kaudella. Naamioidun laulajan yhdysvaltalaisen version toisella kaudella Seal esiintyi Leopardina. Hän sijoittui neljänneksi.

Henkilökohtainen elämä: Seal seurasi Tyra Banksia uransa alkupuolella. Seal ja saksalainen malli Heidi Klum alkoivat seurustella helmikuussa 2004. Hieman aiemmin hän oli ilmoittanut sekä raskaudestaan ​​että suhteidensa päättymisestä Flavio Briatoreen. Seal ehdotti Heidille joulukuussa 2004 jäämökissä, jonka hän oli rakentanut jäätikön päälle Whistleriin, Brittiläiseen Kolumbiaan. Heidi synnytti toukokuussa 2004 New Yorkissa Briatoren tyttären, Helene 'Leni' Boshoven Klumin, Sealin vieressä. Briatore ei ole mukana Lenin elämässä Klumin mukaan, ja Seal toimi hänen ainoana isahahmona. Seal hyväksyi virallisesti Lenin vuonna 2009.

Seal ja Klum menivät naimisiin toukokuussa 2005. He uusivat lupauksensa joka vuosi läheisten ystävien ja perheen kanssa. Kummallakin on kolme muuta lasta: kaksi poikaa, jotka ovat syntyneet syyskuussa 2005 ja marraskuussa 2006, ja tytär, joka syntyi lokakuussa 2009. Seal ja Klum ilmoittivat eroavansa seitsemän vuoden jälkeen tammikuussa 2012. Heidän avioeronsa saatiin päätökseen lokakuussa 2014.

Kiinteistöt: Vuonna 2019 Seal laski yli 3,5 miljoonaa dollaria 3600 neliöjalan, eristäytyneelle vuoren huipulle Topangassa Kaliforniassa. Ennen sitä hän (yhdessä Heidin kanssa) omisti ylellisen kartanon L.A: n Brentwoodissa. Se myytiin 24 miljoonalla dollarilla heidän avioeronsa aikaan.

Sinetin nettovarallisuus

Tiiviste

Nettovarallisuus: 40 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 19. helmikuuta 1963 (58 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 6 jalkaa 3 tuumaa (1,92 m)
Ammatti: Muusikko, lauluntekijä, laulaja-lauluntekijä, säveltäjä
Kansalaisuus: Yhdistynyt kuningaskunta
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu