Sean Hannity nettovarallisuus

Paljonko Sean Hannity on arvoinen?

Sean Hannity nettovarallisuus: 250 miljoonaa dollaria

Sean Hannityn palkka

40 miljoonaa dollaria

Sean Hannity nettovarallisuus ja palkka: Sean Hannity on amerikkalainen televisio-ohjaaja, kirjailija ja konservatiivinen poliittinen kommentaattori, jonka nettovarallisuus on 250 miljoonaa dollaria. Hänet tunnetaan parhaiten talk-radio-ohjelman The Sean Hannity Show isännöinnistä sekä ohjelmastaan ​​Hannity Fox News Channel -kanavalla.

Sean Hannity -palkka: Pelkästään radio- ja TV-keikkojensa välillä Sean Hannity ansaitsee 40 miljoonaa dollaria vuodessa. Hän ansaitsee 25 miljoonaa dollaria vuodessa Fox Newsiltä. Jäljelle jäävä palkka tulee enimmäkseen vuonna 2019 allekirjoitetusta radio-syndikaatiosopimuksesta Premiere Networksin kanssa.

Kesäkuun 2018 ja kesäkuun 2019 välisenä aikana hän ansaitsi 45 miljoonaa dollaria erilaisista ponnisteluistaan. Kesäkuun 2019 ja kesäkuun 2020 välisenä aikana hän ansaitsi 43 miljoonaa dollaria.

Varhainen elämä ja uran alku: Sean Patrick Hannity syntyi New Yorkissa 30. joulukuuta 1961 ja varttui Franklin Square -aukiolla New Yorkissa. Hänen äitinsä, Lillian, työskenteli piirtäjänä ja oikaisupäällikkönä läänin vankilassa, ja hänen isänsä, Hugh, oli perhehallintovirkailija. Hän on nuorin neljästä sisaruksesta. Hänellä on irlantilainen perintö, kaikki neljä hänen isovanhempaansa muuttivat Irlannista Yhdysvaltoihin. Hän osallistui lukioon St. Pius X: n valmistelevassa seminaarissa Uniondalessa, New Yorkissa. Sitten hän jatkoi opintojaan New Yorkin yliopistossa, UC Santa Barbarassa ja Adelphi-yliopistossa, mutta ei lopulta valmistunut yliopistosta.

Vuonna 1982 Hannity aloitti oman talomaalausliiketoimintansa. Muutama vuosi myöhemmin hän työskenteli rakennusurakoitsijana Santa Barbarassa Kaliforniassa. Vuonna 1989 Kaliforniassa ollessaan hän sai tilaisuuden isännöidä ensimmäistä puheradioshowansa UC Santa Barbaran vapaaehtoisopistoasemalla, KCSB-FM. Hänen viikoittainen esityksensä kuitenkin peruttiin alle vuoden kuluttua kiistojen takia 'kiistanalaisesta' tavasta, jolla LMBT-oikeuksista keskusteltiin näyttelyssä. Poistuessaan KCSB: stä Hannity liittyi WVNN: ään Ateenassa, Alabamassa, heidän iltapäivän talk show -isäntänään. Sitten hän muutti WGST: ään Atlantaan vuonna 1992.

Radio- ja televisio-ura: Hannityn ensimmäinen altistuminen laajemmalle yleisölle oli vuonna 1996, jolloin Fox Newsin perustaja Roger Ailes palkkasi hänet johtamaan televisio-ohjelmaa. Näyttely, jonka hän isännöi yhdessä Alan Colmesin kanssa, debytoi nimellä 'Hannity & Colmes' ja jatkui tammikuuhun 2009 asti. Esityksessä Hannity tarjosi konservatiivisen näkökulman, kun taas Colmes edusti liberaalia näkökulmaa.

Televisioyritysten ohella Hannity ei luopunut radioprojekteistaan. Tammikuussa 1997 Hannity liittyi WABC: hin kokopäiväisesti, ja hänelle annettiin myöhäisillan aikaväli, ennen kuin hänet siirrettiin iltapäivän ajoaikaan tammikuussa 1998. Hän jatkoi tässä paikassa vuoden 2013 loppuun saakka. Tammikuusta 2014 lähtien , Hannity on isännöinyt 15-18 aikaväli WOR: lla New Yorkissa.

Hannityn radio-ohjelma, The Sean Hannity Show, aloitti kansallisen syndikaation 10. syyskuuta 2001, jolloin se tuli saataville yli 500 kanavalle valtakunnallisesti. Esitys on konservatiivinen poliittinen keskusteluohjelma, joka sisältää enimmäkseen Hannityn omia mielipiteitä ja ideologiaa ajankohtaisista asioista, tapahtumista ja poliitikoista. Vuonna 2004 hän allekirjoitti 25 miljoonan dollarin viiden vuoden sopimuksen jatkamisen ABC Radion (nykyisen Citadel media) kanssa jatkaakseen esitystä vuoteen 2009. Sitten vuonna 2008 Hannity allekirjoitti 100 miljoonan dollarin viisivuotisen sopimuksen Citadel Communicationsin kanssa (joka osti ABC-radio vuonna 2007). Maaliskuussa 2018 'The Sean Hannity Show' kuulee yli 13,5 miljoonaa kuuntelijaa viikossa. Ohjelmansa kattavuuden ja suosion ansiosta Talker Magazine sijoittui vuonna 2017 Hannity vuotuiseen Heavy Hundred -listalleen toiseksi. Hänet otettiin mukaan kansallisen radion Hall of Fameen marraskuussa 2017, ja hän sai Marconi-palkinnon vuosina 2003 ja 2007 National Broadcasters -yhdistykseltä vuoden verkon syndikaattina.

Vuonna 2007 Hannity aloitti edelleen Hannity & Colmes -elokuvan isännöinnin ohella oman sunnuntai-iltansa televisio-ohjelman myös Fox News -sivustolla nimeltä Hannity's America. Sen jälkeen kun Colmes jätti Hannity & Colmes -elokuvan vuonna 2009, verkko nimitti näyttelyn Hannity-nimeksi, ja se korvasi Hannity's America -lehden. Hannity-jaksot ovat livenä klo 21 joka maanantai - torstai, ja perjantai painos on yleensä ennalta. Se on kaapeliuutisten ykkönen, joka lähetetään aikavälissään. Esityksessä on yleensä päivän tapahtumien loppu, pitkiä monologeja sekä poliittinen ja oikeudellinen analyysi eri aiheista.

NICHOLAS KAMM / AFP Getty Imagesin kautta

Muut hankkeet ja projektit: Hannity on julkaistu kirjailija. Hänen ensimmäinen kirja, Let Freedom Ring: Winning the War of Liberalism over liberalismi, julkaistiin vuonna 2002, ja hänen toinen kirja Deliver Us from Evil: Defeating Terrorism, Despotism, and Liberalism julkaistiin vuonna 2004 ReganBooksin kautta. Nämä molemmat tulivat New York Timesin tietokirjojen bestseller-luetteloon, jälkimmäiset pysyivät siellä viisi viikkoa. HarperCollins julkaisi hänen kolmannen kirjansa 'Konservatiivinen voitto: Obaman radikaalisen asialistan voittaminen' maaliskuussa 2010. Se teki siitä myös vain New York Timesin bestseller-listan. Lisäksi Hannity oli vuoden 2017 kristillisen draamaelokuvan '' Ole siellä valoa '' tuottaja, pääosassa Kevin Sorbo.

Henkilökohtainen elämä: Hannity meni naimisiin Jill Rhodesin kanssa vuonna 1993. Yhdessä heillä on kaksi lasta, ja perhe jakaa aikansa New Yorkin Long Islandin ja Floridan Napolin välillä. Kesäkuussa 2020 paljastettiin, että Sean ja Jill erosivat tosiasiassa vuotta aiemmin.

Hän on uskollinen kristitty, mutta on jättänyt katolisen kirkon mainitsemalla syyksi 'liikaa institutionaalista korruptiota'.

Kiinteistön imperiumi : The Guardian -lehti julkaisi huhtikuussa 2018 raportin, jossa kerrotaan yksityiskohtaisesti, kuinka Sean Hannity omistaa 90 miljoonan dollarin arvoisen kiinteistöimperiumin. Hänen mukaansa hän omistaa lähes 900 taloa seitsemässä osavaltiossa. Hän omistaa kaiken ylellisistä kartanoista pienituloisiin kiinteistöihin. Hänen väitettiin ostaneen kymmeniä kiinteistöjä pelkästään vuonna 2013, suurin osa niistä ostettiin sulkemisen vuoksi. Vuonna 2014 hän osti kaksi suurta huoneistohotellia Georgiassa 22,7 miljoonalla dollarilla, jossa vuokrat vaihtelevat 700-1000 dollaria kuukaudessa.

Sean Hannity nettovarallisuus

Sean Hannity

Nettovarallisuus: 250 miljoonaa dollaria
Palkka: 40 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 1961-12-30
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 11 tuumaa (1,82 m)
Ammatti: Kirjoittaja, kirjailija, juontaja, radiohenkilöstö, kommentaattori, näyttelijä
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu