Selena Gomezin nettovarallisuus

Paljonko Selena Gomez on arvoinen?

Selena Gomezin nettovarallisuus: 75 miljoonaa dollaria

Selena Gomezin nettovarallisuus ja palkka : Selena Gomez on amerikkalainen näyttelijä, laulaja ja lauluntekijä, jonka nettovarallisuus on 75 miljoonaa dollaria. Selena Gomez keräsi nettovarallisuutensa lähes kaksi vuosikymmentä sitten alkaneen laulamis-, lauluntekijä- ja näyttelijäuransa kautta. Hän on myös yksi suosituimmista hahmoista sosiaalisessa mediassa. Tämän kirjoituksen jälkeen hänellä on yli 25 miljoonaa seuraajaa TikTokissa ja vajaat 200 miljoonaa seuraajaa Instagramissa.

Aikainen elämä : Selena Gomez syntyi Grand Prairessa Texasissa 22. heinäkuuta 1992. Hänen vanhempansa ovat Ricardo Joel Gomez ja entinen näyttelijänäyttelijä Amanda Dawn (Mandy) Cornett. Hänen äitinsä oli vain kuusitoista, kun Selena syntyi. Gomez nimettiin suosittu laulaja Selena Quintanilla-Perezin mukaan. Hänen vanhempansa erosivat, kun hän oli viisivuotias, ja Selena pysyi äitinsä luona. Heillä oli vaikeuksia rahan kanssa, kun hänen äitinsä yritti huolehtia heistä. Selena sai lukion tutkinnon kotikoulutuksen kautta toukokuussa 2010.

Varhainen ura: Yksi hänen varhaisimmista televisiorooleistaan ​​oli näyttelyssä Barney ja ystävät Vuosina 2002–2004. Selena oli Giannan roolissa Barney ja ilmestyi 14 jaksossa. Hän esiintyi Barney'ssa näyttelijätoverinsa Demi Lovaton rinnalla. Hänellä oli myös cameo-rooli tällä kertaa elokuvassa Spy Kids 3-D: Game Over vuonna 2003. Hän esiintyi myös tv-elokuvassa Walker, Texas Ranger: Trial by Fire vuonna 2005. Selena esiintyi vieraana elokuvassa Zackin ja Codyn sviittielämä Disneyssä vuonna 2006. Selena esiintyi toistuvassa roolissa Disneyn suositussa Hannah Montanassa vuonna 2007, jossa hän kuvasi poptähteä.

Näyttelijäura: Hänen Breakout TV -rooli oli show Waverly Placen velhot joka esitettiin 106 jaksoa vuosina 2007-2012. Wizards julkaisi myös kaksi elokuvaa. Hänen työstään Waverly Placen velhot , Selenalle maksettiin 30000 dollaria jaksoa kohden. Hän on esiintynyt myös useissa elokuvissa ja äskettäin perustanut oman tuotantoyhtiönsä, heinäkuu Moon Productions.

Musiikki ja muut hankkeet: Selena allekirjoitettiin 16-vuotiaana Hollywood Recordsille, sama levy-yhtiö, joka oli jo allekirjoittanut Miley Cyrusin ja Demi Lovaton. Hän on julkaissut kolme studioalbumia, kaksi EP: tä ja yhden kokoelma-albumin. Gomez oli myös Selena Gomez and the Scene -yhtyeen laulaja. He julkaisivat kolme studioalbumia ja yhden remix-albumin. Hän on tehnyt kaksi soolokierrosta ja kolme kiertuetta entisen bändinsä kanssa. Syyskuussa 2017 paljastui, että Selena oli allekirjoittanut kahden vuoden 30 miljoonan dollarin hyväksymissopimuksen kenkäyrityksen Puman kanssa. Kauppa tekee Selenasta Puman uudet kasvot Rihannan rinnalla. Hän on Netflix-sarjan 13 syytä miksi vastaava tuottaja.

Selena Gomezin palkka merkintätarjouksista : Kuten aiemmin mainitsimme, Selena on syyskuusta 2017 lähtien aktiivivaatetusyrityksen Puman kasvot. Kahden vuoden kauppa maksoi yhteensä 30 miljoonaa dollaria. Joulukuussa 2016 hän allekirjoitti 10 miljoonan dollarin hyväksymissopimuksen pussinvalmistaja Coachin kanssa.

Selena Gomez Ansiot Instagramista : Selena oli monta vuotta seuratuin henkilö Instagramissa. Nykyään hänellä on yli 1950 miljoonaa seuraajaa. Jossain vaiheessa Cristiano Ronaldo reunusti hänet noin 215 miljoonan seuraajansa kanssa. Myös Rock ja Ariana Grande ovat ylittäneet hänet.

On arvioitu, että Selenan yksittäisen Instagram-viestin arvo on 3,5 miljoonaa dollaria postista maksavalle tuotemerkille. Hänen on tiedetty ansaitsevan 500 000 - 800 000 dollaria yhdestä sponsoroidusta viestistä. Eri pyrkimyksiinsä, pääasiassa valmentaja, Puma ja Instagram, Selena ansaitsee 10-15 miljoonaa dollaria vuodessa. Erittäin vaikuttava summa, mutta ei tarpeeksi, jotta hänestä tulisi yksi maailman 100 eniten palkatusta julkkiksesta. Ehkä neiti Gomez haluaa pysyä matalana.

Henkilökohtainen elämä: Vuonna 2008 Selena treffasi lyhyesti Nick Jonasia. Selena on myös merkittävä siitä, että hänellä on kiistanalainen uudestaan-uudelleen-uudelleen-suhde kollegansa, Justin Bieber . Heidän suhteensa oli selenan mukaan niin stressaavaa, että hänet pakotettiin menemään kuntoutuslaitokseen. Kaksi seurusteli vakavasti kahden vuoden ajan joulukuussa 2010 marraskuuhun 2012, sitten hajosi ja palasi sitten taas yhteen. He toistivat tämän jakson vuosina 2013, 2014, 2015 ja 2017. Heidän on ilmoitettu hajonneen lopullisesti maaliskuussa 2018. Gomez päivitti The Weekndin vakavasti tammikuusta 2017 lokakuuhun 2017. The Weekndin albumi My Dear Melancholy, julkaistu Mach 2018: ssa. , viittaa useita Gomeziin.

Filantropia: Selena on erittäin aktiivinen hyväntekijä, joka tekee vapaaehtoistyötä monen tunnin ajan monenlaisista syistä. Hän tekee tiivistä yhteistyötä UNICEFin kanssa ja on tällä hetkellä organisaation lähettiläs trick-or-treat-varainhankintaohjelmassa. Gomez matkusti Ghanaan viikoksi vuonna 2009 todistamaan omakohtaisesti köyhien lasten vakavia olosuhteita, joilta puuttui välttämättömyystarvikkeita, kuten puhdasta vettä ja ravintoa. Hän käytti tähtivoimaansa UNICEFin kautta tuodakseen tietoisuutta Ghanaan. Hän matkusti myös Chileen tapaamaan UNICEFin Porgrama Puente -ohjelman perheitä, joka auttaa perheitä kehittämään lasten kasvattamiseen liittyviä taitoja.

Gomez on Do.Something.orgin lähettiläs ja mukana myös RAISE Hope for Congon hyväntekeväisyysjärjestössä. Vuonna 2012 hänet nimitettiin Ryan Seacrest -säätiön suurlähettilääksi. Hänet tunnetaan usein esiintymisestä lastensairaaloissa. Selena työskenteli myös valtion tilavakuutuksen edustajana ja esiintyi useissa Disney-mainoksissa, joiden tarkoituksena oli lisätä tietoisuutta turvallisesta ajamisesta.

Terveysasiat: Selenalla diagnosoitiin Lupus vuonna 2014. Hän sai munuaisensiirron ystävältä ja kaverilta näyttelijä Francia Raisalta (amerikkalaisen teini-ikäisen maineen salaisesta elämästä) syyskuussa 2017. Huhtikuussa 2020 paljastettiin, että Selenalla todettiin biopolaarinen häiriö.

Matt Winkelmeyer / Getty Images

Selena Gomezin nettovaralliset virstanpylväät : Selena lisättiin CelebrityNetWorthiin joulukuussa 2009 ja sen nettovarallisuus oli miljoona dollaria. Tuolloin hän oli 17-vuotias ja ansaitsi 30000 dollaria Wizard of Waverly Placen jaksosta. Hän ansaitsi hieman yli 3 miljoonaa dollaria Wizards-työstään. Vuoteen 2011 mennessä hänen nettovarallisuus ylitti 5 miljoonaa dollaria. Hän rikkoi 10 miljoonan dollarin nettovarallisuuden huhtikuussa 2013 julkaisunsa jälkeen debyyttisoololevynsä. Hän ylitti 18 miljoonaa dollaria vuonna 2015 suurelta osin Instagramin ansiosta. Puma-kaupan, valmentajakaupan, albumimyynnin, lukemattomien sinkkujen, näyttelijäuran ja muun ansiosta hänen nettovarallisuutensa ylitti 60 miljoonaa dollaria vuoden 2018 puolivälissä. Vuodesta 2019 Selena Gomezin nettovarallisuus on 75 miljoonaa dollaria.

Kiinteistöt : Selena on omistanut useita koteja vuosien varrella. Vuonna 2014 hän maksoi 3,69 miljoonaa dollaria saadakseen 3,15 hehtaarin suurisen talon Calabasasin aidatulla alueella. Yhdessä vaiheessa hän yritti myydä talon 4,495 miljoonalla dollarilla, mutta otti lopulta pienen tappion. Ostaja oli räppäri ranskalainen Montana, joka listasi kodin helmikuussa 2020 hintaan 6,6 miljoonaa dollaria.

Vuonna 2015 hän käytti kirjaamattoman summan ostaa erittäin suuren kodin Fort Worthista, Texasista. Hän listasi talon 3,499 miljoonalla dollarilla vuosina 2016 ja 2017 ja listasi sitten uudelleen vuonna 2018 2,999 miljoonalla dollarilla. Hän myi tämän kiinteistön lokakuussa 2020 hintaan 2,4 miljoonaa dollaria.

Vuonna 2017 hän käytti 2,249 miljoonaa dollaria hankkimaan suhteellisen vaatimattoman (rikkaalle henkilölle) kodin Studio Cityssä Kaliforniassa. Hän listasi sen myyntiin vuotta myöhemmin hintaan 2,799 miljoonaa dollaria.

Huhtikuussa 2020 Selena maksoi 4,9 miljoonaa dollaria 11500 neliömetrin kodista Kalifornian Encinossa. Tom Petty custom rakensi kodin 1980-luvun lopulla ja antoi sen sitten entiselle vaimolleen, kun he erosivat vuonna 1996. Tomin entinen vaimo menetti kodin sulkemiseen vuonna 2015. Selena osti kodin muulta kuin julkkiselta, joka omisti sen alle vuodeksi ja tuotti myynnistä 400 000 dollarin voiton.

Selena Gomezin nettovarallisuus

Selena Gomez

Nettovarallisuus: 75 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 22. heinäkuuta 1992 (28 vuotta vanha)
Sukupuoli: Nainen
Korkeus: 5 jalkaa 4 tuumaa (1,65 m)
Ammatti: Laulaja, näyttelijä, muotisuunnittelija, musiikkitaiteilija, ääninäyttelijä, tanssija
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu