Selena Quintanilla-Perezin nettovarallisuus

Paljonko Selena Quintanilla-Perez on arvoinen?

Selena Quintanilla-Perezin nettovarallisuus: 5 miljoonaa dollaria

Selena Quintanilla-Perezin nettovarallisuus: Selena Quintanilla-Perez, joka tunnetaan samannimisesti vain etunimellään, Selena, oli laulaja ja lauluntekijä, jonka nettovarallisuus kuollessaan vuonna 1995 oli 5 miljoonaa dollaria. Quintanilla-Pereziä pidetään edelleen '' Tejano-musiikin kuningattarena ''. huolimatta hänen ennenaikaisesta ohimennestaan. Musiikin ulkopuolella Selena oli myös uskomattoman vaikuttava muoti- ja kosmetiikkamaailmassa.

Selena koki huomattavaa kaupallista menestystä uransa aikana. Hän oli eniten tuottanut latinalaistaiteilija 90-luvulla, ja hän julkaisi myös kosmetiikkasarjan, joka saavutti vertaansa vailla olevan menestyksen julkkistuotteiden suhteen. Huolimatta siitä, että Tejano-tyylilaji on tyypillisesti miesten hallitsema, Selena auttoi tekemään tämän tyylilajin valtavirtaan ja siitä tuli yksi kaikkien aikojen tunnetuimmista Tejano-taiteilijoista.

Pian sen jälkeen, kun valtavirran läpimurto vuonna 1992, läheinen ystävä ampui ja tappoi Quintanilla-Perezin vuonna 1995. Kuolemansa jälkeen useat hahmot ovat kunnioittaneet Selenaa. Hänen syntymäpäivänsä kutsuttiin nimellä 'Selena Day' Texasissa, ja jotkut hänen albumeistaan ​​julkaistiin postuumisti menestykseen. Vuonna 1997 julkaistiin elokuva hänen elämästään, pääosissa Jennifer Lopez . Yhteensä Quintanilla-Perez on myynyt yli 30 miljoonaa levyä, mikä tekee hänestä yhden kaikkien aikojen myydyimmistä naispuolisista latinalaisartisteista.

Aikainen elämä: Selena Quintanilla-Perez syntyi 16. huhtikuuta 1971 Lake Jacksonissa Texasissa. Jehovan todistajien perheessä kasvanut Selenan laulutaito kävi nopeasti ilmi. Kun hänen isänsä Abraham Quintanilla Jr. avasi meksikolaisen ravintolan, Selena ja hänen sisaruksensa esiintyivät suojelijoille. 80-luvun lama aiheutti kuitenkin ravintolan sulkemisen, ja perhe pakotettiin myöhemmin julistamaan konkurssi ja karkottamaan kotinsa.

Sitten Quintanillat asettuivat Corpus Christiin, ja Selena kuului Selena y Los Dinos -ryhmään, jota isä johti. Tämä ryhmä auttoi perhettä maksamaan laskuja esiintymällä häissä tai jopa kadunkulmissa. Tässä vaiheessa oli selvää, että Selena oli tarkoitettu menestyvälle musiikkiuralle, ja hänen isänsä veti hänet pois koulusta kahdeksannella luokalla.

Tästä huolimatta hän ansaitsi lukiotodistuksen 17-vuotiaana ja myöhemmin hänet hyväksyttiin Tyynenmeren länsimaiden yliopistoon. Hän opiskeli liiketaloutta. Tänä aikana Selena alkoi ensin kokeilla Tejano-musiikkia. Tämä tyylilaji on erittäin suosittu Amerikassa asuvien meksikolaisten keskuudessa, ja siihen kuuluu sekoitus polkaa, jazzia ja maata sekä latinalaisilla että saksalaisilla vaikutteilla.

Ura: Selena tuli ensin tunnetuksi Tejano-yhteisössä, kun hän julkaisi albumin Selena y Los Dinosin kanssa 80-luvun puolivälissä. Julkaisettuaan useita levyjä hän allekirjoitti sopimuksen EMI Latin Recordsin kanssa. Vuonna 1989 Selena julkaisi oman nimensä albumin, joka saavutti Billboard-listan seitsemänneksi. Tämän kaupallisen menestyksen myötä Selena alkoi työskennellä suurten tuotemerkkien, kuten Coca-Cola, kanssa kaupallisissa jingleissä.

Vuonna 1990 hän julkaisi Ven Conmigo -albumin, joka sisälsi massiivisesti suositun kappaleen Baila Esta Cumbia. Vuonna 1992 hän julkaisi kolmannen albumin nimeltä Entre a Mi Mundo. Tämä osoittautui hänen valtavirran läpimurroksi, ja albumi sertifioitiin lopulta 10x platinaksi. Tämän menestyksen ansiosta hänestä tuli myös suositumpi Meksikossa, jossa Tejano-taiteilijoita nähtiin aiemmin vastenmielisesti. Koko seuraavan jakson ajan Selena kierteli laajasti koko Meksikossa.

Vuonna 1994 Selena perusti vaatetuslinjan ja avasi kaksi putiikkia Teksasissa. Nämä osoittautuivat seitsenlukuisiksi yrityksiksi. Tänä aikana hän oli yksi eniten ansaitsevista latinalaisista muusikoista maailmassa. Hänen neljäs albuminsa, Amor Prohibido, julkaistiin vuonna 1994. Tässä vaiheessa hän oli suosinut Tejano-musiikkia nuorempien sukupolvien kanssa enemmän kuin mikään muu historian muusikko. Vuoteen 1995 mennessä EMI Records aikoi tehdä hänestä englanninkielisen crossover-tähden tulevaisuudessa. Hän alkoi myös esiintyä elokuvissa ensimmäistä kertaa.

Murhata: Vuonna 1994 Quintanilla-Perez palkkasi naisen nimeltä Yolanda Saldívar johtamaan Selenan putiikkeja. Tämä osoittautui kuitenkin viisaaksi liiketoimintapäätökseksi, koska Yolandalla ei ollut hyviä johtamistaitoja. Hänen väitettiin erottaneen työntekijät, jotka eivät pitäneet, ja kohteli heitä huonosti. Vaikka Selena ei vaikuttanut olevan huolissaan tämän naisen käyttäytymisestä, hänen perheensä varoitti häntä olemaan varovainen Yolandan suhteen.

Selenan putiikit alkoivat kärsiä, ja Selenan perhe sai myöhemmin selville, että Yolanda kävi huijausta, joka varasti rahaa ihmisiltä, ​​jotka yrittivät päästä Selenan faniklubiin. Sitten perhe esitti hänelle ultimaatumin: joko todista syyttömyydestäsi, tai me saamme mukaan poliisin. Kaikesta tästä huolimatta Selena oli Yolandan kanssa ystäviä ja hän kieltäytyi lopettamasta aikaa hänen kanssaan.

Asiat saavuttivat lopulta kiehumispisteen, kun Yolanda kieltäytyi luovuttamasta tärkeitä pankkitietoja, joita Selena tarvitsi verojensa toimittamiseen. Tämä sai Quintanilla-Perezin kohtaamaan Yolandan motellissa. Selena pyysi häntä jälleen antamaan pankkitiedot ja Yolanda veti siinä vaiheessa aseen laukusta. Selena yritti juosta ulos huoneesta, ja Yolanda ampui hänet oikeaan alakulmaan.

Selena pääsi aulaan ja kertoi henkilökunnalle mitä oli tapahtunut. Poliisi kutsuttiin, ja he onnistuivat kiinni Yolandasta, kun hän pakeni pakettiautollaan. Ampumahaava katkaisi valtimon, ja Selena vuotoi runsaasti. Hänellä ei ollut pulssia saapuessaan sairaalaan, ja tämä sai päivystyslääkärin yrittämään elvyttää häntä. Sitten Selenalle kehittyi epäsäännöllinen syke, jolloin hänelle tehtiin leikkaus. 50 minuutin kuluttua leikkauksesta hänet julistettiin kuolleeksi.

Selenan vartiointi houkutteli yli 3000 fania, ja hänen kuolemansa oli syvästi ahdistava monille latinalaisen yhteisön ihmisille. Vuonna 1995 Yolanda Saldívar tuomittiin ensimmäisen asteen murhasta ja tuomittiin elinkautiseen vankilaan. Hänellä on oikeus ehdonalaiseen vapauteen vuonna 2025.

Selena Quintanilla-Perezin nettovarallisuus

Selena

Nettovarallisuus: 5 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 16. huhtikuuta 1971 - 31. maaliskuuta 1995 (23 vuotta vanha)
Sukupuoli: Nainen
Korkeus: 5 jalkaa 6 tuumaa (1,68 m)
Ammatti: Laulaja, näyttelijä
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu