Seth MacFarlane Net Worth

Paljonko Seth MacFarlane on arvoinen?

Seth MacFarlane Net Worth: 300 miljoonaa dollaria

Seth MacFarlane nettovarallisuus ja palkka: Seth MacFarlane on amerikkalainen tuottaja, kirjailija, ääninäyttelijä, laulaja ja koomikko, jonka nettovarallisuus on 300 miljoonaa dollaria. Jokainen, jolla on onni luoda vain yksi osuma televisioesitys suurelle verkkokanavalle DVD-levyillä ja tavaroilla, kuoli erittäin onnellinen ja erittäin rikas henkilö. Seth MacFarlane ei ole onnistunut tuohon esitykseen kerran, vaan kolme kertaa upeilla hittiesityksillään Family Guy, American Dad ja The Cleveland Show. Hän on myös kirjoittanut, ohjannut ja tuottanut useita elokuvia, mukaan lukien vuoden 2012 Ted, jonka tuotot olivat yli 500 miljoonaa dollaria, vuoden 2015 Ted 2, jonka tuotot olivat vajaat 200 miljoonaa dollaria, ja vuoden 2014 A miljoona tapaa kuolla lännessä.

Aikainen elämä : Seth MacFarlane syntyi 26. lokakuuta 1973 Kentissä, Connecticutissa. Hän on Mayflower-matkustajan William Brewsterin kaukainen jälkeläinen. Seth kiinnostui kuvituksesta lapsena sellaisten sarjakuvien ansiosta kuin Woody Woodpecker ja Fred Flintstone. Hämmästyttävää kyllä, Seth päätti jatkaa animaatio-uraa vasta viiden vuoden ikäisenä. Yhdeksänvuotiaana hän julkaisi ensimmäisen sarjakuvansa Walter Crouton, joka julkaistiin viikoittain The Kent Good Times Dispatch -lehdessä. Seth ansaitsi 5 dollaria viikossa sarjakuva, hänen ensimmäinen maksava keikkansa.

Lukiossa Seth alkoi tehdä lyhytelokuvia vanhempiensa 8 mm: n kameralla. Sitten hän jatkoi Rhode Islandin muotoilukoulua (RISD), jossa hän opiskeli elokuvaa, videota ja animaatiota. RISDillä Sethillä oli luokkatoveri nimeltä Patrick Henry. Jossain vaiheessa Patrick esitteli Sethin veljelleen Mike Henrylle, pyrkivälle stand up -koomikolle / näyttelijälle, joka myöhemmin tekisi yhteistyötä useissa MacFarlane-projekteissa. Mike Henry äänitti myöhemmin hahmot Cleveland Brown, Herbert, Consuela ja Bruce. Vuonna 2009 Mike loi Cleveland Show -näyttelyn, joka jatkui vuoteen 2013.

Mutta takaisin RISD: ään. Vanhempana vuotena Seth loi elokuvan nimeltä Larry Life. Hänen professorinsa toimitti elokuvan Hanna-Barberan johtajille, jotka heti tarjosivat Sethille työtä. Seth työskenteli useissa Hanna-Barbera-projekteissa. Vuonna 1996 hän loi päivitetyn version Larryn elämästä nimeltä Larry & Steve, jossa oli rakastettava / tyhmä keski-ikäinen hahmo nimeltä Larry ja hänen uskollinen älykäs koiransa Steve. Kuulostaa tutulta?

Family Guy : Nähtyään Larry & Steven Foxin johtajat pyysivät Sethiä heittämään heille show-idean. Fox alun perin ohitti, mutta vuoden 1997 show of the Hillin yllättävän menestyksen jälkeen Seth kutsuttiin takaisin kentälle. Tällä kertaa Fox suostui tuottamaan lentäjän, mutta tarjosi Sethille niukat 50 000 dollaria käytettäväksi budjetinaan. Tuolloin useimpien animaatioiden pääohjelmien budjetti jaksoa kohden oli miljoona dollaria.

Seth käytti kuusi kuukautta luodessaan sen, mitä myöhemmin tunnustaisi olevan raakaa animaatiota. Lentäjä teki vaikutuksen Foxin toimeenpanijoihin, jotka tilasivat välittömästi koko kauden. 24-vuotiaana Seth oli nuorin johtava tuottaja televisiossa.

Family Guy debytoi 31. tammikuuta 1999 heti sen jälkeen, kun Fox oli lähettänyt Super Bowlin XXXIII. Näyttelyn debyytin näki 22 miljoonaa ihmistä. Ensimmäinen kausi toimi riittävän hyvin ansaitakseen toisen kauden. Valitettavasti toisen kauden aikana näyttely kohtasi jyrkän kilpailun torstaina, kello 21:00 ja luokitukset myöhemmin säilyivät. Fox teknisesti peruutti näyttelyn toukokuussa 2000 toisen kauden jälkeen, mutta viime hetken lykkäyksen jälkeen kolmas kausi hyväksyttiin ja palasi marraskuussa 2001. Näyttely löysi edelleen hyvät arvosanat ja virallisesti peruutettiin kesällä 2002.

Family Guy löysi seuraavan, kun uudelleenkäynnistykset alkoivat ilmestyä Cartoon Networkista. Se oli itse asiassa verkon parhaiten arvostettu näyttely, joka lisäsi katsojamäärää yli 200%. Vuonna 2003 näyttelyn ensimmäinen ja toinen kausi julkaistiin DVD: llä. Hämmästyttävä (toistaiseksi) 400 000 kopiota myytiin ensimmäisen viikon aikana. Kaudet 1 ja 2 myivät miljoonia kappaleita ja olivat myydyimmät DVD: t vuosina 2003 ja 2004. Tänään kauden 1 ja 2 sarja on historian toiseksi myydyin TV-DVD Chappelle's Shown takana. Fox peruutti näyttelyn nopeasti ja toi takaisin neljännen kauden toukokuussa 2005.

Getty Images

Syndikaatiotuotto : Seuraavien 15 vuoden aikana Family Guy lähetti yli 300 uutta jaksoa 14 vuoden aikana. Sitä on syndikoitu maailmanlaajuisesti kymmenissä maissa ja kielillä. Pelkästään vuosina 2005-2008 näyttely tuotti miljardin dollarin tulojen pohjoispuolella - 400 miljoonaa dollaria syndikaatiosopimuksista, 400 dollaria DVD-myynnistä ja 200 miljoonaa dollaria kauppatavaroista. Tähän mennessä esitys on tuottanut useita miljardeja tuloja kaikista tulolähteistä.

Tämän kirjoituksen jälkeen yksi syndikoitu jakso myydään 2 miljoonalla dollarilla. Yksi 30 sekunnin mainos uusilla tuuletuslaitteilla myydään 200 000 dollarilla. Näyttely tuottaa 500 miljoonaa dollaria vuodessa mainostuloja. Yli 500 Family Guy-lelua ja -tuotetta on lisensoitu suurille jälleenmyyjille, mukaan lukien Wal-Mart ja Target, ja ne tuottavat 100 miljoonaa dollaria vuodessa.

Seth MacFarlanen tulos : Fox maksoi vuosina 2005-2008 MacFarlaneille 2 miljoonaa dollaria vuodessa näyttelytehtävistään. Vuonna 2009 hän neuvotteli 5 vuoden 100 miljoonan dollarin kaupan animaatioimperiuminsa johtamiseksi. Se oli siihen asti televisiohistorian suurin ja arvokkain sopimus. Ja kumpikaan näistä palkkaluvuista ei sisällä DVD- tai tavaraoikeuksia, joiden arvioidaan ansaitsevan Sethille yli 20 miljoonaa dollaria vuodessa!

Kuten MacFarlane, Trey Parker , Matt Stone ja Matt Groening todista, että animaatioliiketoiminnassa on TONNA rahaa!

Muu työ : Seth on myös vuonna 2005 ensi-iltansa esittäneen amerikkalaisen isän luoja / vastaava tuottaja, joka on edelleen vahvana tähän päivään saakka. Hän loi yhdessä Cleveland-näyttelyn, joka kesti vuosina 2009-2013.

Hän on myös kirjoittanut, ohjannut ja tuottanut useita elokuvia, mukaan lukien vuoden 2012 Ted, jonka tuotot olivat yli 500 miljoonaa dollaria, vuoden 2015 Ted 2, jonka tuotot olivat vajaat 200 miljoonaa dollaria, ja vuoden 2014 A miljoona tapaa kuolla lännessä. Vuonna 2016 hän loi live-toiminta Fox-sarjan Orville.

Hän on julkaissut viisi musiikkialbumia ja esiintyy säännöllisesti big band -näyttelijänä.

Kiinteistöt : Sethin ensisijainen koti vuodesta 2008 on ollut suuri kartano Beverly Hillsissä, jonka hän hankki 13,5 miljoonalle dollarille. Vuonna 2019 hän käytti 15,7 miljoonaa dollaria kotiin Malibussa Kaliforniassa.

Henkilökohtainen elämä : Elinikäinen poikamies, Seth, on ollut romanttisessa yhteydessä moniin kauniisiin näyttelijöihin. Hän treffasi lyhyesti Eliza Dushku. Hän treffasi Emilia Clarkea vuosina 2012--2013.

Seth MacFarlane Net Worth

Seth MacFarlane

Nettovarallisuus: 300 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 26. lokakuuta 1973 (47 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 10 tuumaa (1,78 m)
Ammatti: Näyttelijä, säveltäjä, animaattori, televisio-tuottaja, ääninäyttelijä, koomikko, laulaja, käsikirjoittaja, elokuvaohjaaja, televisio-ohjaaja
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020

Seth MacFarlane -tulos

  • Family Guy 50000 dollaria / jakso
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu