Settebello

23585472358547

Maailmassa on kaikenlaisia ​​pizzoja ja kaikenlaisia ​​pizzan ystäviä. Mutta jos Chicago-tyylinen-syvä ruokalaji tai paksu kuori-on sinun juttusi etkä ole avoin millekään muulle tyypille, en aio teeskennellä, että pidät Settebellosta.

Settebello, kuten se tapahtuu, hahmottaa erittäin kapean määritelmän siitä, mitä pizza on. Se on aina käsin heitetty, aina leivottu puulämmitteisessä uunissa, ja siinä käytetään tiettyjä ainesosia (ja ei, pepperoni ei ole niiden joukossa, vaikka kaikki muu tavara pitää pitää useimmat ihmiset tyytyväisinä). Tämä on todellinen asia-aito, napolilaistyylinen pizza, jonka Italian hallitus on hyväksynyt Vera Pizza Napoletana -merkinnällä (joka tarkoittaa suunnilleen 'oikeaa napolilaista pizzaa'), ja sen valaisee kyltti Settebellon kadulle päin olevassa ikkunassa.

Se on myös erittäin hyvä. En ole koskaan ollut kovin ohut-kuorrutetun pizzan ystävä, mutta tämä ei ole keksejä, jotka antavat ohuille kuorille huonon nimen. Se on joustavaa, hiiltynyt hiukan pohjassa uunin lattiasta, ja siinä on lievää savun vihreyttä polttavasta puusta. Vaikka palvelimemme tarjoutui leikkaamaan sen, valitsimme sen leikkaamattomana aitoon tapaan repimällä osia, rullaamalla ne ja täyttämällä ne.in-n-out myymälä las vegasissa

Suunnittele omasi on osa valikkoa (ja siihen kuuluu sellaisia ​​täytteitä kuin pancetta, suolattu tai keitetty prosciutto, pinjansiemeniä, rucolaa ja pippurista salamia yleisimpien sienien, makkaran, artisokkasydämen, paahdetun punaisen paprikan ja niin edelleen ). Päätimme kuitenkin valita kaksi niistä design-it-valinnoista.

Quattro Stagioni (10,99 dollaria) oli jaettu neljänneksiin, ja sen päälle oli puolestaan ​​lisätty hiukan hiiltynyttä puu-uunimakkaraa, mehukkaita paahdettuja sieniä, calamata-oliiveja ja salame-viipaleita, joita ei pidä sekoittaa supermarketisalamiin ja joka on todellakin lajiteltua herkkä verrattuna. Tämä oli dekadentti pizza, joka osoitti eduksi kengän parhaita palkkioita.

Capricciosa (11,99 dollaria) oli hieman ankarampi, hajallaan artisokkasydämiä, sieniä, oliiveja ja keitettyä prosciuttoa. Kuten Quattro Stagioni, siinä oli myös murskattuja tomaatteja ja mozzarellaa, molemmat - napolilaisen aitoutta koskevan tavoitteen mukaisesti - vähemmän kuin useimmissa amerikkalaisissa pizzoissa, mutta tasapainossa kuoren ja täytteiden kanssa sekä annos oliiviöljyä ja vähän basilikaa.

kuinka paljon michael strahan tienaa

Aloitimme puutarhasalaatilla, Insalatalla (4,99 dollaria), joka oli kaikkea muuta kuin puutarhalajike, vaikuttava kasa sekoitettuja salaatteja, jotka sisälsivät rucolaa ja joitain en edes tunnistanut, pukeutuneena kevyeen vinaigretteen ja päällä ajeltu Parmegiano-Reggiano .

todd hoffman kultakuume nettovarallisuus

Ja Caprese (6,99 dollaria), tavallinen tomaatti-mozzarella-basilika-salaatti, joka heijastaa Italian lipun värejä.Se oli jälleen selvästi standardin yläpuolella mahdottoman kypsiä tomaatteja, täyteläisiä pähkinäisiä mozzarellalaattoja ja tuoretta basilikaa tiivistetty kevään maku, balsamiviinietikkaa ja oliiviöljyä sivussa.

Palvelu kaikkialla oli poikkeuksellista. Tarjoilijamme oli suunnilleen yhtä maanläheinen kuin he tulevat, eikä nukke; esitellessäänmme maistaa ensimmäistä viinipulloamme, hän ei yllättynyt pienestä irvisyydestä ja lausunnosta, että se oli suljettu, huomauttaen, että hänellä oli ollut ongelmia kyseisen viinin kanssa aiemmin. Korvaaja-Feudi di San Gregoria Rubrato (35 dollaria)-oli kevyempi, mutta hieno, ja rakastimme sitä, että se tarjoillaan vesilasissa, vanhan maan kosketuksessa.

Mikä tietysti sopii täydellisesti Settebellon henkeen. Onko tämä sinun teekuppi - vai taikinalevy - vain sinä voit päättää. Mitä tulee meihin, äänestämme napolilaisten kanssa.

Las VegasJournal -arvostelut tehdään nimettömänä Journal kustannuksella. Ota yhteyttä Heidi Knapp Rinellaan numeroon 383-0474 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen hrinella@ reviewjournal.com.

KATSAUS mitä: Settebello missä: 1776 Horizon Ridge Parkway, Henderson puhelin: 222-3556 yhteensä: Ruoka: Tunnelma: Palvelu: A plussat: Pizza elää. miinukset: Pizza on todellinen juttu, mutta on vain yksi tyyli.