Las Vegasin keskustaan ​​tulee useita uusia ruokapaikkoja

Le Thai -ravintola Las Vegasin keskustassa. (@rolin3rd/Instagram)Le Thai -ravintola Las Vegasin keskustassa. (@rolin3rd/Instagram) Anytime -hampurilainen Brightside Breakfastissa ja hampurilaiset Plazassa. Plaza

Las Vegasin ravintolamaailma on edelleen dynaaminen, ja viimeisen puolen vuoden aikana on avattu useita projekteja ja tänä vuonna on tulossa lisää projekteja. Tässä on katsaus siihen, mitä on tapahtumassa ja mitä horisontissa.

Arts Factoryn ruokailutila kehittyy

Beni Valazquez, jolla oli huomattava seuraaja, kun hän toimi Bar + Bistron taidetehtaassa East Charleston Boulevardilla ennen Las Vegas -järven purkamista, palasi tämän kuun aikana keskustaan ​​Neonopoliksen uuden The Nerd -yökerhon baarimenun luojana. Valazquez on vahvistanut huhut suunnittelevansa uutta ravintolaa keskustaan, vaikka hän ei paljasta yksityiskohtia.



Entinen Baari + Bistro , jota seurasi hyvin lyhytkestoinen paikallisen maamerkin Crown & Anchor British Pub -haara, on avattu uudelleen osittain Urban Lounge -nimisenä, ja siihen tulee pian erillinen konsepti Tacos Huevos.

Pop-up-kahvi Soho Loftsissa

Cole McBride, kaksinkertainen finalisti USA: n Barista-mestaruuskisoissa ja aiemmin PublicUsissa, avasi pop-up Prediction Coffee -kahvi Soho Loftsissa tänä keväänä; Suunnitelmissa on pysyvämpi paikka, myös Sohossa.

Voileipiä ja hampurilaispiste siirtyy Plazaan

Brightside Breakfast & Burgers avattiin Plaza-aukiolla pitkään suljetulla Island Sushilla, ja siellä tarjoillaan aamiaisvoileipiä, hedelmäkuppeja, salaatteja ja leivonnaisia ​​sekä valikoima, kuten Anytime Burger, jonka päällä on paistettu muna, pekoni ja cheddarjuusto.

Yksinkertainen valinta: koirat tai hampurilaiset

Jaredin vanhanaikaiset hot dogit ja hampurilaiset avattiin myöhään talvella Pawn Plazalla, jossa ravintolat ovat kohdanneet haasteita huolimatta viereisen kuuluisan TV-kulta- ja hopeasotilaskaupan linjoista.

Intialainen makuhenki Fremont Streetillä

Viime syksy toi Intian kurkuma -aromit syntymään osoitteessa 700 E. Fremont St., vastapäätä Downtown Container Park -puistoa. Sen omistaa Rajesh Patel, Saffron Flavours of India -yhtiön omistaja North Tenaya Way -tapahtumassa.

Yhdysvaltain alueellinen hinta Freedom Beatissa

Julkkiskokki Scott Commings, Fox's Hell's Kitchenin kauden 12 voittaja, toi Freedom Beatin Keskusta Grand viime syksynä, joka sisältää kuukausittain Road Trippin -sarjan, joka korostaa amerikkalaisia ​​alueellisia ruokia.

Kasinon pihviravintola saa muodonmuutoksen

Pitkäaikaisen keskustan pihviravintolan Redwood Grillin uudestisyntyminen California -hotellissa Ogden Avenuella viime syksynä oli osa ravintoloiden avautumis- ja kunnostusaaltoa Boyd Gaming ominaisuudet.

sammy davis jr:n nettovarallisuus 2015

Le Thai laajenee vanhaksi kummitykseksi

Le Thai, yksi ensimmäisistä Fremont Eastin uusista ravintola -aalloista, kun se avattiin vuoden 2011 lopulla, toi yhteisyrityksen Le Pho, joka on The Juhlin ensimmäinen ruokapaikka, 353 E.Bonneville Ave. Le Pho liittyi viime syksynä laakson viidenteen Vihreät ja proteiinit. Ja maaliskuussa Le Thain takana olevat päämiehet ilmoittivat avaavansa lähinnä noutopaikan entisessä sijainnissaan (nimeltään Mix Zone) Charleston Boulevardilla ja Rancho Drivella tämän kesän alussa.

Lähempänä kesää DW Bistro

DW Bistron sisarravintola, jonka odotettiin avautuvan World Market Centeriin tässä kuussa, on viivästynyt (vaikka se heräsi hetkeksi henkiin Las Vegas Marketin osallistujille tammikuussa) omistajina Bryce Krausman ja Dalton Wilson asettua DW: n uuteen paikkaan The Grammercyssä Lounais -laaksossa. Bistron pysyvän avaamisen entisessä Mundossa odotetaan nyt kesäkuussa.