Shawn Mendesin nettovarallisuus

Paljonko Shawn Mendes on arvoinen?

Shawn Mendesin nettovarallisuus: 40 miljoonaa dollaria

Shawn Mendesin nettovarallisuus: Shawn Mendes on kanadalainen laulaja, lauluntekijä ja malli, jonka nettovarallisuus on 40 miljoonaa dollaria. Hän sai ensimmäisen suosion mobiilivideosovellussovelluksessa Vine vuonna 2013, jossa hän julkaisi kappaleen kansikuvat. Hänestä on sittemmin tullut yksi suosituimmista ja palkattuimmista taiteilijoista maailmassa. Shawn on julkaissut useita albumeita, saavuttaen kriittistä suosiota ja maailmanlaajuista mainetta, mukaan lukien useita Grammy-nimityksiä.

Ansiot : Shawn ansaitsi kesäkuusta 2018 kesäkuuhun 2019 40 miljoonaa dollaria. Se riitti tekemään hänestä yhden sadan parhaiten palkatun julkkiksen joukosta tällä kaudella. Sama tapahtui seuraavana aikana, kun hän ansaitsi 55 miljoonaa dollaria. Nämä tulot tulivat suurelta osin hänen 2019-maailmankiertueestaan, joka keräsi 90 miljoonaa dollaria. Hän ansaitsee rahaa myös Calvin Kleinin kaltaisten tuotemerkkien kanssa.

Varhainen elämä ja ura: Shawn Peter Raul Mendes syntyi 8. elokuuta 1998 Pickeringissä, Ontariossa, Kanadassa. Hänen äitinsä Karen on kotoisin Englannista ja isä Manuel Portugalista. Hänellä on nuorempi sisar nimeltä Aaliyah. Mendes valmistui Pine Ridgen lukiosta kesäkuussa 2016, jossa hän pelasi jääkiekkoa, jalkapalloa ja osallistui lustiklubiin.

Opittuaan soittamaan kitaraa katsomalla YouTube-opetusvideoita vuonna 2012 14-vuotiaana, Mendes alkoi julkaista omia kansivideoitaan verkossa. Hän alkoi herättää huomiota vuonna 2013, kun hän oli julkaissut Justin Bieberin elokuvan `` Niin kauan kuin rakastat minua '' kannen sosiaalisessa videosovelluksessa Vine. Kun hän sai mainetta kuuden sekunnin suosituista kappaleista, elokuuhun 2014 mennessä hänellä oli kolmanneksi korkein seuraaja Vine-muusikoiden joukossa. Taiteilijapäällikkö Andrew Gertler toi hänet Island Recordsille tammikuussa 2014. Voitettuaan Ryan Seacrestin parhaan cover-laulukilpailun huhtikuussa 2014 hän allekirjoitti virallisesti Island Recordsin kanssa saman vuoden toukokuussa. Ennen allekirjoittamista Mendes oli käynyt kahden kuukauden kiertueella Yhdysvalloissa yhdessä muiden merkittävien Vine-henkilöiden kanssa osana MAGCONia.

Menestys: Mendesin debyyttialbumi EP julkaistiin heinäkuussa 2014 ja saavutti huippunsa viidenneksi Mainostaulu 200 , jota seurasi debyyttialbumi 'Handwritten' huhtikuussa 2015. 'Handwritten' -sertifioitu platina oli sen jälkeen, kun se osui nopeasti ykköseksi. Mainostaulu 200 listalla, myi 106 000 kappaletta ensimmäisen viikon aikana. Stitches-albumin kolmas single saavutti erityisen menestyksen, kun siitä tuli Mendesin ensimmäinen kymmenen parhaan singleä Yhdysvalloissa ja myöhemmin ykköseksi myös Iso-Britanniassa. Tämän menestyksen jälkeen Mendes listattiin Aika '' 25 vaikutusvaltaisinta teini-ikäistä vuonna 2014 '' ja '' 30 vaikutusvaltaisinta teini-ikäistä vuonna 2015 ''.

Vuoden 2016 alussa Mendes ilmoitti Headliner-maailmankiertueestaan ​​The Shawn Mendes World Tour, joka myi 38 näyttelyä Pohjois-Amerikassa ja Euroopassa muutamassa minuutissa. Hänen toinen studioalbuminsa '' Illuminate '' julkaistiin 23. syyskuuta 2016, ja se debytoi jälleen Yhdysvalloissa Mainostaulu 200 kaavio. Albumit 'Treat You Better' ja 'Mercy' esiintyivät hyvin myös listoissa.

(Kuva: Dimitrios Kambouris / Getty Images)

Mendes aloitti Illuminate World Tour -turnauksensa huhtikuussa 2017 ja julkaisi singlen 'There's Nothing Holdin' Me Back 'samassa kuussa Illuminaten deluxe-versiossa. Tämä oli hänen kolmas singlensä Stitchesin (2015) ja Treat You Better (2016) jälkeen, mikä teki hänestä ensimmäisen alle 20-vuotiaan artistin, jolla oli kolme kappaletta ykkösellä. Mainostaulu Aikuisten pop-kappaleiden kaavio.

Sen jälkeen kun Mendes julkaisi 25. toukokuuta 2018 oman nimensä mukaisen albuminsa, hänestä tuli kolmanneksi nuorin taiteilija kerännyt kolme albumia numero yksi. Hänen nimensä saanut maailmankiertue alkoi vuonna 2019, ja hän esiintyi myös lisäesityksillä useilla musiikkifestivaaleilla Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja Etelä-Amerikassa sekä televisiokonsertissa, jossa kunnioitettiin 92ndkuningatar Elizabeth II: n syntymäpäivä.

Hänen vuoden 2019 yhteistyönsä laulaja Camila Cabellon, 'Senorita', kanssa oli Mendesille ensimmäinen kerta, kun kappale oli ykköseksi Hot 100 -listalla. Kappale merkitsee parin toista yhteistyötä yhteistyössä vuoden 2015 'Tiedän mitä teit viime kesänä' jälkeen.

Televisio ja elokuvat: Mendes debytoi näyttelijöiden The CW: n The 100 -sarjan kolmannen kauden ensi-iltana 21. tammikuuta 2016. Sittemmin hän on esiintynyt lukuisissa televisio-ohjelmissa, kuten elokuvissa The Tonight Show, pääosissa Jimmy Fallon ja The Late Late Show. James Cordenin kanssa.

Mendes esiintyi myös YouTuber Casey Neistatin ohjaamassa dokumenttielokuvassa, joka oli osa YouTuben Artist Spotlight Story -sarjaa. Siinä on kulissien takana olevia videoita yhdestä Mendesin kiertueesta sekä haastattelu hänen kanssaan, ja se julkaistiin YouTubessa 28. syyskuuta 2018.

Muut hankkeet ja projektit: Mendes teki virallisen debyyttinsä kesäkuussa 2017, kun hän käveli kiitotietä Emporio Armanin kevään 2018 näyttelyyn Milanossa, Italiassa. Myöhemmin hänet ilmoitettiin Brand's Fall Winter 2018-2019 -kellokokoelman suurlähettilääksi kesäkuussa 2018. Muut merkkimerkinnät Mendes on sisältänyt hänen asemansa brändin lähettiläänä Calvin Kleinin #MyCalvins -kampanjassa, SmileDirectClubissa ja kanadalaisessa ruokaketjussa Tim Hortonsissa, sekä kanadalaisen Roots Canada -vaatemerkin.

Henkilökohtainen elämä ja hyväntekeväisyys: Mendes alkoi seurustella muun musiikillisen yhteistyökumppaninsa, kuubalaisen amerikkalaisen laulajan Camila Cabellon kanssa heinäkuussa 2019. Hän on ollut avoin ahdistustaisteluistaan ​​puhuen julkisesti kokemuksistaan, joita hän hoitaa. Elokuussa 2019 hän ilmoitti perustavansa Shawn Mendes -säätiön, jonka tarkoituksena on inspiroida ja valtuuttaa fanejaan ja tämän päivän nuoria saamaan aikaan positiivisia muutoksia maailmassa ja puolustamaan heitä eniten kiinnostavia asioita.

Shawn Mendesin nettovarallisuus

Shawn Mendes

Nettovarallisuus: 40 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 8. elokuuta 1998 (22 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Ammatti: Musiikkitaiteilija, laulaja ja lauluntekijä
Kansalaisuus: Kanada
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu