Shepard Smithin nettovarallisuus

Paljonko Shepard Smith arvoinen on?

Shepard Smithin nettovarallisuus: 25 miljoonaa dollaria

Shepard Smithin palkka

10 miljoonaa dollaria vuodessa

Shepard Smithin nettovarallisuus ja palkka: Shepard Smith on amerikkalainen televisiouutisankkuri, jonka nettovarallisuus on 25 miljoonaa dollaria. Smith liittyi Fox Newsiin, kun verkko luotiin ensimmäisen kerran vuonna 1996, ja hän pysyi tämän uutiskanavan kanssa vuoteen 2019 asti. Tänä 23-vuotiskautena Shepardista tuli yksi tunnetuimmista kasvoista kanavalla ja kaikissa uutis-televisioissa yleensä . Foxilla hän isännöi Fox Reportia, Studio B: tä ja Shepard Smith Reportingia.

Hänen päätöksensä poistua Fox Newsista oli järkytys monille katsojille, varsinkin kun Smithistä oli tullut yksi verkon suosituimmista ja tunnetuimmista hahmoista. Poistuessaan kanavalta hän aloitti työskentelyn NBC: ssä ja CNBC: ssä. Vuonna 2020 hän aloitti uuden näyttelyn nimeltä The News with Shepard Smith. Hän toimii nyt CNBC: n pääjohtajana.

Aikainen elämä: Shepard Smith syntyi 14. tammikuuta 1964 Holly Springsissä Mississippissä. Puuvillakauppaan liittyvän perheen kasvattama Shepard osallistui lapsena valmistelevaan kouluun. Valmistuttuaan lukiosta hänen perheensä erosi, kun hänen äitinsä muutti Floridaan. Smith seurasi äitiään Floridaan, vaikka hän opiskeli myös journalismia Mississippin yliopistossa. Shepard ei ole koskaan suorittanut tutkintoa, koska hän keskeytti aloittaakseen työnsä toimittajana Floridassa. Hänellä oli vain kaksi opintopistettä tutkinnon suorittamisesta.

Ura: Shepard Smith aloitti journalistiuransa kirjeenvaihtajana useille paikallisille TV-uutisasemille. Hän aloitti NBC: n tytäryhtiöllä Panama City Beachillä Floridassa, siirtymällä toiseen NBC: n tytäryhtiöön Fort Myersissä. Työskennellessään Fox Newsin tytäryhtiössä Miamissa, Smith alkoi järjestää show'ta nimeltä A Current Affair.

Shepard aloitti matkansa Foxin kanssa vuonna 1996, pian verkon luomisen jälkeen. Vuoteen 1997 mennessä hän kertoi massiivisista tarinoista, kuten prinsessa Dianan kuolemasta. Vuonna 1998 Smith sai mainetta raportoidessaan Bill Clintonin syytteeseenpanoa koskevasta oikeudenkäynnistä. Vuosikymmenen loppupuolella hän käsitteli myös Columbinen ampumisia. Seuraavien vuosien aikana Shepard oli yksi Foxin tärkeimmistä kirjeenvaihtajista, ja hän kertoi tarinoista, kuten Timothy McVeighin teloitus ja hirmumyrsky Katrina.

Vuonna 2003 Smith oli yksi avainluvuista, joka auttoi Fox Newsia saamaan kolmannen sijan kaikkien Yhdysvaltojen kaapeli-uutisohjelmien joukossa. Tämä johtui suurelta osin Shepardin suosiosta, ja tutkimus paljasti, että hän oli yksi maan luotetuimmista uutisankkureista (sidottu toiseen sijaan Dan Ratherin ja Peter Jenningsin kanssa).

Vuoteen 2013 mennessä Shepard oli ottanut paljon aktiivisemman roolin kulissien takana, ja hänet ylennettiin Fox News -uutisosaston toimitusjohtajaksi. Hän aloitti myös Shepard Smith Reportingin isännöinnin. Smithin toimikausi Foxin kanssa vaikutti kääntyvän negatiivisesti Trumpin vaalien jälkeen vuonna 2016. Pian Trumpin virkaanastumisen jälkeen Shepard esitti kommentteja, jotka näyttivät kieltävän Hillary Clintonin ja Obaman väitetyn yhteyden varjoisaan sopimukseen venäläisen kaivosyhtiön kanssa.

Vaikka Smithin suosio ei ollut yhtä korkea Trumpia tukevien Fox-katsojien keskuudessa, hän allekirjoitti edelleen uuden monivuotisen sopimuksen vuonna 2018.Shepard kuitenkin lopulta jätti Foxin vuonna 2019 keskellä Fox-katsojien ja Trumpin itseään laajasti kritisoimalla. Vuonna 2020 hän aloitti työskentelyn CNBC: n kanssa ja sai uuden esityksen nimeltä The News with Shepard Smith. Poistuessaan Foxista Smith varoitti myös, että autoritaarisilla hallituksilla on nyt valta vaimentaa toimittajia. Yleisesti oletettiin, että hän viittasi Trumpin hallintoon.

Journalismin ulkopuolella Shepard on esiintynyt muutama lyhyt esiintyminen erilaisissa elokuvissa - esiintynyt yleensä itsestään uutisankkurin roolissa. Olet ehkä huomannut hänet elokuvissa, kuten Tulivuori. Smithin arkistokuvaa käytettiin myös dokumenttielokuvissa, kuten Fahrenheit 9/11 ja Bombshell.

Palkka: Vuonna 2007 Shepard Smith allekirjoitti Foxin kanssa kolmivuotisen sopimuksen, jonka arvo oli noin 7,5 miljoonaa dollaria vuodessa. Vuonna 2010 hän jatkoi sopimusta vielä kolmella vuodella. Vuonna 2013 Smith jatkoi jälleen sopimusta Fox Newsin kanssa ja allekirjoitti monivuotisen sopimuksen, joka maksoi hänelle yhteensä 10 miljoonan dollarin vuosipalkan. Kun hän lähti Fox Newsista vuonna 2019, hän kertoi ansaitsevan huomattavasti suuremman summan, 15 miljoonaa dollaria vuodessa. Ei ole selvää, mitä Shepard Smith ansaitsee Fox-uutisten jälkeisellä urallaan.

Kiinteistöt: Vuonna 2017 Shepard listasi kotinsa New Yorkissa 4,9 miljoonalla dollarilla. Condo sijaitsee ylellisessä rakennuksessa nimeltä Greenwich, joka luonnollisesti sijaitsee Greenwich Villagen naapurustossa. Hänen huoneiston pinta-ala on 2341 neliömetriä ja siinä on 2 makuuhuonetta. Smith osti alun perin huoneiston vuonna 2004 1,875 miljoonalla dollarilla. Tämä ei ollut ensimmäinen kerta, kun yritys yritti myydä tätä asuntoa, koska se listattiin 4 miljoonan dollarin hintaan vuonna 2011, ennen kuin se poistettiin asuntomarkkinoilta vuotta myöhemmin.

Merkittäviä ominaisuuksia ovat 13-jalkaiset katot, venetsialaiset kipsiseinät ja tummat parketit. Greenwich on rakennus, jolla on ollut useita muita korkean profiilin julkkiksia, kuten Peter Norton, Michael Kors ja Jon Stewart.

Ihmissuhteet: Vuonna 1987 Shepard Smith meni naimisiin Virginia Donaldin kanssa, jonka hän tapasi Mississippin yliopistossa. Kuuden vuoden parin jälkeen pari erosi vuonna 1993. Vuonna 2017 Shepard Smith ilmoitti olevansa homoseksuaali ja että hänellä on ollut poikaystävä vuosien ajan Giovanni Graziano. Graziano ja Smith alkoivat seurustella ensimmäisen kerran vuonna 2012.

Shepard Smithin nettovarallisuus

Shepard Smith

Nettovarallisuus: 25 miljoonaa dollaria
Palkka: 10 miljoonaa dollaria vuodessa
Syntymäaika: 14. tammikuuta 1964 (57 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Ammatti: Lähetystoiminnan harjoittaja, toimittaja
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu