Sheree Whitfield nettovarallisuus

Paljonko Sheree Whitfield kannattaa?

Sheree Whitfieldin nettovarallisuus: 800 tuhatta dollaria

Sheree Whitfieldin nettovarallisuus ja palkka: Sheree Whitfield on yhdysvaltalainen seurakunta, muotisuunnittelija ja todellisuus-tv-tähti, jonka nettovarallisuus on 800 000 dollaria. Sheree Whitfield tunnetaan parhaiten esiintymisistään suositussa tositelevisio-ohjelmassa Atlantan todelliset kotiäidit . Televisioesiintymisensä ulkopuolella Sheree Whitfield on julkaissut yhden kaunokirjallisuuden. Lisäksi hän on harrastanut erilaisia ​​yrittäjyysyrityksiä muotimaailmassa. Sheree on toiminut myös televisiosarjan johtajana ainakin kerran.

Aikainen elämä: Sheree Whitfield syntyi Sheree M.Fuller 2. tammikuuta 1970. Hän varttui varakkaalla alueella ja kasvoi hänen yksinhuoltajaäitinsä Shaker Heightsissa Ohiossa yhden sisaruksen rinnalla. Kun hän oli vielä 20-vuotiaana, hän tapasi Bob Whitfieldin, tunnetun ja menestyvän NFL-pelaajan, joka oli aiemmin pelannut Atlanta Falconsilla. Vuonna 1996 heillä oli tytär yhdessä, ja vuonna 1999 Sheree Whitfield synnytti jälleen. Vuotta myöhemmin pari vihittiin vuonna 2000. Seitsemän vuotta myöhemmin he erosivat.

Televisio-ura: Sheree Whitfield ilmestyi Atlantan todelliset kotiäidit sarjan esittelyn jälkeen vuonna 2008. Tämä televisio-ohjelma auttoi käynnistämään Sheree Whitfieldin julkisen henkilön, ja pian hän oli tunnettu julkkis ympäri maailmaa. Koko sarjassa Whitfieldin segmentit kiertivät hänen avioeronsa Bob Whitfieldin kanssa. Yleisö näki helposti, että hän oli korkeassa stressissä, ja hän yritti usein pitää tunteensa kurissa. Tästä huolimatta näyttely keskittyi myös Whitfieldin elämän jokapäiväisiin näkökohtiin, kuten siihen, miten hän koki lastensa kasvatuksen yksinhuoltajaäidinä. Vuoden 2009 neljännen kauden loppu Atlantan todelliset kotiäidit merkitty Sheree Whitfieldin viimeinen esiintyminen näyttelyssä kausiin 9 ja 10 asti, jolloin hän palasi takaisin ja lopetti sarjan. Hänen paluutaan sarjaan kahden viimeisen kautensa aikana ei ollut sattumaa. Hänen lähdönsä jälkeen joukko faneja oli ilmaissut halunsa nähdä Sheree Whitfield jälleen näyttelyssä. Hänen tuominen takaisin oli näyttelyn johtajien laskettu päätös.

Esityksen aikana paljastettiin myös, että Shereellä on tytär ennen kuin hän tunsi entisen aviomiehensä. Aluksi hän oli hämmentynyt paljastamaan tämän tosiasian, koska se osoittaa, että hän oli kerran teini-ikäinen äiti. Tämän vuoksi hän esitteli aluksi vanhimman tyttärensä 'perheen ystäväksi' Atlantan todelliset kotiäidit .

Ulkopuolella Atlantan todelliset kotiäidit , Sheree Whitfield on esiintynyt myös useissa muissa televisio-ohjelmissa. Vuodesta 2020 lähtien hän on esiintynyt yhteensä 11 kertaa Katso mitä tapahtuu Live Andy Cohenin kanssa . Lisäksi Sheree Whitfield on ollut usein vieras Wendy Williams -näyttely , esiintyi yhteensä neljä kertaa vuodesta 2020 lähtien. Hän esiintyi myös E! Uutiset Live , Elämä jälkeen , Iyanla: Korjaa elämäni, Peli, Ghost Hunters, Bonnie Hunt Show, ja Ellen Degeneres -näyttely . Vuonna 2010 hän esiintyi Kuka haluaa olla miljonääri julkkiskysymysten esittäjänä.

Lisäksi Sheree Whitfieldillä oli lyhyt pienoiskuva Pelottava elokuva 5 . Jälkeen Atlantan todelliset kotiäidit , hän tunnusti näyttelemisen mahdolliseksi tulevaksi urapoluksi ja työskenteli toimivan valmentajan Kristen Shawin kanssa parantaakseen hänen käsitystään. Sheree Whitfield ansaitsi myös luottoja kameran takana, koska hän oli näyttelyn vastaava tuottaja Myymällä sitä Atlantassa .

Tulot: Hänen neljän ensimmäisen vuodenaikansa aikana Atlantan todelliset kotiäidit , on arvioitu, että Sheree Whitfield ansaitsi noin 550 000 dollaria vuodessa. Myöhemmin raportoitiin, että Whitfield ansaitsi 800 000 dollaria yhdeksältä kaudelta ja miljoona dollaria näyttelyn kymmenenneltä ja viimeiseltä kaudelta.

(Kuva: Taylor Hill / Getty Images)

Muut Atlantan todelliset kotiäidit nettovarallisuus:
Nene vuotaa nettovarallisuuden
Phaedra Parksin nettovarallisuus
Kim Zolciak Net Worth
Kandi Burruss Nettovarallisuus
Cynthia Bailey nettovarallisuus

Avioeromenettely: Sheree Whitfield kuvattiin Atlantan todelliset kotiäidit sanomalla, että hän toivoi '' seitsemän numeron ratkaisua '' avioeronsa vuoksi Bob Whitfieldistä. Tämä ei mennyt suunnitellusti. Hän sai elatusmaksuja osana menettelyä, mutta elatukset evättiin. Hän valitti päätöksestä ja väitti, että ilman muodollista koulutusta tai kauppaa hänen olisi vaikea ansaita elantonsa naimattomana. Hän menetti valituksen, ja myös hänen entinen aviomiehensä otti heidän kotinsa osana menettelyä.

Lakiasiat: Väitetään, että vuonna 1989 Sheree Whitfield pidätettiin kahdessa eri tilanteessa varastamisesta Ohiossa. Tämän vuoksi hänet kiellettiin pysyvästi kaikista Saksin myymälöistä Ohion osavaltiossa. Toukokuussa 2014 paljastettiin, että IRS hakee 111 000 dollaria takaveroja Shereeltä. Yhdessä vaiheessa hän ilmoitti myös olevan velkaa takaisin vuosien 2009 ja 2010 tuloihin liittyvistä veroista. Lakitoimisto Weinstock & Scavo nosti kanteen Shereeen, koska hän ei maksanut lakimaksuja. Osana tätä häntä vastaan ​​tehtyä tuomiota takavarikoitiin Sheree Whitfieldin Aston Martin.

Liiketoiminta: Sheree Whitfield on harjoittanut useita yrittäjähankkeita televisio-esiintymistensä lisäksi. Hän julkaisi kuvitteellisen romaanin nimeltä Hotlantan vaimot, sulhaset ja sivupojat. Hän aloitti myös oman vaatemallistonsa nimeltä She By Sheree. Vaatevalikoimaan kuului myös korumallistoa. Shereen muotitaju on ollut hänen televisiohenkilönsä keskipiste ja siitä keskusteltiin usein Atlantan todelliset kotiäidit .

Vaikka She By Sheree esitettiin lopulta New Yorkin muotinäytöksessä, jossa se sai positiivisia arvosteluja, vaatetuslinja menetti vauhtia seuraavina vuosina. Hanke oli lopulta romutettava kokonaan. Fanit saattavat muistaa tarinoita siitä, kuinka Sheree joutui hahmottelemaan ideoitaan muotisuunnilleen vaatekappaleiden ongelman vuoksi. Sheree Whitfield on myös avannut useita tiili- ja laastivaateputiikkeja.

Sheree Whitfield nettovarallisuus

Shereé Whitfield

Nettovarallisuus: Tuhatta dollaria
Sukupuoli: Nainen
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu