Shia LaBeoufin nettovarallisuus

Paljonko Shia LaBeouf Worth on?

Shia LaBeoufin nettovarallisuus: 25 miljoonaa dollaria

Shia LaBeoufin nettovarallisuus: Shia LaBeouf on amerikkalainen näyttelijä, performanssitaiteilija ja ohjaaja, jonka nettovarallisuus on 25 miljoonaa dollaria. Hänet tunnettiin lapsinäyttelijänä roolistaan ​​Louis Stevensinä Disney-näyttelyssä Even Stevens. Aikuisena LaBeouf tunnetaan roolistaan ​​Transformers-elokuvan franchising-ohjelmassa ja työstään performanssitaiteilijana.

Aikainen elämä: Shia Saide LaBeouf syntyi 11. kesäkuuta 1986 Los Angelesissa Kaliforniassa. Hänen äitinsä Shayna oli balerina, josta tuli kuvataiteilija ja korusuunnittelija. Hänen isänsä Jeffrey on Vietnamin sodan veteraani, joka hyppäsi työstä toiseen. Hänen äitinsä on juutalainen, kun taas hänen isänsä on ranskalainen Cajun. LaBeouf tunnistaa juutalaiseksi. Hänen etunimensä on johdettu Szajasta, hepreankielisen Yeshayahun (Jesaja) puolankielisestä versiosta, joka tarkoittaa 'Jumala on pelastus' ja hänen toinen nimi on äitinsä tyttönimi. LaBeouf on luonnehtinut vanhempiaan hipiksi.

Hänen isänsä oli heroiiniriippuvainen, joka hyväksikäytti LaBeoufia. Hänen vanhempansa erosivat ja LaBeouf kasvoi Echo Park -alueella Los Angelesissa äitinsä kanssa. Hän osallistui Los Angelesin 32. kadun visuaalisten ja esittävien taiteiden magneettiin ja Alexander Hamilton High Schooliin virallisesti - vaikka hän sai suurimman osan koulutuksestaan ​​ohjaajilta. LaBeouf alkoi esiintyä stand up -komediakerhoissa 10-vuotiaana. Hän löysi agentin keltaisilta sivuilta ja teeskenteli olevansa oma johtaja ensimmäisessä puhelussa. LaBeoufista tuli aluksi näyttelijä, koska hänen perheensä hajosi, ei siksi, että hän halusi jatkaa näyttelijänuraa. Pian agentin saamisen jälkeen LaBeouf valittiin Louis Stevensiksi Disney Channel -näyttelyssä Even Stevens.

Ura: Jopa Stevens juoksi vuosina 2000-2003 ja esitti 65 jaksoa tuona aikana. Hän voitti Daytime Emmy -palkinnon esityksestään. Vuonna 2007 tuolloin 21-vuotias LaBeouf alkoi huomata rooleistaan ​​elokuvissa. Hän sai kriittistä kiitosta elokuvasta Disturbia. Elokuva, joka todella laukaisi Shia LaBeoufin A-listalle, oli Transformers. Muita merkittäviä rooleja ovat vuoden 2008 Indiana Jones ja kristallikallon valtakunta, Wall Street: Raha ei koskaan nuku, ja kaksi Transformers-jatko-osaa.

Shia LaBeouf teki helmikuussa 2014 useita outoja julkisia esiintymisiä. Kerran hän käveli punaisella matolla yllään paperipussi kasvoillaan, joka oli koristeltu sanoilla 'En ole enää kuuluisa'. Kukaan ei ollut aivan varma, mitä hänen aikomuksensa olivat. Jotkut arvelivat, että se oli osa performanssitaidetta. Kuten käy ilmi, nämä toimet olivat performanssitaideteos, jonka LaBeouf loi brittiläisen taiteilijan ja kirjailijan Luke Turnerin ja suomalaisen taiteilijan Nastja Säde Rönkön kanssa meditaationa julkkiksista ja haavoittuvuudesta. Siitä lähtien LaBeouf, Rönkkö & Turner ovat osallistuneet lukuisiin korkean profiilin performanssiprojekteihin, kuten #IAMSORRY (2014), #ALLMYMOVIES (2015), #TOUCHMYSOUL (2015), #TAKEMEANYWHERE (2016) ja HEWILLNOTDIVIDE.US (2017) -esittää).

LaBeouf otti ikonisen tennispelaajan John McEnroen roolin ruotsalaisessa Borg vs McEnroe -elokuvassa vuonna 2017. Vuonna 2019 hän näytteli komedia-draamassa The Peanut Butter Falcon ja kirjoitti ja näytteli elokuvassa Honey Boy . '

Plagiointikysymykset: Loppuvuodesta 2013 Shiaa syytettiin plagioinnista hänen lyhytelokuvastaan ​​Howard Cantour.com, jonka hän julkaisi Internetissä. Pian sen jälkeen, kun elokuva julkaistiin verkossa, useat bloggaajat huomasivat, kuinka samankaltainen se oli Ghost World -kehittäjän Dan Clowesin vuonna 2007 julkaiseman Justin M.Damiano-sarjakuvan kanssa. Shia vei elokuvan offline-tilaan ja väitti, ettei hän aikonut kopioida Clowesia. Hän vaati, että hän oli 'innoittanut' häntä ja 'eksyi luovaan prosessiin'.

Clowen työn plagioinnin löytämisen jälkeen LaBeoufin muut teokset ovat tulleet tarkastelun kohteeksi. LaBeoufin graafiset romaanit, Let's Fucking Party ja Stale N Mate, plagioitiin Benoît Duteurtren teoksesta The Little Girl and the Cigarette ja Charles Bukowskin teoksesta Assault.

LaBeouf puhui plagiointisyytöksistä häntä vastaan ​​vuoden 2014 alussa. Hän paljasti, että hänen mielestään tekijänoikeuslait olivat liian rajoittavia - ne eivät antaneet ideoiden virrata vapaasti. Sitten hän otti Twitteriin kuvaamaan seuraavaa projektiaan, Daniel Boringia, joka on selkeä viittaus David Boringiin, toiseen Clowesin luomaan sarjakuvaan. Lisäksi tarinan kuvaus oli täysin plagioitu Clowesilta. LaBoeuf sai Clowesin asianajajilta lopettamiskirjeen. Shia julkaisi sen Twitterissä.

(Kuva: Alberto E.Rodriguez / Getty Images)

Henkilökohtainen elämä: LaBeouf tapasi englantilaisen näyttelijä Mia Gothin elokuvassa Nymfomaani vuonna 2012. Kaksi myöhemmin tuli romanttisesti mukana. Pari näytti menevän naimisiin Las Vegasissa Elviksen jäljittelijän toimesta. Se osoittautui huijaukseksi. Sitten esiintyessään Ellen DeGeneres -näyttelyssä hän sanoi, että he olivat naimisissa. Syksyllä 2018 pari haki avioeroa.

Kun Donald Trump valittiin, Shiasta tuli yksi äänekkäämmistä Trumpin vastaisista julkkiksista. Hän perusti taideinstallaation protestoidakseen Trumpia, mutta vastustajat tuhosivat asennuksen useita kertoja. Heinäkuussa 2017 Shia pidätettiin juomisesta julkisuudessa Georgiassa. Vankeudessa ollessaan hänet kirjattiin luovuttavan sotaa.

LaBeoufia syytettiin häiriötekijöistä ja rikollisesta rikkomuksesta Studio 54 -teatterissa Manhattanilla kesäkuussa 2014. Pidätysraportissa todetaan, että hän 'toimi epäjärjestyksessä, huutaa ja oli äänekäs'. Hän myös vannoi ja sylkäisi upseereille. LaBeouf aloitti vapaaehtoisesti alkoholismin hoidon tämän tapauksen jälkeen.

LaBeouf pidätettiin keskellä yötä julkisen juopumisen, häiriötekijöiden ja esteiden takia Savannahin keskustassa Georgiassa 8. heinäkuuta 2017. Muutama kuukausi myöhemmin hän ei vedonnut mistään kilpailusta syytteeseenpanosta. Hänet tuomittiin yhden vuoden koeajaksi ja määrättiin maksamaan 1000 dollarin sakko. Hänet käskettiin myös etsimään apua vihaansa ja päihteiden väärinkäyttöön liittyvissä asioissa.

Shia LaBeoufin palkkakohdat : Vuonna 2006 Shia ansaitsi 400 000 dollaria roolistaan ​​historiallisessa draamassa Bobby. Hän ansaitsi 400 000 dollaria kukin Disturbia- ja Surf's Up -elokuvista. Vuonna 2010 hän ansaitsi 8 miljoonaa dollaria elokuvasta Wall Street: Raha ei koskaan nuku.

Muuntajien tulos : Shia ansaitsi 750 000 dollaria ensimmäisestä Transformers-elokuvasta. Hänen palkkansa laskettiin 5 miljoonaan dollariin toisesta erästä ja 15 miljoonaan dollariin kolmannesta erästä. Hän luopui vielä 15 miljoonasta dollarista, kun hän päätti olla tähdittämättä neljännessä erässä. Hänen mukaansa hän vaati 18 miljoonaa dollaria, mikä evättiin. Joten hän ansaitsi yhteensä 20,75 miljoonaa dollaria Transformersilta ennen veroja.

Kiinteistöt: Maaliskuussa 2020 Shia maksoi 5,475 miljoonaa dollaria upeasta kodista Pasadenassa Kaliforniassa.

Vuonna 2009 hän maksoi 1,8 miljoonaa dollaria kodista Sherman Oaksissa Kaliforniassa. Hän listasi tämän myytävän kodin heinäkuussa 2020 hintaan 2,25 miljoonaa dollaria. Hän myi tämän kodin saman vuoden syyskuussa 2,4 miljoonalla dollarilla.

Shia LaBeoufin nettovarallisuus

Shia LaBeouf

Nettovarallisuus: 25 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 11. kesäkuuta 1986 (34 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 9 tuumaa (1,76 m)
Ammatti: Näyttelijä, elokuvaohjaaja, koomikko, ääninäyttelijä, käsikirjoittaja, elokuvatuottaja
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020

Shia LaBeoufin tulos

Napsauta laajentaaksesi
  • Transformers: Dark of the Moon 15 000 000 dollaria
  • Wall Street: Raha ei koskaan nuku 8.000.000 dollaria
  • Transformers: Kaatuneiden kosto 5 000 000 dollaria
  • Muuntajat 750 000 dollaria
  • Surf on noussut 400 000 dollaria
  • Disturbia 400000 dollaria
  • Bobby 400 000 dollaria
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu