Shirley-temppelin nettovarallisuus

Paljonko Shirley Temple on arvoinen?

Shirley Templen nettovarallisuus: 30 miljoonaa dollaria

Shirley Templein nettovarallisuus ja palkka: Shirley Temple oli yhdysvaltalainen elokuva- ja televisionäyttelijä, laulaja, tanssija, kirjailija ja diplomaatti, jonka nettovarallisuus kuollessaan oli 30 miljoonaa dollaria. Hän oli yksi palkattuimmista näyttelijöistä maailmassa, ennen kuin hän jopa löysi teini-ikäisensä. Vuonna 1934, kun hän oli vasta kuusi vuotta vanha, Shirley allekirjoitti sopimuksen Fox Filmsin kanssa. Samana vuonna hän saapui siitä, mistä tulee hänen Breakout-roolinsa Stand up and Cheer! -Elokuvassa. Melko pian Shirley puhui kaupungista ja ansaitsi 1250 dollaria viikossa , joka on yhtä suuri kuin 22 000 dollaria inflaation mukauttamisen jälkeen. Ennen 14-vuotiaita Shirley oli ansainnut 3 miljoonaa dollaria lapsinäyttelijänä, joka on yhtä suuri kuin 34 miljoonaa dollaria inflaation mukauttamisen jälkeen. Shirley Temple kuoli 10. helmikuuta 2014 85-vuotiaana Woodside, Kalifornia.

Shirley saavutti todellisen supertähtitilan, kun Kirkkaat silmät -elokuva julkaistiin. Elokuva on kirjoitettu nimenomaan hänelle ja esitteli Shirleyn nyt tavaramerkkituotteita laululla 'On the Good Ship Lollipop'. Pelkästään kappaleesta myytiin 500 000 kappaletta nuotteja. Shriley esiintyisi vielä kymmenissä muissa elokuvissa, erityisesti 'Curly Top', 'Our Little Girl', 'Poor Little Rich Girl', 'Dimples', 'The Littlest Rebel' ja 'Heidi'. Useat näistä elokuvista olivat eniten tuottaneita elokuvia niiden julkaisuvuosina.

Vuonna 1967 Shirley juoksi kongressiin, mutta hävisi. Hänestä tuli lopulta suurlähettiläs Ghanassa ja Tšekkoslovakiassa. Hän toimi myös elinaikanaan useiden yritysten hallituksissa, mukaan lukien Del Monte, The Walt Disney Company, Bank of America ja muut.

Aikainen elämä: Shirley Temple syntyi Shirley Temple Black 23. huhtikuutard, 1928 Santa Monicassa Kaliforniassa. Hänen vanhempansa olivat hollantilaista, anglikaanista ja saksalaista syntyperää. Hänen äitinsä oli kodinhoitaja, ja hänen isänsä työskenteli pankkiirina. Hänellä oli kaksi vanhempaa veljeä, ja he varttuivat Brentwoodissa Los Angelesissa. Hänen äitinsä kannusti häntä kehittämään kykyjään laulamisessa ja tanssissa, ja kolmen vuoden ikäisenä hänet kirjattiin Meglinin tanssikouluun Los Angelesiin. Osallistuessaan tanssikouluun hänet huomasi Educational Pictures -elokuvan näyttelijäjohtaja, ja hänet kutsuttiin studioon. Vuonna 1932 hänet allekirjoitettiin sopimuksella ja hän esiintyi elokuvassa Baby Burlesks, joka oli kymmenen minuutin komediashortsit, jotka tyydyttivät suosittuja elokuvia ja esityksiä vain esikoululaisia ​​käyttäen. Tässä vaiheessa Temple oli jo ottanut käyttöön allekirjoitussormuksensa, ja hän esiintyi niin hyvin, että hänet ylennettiin 20 minuutin komediaesityksiin. Samana vuonna hän allekirjoitti Educational Pictures -sivuston, ja hänet lainattiin Tower Productionsille pienestä roolista heidän elokuvassaan The Red-Haired Alibi. Vuonna 1933 hänellä oli luottamaton rooli toiminta-romantiikkaelokuvassa Viimeiseen mieheen, ja hän sai sopimuksen jatkoajasta, jonka palkka oli 150 dollaria viikossa, mikä on nykyaikainen vastine yli 3000 dollaria. Hänen äitinsä palkattiin myös kampaajaksi ja sai palkan 25 dollaria viikossa, mikä on nykyaikainen vastine hieman yli 500 dollaria.

Vuonna 1934 hänet valettiin Fox Film -musiikissa 'Stand Up and Cheer', joka osoittautui hänen roolistaan. Hänen rooliensa suuruus lisääntyi tuon vuoden aikana, ja hänellä oli päärooleja komedia-musikaali Baby, Take a Bow ja perhekomediaelokuva Bright Eyes. Hänellä oli kiireinen aikataulu seitsemävuotiaalle ja hänellä oli päärooleja ensi vuoden elokuvissa The Little Colonel, Our Little Girl, Curly Top ja The Littlest Rebel. Vuosina lapsinäyttelijänä hänellä oli taipumus esiintyä perhekeskeisissä elokuvissa ja musikaaleissa, ja hänet oli usein annettu rooleissa, joissa hän levitti konflikteja aikuisten välillä, hänellä oli keijumaisia ​​ominaisuuksia tai hän oli ennenaikainen koominen helpotus. Yhteinen teema oli hyvyyden voitto pahasta. Hänen palkkansa kasvoi vastaamaan hänen suosioaan, mikä hänen vanhempansa oli palkannut asianajajan suorittamaan. Vuonna 1934 hän sai 1000 dollaria viikossa, mikä on lähes 20000 dollaria, ja hän ansaitsi 15 000 dollaria tai noin 295 000 dollaria nykyaikaisina dollareina. Koska hänen kuvaansa käytettiin lukuisissa kaupallisissa tuotteissa ilman korvausta, hänen asianajajansa alkoi lähettää lopettamis- ja luopumiskirjeitä kaltaisilleen käyttäville ilman lupaa. Vuonna 1935 hän oli ensimmäinen lapsinäyttelijä, jolle myönnettiin nuorten Oscar elokuvateoksestaan, ja hän sai toisen korotuksen 2 500 dollaria viikossa tai nykyisin lähes 500 000 dollaria.

1930-luvun loppu ja 1940-luvun työ: 1930-luvun loppupuolella Temppelistä oli tullut popkulttuurikuvake ja hänen nimensä sekä kuva olivat kaikkialla. Vuonna 1937 hän sai johtavan roolin Oscar-ehdokkaassa nimettävässä draamaelokuvassa Wee Willie Winkle. Hänen seuraava tärkeä roolinsa tuli vuonna 1939 Pieni prinsessa, joka perustui samannimiseen kirjaan. Se oli hänen ensimmäinen technicolor-elokuvansa, ja se oli kriittinen ja kaupallinen menestys. Hän esiintyi kahdessa kaupallisessa flopissa vuonna 1940 fantasiaelokuvan 'Sininen lintu' ja musiikkidraaman 'Nuoret ihmiset' kanssa. Tällä hetkellä Temple oli kaksitoista vuotta vanha, ja hänen vanhempansa päättivät ostaa loppuosan hänen työsopimuksestaan ​​ja lähettivät hänet Westlake Girls for Schooliin Los Angelesiin. Hän allekirjoitti hetken MGM: n kanssa, mutta ei esiintynyt missään suuressa lipputulossa, joten hän taitti näyttelemisen vuonna 1942. Palattuaan näyttelemiseen vuonna 1944 hän esiintyi kriittisissä ja kaupallisesti menestyvissä sotaelokuvissa 'Koska olet mennyt pois' ja 'Nähdään sinua'. Näistä elokuvista huolimatta hänen tähtivoimansa oli heikentynyt merkittävästi, ja hän ilmoitti jäävänsä eläkkeelle elokuvanäyttelijästä vuonna 1950.

Muu työ: Vaikka temppeli ei enää näy elokuvassa, hänestä tuli NBC: n satuantologiasarjan 'Shirley Temple's Storybook' isäntä ja kertoja, joka juoksi vuosina 1958-1961. Kriitikot ja yleisö ottivat sen vastaan, mutta budjetti ei sallinut erityistä vaikutukset, jotka olivat tarpeen, jotta se olisi kilpailukykyinen muiden tuolloin suosittujen antologiashow'jen kanssa.

Aikuisikäänsä Temple säilytti aktiivisen läsnäolon Kalifornian republikaanipuolueessa ja teki epäonnistuneen tarjouksen kongressista vuoden 1967 erityisvaaleissa 11thkongressin piiri. Hänen yritys ja sattuma tapaaminen Henry Kissingerin kanssa juhlissa johti siihen, että Nixon nimitti hänet Yhdistyneiden Kansakuntien edustajaksi vuonna 1969. Vuonna 1974 Gerald Ford nimitti hänet Yhdysvaltain suurlähettilääksi Ghanaan, ja vuonna 1976 hänestä tuli ensimmäinen. naispuolinen pöytäkirjan päällikkö, rooli, johon kuului presidentti Carterin neuvonta kansallisessa ja kansainvälisessä diplomaattisessa pöytäkirjassa. George H.W.Bushin hallinnon alaisuudessa hänet nimitettiin Yhdysvaltain suurlähettilääksi Tšekkoslovakiassa ja hän toimi tässä tehtävässä vuosina 1989-1992.

Henkilökohtainen elämä ja kuolema: Temple meni naimisiin armeijan ilmavoimien kersantti John Agarin kanssa vuonna 1945, mutta kun pariskunnalla oli yksi tytär yhdessä, he erosivat vuonna 1949. Vuonna 1950 hän meni naimisiin entisen merivoimien tiedustelupäällikön Charles Aiden Blackin kanssa, ja parilla oli kaksi lasta yhdessä. He olivat naimisissa viisikymmentäneljä vuotta kuolemaansa asti vuonna 2005. Temple kuoli kroonisen keuhkoobstruktiivisen taudin komplikaatioihin 10. helmikuutathvuonna 2014 85-vuotiaana. Hänet on haudattu Alta Mesan muistopuistoon.

Kiinteistöt : Shirley asui Woodside, Kalifornia monta vuotta hänen kuolemaansa asti. Hänen kuolemansa aikaan koti oli arvoltaan noin 5 miljoonaa dollaria.

Sininen timantti : Shirleyn isä osti 1940-luvulla hänelle virheettömän 9,54 karaatin sinisen timantin lahjaksi, kun hän täytti 12. Hän maksoi 7210 dollaria.

Shirley piti timantista kiinni koko elämänsä ajan. Vuonna 2016, kaksi vuotta hänen kuolemansa jälkeen, yksityinen keräilijä osti timantin hänen omaisuudestaan. Arvioitu arvo oli 25-35 miljoonaa dollaria.

Shirley-temppelin nettovarallisuus

Shirleyn temppeli

Nettovarallisuus: 30 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 23. huhtikuuta 1928 - 10. helmikuuta 2014 (85 vuotta vanha)
Sukupuoli: Nainen
Korkeus: 5 jalkaa 1 tuumaa (1,57 m)
Ammatti: Poliitikko, laulaja, näyttelijä, diplomaatti, tanssija
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2021

Shirley Temple -tulot

Napsauta laajentaaksesi
  • Fort Apache 110 000 dollaria
  • Koska olet mennyt pois 2200 dollaria viikossa
  • Nouse ja iloita! 75 dollaria / viikko
  • Kid Hollywoodissa 150 dollaria viikossa
  • Punainen tukka Alibi 50 dollaria / päivä
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu