Simon Cowell Nettovarallisuus

Kuinka paljon Simon Cowell on arvoinen?

Simon Cowellin nettovarallisuus: 600 miljoonaa dollaria

Simon Cowellin palkka

95 miljoonaa dollaria

Simon Cowellin nettovarallisuus: Simon Cowell on brittiläinen musiikin johtaja ja televisiotuottaja, jonka nettovarallisuus on 600 miljoonaa dollaria. Simon on yksi menestyksekkäimmistä mediahenkilöistä sekä musiikissa että televisiossa viimeisten 30 vuoden aikana. Hän on ollut jatkuvasti yksi maailman parhaiten palkattuista julkkiksista yli kahden vuosikymmenen ajan. Tyypillisenä vuonna hän ansaitsee 50-100 miljoonaa dollaria erilaisista ponnisteluistaan. Esimerkiksi kesäkuun 2019 ja kesäkuun 2020 välisenä aikana hän ansaitsi 50 miljoonaa dollaria. Valtaosa hänen tuloistaan ​​tulee tuomitsemaan ja tuottamaan kolme ohjelmaa 'America's Got Talent', 'Britain's Got Talent' ja 'The X-Factor'.

Aikainen elämä: Simon Phillip Cowell syntyi Lambethissa, Lontoossa, Englannissa 7. lokakuuta 1959. Hän varttui Elstree, Hertfordshire. Cowellilla on nuorempi veli, kolme puoli-veljeä ja puolisisko. Cowell osallistui Radlett-valmistelukouluun ja Dover Collegeen. Hän suoritti englannin kielen ja kirjallisuuden ja osallistui sitten Windsorin teknilliseen korkeakouluun.

Ura: Cowell työskenteli nuoruudessaan useita outoja töitä, muun muassa työskenteli juoksijana Stanley Kubrickin 1980-kauhuelokuvassa The Shining. Hänellä oli kuitenkin ongelmia tulla toimeen kollegoidensa ja pomojensa kanssa. Lopulta Simon meni töihin isänsä Eric Philip Cowellin luona, joka oli EMI Music Publishingin johtaja. Alun perin aloittaessaan postihuoneessa, Simon työskenteli ylöspäin yrityksessä ennen lähtöään muodostamaan oman levy-yhtiönsä, E&S Musicin. Sitten hän meni työskentelemään Fanfare Records -nimisessä yrityksessä kahdeksan vuotta, kunnes sen emoyhtiö myytiin BMG: lle. Sitten Cowell perusti toisen oman levy-yhtiönsä nimeltä S-Records.

Mielenkiintoista on, että Simon Cowelin ja S-Recordsin ensimmäinen merkittävä menestys ei tullut musiikkitaiteilijoilta, vaan uutuusjulkaisuista, jotka perustuvat suosittuihin televisiosarjoihin, kuten The Wiggles ja Mighty Morphin Power Rangers. Vuonna 1995 hän suostutteli kaksi näyttelijää, Robson Greenin ja Jerome Flynnin Yhdistyneen kuningaskunnan televisio-draamasarjasta 'Soldier Soldier' allekirjoittamaan hänen kanssansa ja nauhoittamaan kappaleen 'Unchained Melody', jonka he olivat esittäneet näyttelyssä. Duo levytti nopeasti ykköseksi Isossa-Britanniassa. Siitä tuli vuoden 1995 myydyin single, ja ryhmän myöhemmin myöhemmin vuonna julkaisemasta debyyttialbumista tuli myös vuoden 1995 myydyin levy. Cowellin mukaan he tekivät hänelle hänen ensimmäinen miljoonansa.

Vuonna 2001 Cowellista tuli tuomari brittiläisessä televisio-tv-näyttelyssä 'Pop Idol', joka puolestaan ​​synnytti maailmanlaajuisen franchising-palvelun, jota nyt nähtiin yli 100 maassa. Kuten me kaikki tiedämme, Cowell muutti lopulta tuomariksi Pop Idolin spin-offin, American Idol. Cowellin maine kasvoi hänen allekirjoituslausekkeensa: 'En tarkoita olevan töykeä, mutta…' Cowell lähti elokuvasta American Idol tammikuussa 2010, jolloin show oli edelleen suosituin show amerikkalaisessa televisiossa.

Cowell käyttää uusinta levy-yhtiöään, Sycoa, alustana levittää levyjä sisaryrityksestään, Syco TV: stä, joka tuottaa televisio-ohjelmia The X Factor, Britain's Got Talent ja America's Got Talent.

Vuosina 2004 ja 2010 Time-aikakauslehti nimitti Cowellin maailman 100 vaikutusvaltaisimman ihmisen joukkoon. TV-opas nimesi hänet kaikkien aikojen 60 kaikkein pahimman roiston 2013 listalle.

Kerätäkseen rahaa Lontoossa kesäkuussa 2017 tapahtuneen Grenfell Towerin tulipalon uhrien perheille ja The London Community Foundation -säätiölle Cowell järjesti hyväntekeväisyystallennuksen 'Bridge over Troubled Water' äänittämisen ja julkaisemisen. Cowell teki yhteistyötä singlen vokalistien kanssa, mukaan lukien Robbie Williams, Dua Lipa, Roger Daltrey ja Rita Ora, ja kappale saavutti Yhdistyneen kuningaskunnan Singles-listan ykkönen.

Vuonna 2020 Cowell erosi levy-yhtiöstään Syco Musicista keskittyäkseen muihin projekteihin. Vuosien varrella hänen levymerkkinsä oli erittäin menestyvä ja edusti taiteilijoita, kuten Noah Cyrus, Grace VanerWaal ja Leona Lewis.

Heinäkuussa 2020 ilmoitettiin, että Cowell käy neuvotteluja suoratoistojätti Netflixin kanssa luodakseen palvelulle lahjakkuuskilpailuja.

Vuonna 2020 Cowell ilmoitti kirjoittavansa poikansa kanssa Wishfitsiksi seitsemän kirjan sarjan. Sarjan kolme ensimmäistä kirjaa julkaistaan ​​vuonna 2021, loput neljä on suunniteltu vuodelle 2022.

Simon Cowell Nettovarallisuus

(Kuva: Frederick M.Brown / Getty Images)

Henkilökohtainen elämä: Cowell päivitti englantilaisen televisio-isännän Terri Seymourin vuosina 2002-2008. Cowell oli kihloissa meikkitaiteilijan Mezhgan Hussainyn kanssa vuosina 2010--2011.

Cowell alkoi seurustella amerikkalaisen Lauren Silvermanin kanssa vuonna 2013. Hän oli tuolloin naimisissa Cowellin ystävän Andrew Silvermanin kanssa. Hän haki avioeroa sillä perusteella, että hän teki aviorikoksen ja nimitti oikeudellisissa asiakirjoissa Cowellin ja hänen vaimonsa. Kaksi viikkoa myöhemmin Cowell ja Lauren vahvistivat odottavansa vauvaa. Avioero sovittiin tuomioistuimen ulkopuolella elokuussa 2013. Silverman synnytti Cowellin pojan 14. helmikuuta 2014.

Cowell on suojelija Together for Short Lives, Yhdistyneen kuningaskunnan hyväntekeväisyysjärjestö kaikille lapsille, joilla on hengenvaarallinen ja elämää rajoittava tila. Hän tukee myös eläinten oikeuksia ja on esiintynyt PETA: n videossa, jossa hän muistuttaa kuljettajia eläimiin kohdistuvasta julmuudesta, jota voi esiintyä, kun heidän lemmikkinsä lukitaan autoon kesällä.

Vuoden 2020 koronaviruspandemian aikana Simon lahjoitti 1,5 miljoonaa dollaria Yhdysvaltojen ruokinnalle ja Iso-Britannian ruokinnalle.

Elokuussa 2020 Simon rikkoi selkänsä ajaessaan sähköpyörällä Malibun kiinteistössään.

Palkan kohokohdat: Kun lasket yhteen kaikki Simonin erilaiset liiketoiminnan tuotot, hänen vuosipalkka ylittää säännöllisesti 95 miljoonaa dollaria. Hänen huippupalkka American Idol oli 33 miljoonaa dollaria vuodessa. Cowellin viimeinen vuosi isäntänä American Idol oli vuonna 2010, ja nyt hän isännöi omaa näyttelyään, X-tekijä . Simon ansaitsi kesäkuusta 2017 kesäkuuhun 2018 45 miljoonaa dollaria. Kesäkuun 2018 ja kesäkuun 2019 välisenä aikana hän ansaitsi 41 miljoonaa dollaria. Seuraavan 12 kuukauden aikana hän ansaitsi 50 miljoonaa dollaria.

Kiinteistöt: Vuonna 2017 Simon Cowell maksoi 24 miljoonaa dollaria merenrantakodista Tyynenmeren rannikon valtatiellä Malibussa. Moderni koti istuu yksityisellä bluffilla aidatun ajotieltä päässä. Seitsemän makuuhuoneen, 7,5 kylpyhuoneen koti tarjoaa merinäköalan melkein jokaisesta huoneesta, ja master-sviitissä on takka, kaksi kylpyhuonetta ja jopa spa / hierontahuone. Uima-allas, kylpylä, grilli ja oleskelutila sijaitsevat kivipihalla, tenniskenttä, kuntosali ja neljän auton autotalli ovat muualla 1,63 hehtaarin kokoisella kiinteistöllä.

Heinäkuussa 2020 ilmoitettiin, että Cowell aikoo myydä Los Angelesin kotinsa poistuessaan Syco Recordsista.

Cowell omistaa myös yhden toisen kodin Beverly Hillsissä, jonka hän osti 15,5 miljoonalla dollarilla, kartanon Lontoon Holland Parkissa ja kolmen makuuhuoneen huoneiston Manhattanin Upper East Side -alueella.

Vuonna 2004 hän maksoi 8 miljoonaa dollaria kartanosta Beverly Hillsissä. Hän vietti viisi vuotta ja lukemattomia miljoonia kartanon kunnostamiseen ja parantamiseen. Hän myi tämän kodin elokuussa 2020 25 miljoonalla dollarilla.

Simon Cowell Nettovarallisuus

Simon Cowell

Nettovarallisuus: 600 miljoonaa dollaria
Palkka: 95 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 7. lokakuuta 1959 (61 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 8 tuumaa (1,75 m)
Ammatti: A & R-johtaja, televisiotuottaja, yrittäjä, käsikirjoittaja, juontaja, kriitikko, levytuottaja, liikemies, näyttelijä, TV-persoonallisuus
Kansalaisuus: Yhdistynyt kuningaskunta
Viimeksi päivitetty: 2020

Simon Cowell Ansiot

  • American Idol 8 000 000 dollaria vuodessa
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu