Slash nettovarallisuus

Paljonko Slash on arvoinen?

Slash nettovarallisuus: 90 miljoonaa dollaria

Slash nettovarallisuus : Saul Hudson, joka tunnetaan yleisemmin nimellä Slash, on britti-amerikkalainen muusikko ja lauluntekijä. Slashin nettovarallisuus on 90 miljoonaa dollaria. Slash tunnetaan parhaiten Guns N 'Roses -yhtyeen kitaristina. Slash perusti myös Velvet Revolverin entisten bändikaveriensa ja muiden rock-tähtien kanssa.

Aikainen elämä: Slash syntyi Hampsteadissa Lontoossa 23. heinäkuuta 1965. Hän oli alttiina musiikille varhaisessa iässä. Hänen äitinsä Ola J.Hudson suunnitteli pukuja David bowie , Ringo Starr ja Janis Joplin. Hänen isänsä Anthony Hudson on taiteilija, joka loi levynkannet esimerkiksi muusikoille Neil Young ja Joni Mitchell. Hän muutti Englannista Los Angelesiin varhaisessa iässä vanhempiensa uran vuoksi ja otti musiikkitunteja lapsena. Vanhempiensa eron jälkeen vuonna 1974 (Slash kertoi NME: lle vuonna 2012, että hän kerran tarttui äitinsä ja David Bowien alastomana yhdessä), Slashistä tuli itse kuvailema 'ongelmalapa'. Hän päätti asua äitinsä luona, mutta hänet lähetettiin usein asumaan isoäitinsä luokse, kun hänen äitinsä joutui matkustamaan. Näyttelijä Seymour Cassel antoi hänelle lempinimen Slash, kun hän vieraili äitinsä luona. Slash osallistui Beverly Hillsin lukioon, jossa hän oli Lenny Kravitzin luokkatoveri.

Ura: Slash liittyi ensimmäiseen bändiinsä vuonna 1981, Tidus Sloaniin. Vuonna 1983 hän perusti Motorhead-kunnianosoitusbändin, joka hajosi vuonna 1984. Slash liittyi pian toiseen Black Sheep -yhtyeeseen, joka soitti suositun Hollywood Rose -yhtyeen kanssa. Vuonna 1984 Slash tapasi Axl Rose ja heistä tuli nopeasti ystäviä. Muutamaa kuukautta myöhemmin Slash ja Axl Rose tekivät yhteistyötä Duff McKagan ja Izzy Stradlin muodostavat yhtyeen Guns N 'Roses, Slash toimii heidän kitaristinaan. Vuosina 1985-86 yhtyeellä oli useita hittejä, ja heidän albuminsa 'Appetite for Destruction' myytiin yli 28 miljoonaa kappaletta. Levy oli kaikkien aikojen myydyin debyyttialbumi Yhdysvalloissa. Tänä aikana bändi kirjoitti suurimman osan kuuluisista hitteistään, mukaan lukien 'Welcome to the Jungle' ja 'Paradise City'. Vuonna 1988 Guns N 'Rosesilla oli ensimmäinen hitti, Sweet Child of Mine. Kapinallisen ja röyhkeän luonteensa seurauksena bändi sai monikerin The Most Dangerous Band in the World. Vuonna 1988 yhtye julkaisi G'N'R Lies -levyn, jota myytiin Yhdysvalloissa yli viisi miljoonaa kappaletta.

Kun G & R: n menestys kasvoi, samoin kasvoivat henkilökohtaiset jännitteet bändin jäsenten välillä. Axl Rose uhkasi jättää bändin näyttelyn aikana, jossa he olivat Rolling Stonesin avajaiset vuonna 1989, vedoten bändin jäsenten rajuun heroiinin käyttöön. Slash lupasi siivota. Toukokuussa 1991 bändi aloitti kaksi ja puoli vuotta kestävän Use Your Illusion -kiertueen, tänä aikana he julkaisivat kaksi kauan odotettua samannimistä albumia, jotka molemmat debyyttivät Billboard-listan ykkösellä. Slash soitti viimeisen live-esityksensä G&R: n kanssa heinäkuussa 1993.

Poistuttuaan bändistä vuonna 1996, Slash alkoi keskittyä soolouraansa sekä studiotyöhön monien menestyvien taiteilijoiden, kuten Michael Jacksonin ja Quentin Tarantinon ääniraita Jackie Brownille. Vuonna 2004 yhdistyessään Stradliniin, McKaganiin ja Matt Sorumiin superryhmä Velvet Revolver julkaisi ensimmäisen albuminsa Contraband. Slash julkaisi vihdoin ensimmäisen samannimisen soololevynsä vuonna 2010. Slash on jatkanut yhteistyötä, osallistumista ja soittamista muiden taiteilijoiden kanssa studiossa ja kappaleilla. Häntä pidetään laajalti kaikkien aikojen parhaimpana kitaristina, ja kriitikot, fanit ja muut muusikot ovat ylistäneet sitä uransa aikana. Vuonna 2016 Guns N 'Roses tapasi yhtyeen salaisen keikan aikana Troubadourissa Los Angelesissa. G&R aloitti sitten kunnianhimoisen kolmen ja puolen vuoden kokoontumiskiertueen huhtikuusta 2016 marraskuuhun 2019.

Menestyvän musiikkiuransa ulkopuolella Slash on elokuvaharrastaja, ja hänellä on ollut pieniä osia lukuisissa elokuvissa ja TV-sarjoissa. Hän on esiintynyt itsestään myös monissa projekteissa, mukaan lukien 'Private Parts' vuonna 1997, 'The Drew Carey Show', 'MADtv' ja Sacha Baron Cohenin 2009 'Bruno'. Slash perusti vuonna 2010 oman kauhuelokuva-tuottajayrityksensä, Slasher Films. Sen ensimmäinen elokuva ”Nothing Left to Fear” julkaistiin lokakuussa 2013. Slashin omaelämäkerta julkaistiin lokakuussa 2007. Slash on myös flipperi-harrastaja ja keräilijä sekä innokas taiteilija, joka suunnittelee logoja ja taidetta useille hänen yhtyeensä ennen Guns N 'Roses -maineita koputti. Ei ole mikään yllätys, että hän myös kerää kitaroita - hänellä on yli 100, ja hänen kokoelmansa on ilmoitettu olevan 1,92 miljoonaa dollaria.

(Kuva: Jesse Grant / Getty Images NAMM: lle)

Henkilökohtainen elämä: Slash oli naimisissa malli Renee Suranin kanssa vuosina 1992-1997. Hän meni naimisiin Perla Ferrarin kanssa lokakuussa 2001 Havaijilla. Heillä on kaksi poikaa, London Emilio (s. 2002) ja Cash Anthony (s. 2004). Slash ja Perl erosivat elokuussa 2010 ja sovittivat myöhemmin, mutta hän jätti jälleen eron joulukuussa 2014.

Slash on kaksinkertainen Ison-Britannian ja Yhdysvaltojen kansalainen. Hän on asunut Los Angelesissa vuodesta 1971, mutta sai kansalaisuuden vasta vuonna 1996. Hän pitää itseään brittiläisenä ja on todennut, että hän on aina tuntenut olonsa mukavammaksi Englannissa.

Hänelle diagnosoitiin 35-vuotiaana vuonna 2001 kardiomyopatia, sydämen vajaatoiminnan muoto, joka johtui vuosien alkoholin ja huumeiden väärinkäytöstä. Hän on ollut raitti vuodesta 2005. Slashin äiti kuoli vuonna 2009 keuhkosyöpään ja hän lopetti tupakoinnin.

Monien vuosien ajan Slash on osallistunut ympäristön hyvinvointiohjelmiin. Hän toimii Suur-Los Angelesin eläintarhayhdistyksen johtokunnassa. Hän on myös Little Kids Rockin kunniajäsen, kansallinen järjestö, joka pyrkii palauttamaan musiikkikoulutusohjelmia julkisissa kouluissa.

Tulot: Forbesin mukaan Slash ja Axl Rose ansaitsivat 20 miljoonaa dollaria kappaleesta 'Not in this Lifetime' -palautekiertueensa ansiosta. Tämä luku saattaa olla pieni arvio, jos uskot Slashin entisen vaimon Perlan tekemän tuomioistuimen hakemuksen osana avioerotaistelua. 31. elokuuta 2018 Perlan asianajaja toimitti asiakirjan, jonka mukaan Slashin tulot vuonna 2017 olivat 45 miljoonaa dollaria.

Kiinteistöt : Vuonna 2009 Slash käytti 7,3 miljoonaa dollaria talolle aidatulla yksinoikeudella Mulholland Estates -alueella Sherman Oaksin kukkuloilla. Hän listasi kodin 10,5 miljoonalla dollarilla vuoden 2016 alussa. Hän myi kodin joulukuussa 2017 räppäri Big Seanille 8,7 miljoonalla dollarilla.

Slash nettovarallisuus

Kauttaviiva

Nettovarallisuus: 90 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 23. heinäkuuta 1965 (55 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 9 tuumaa (1,778 m)
Ammatti: Muusikko, elokuvan säveltäjä, lauluntekijä, levytuottaja, elokuvatuottaja, näyttelijä
Kansalaisuus: Englanti
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu