Snoop Doggin nettovarallisuus

Kuinka paljon Snoop Dogg on arvoinen?

Snoop Doggin nettovarallisuus: 150 miljoonaa dollaria

Snoop Doggin nettovarallisuus: Snoop Dogg on länsirannikolla toimiva räppäri, laulaja, lauluntekijä, tuottaja, mediahenkilöstö, yrittäjä ja näyttelijä, jonka nettovarallisuus on 150 miljoonaa dollaria. Hänen musiikkiuransa alkoi vuonna 1992, kun Dr.Dre löysi hänet. Snoop Dogg on yksi rikkaimmista ja menestyneimmistä räppäreistä, joka on tullut 1990-luvun rap-kohtauksesta, ja yksi harvoista, jotka äänittävät edelleen.

Aikainen elämä: Cordozar Calvin Broadus syntyi 20. lokakuuta 1971 Long Beachillä Kaliforniassa. Hänen vanhempansa Vernall ja Beverly erosivat kolme kuukautta Snoopin syntymän jälkeen. Hänen isänsä oli suurelta osin poissa elämästään. Hänen äitinsä avioitui uudelleen. Hänen äitinsä ja isäpuolensa lempinimeltään hänet Snoopy johtui siitä, kuinka paljon hän rakasti Peanutsin sarjakuvahahmoa. Hän oli toinen äitinsä kolmesta pojasta. Hyvin nuorena Snoop alkoi laulaa ja soittaa pianoa Golgatan kolminaisuuden baptistikirkossa. Kuudennella luokalla hän aloitti räppäämisen. Lapsena Calvin myi karkkeja, toimitti sanomalehtiä ja pussi elintarvikkeita auttaakseen perhettään toimeentuloon. Huolimatta äitinsä parhaista ponnisteluista pitää hänet laulamassa kuorossa ja pelaamassa jalkapalloa pikemminkin kuin jengi paukutti ja juoksi kaduilla, hän aloitti jälkimmäisen toiminnan teini-ikäisinä. Hän oli Rollin '20s Crips -joukon jäsen Longside Beachin itäpuolelta. Hänet pidätettiin kokaiinin hallussapidosta pian lukion valmistumisen jälkeen. Seuraavien kolmen vuoden ajan hän oli usein vankilassa tai vankilassa.

Snoop ja hänen serkkunsa Nate Dogg ja Lil '1/2 Dead ja ystävä Warren G nauhoittivat kotitekoisia nauhoja. He kutsuivat itseään 213 Long Beachin suuntanumeron mukaan tuolloin. 'Hold On', yksi Snoopin varhaisista soolofileistä, oli miksauksessa, joka päättyi Tohtori Dre kädet. Hän oli niin vaikuttunut, että kutsui Snoopin koe-esitykseen ja esitteli hänet NWA: n tytäryhtiölle The D.O.C., joka opetti häntä rakentamaan sanoituksiaan ja rakentamaan jakeita, koukkuja ja kuoroja.

Ura: Snoopin debyyttialbumin Doggystyle tuotti Dr. Dre ja julkaisi vuonna 1993 Death Row Records. Levy debytoi ykkösenä sekä Billboard 200- että Billboard Top R & B / Hip-Hop Albums -listalla. Albumi tuotti useita hittisinkkejä, kuten 'Mikä on minun nimeni?' ja Gin & Juice. Snoopin seuraava albumi, Doggfather, julkaistiin vuonna 1996 ja debytoi myös molemmilla Billboard-listoilla ykkönen. Seuraavien kolmen albuminsa osalta Snoop lähti Death Row'sta ja allekirjoitti No Limit Recordsin kanssa. Hän julkaisi vuonna 1998 julkaistun Da Game Is to Sold, Not to Told, 1999 No Limit Top Dogg ja 2000 Tha Last Meal. Sen jälkeen hän allekirjoitti Priority / Capitol / EMI Recordsin kanssa vuonna 2002 ja julkaisi Paid tha Cost to Be da Bossin. Hän allekirjoitti Geffen Recordsin kanssa vuonna 2004 ja julkaisi R&G: n (Rhythm & Gangsta: The Masterpiece, That Blue Carpet Treatment, Ego Trippin, Malice 'n Wonderland ja Doggumentary).

Hän valmentaa myös nuorten jalkapalloliigaa ja lukion jalkapallojoukkueita. EMI palkkasi Snoopin syyskuussa 2009 Priority Recordsin puheenjohtajaksi.

Jamaikamatkan jälkeen Snoop ilmoitti vuonna 2012 siirtyneensä rastafarianismiin ja hänen oli nimeltään Snoop Lion. Hän julkaisi reggae-levyn Reinkarnaatio sekä samannimisen dokumenttielokuvan kokemuksestaan ​​Jamaikalla.

Vuonna 2015 hän palasi takaisin Snoop Doggiksi ja vapautti Bushin. Vuonna 2018 Snoop ilmoitti olevansa uudestisyntynyt kristitty ja julkaisi ensimmäisen evankeliumialbuminsa Bible of Love. Hän julkaisi seitsemästoista soololevynsä, I Wanna Thank Me vuonna 2019.

Musiikin lisäksi Snoop on ohjannut useita aikuisten elokuvia salanimillä (Michael J.Corleone ja Snoop Scorcese) ja esiintynyt televisiossa ja elokuvissa sekä itsenäisenä että kuvitteellisina rooleina. Snoop Dogg on isännöinyt useita televisio-ohjelmia, mukaan lukien Doggy Fizzle Televizzle, Snoop Doggin isähuppu, Dogg After Dark, WrestleMania sekä Snoop ja Marthan Potluck-illallisjuhlat. Snoopilla on myös useita kaupallisia merkintöjä, mukaan lukien Boost Mobile, Chrysler 200, Orbit Gum ja St. Ides. Hän myös lainaa nimensä omalle mallasjuomalleen, Snoop Doggin pitkät hot dogit, Snoop Dogg Board Company ja vaatetuslinjojen lukumäärä.

Snoop Doggin nettovarallisuus

(Kuva: Amy Sussman / Getty Images)

Henkilökohtainen elämä: 12. kesäkuuta 1997 Snoop meni naimisiin lukion kultaseni, Shante Taylorin kanssa. Toukokuussa 2004 he antoivat avioeron. He yhdistivät ja uusivat häävalaisuutensa tammikuussa 2008. Heillä on kolme yhteistä lasta, pojat Corde (1994) ja Cordell (1997) ja tytär Cori (1999). Snoopilla on myös poika, Julian Corrie Broadus (1998), suhteesta Laurie Holmondiin. Snoopista tuli isoisä vuonna 2015, kun Cordella oli poika tyttöystävänsä Jessica Kyzerin kanssa.

Snoopin ensimmäiset serkut ovat R & B-laulajat Brandy ja Ray J sekä ammattimainen painija Sasha Banks.

Snoop on ollut kannabiksen tupakoitsija uransa alusta lähtien ja tehnyt siitä tavaramerkin hänen kuvastaan.

Vuonna 2006 haastattelussa Snoop väitti olevansa ammattimainen parittaja vuosina 2003 ja 2004 sanoen: 'Se paska oli minun luonnollinen kutsumukseni, ja kun olen osallistunut siihen, siitä tuli hauskaa. Se oli minulle kuin ampuminen. Makasin heitä joka kerta. Hän jatkoi sanomalla, että joidenkin tuntemiensa pariskuntien neuvojen perusteella hän lopulta luopui parituksesta viettää enemmän aikaa perheensä kanssa.

Dogg tekee yhteistyötä kaupungin virkamiesten kanssa ja antaa vuosittain kalkkunoita vähemmän onnekkaille Inglewoodissa Kaliforniassa kiitospäivänä. Hän antoi 3000 kalkkunaa vuonna 2016.

Palkan kohokohdat: Olemme eritelleet Snoop Doggin tulot vuosina 2007-2018.
2007 - 17 miljoonaa dollaria
2008 - 16 miljoonaa dollaria
2009 - 11 miljoonaa dollaria
2010 - 15 miljoonaa dollaria
2011 - 14 miljoonaa dollaria
2012 - 9 miljoonaa dollaria
2013 - 10 miljoonaa dollaria
2014 - 10 miljoonaa dollaria
2015 - 10 miljoonaa dollaria
2016 - 13 miljoonaa dollaria
2017 - 17 miljoonaa dollaria
2018 - 15 miljoonaa dollaria
2019 - 15 miljoonaa dollaria

Kaikki yhteensä: 157 miljoonaa dollaria

Kiinteistöt: Vuonna 2007 Snoop Dogg myi kahdeksan makuuhuoneen, 6527 neliömetrin Välimeren tyylisen kodin Claremontissa Kaliforniassa 1,83 miljoonalla dollarilla. Snoop osti talon vuonna 1994 660 000 dollarilla, mutta muutti siitä vuonna 2000. Hänellä on myös neljän makuuhuoneen, 3 808 neliömetrin talo Diamond Barissa Kaliforniassa, jonka hän osti 720 000 dollarilla.

Snoop Doggin nettovarallisuus

Snoop Dogg

Nettovarallisuus: 150 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 20. lokakuuta 1971 (49 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 6 jalkaa 3 tuumaa (1,93 m)
Ammatti: Muusikko, Näyttelijä, Televisiotuottaja, Elokuvatuottaja, Räppäri, Elokuvatulosten säveltäjä, Käsikirjoittaja, Laulaja-lauluntekijä, Levytuottaja, Ääninäyttelijä
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020

Snoop Doggin tulos

  • Starsky & Hutch 500 000 dollaria
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu