Kappaleilla, ei muodoilla, oli merkitystä monipuoliselle ja monipuoliselle Richielle

68897576889757

Lionel Richie nimeää joitain albumeita, joita hän käytti kuljettaakseen Alabaman historiallisen mustan Tuskegee -yliopiston kampuksella.

Sly & The Family Stone. Kerma. Marvin Gaye. Ja hän muistaa hetken tauon jälkeen Country Joen ja kalan. Ja tämä on kansalaisoikeusliikkeen keskellä, hän sanoo naurahtaen.

Kyse oli musiikista, ei väreistä tai vastaavista, hän sanoo. Jos musiikin ilmaisu osui sinuun, sitä sinä etsit.Muodonjako ei koskaan merkinnyt paljon 62-vuotiaalle laulaja-lauluntekijälle, joka ryhtyy duetteihin kanttitähtien kanssa uudella Tuskegee-albumillaan ja maanantaina Lionel Richien ja ystävien konsertissa MGM Grand Gardenissa.

kuinka paljon bill cosby on arvoinen

Tapahtuma hyödyntää mahdollisuutta käyttää sekä tv-tuotantomiehiä että A-listan countrytähtiä, jotka ovat edelleen kaupungissa tämän päivän Academy of Country Music -palkinnon jälkeen.

Se oli luultavasti täydellinen myrsky, sanoo Richie, joka totesi, että albumin tosiasiallisesti nauhoittamiseen tarvittavat kolme viikkoa kestivät yli 10 kuukautta istuntojen ajoituksesta.

Lopulta saada heidät näkymään yhdessä paikassa on luultavasti elämäni vallankaappaus, hän sanoo. Olen niin onnellinen, että he kaikki pysyivät lähellä. Onpa täydellistä.

CBS esittää konsertin 13. huhtikuuta. Se toistaa osan levyn duetoista, kuten Say You Say Me Jason Aldeanin kanssa, My Love Kenny Chesneyn kanssa, Sail On Tim McGraw'n kanssa ja Lady Kenny Rogersin kanssa.

Mutta siinä on myös Richie -kappaleita, joita esittävät country -tähdet, jotka eivät ole albumilla, kuten The Band Perry tekee Penny Loveria, Luke Bryan, joka kattaa Running with the Night ja Lady Antebellum tackling Truly.

Pop- ja rock -veteraanit Kid Rockista Bon Joviin ovat tehneet juoksun country -muodossa. Mutta Richie toistaa tässä puhelinkeskustelussa sen, mitä hän on sanonut useimmille haastattelijoille: En ole menossa maahan, olen ollut maa koko elämäni.

kuinka paljon rock hudson oli arvoinen

Pääasia on, että lähdin maasta lähtemään suureen maailmaan. Kappaleet ovat jo lähteneet maasta. Näytän ja seison vain kappaleiden vieressä hetken.

The Commodoresin varhaisimmat päivät löysivät ryhmän, joka soitti punakaulabaareja ja veljeskuntataloja, joita Richie vertaa Animal Houseen.

Mutta sitten ryhmä kääntyi ympäri ja teki 'Wichita Linemanin' täysin mustalla klubilla Montgomeryssä, Ala., Hän lisää nauraen. Saimme sen molemmista päistä. Miksi teimme niin? Vastaus oli, että se oli mahtava kappale.

Luann de Lesseps ei ole vuoden 2018 arvoinen

Kun ryhmä jatkoi kuuluisuutta ja omaisuutta, Richie tunnettiin balladeerinaan, kun taas bändikaverit kirjoittivat enemmän tanssisuuntautuneita kappaleita, kuten Brick House.

Kun aloitin kirjoittamisen, en tiennyt, että olin väärässä luokassa, kun lähdin Elton Johnin ja Billy Joelin ja Beatlesin sekä Marvin Gayen ja Stevie Wonderin perässä, hän sanoo.

Mutta on hauskaa, nyt kun katson taaksepäin, menen: 'Mitä helvettiä ajattelin?' Mutta en ollut, joten se on hyvä uutinen.

Richie olisi voinut korjata Tuskegee -albumin yhteen nopeammin lähettämällä osia edestakaisin sähköisesti, mutta hän halusi sen tapahtuvan livenä live -bändin kanssa.

mikä on jerry jonesin nettoarvo

Sen uskottavuus on saada (vierailevat tähdet) tuntemaan olonsa mukavaksi kappaleiden kanssa, toisin kuin tehdä siitä Lionel Richien levy, hän sanoo. Joissakin tapauksissa hän ei ollut edes varma, missä hänellä olisi tilaa liittyä.

Blake Sheltonin kanssa vitsi oli: 'Onko sinulla äänenvoimakkuuden säädin jossain, Blake?'

Maatähdillä kaikilla on loistavat äänet, eivätkä he pelleilleet, veljeni. He ovat siellä tappaakseen. Annoin heille luvan räjäyttää ne. Käänsin järjestelyn heidän ympärilleen, tein siitä mukavan heille, ja sitten tulen sinne kaikin mahdollisin tavoin.

Richie on esiintynyt Las Vegasissa tavanomaisen konserttikiertueensa ulkopuolella, mikä tekee hänestä loogisen ehdokkaan mukautetulle esitykselle, jonka hän voisi esiintyä kaksi tai kolme kertaa vuodessa, kuten Rod Stewart ja Elton John tekevät nyt.

Asuinpaikka on luultavasti aivan nurkan takana jossain, mutta ei vielä, hän sanoo. Aion luultavasti tehdä vielä kaksi maailmankierrosta ja tulla hyväksi ja väsyneeksi, kuten sanomme.

Maailmanmatkailussa on jotain erityistä, hän lisää. Kun tulet kotiin, tiedät mitä kirjoittaa seuraavaksi. Mutta siltä osin kuin pysyn täysin yhdessä paikassa viimeistelemään kaiken, Vegas on paikka, jossa tulisin (ja) tekisin albumin päivällä esiintyessäni yöllä.

ESIKATSAUS
Mitä: Lionel Richie ja ystävät
Milloin: klo 19.30 maanantai
Missä: MGM Grand Garden -areena, 3799 Las Vegas Blvd. Etelä
Liput: 221,70 $-499,15 $ (800-745-3000)