Soulja Boy Net Worth

Paljonko Soulja Boy kannattaa?

Soulja Boyin nettovarallisuus: 30 miljoonaa dollaria

Soulja Boy nettovarallisuus : Soulja Boy on amerikkalainen räppäri, levytuottaja, näyttelijä ja yrittäjä, jonka nettovarallisuus on 30 miljoonaa dollaria. Hänellä oli valtava hitti debyyttis singlellään syyskuussa 2007. 'Crank That (Soulja Boy)' saavutti listan ykkönen. Singli oli numero yksi osuma Yhdysvalloissa seitsemän peräkkäistä viikkoa syyskuusta 2007 alkaen.

Aikainen elämä: Soulja Boy syntyi DeAndre Cortez Way 28. heinäkuuta 1990 Chicagossa Illinoisissa. Kun hän oli kuusi, hänen perheensä muutti Atlantaan, Georgiaan, missä hän kiinnostui rap-musiikista. 14-vuotiaana hän muutti Batesvilleen Mississippiin. Hänen isänsä teki perhekodista äänitysstudion kannustaakseen poikaansa työskentelemään hänen musiikkinsa parissa. Marraskuussa 2005 Soulja Boy julkaisi kappaleet SoundClick-verkkosivustolle. He saivat positiivisia arvosteluja ja hän avasi tilit YouTubessa ja MySpacessa. Maaliskuussa 2007 hän äänitti elokuvan Crank That (Soulja Boy) ja julkaisi ensimmäisen itsenäisen albuminsa Allekirjoittamaton ja edelleen merkittävä: Da Album Before da Album. Hän teki myös pienen budjetin videon esittääkseen Crank That -tanssin. Toukokuun 2007 loppuun mennessä Crank That (Soulja Boy) oli soitettu radiossa ja hän allekirjoitti sopimuksen Interscope Recordsin kanssa. Syyskuuhun 2007 mennessä Crank That oli Billboard Hot 100: n ykkönen ja pysyi siellä seitsemän peräkkäistä viikkoa. Kappale ansaitsi myös Souljalle Grammy-ehdokkuuden.

Lokakuussa 2007 hänen ensimmäinen merkittävä levy-albumi 'Souljaboytellem.com' julkaistiin ja saavutti neljännen sijan Yhdysvaltain Billboard 200: lla, ja sen jälkeen RIAA on sertifioinut sen platinaksi. Neljätoista kuukautta myöhemmin hän julkaisi jatkoalbuminsa ¡SouljaBoyTellem.

Hän julkaisi kolmannen studioalbuminsa The DeAndre Way , ' vuonna 2010. Hänen neljäs studioalbuminsa 'Loyalty , ' julkaistiin vuonna 2015. Soulja Boy on tehnyt yhteistyötä useiden muiden hiphop-artistien, kuten Gucci Mane , Sammie, Shawty Lo ja arabit. Hänen viides studioalbuminsa '' How Can You Blame Me? '' Julkaistiin vuonna 2019.

Soulja Boy Net Worth

(Kuva: Marcus Ingram / Getty Images for BET)

Levy-yhtiö: Way perusti levy-yhtiönsä Stacks on Deck Entertainment (SODMG) vuonna 2004, kun Way allekirjoitettiin Interscopeen. Tarran perustamisen jälkeen hän allekirjoitti useita taiteilijoita. 30. toukokuuta 2016 Way ilmoitti, että kaikki SODMG: lle allekirjoitetut taiteilijat oli hylätty. Vuonna 2019 Way allekirjoitti Lil 100: n ja Atlanta-artistin 24 tuntia.

Kiistat: Helmikuun alussa 2009 Soulja Boy haastoi räppäri Bow Wowin kilpailuun kalliilla urheiluautoillaan. Molemmat räppärit ajoivat Lamborghinisia tuolloin. Heittää polttoainetta kiistan tuleen Soulja Boy väitti, että Bow Wow'n auto oli vuokrattu. Bow Wow osoittautui omistavansa autonsa ja ongelman ympärille syntyi Twitter-riita. Muutamassa päivässä molemmat räppärit lähettivät toisilleen kappaleita. Soulja Boy lähetti Bow Wow 'F * ck Bow Wow'. Bow Wow lähetti Soulja-pojan 'Mitä ajattelen sinua'. Molemmat räppärit lopulta ratkaisivat eronsa ja julkaisivat vuonna 2016 yhteistyöseoksen nimeltä Ignorant Shit.

Huhtikuun puolivälissä 2013 Soulja Boy otti Facebookin lähettämään useita kuolemanuhkauksia räppäri Chief Keefille. Soulja Boy lähetti Keefin puhelinnumeron ja pyysi faneja soittamaan Keefille ja ilmoittamaan hänelle, että Soulja Boy oli tulossa hänen puolestaan ​​ja hän oli aseistettu. Soulja Boy jatkoi lähettämistä ja lopulta Keef kertoi olevansa Lontoossa. Soulja Boy väitti, että hänen sosiaalisen median tilinsä ja sähköposti oli hakkeroitu eikä hän ollut lähettänyt mitään näistä viesteistä. Nämä kaksi ovat sittemmin ratkaisseet erimielisyytensä.

Lakiasiat: 7. lokakuuta 2009 Way pidätettiin Atlantassa Georgiassa yhden esteen, väärinkäytöksen, vuoksi, koska hän pakeni poliisin luota, kun hänet käskettiin lopettamaan kuvaamalla videota hylätyssä talossa. Räppäri vapautettiin 550 dollarin joukkovelkakirjalla.

Henkilökohtainen elämä: Kesäkuussa 2008 DJ Ciscon kanssa Urbaanilegenda miksaus, legendaarinen räppäri Ice-T käski Way'n syödä munaa ja kritisoi Wayta 'hiphopin tappamisesta' ja hänen kappaleestaan ​​'Crank That' 'roskiksi' verrattuna muiden hiphop-artistien kuten Rakim , Das EFX, Big Daddy Kane ja Ice Cube. Sitten molemmat vaihtivat videoita edestakaisin Internetissä. Kanye West puolusti Waya väittäen, että nuorempi taiteilija loi uuden, alkuperäisen teoksen hip-hopille. Vihaa parodioitiin vuonna 2010 The Boondocks -jaksossa.

30. joulukuuta 2008 Way ryöstettiin ja hakattiin kotonaan. Ensimmäisistä tapahtumapaikoista kerrottiin, että rosvot olivat kuusi naamioitunutta miestä AK-47: n kanssa. Kuitenkin seuraavana päivänä tapahtuman jälkeen Internetissä ilmestyi video kahdesta naamioidusta miehestä, jotka vaativat ainoaa luottoa rikoksesta. Tammikuussa 2009 Soulja Boy kuvaili yötä MTV Newsille. Hänen mukaansa hän tuli kotiin hyvin myöhään illalla albumin julkaisujuhlien jälkeen ja nauhoitti kappaleita ystäviensä kanssa, kun rosvot tulivat hänen kotiinsa aseilla osoitettuaan heitä. Hän väitti, että rosvot potkivat oven ja osoittivat AK-47: tä ystävänsä päähän.

Yönä 22. maaliskuuta 2011 Wayn nuorempi veli, Deion Jenkins, tapettiin auto-onnettomuudessa.

Vuonna 2020 Soulja Boy poisti kaikki kasvotatuoinnit, jotta hän voisi siirtyä elokuvan ja television rooleihin. Ensimmäisen kasvotatuoinnin hän sai 16-vuotiaana äitinsä paheksuttavasti. Hän on puhunut heidän poistamisesta vuodesta 2016. Hän ei halua olla tyypiltään gangsteri tai huumekauppias näyttelevissä rooleissa ja tuntee olevansa, jos hän pitäisikin heidät.

Palkan kohokohdat: Pelkästään vuonna 2012 Soulja Boy ansaitsi yli 7 miljoonaa dollaria, mikä riitti Forbesin nimeämään hänet yhdeksi vuoden hiphop-rahakuninkaaksi.

Kiinteistöt: Soulja Boy omistaa kodin Kalifornian Agoura Hillsissä, aivan Los Angelesin ulkopuolella. Hänellä oli aiemmin koti McDonoughissa Georgiassa Atlantan ulkopuolella. Hän myi kyseisen kiinteistön vuonna 2010.

Soulja Boy Net Worth

Soulja-poika

Nettovarallisuus: 30 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 28. heinäkuuta 1990 (30 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 8 tuumaa (1,75 m)
Ammatti: Levytuottaja, yrittäjä, näyttelijä, räppäri
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu