Stan Lee Net Worth

Paljonko Stan Lee Worth on?

Stan Lee Net Worth: 50 miljoonaa dollaria

Stan Leen palkka

Miljoona dollaria

Stan Lee Net Worth and palkka: Stan Lee oli amerikkalainen sarjakuvakirjailija, näyttelijä ja yrittäjä, jonka nettovarallisuus oli 50 miljoonaa dollaria kuollessaan marraskuussa 2018. Stan Lee on luultavasti tunnetuin entisestä päämiehestään. Marvel Comics -elokuvasta, jossa hän oli luonut tai luonut kymmeniä ikonisia sarjakuvahahmoja, kuten Spider-Man, Fantastic Four, Iron Man ja The Hulk. Hänet otettiin mukaan Will Eisnerin sarjakuvan Hall of Fameen vuonna 1994. Hän syntyi Stanley Martin Lieber 28. joulukuuta 1922 New Yorkissa New Yorkissa. Hyvin varhaisessa iässä Stan unelmoi kirjoittaa suuren amerikkalaisen romaanin. Tämä intohimo johti lopulta Marvel Comicsin toimittajaksi 1960-luvulla. Vaikka hänen tehtävänsä olivat aluksi nöyrät, hän nousi lopulta Marvelin presidentin ja puheenjohtajan tehtäviin. Marvelin aikana hän johti yrityksen menestyksekkäästi pienestä kustantamosta suureksi multimediayhtiöksi. Lee ohjasi Marvel Comicsin elvyttämään supersankarityylin yleensä. Yhteistyössä useiden merkittävien taiteilijoiden, kuten Jack Kirbyn ja Steve Ditkon kanssa, hän oli mukana Spider-Man, Hulk, Fantastic Four, Iron Man, Thor, Captain America sekä Silver Surfer. merkkiä. Hänen hahmoihinsa osallistuvat elokuvat ovat tuottaneet yli 25 miljardin dollarin tuloja globaalissa lipputulossa. Elokuussa 2009 The Walt Disney Company osti Marvelin 4 miljardilla dollarilla. Stan ei nähnyt valtavaa taloudellista hyötyä tästä myynnistä, mutta Disney suostui jatkamaan hänelle miljoonan dollarin vuosipalkan maksamista.

Vuonna 2002 Stan haastoi Marvelin oikeuteen väittäen, että hänen sopimuksellaan sai 10 prosentin leikkauksen kaikista hahmoihinsa perustuvista elokuvista ja TV-ohjelmista ansaitusta voitosta. Tuomari oli alun perin Stanin puolella, mutta molemmat osapuolet sopivat lopulta kertaluonteisesta 10 miljoonan dollarin ratkaisusta. Tämä voi tuntua hullulta jälkikäteen, mutta uskokaa tai älkää, Marvel menetti tuolloin rahaa menettämään suurimman osan elokuvistaan ​​monimutkaisen rahoitus- ja tuotantosuunnitelman ansiosta.

Erittäin tuotteliaalla urallaan Lee on saanut kaksi himoittua palkintoa Will Eisner Award Hall of Fameen vuonna 1994 ja Jack Kirby Hall of Fameen vuonna 1994. Sarjakuvamaailman ulkopuolella hän on ollut mukana myös hyväntekeväisyystyössä. Hän perusti vuonna 2010 Stan Lee -säätiön, joka keskittyy taiteeseen, lukutaitoon ja koulutukseen. Hän on naimisissa Joan B.Leen kanssa, jonka kanssa hänellä on kaksi lasta, Joan Celia Lee ja Jan Lee.

Henkilökohtainen omaisuus : Maaliskuussa 2014 Playboy-haastattelussa Stan Lee kysyi, kuinka paljon hän on taloudellisesti voittanut osallistumisestaan ​​Marveliin vuosien varrella, varsinkin kun yritys myytiin Disneylle 4 miljardilla dollarilla. Leen vastaus oli: ' Minulla ei ole 200 miljoonaa dollaria. Minulla ei ole 150 miljoonaa dollaria. Minulla ei ole 100 miljoonaa dollaria tai lähellekään. 'Kun häneltä kysyttiin, pitäisikö hän sitä mielessä oikeudenmukaisena George Lucas Samoin tuottelias, arvoinen 7,3 miljardia dollaria, Stan vastasi: ' George Lucas teki kaiken itse. Hän keksi ideat. Hän tuotti elokuvia. Hän kirjoitti ja ohjasi heitä ja hänellä oli oikeudet kauppaan. Se oli kaikki hänen. Minun tapauksessani työskentelin kustantajan palveluksessa. Jos kirjoja ei myyty, kustantaja meni rikki - ja monet kustantajat rikkoutuivat. '

Muut varat : Stan asui yli 40 vuotta vaatimattomassa kaksikerroksisessa kodissa kadulla, josta tuli ajan myötä yksi LA: n halutuimmista paikoista. Hänen naapureihinsa kuuluvat tohtori Dre ja Leonardo DiCaprio. Tämän kadun keskimääräinen talo voi helposti listata 20 miljoonalla dollarilla. Tämän vuoden kesäkuussa hänen suora naapurinsa myi samankokoisen (mutta huomattavasti päivitetyn) kiinteistön 29 miljoonalla dollarilla. Hänellä oli ainakin yksi muu koti samasta naapurustosta, jonka hän osti 4,4 miljoonalla dollarilla vuonna 2016. Ja se tapahtui sen jälkeen, kun hän myi toisen kodin samassa naapurustossa 2,8 miljoonalla dollarilla.

Hänellä oli myös erittäin arvokas taidekokoelma, joka sisälsi alkuperäisiä teoksia paitsi itseltään, myös sellaisilta taiteilijoilta kuin Salvador Dali, Roy Lichtenstein, Joan Miro ja Pablo Picasso.

Stan Lee Net Worth

Stan Lee

Nettovarallisuus: 50 miljoonaa dollaria
Palkka: Miljoona dollaria
Syntymäaika: 28. joulukuuta 1922 - 12. marraskuuta 2018 (95 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 10 tuumaa (1,8 m)
Ammatti: Kirjailija, kustantaja, elokuvantuottaja, televisio-tuottaja, näyttelijä, ääninäyttelijä, sarjakuvalehti, televisio-ohjelmien isäntä, käsikirjoittaja, toimittaja
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu