Tähtiillusionisti Hans Klok muuttaa Thunderlandiin Las Vegas Stripillä

Hans Klok on Las Vegas Stripin Excaliburin uusi päälaulaja. (Linda Doubletheman)Hans Klok on Las Vegas Stripin Excaliburin uusi päälaulaja. (Linda Doubletheman) Hans Klok on Las Vegas Stripin Excaliburin uusi päälaulaja. (Linda Doubletheman) Esitys Thunderlandista Excaliburissa, Thunder From Down Underin, Hans Klokin ja Australian Bee Geesin uusi koti. (SPI Entertainment) Esitys Thunderlandin sisäänkäynnistä Excaliburissa, Thunder From Down Underin, Hans Klokin ja australialaisen Bee Geesin uudessa kodissa. (SPI Entertainment)

Kellon osoittimet sanovat, että on vihdoin aika tehdä tämä suuri paljastus.

Hollannin maaginen tunne Hans Klok on tulossa Excaliburiin. Virallisesti nimeltään Hans Klok: Maailman nopein taikuri, show avataan 29. heinäkuuta hiljattain kunnostetussa Thunderland Showroomissa ExCalissa. Esityksen on määrä tapahtua iltaisin klo 7.30, klo 16.00. matinees lauantaina ja sunnuntaina (liput vaihtelevat 44,95 dollaria-104,95 dollaria, myydään perjantaina klo 10).

Klok on vuorotellen esitysaikoja vakiintuneiden tekojen kanssa-pitkäaikainen mies-revue Ukkonen alhaalta ja suosittu Australian Bee Gees tribute -tuotanto - Showroomissa. Monen miljoonan dollarin 425-paikkainen paikka on samalla toisen tason paikalla kuin entinen Thunder Showroom, mutta se on tuhottu kokonaan Klokin saapuessa.Klok on kuuluisa vaaleista harjistaan, neliömäisestä leuastaan ​​ja nopeudestaan ​​lavalla. Hänen tiedetään tekevän jopa 50 suuren mittakaavan illuusiota 90 minuutin tuotannossa.

kuinka paljon buster douglas on arvoinen

50-vuotias illusionisti on kiertänyt laajasti Eurooppaa ja esiintynyt Lontoon West Endissä, myynyt usein 3000-paikkaisia ​​paikkoja kansainvälisille yleisöilleen. Klok pääsi viimeksi otsikkoon Las Vegasissa, luolaisessa Planet Hollywood Theatre for the Performing Artsissa vuonna 2007, jolloin Pamela anderson palveli hänen salaperäisenä apulaisenaan.

Klok alkoi katsella Las Vegasin esityksiä uudelleen pari vuotta sitten ajatuksella, että hän halusi uuden kuvan Strip -residenssistä.

Minulla oli niin hauskaa ja hauskaa Las Vegasissa ennen, Klok sanoi äskettäisessä haastattelussa Adam Steck esityksen tuottavan SPI Entertainmentin. Olin kyllästynyt kiertämään jatkuvasti Euroopassa. Minulla oli paljon menestystä, mutta halusin nähdä Las Vegasista. Kun tulin tänne katsomaan esityksiä, rakastin taikuutta, mutta useimmat taikurit puhuvat paljon luullen olevansa stand-up-koomikkoja. Esitykseni on erittäin visuaalinen. Siinä on pieni tarina, mutta se liittyy todella esittelemiini taikuuteen.

Steck puolestaan ​​halusi lisätä toisen esityksen tuotantolinjaan, joka sisältää Boyz II Miehet Mirage, Ihmisluonto Venetianissa ja Excaliburin esityksissä.

Minulla ei ollut taikatapahtumia, sanoi Steck, jota veteraani -agentti lähestyi Steve Levine , joka edustaa Klokia. Opin, että Hansilla oli suuri liike Euroopassa, ja tämä projekti tuli yhä kalliimmaksi, oli järkevää lisätä kolmas esitys.

Lisäksi MGM Resorts oli valmis ottamaan toisen taikurin pääesiintyjän jälkeen Criss Angel suljettu Luxorissa lokakuussa. Steck sanoi myös, että MGM Grand headliner David Copperfield ei ollut mitään ongelmia Klokin avautumisen kanssa uudessa showroomissa.

ricky martin las vegasissa 2017

Se on täysin erilainen esitystyyli, Steck sanoo. David on legenda. On hämmästyttävää olla samassa lomakeskuksen käytävässä kuin hän, mutta Hansin tekemä on hieman takaisku Siegfried & Roy päivinä, mutta paljon intiimimmässä huoneessa.

mikä on jeff gordonin nettovarallisuus

Mikä vielä tärkeämpää, Steck sanoo, että Klok voi myydä 200 lippua esitystä kohden ja ansaita rahaa. Näin ei ole missään Las Vegasin suuressa taikuuden tuotannossa.

Olen huono tuottaja, Steck sanoo nauraen. Olen laiha ja ilkeä, laadusta tinkimättä.

Thunderlandin lipputulot ovat kiireisiä, ja Thunder ja Bee Gees esiintyvät myös kokopäiväisesti. Baaria ja loungea rakennetaan sisäänkäynnille, samanlainen kuin Flirt -lounge -konsepti Chippendale -teatterin ulkopuolella Riossa.

Thunder From Down Under riisuu sen ja pukee sen Excaliburiin.

Thunder on allekirjoittanut 10 vuoden sopimuksen esiintymisestä ExCalissa, jotta Klok-ilmoitus ei häviäisi. Näyttely avattiin hotellissa heinäkuussa 2002 vietettyään vuoden tuhoutuneella Frontierilla. Se on edelleen kaupungin pisin miespuolinen revue ja myös luokkansa suurin tulontuottaja.

Ennen Thunderia ei ollut tällaista esitystä naisille, Steck sanoi. Siellä oli vain yläosattomia esityksiä miehille.

kim zolciak ja kroy biermann nettovarallisuus

Thunderland -tapahtumapaikkaa rakennetaan kolmella pääesitysvaiheella, muutamalla pienemmällä alustalla ja uudella valaistuksella, erikoistehosteilla, liikkuvilla LED -näytöillä ja huoneen ympärillä olevilla tanssijoiden tutkittavilla alueilla.

Sanoin kavereille: 'Etsi esiintymispaikkoja', Steck sanoo ennen kuin esittelee show -tuottajien keskuudessa tutun pidätyksen. Haluamme mukaansatempaavaa viihdettä huoneeseen.

Steck keskeyttää yhden Thunder -kiertue -esityksistään parantaakseen Vegasin näyttelijöitä kahdeksasta 13 tanssijaan. ExCal tarjoaa huippu -viihdettä iltaisin alkaen australialaisesta Bee Geesistä.

Se on paljon työtä, mutta rakastan sitä, Steck sanoo. Tästä teatterista tulee kohde.