Stephanie Courtney nettovarallisuus

Paljonko Stephanie Courtney Worth on?

Stephanie Courtney nettovarallisuus: 6 miljoonaa dollaria

Stephanie Courtneyn palkka

2 miljoonaa dollaria

Stephanie Courtney nettovarallisuus ja palkka : Stephanie Courtney on amerikkalainen näyttelijä ja koomikko, jonka nettovarallisuus on 6 miljoonaa dollaria. Hänet tunnetaan parhaiten kuvaamalla Flo-sarjaa progressiivisen vakuutuksen mainossarjassa.

Aikainen elämä: Stephanie Courtney syntyi 8. helmikuuta 1970 Stony Pointissa New Yorkissa. Hän on nuorin isänsä, lukion historianopettajan, ja laulajan äitinsä kolmesta lapsesta. Hän on valmistunut 1992 Binghamton Universitystä. Hän sai englannin tutkinnon ja teki teatteria yliopistossa, soittaen Elizabeth Proctoria Crucible-elokuvassa. Stephanien on sanottu sanoneen aina tietävänsä, että hän haluaa olla viihdyttäjää elantonsa varten, ja että hänen mielessään hän ei koskaan ajatellut muita vaihtoehtoja. Valmistuttuaan hän muutti New Yorkiin. Hänen kämppiksensä oli tuleva kirjailija ja kolumnisti Meghan Daum. New Yorkissa hän työskenteli iltaisin Smith Barneyn puheenjohtajan Robert F. Greenhillin sihteerinä samalla kun opiskeli näyttelijöitä Naapuruston leikkitalossa.

Ura: Stephanie muutti alun perin Los Angelesiin stand-up-koomikoksi. Hän asui sisarensa Jennifer Courtneyn kanssa, joka oli menestymässä näyttelijänä. Kaksi sisarta kirjoitti ja esittivät luonnoksen Nuo Courtney Girls ympäri Los Angelesin klubeja ja veivät luonnoksen Aspen Comedy Festivalille. Stephanie liittyi improvisaatio- ja luonnoskomediaryhmän The Groundlings koulutusohjelmaan. Vuonna 2004 hänestä tuli sen 30 hengen pääyrityksen jäsen. Täällä hän tapasi teatterin valojohtajan Scott Kolanachin, josta tuli myöhemmin hänen aviomiehensä vuonna 2008.

Rich Polk / Getty Images

Samaan aikaan Stephanie työskenteli parittomia töitä ja kuuli vasemmalle ja oikealle mainoksille keinona saada toimeentulonsa, mutta varasi vain yhden vuodessa - vuoteen 2008 saakka. Se on vuosi, jolloin Progressiivinen vakuutus valitsi hänet Floiksi. Flo: n Facebook-fanisivulla on yli viisi miljoonaa tykkäystä ja useita vuosia kampanjaan, Flo menee vahvana ja Stephanie Courtney nauraa aina pankkiin miljoonalla dollarilla vuodessa. Hän ilmaisi Joy Petersin roolin Tom Goes pormestarille -sarjassa vuosina 2004–2006. Courtneyllä oli toistuva rooli Marge-sarjassa Mad Men -tv-sarjassa vuonna 2007. Hän voitti Copper Wing -palkinnon Phoenix-elokuvajuhlilla vuonna 2003. parhaan yhtyeen näyttelijäksi Melvin menee illalliselle. Courtney nimitettiin Streamy-palkinnoksi parhaaksi näyttelijöiden yhtyeeksi Web-sarjassa Back on Topps -elokuvalle vuonna 2010. Hän on työskennellyt myös sellaisten tuotemerkkien kuten Skittles, General Mills cereal ja Wienerschnitzel kanssa.

Kaupallisen työnsä ulkopuolella Stephanie Courtney on esiintynyt useissa elokuvissa ja televisio-ohjelmissa, erityisesti 'Mad Men', 'Blades of Glory', 'Everybody Loves Raymond', 'ER', 'The Man Show', 'Yhdysvallat'. Tara, Fred: Elokuva ja Fred 2: Elävän Fredin yö, Veljekset Salomo ja Sydämenmurtava lapsi.

'Flo Progressive' -palkka : Stephanie Courtney ansaitsee miljoona dollaria vuodessa soittamalla Progressiivista Flo-mainosta mainoksissaan. Tyypillisesti, kun näyttelijä kuvaa hahmoa pitkään, he päätyvät neuvottelemaan suorasta sopimuksesta tuotemerkin kanssa tyypillisten SAG-AFTRA-ammattilaispalkkojen ulkopuolella. He saavat myös palkkion virallisesta tiedottajasta, jäännökset nykyisistä kaupallisista tuuletusohjelmista ja yksinoikeusosto, joka estää heitä ottamasta muita työpaikkoja. Kun lisäät kaiken yhteen, joku kuten Stephanie Courtney todennäköisesti ansaitsee vähintään 2 miljoonaa dollaria vuodessa.

Stephanie Courtney nettovarallisuus

Stephanie Courtney

Nettovarallisuus: 6 miljoonaa dollaria
Palkka: 2 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 8. helmikuuta 1970 (51 vuotta vanha)
Sukupuoli: Nainen
Korkeus: 5 jalkaa 8 tuumaa (1,73 m)
Ammatti: Näyttelijä, koomikko
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu