Stephen Colbert Nettovarallisuus

Kuinka paljon Stephen Colbert Worth on?

Stephen Colbert Nettovarallisuus: 75 miljoonaa dollaria

Stephen Colbertin palkka

15 miljoonaa dollaria

Stephen Colbert Nettovarallisuus ja palkka: Stephen Colbert on amerikkalainen koomikko, kirjailija, näyttelijä, kirjailija ja talk-show-isäntä, jonka nettovarallisuus on 75 miljoonaa dollaria. Hänet tunnetaan parhaiten Comedy Central -elokuvan The Colbert Report -elokuvan isäntänä vuosina 2005--2014 ja CBS-keskusteluohjelmassa The Late Show with Stephen Colbert vuonna 2015.

Palkka ja sopimus : The Late Show -kauden ensimmäisinä kausina Stephenin vuosipalkka oli 6 miljoonaa dollaria. Lokakuussa 2019 hän allekirjoitti sopimuksen jatkamisen CBS Corp: n kanssa, joka pitää hänet verkossa ainakin vuoteen 2023 saakka. Uuden sopimuksen myötä hänen vuosipalkka nousi 15 miljoonaan dollariin.

Varhainen elämä ja uran alku: Stephen Tyrone Colbert syntyi Washingtonissa, DC: ssä 13. toukokuuta 1964. Hän on nuorin 11 lapsesta. Hän vietti alkuvuodet Bethesdassa Marylandissa, mutta perhe muutti myöhemmin James Islandille Etelä-Carolinaan. Hänen isänsä James William Colbert Jr. ja hänen kaksi veljeään, Peter ja Paul, kuoli Eastern Air Lines -lentoyhtiön 212-onnettomuudessa 11. syyskuuta 1974. Kaatumisen jälkeen hänen äitinsä muutti perheensä Charlestoniin Etelä-Carolinaan.

Colbert osallistui episcopal Porter-Gaud -kouluun Charlestonissa, jossa hän osallistui useisiin koulunäytelmiin. Aluksi hän halusi opiskella meribiologiaa, mutta kärsi sisäkorvan vaurioista leikkauksen aikana rei'itetyn tärykalvon korjaamiseksi. Tämän seurauksena hän kuurosi oikeaan korvaansa eikä pystynyt jatkamaan uraa, joka vaati sukellusta. Lopulta hän ilmoittautui Hampden-Sydney Collegeen Virginiassa vuonna 1982, missä hän opiskeli filosofiaa ja jatkoi näyttelemistä näytelmissä. Colbert siirtyi Luoteis-yliopistoon vuonna 1984 teatterin pääaineena, jossa hän opiskeli performanssia valmistuen vuonna 1986.

Luoteisosassa ollessaan hän aloitti improvisaation suorittamisen sekä kampuksella osana No Fun Mud Piranhas -tiimiä että Annoyance Theatre -tapahtumassa Chicagossa. Valmistuttuaan ystävä tarjosi hänelle työtä Chicagon Second Cityssä vastaamalla puhelimiin ja myymällä matkamuistoja, ja hän ilmoittautui myös työntekijöille tarjottuihin ilmaisiin improvisaatiotunneille. Sitten hänet palkattiin esiintymään toisen kaupungin kiertueyrityksen kanssa, missä hän tapasi Amy Sedariksen ja Paul Dinellon.

Colbert lähti Second Citystä menemään Sedariksen ja Dinellon kanssa New Yorkiin, kun heille tarjottiin mahdollisuus luoda televisio-sarja HBO Downtown Productionsille. Yhdessä he työskentelivät luonnoskomediaesityksessä Exit 57, joka esitettiin Comedy Centralissa vuosina 1995–1996. Colbert jatkoi töitä esimerkiksi Dana Carvey Shown, Saturday Night Liven ja Good Morning America -tapahtumien parissa. , joko näyttelijänä tai kirjailijana. Hän työskenteli myös käsikirjoituskonsulttina VH1: ssä ja MTV: ssä.

Televisio-ura: Colbert tapasi Daily Show -tuottaja Madeline Smithbergin teoksen 'Good Morning America' ​​kautta. Hän palkkasi hänet kokeiluversioina vuonna 1997. Samanaikaisesti hänen show'n 'Strangers with Candy', jonka kanssa hän työskenteli Sedariksen kanssa. ja Dinello, otti Comedy Central vuonna 1998, joten Colbert hyväksyi vähennetyn roolin The Daily Show -lehdessä työskentelemään elokuvassa Strangers with Candy (1999 - 2000). Colbert jatkoi suosionsa saamista The Daily Show -raportoinnissa kehittäen itselleen kirjeenvaihtajaksi hahmoa, joka on vähän tyhmä. Kirjoittajana The Daily Show -lehdessä hän voitti kolme Emmyä vuosina 2004, 2005 ja 2006.

The Daily Show -suosikkonsa pohjalta Colbert alkoi isännöidä omaa spin-off-showansa 'The Colbert Report' lokakuussa 2005, roolia hän jatkoi joulukuuhun 2014 asti. Hänen luonteensa The Colbert Reportin isäntänä pidettiin yleensä olla jatkoa hahmolle, jonka hän rakensi The Daily Show -lehdessä, joka on poliittisesti konservatiivinen oikeistolainen asiantuntija. Raportin loi Colbert yhdessä Jon Stewartin ja Ben Karlinin kanssa, ja se voitti Emmy- ja Peabody-palkinnot.

Huhtikuussa 2014 CBS ilmoitti, että Colbert olisi David Lettermanin seuraaja The Late Show -isäntänä, kun Letterman jäi eläkkeelle. Hän debytoi isäntänä 8. syyskuuta 2015, ja hänen ensimmäinen vieras oli George Clooney. Perustuen hänen aikaisempaan kokemukseensa The Daily Show- ja The Colbert Report -elokuvista Colbert-ohjelmassa The Late Show -ohjelmassa on enemmän poliittista painotusta kuin Lettermanilla.

Matt Winkelmeyer / Getty Images

Muut projektit: Television ulkopuolella Colbert on ollut mukana monissa muissa harrastuksissa ja projekteissa. Hän oli viihdyttäjä Valkoisen talon kirjeenvaihtajien yhdistyksen illallisella 2006. Hän esiintyi luonteeltaan kanavoimalla konservatiivisen persoonansa Colbert-raportista, kun hän satiirasi George W. Bushin hallintoa ja Valkoisen talon lehdistöjoukkoja. Vaikka hänen esityksensä oli yleensä hiljainen itse tapahtumassa, hänen esityksensä videosta tuli Internetin ja median sensation, ja The Colbert Report -elokuvan arvosanat nousivat 37% tapahtuman jälkeisellä viikolla.

Colbert on myös kirjoittanut satiirisen romaanin 'Wigfield: The Can-Do Town That Just May Not' (2003) yhdessä pitkäaikaisten yhteistyökumppaneiden Sedarisin ja Dinellon kanssa. Hän on myös esiintynyt vieraana esiintymisissä, kuten Curb Your Enthusiasm, Spin City ja Law and Order: Criminal Intent, sekä pienen roolin elokuvassa Bewitched (2005). Colbert on myös ilmaissut hahmoja ohjelmissa, kuten The Venture Bros., Crank Yankers, American Dad! ja 'Simpsonit'. Lisäksi hän julkaisi Comedy Centralin joulukomedian erikoisnäyttelyn A Colbert Christmas: Kaikkien mahtavin lahja! (Marraskuu 2008),

Henkilökohtainen elämä: Colbert on ollut naimisissa Evelyn 'Evie' McGee-Colbertin kanssa vuodesta 1993. Yhdessä heillä on kolme lasta, Madeleine (s. 1995), Peter (s. 1998) ja John (s. 2002). Perhe asuu Montclairissa New Jerseyssä. Hän on itsensä tunnistama demokraatti ja harjoittava roomalaiskatolinen. Hän on myös vihitty ministeri Universaalisen elämän kirkon luostariin.

Stephen Colbert Nettovarallisuus

Stephen Colbert

Nettovarallisuus: 75 miljoonaa dollaria
Palkka: 15 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 13. toukokuuta 1964 (56 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 11 tuumaa (1,81 m)
Ammatti: Koomikko, näyttelijä, käsikirjoittaja, televisio-ohjelmien isäntä, TV-persoonallisuus, juontaja, käsikirjoittaja, televisio-tuottaja, elokuvatuottaja, satiristi
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2021
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu