Stephen Curry Nettovarallisuus

Kuinka paljon Stephen Curry on arvoinen?

Stephen Curry Nettovarallisuus: 130 miljoonaa dollaria

Stephen Curryn palkka

70 miljoonaa dollaria

Stephen Curry Nettovarallisuus: Stephen Curry on yhdysvaltalainen ammattikoripalloilija, jonka nettovarallisuus on 130 miljoonaa dollaria. NBA: n historian parhaana ampujana pidetystä Stephen Currysta on tullut jotain ilmiötä nykyaikaisessa koripallopelissä. Hänen kykynsä rutiininomaisesti tehdä erittäin pitkän kantaman 3-pisteen laukausta on hyvitetty urheilun mullistamiseksi. NBA-historian paras ampuja-arvonsa lisäksi Stephen Curryä pidetään myös kaikkien aikojen parhaimpana pelaajana.

Hän valitsi 7. sijan valinnalla Golden State Warriorsin vuoden 2009 NBA-luonnoksen ensimmäisellä kierroksella. Joukkue voitti NBA-mestaruuden vuosina 2015, 2017 ja 2018.

Palkat ja merkintätulot : Ensimmäisillä NBA-kausillaan Stephillä ei ollut merkittäviä hyväksymissopimuksia, vaan ansaitsi vain noin 3 miljoonaa dollaria vuodessa NBA: n ja hyväksymisten välillä. Nykyään Steph on yksi maailman eniten palkattuista julkkiksista. Tyypillisenä vuonna hän ansaitsee 40 miljoonaa dollaria NBA-palkkaa ja vielä 30-40 miljoonaa dollaria merkinnöistä, yhteensä 70-80 miljoonaa dollaria.

Kesäkuun 2016 ja kesäkuun 2017 välisenä aikana Steph ansaitsi noin 50 miljoonaa dollaria palkasta ja merkinnöistä. Kesäkuun 2017 ja kesäkuun 2018 välisenä aikana Steph ansaitsi 76,9 miljoonaa dollaria. Kesäkuun 2018 ja 2019 välillä Steph Curry ansaitsi 80 miljoonaa dollaria kaikista erilaisista ponnisteluistaan.

Ensimmäisellä vuosikymmenellä NBA: ssa hän ansaitsi noin 130 miljoonaa dollaria palkkaa ja vielä 150 miljoonaa dollaria merkinnöistä.

Hän on tehnyt yhteistyötä sellaisten tuotemerkkien kanssa kuin Under Armour, Nike ja TCL: n Palm-puhelimet. Palm-laitteen suhteen Curry on johtava sijoittaja, joka on läheisesti mukana testauksessa ja kehityksessä.

Sopimukset : 1. heinäkuuta 2017 paljastui, että Steph Curry oli allekirjoittanut uuden sopimuksen Warriorsin kanssa ja että se oli tuolloin kannattavin sopimus NBA: n historiassa. Viiden vuoden 201,2 miljoonan dollarin sopimus maksaa hänelle keskimäärin 40 miljoonaa dollaria vuodessa. Tämän ennätyssärkyvän sopimuksen ansiosta Stephen Curry oli ensimmäinen pelaaja, joka ansaitsi yli 40 miljoonaa dollaria kaudessa. Hänen suurin sopimusennätyksensä nousi muutamaa viikkoa myöhemmin, kun Russell Westbrook allekirjoitti 5-vuotisen 206,8 miljoonan dollarin sopimuksen. Russellin ennätys nousi joulukuussa 2020, kun Giannis Antetokounmpo allekirjoitti 5 vuoden 228,2 miljoonan dollarin sopimuksen.

Ezra Shaw / Getty Images

Aikainen elämä: Stephen Curryn koko nimi on Wardell Stephen Curry II. Hän syntyi 14. maaliskuuta 1988 Akronissa Ohiossa. Hänen isänsä on menestyvä NBA-pelaaja Dell Curry, joka oli kaikkien aikojen paras maalintekijä Charlotte Hornetsissa. Hän oli myös Hornetsin kolmen pisteen paras maalintekijä, vaikka hänen poikansa veisi tämän saavutuksen myöhemmin aivan uudelle tasolle. Kun hänen isänsä pelasi Hornetsissa, Curry asui Charlottessa Pohjois-Carolinassa. Kun Dell aloitti pelaamisen Raptorsissa, Stephen Curry muutti Torontoon perheen kanssa.

Torontossa ollessaan Stephen Curry osallistui Queensway Christian Collegeen ja liittyi koripallojoukkueeseen. Tänä aikana hän johti joukkueen voittamaton kausi. Hän liittyi myös Toronton joukkueeseen 5-0, joukkueeseen, joka pelasi otteluita muiden seurojen kanssa Ontariossa. Stephen Curry voitti myöhemmin maakunnan mestaruuden Torontolla 5-0. Kun Dell jäi eläkkeelle ammattikoripallosta, Curry muutti takaisin perheen kanssa Charlotteen ja valmistui lukiosta, mikä johti uuteen joukkueeseensa kolmeen konferenssinotteluun.

College-koripallo: Vaikka Stephen Curry halusi seurata isänsä jalanjälkiä ja pelata Virginia Techissä, koulun koripallo-osasto oli epävarma siitä, voisiko Curry onnistua pienikokoisena. Vastauksena Curry osallistui Davidson Collegeen ja pelasi Wildcatsissa. Hän aloitti korkeakouluuransa vahvasti ja pian hänestä tuli yksi NCAA: n parhaimmista maalintekijöistä. Hän teki myös uusia ennätyksiä kolmen pisteen pisteytyksestä. Toisena vuotena hän voitti ensimmäisen NCAA-turnauksensa Wildcatsin kanssa.

Curry vietti sitten juniorivuotensa kehittyessään vartijaksi, koska hän tiesi, että tämä olisi hänen todennäköinen asemansa NBA: ssa. Hän teki jälleen korkeita pisteitä peleissä ja lisäsi syöttöjen määrää. Hän sijoittui NCAA: n maalintekijäksi.

NBA-ura: Vuonna 2009 Stephen Curry liittyi Golden State Warriors -joukkueeseen. Kauden vahva toinen puolisko teki hänestä kilpailijan vuoden tulokkaaksi. Kauden loppuun mennessä Curry oli rekisteröinyt 166 pistettä kolminäppäimistä - suurin osa NBA-historian alokkeista. Ensi kaudella Curry vakiinnutti itsensä vapaaheittoasiantuntijaksi ja voitti taitohaasteen All-Star Weekendin aikana. Seuraavan jakson aikana hän kamppaili oikean nilkansa kanssa.

Allekirjoitettuaan tuottoisan uuden sopimuksen Warriorsin kanssa vuonna 2012, Curry päätti kauden 272 valmiilla kolminäppäimillä - uusi ennätys. Vaikka kriitikot totesivat, että Warriors ei ollut viisasta allekirjoittaa uutta sopimusta silloin loukkaantumiselle alttiina olevan Curryn kanssa, hän osoitti olevansa arvokas joukkueen jäsen. Seuraavalla kaudella Curry osui huikeaan 314 kolmen pisteen.

Vuodesta 2014 lähtien uusi päävalmentaja Steve Kerr otti käyttöön uuden taktiikan, joka sisälsi pallon siirtämisen nopeammin ja antoi Currylle enemmän ampumisvapautta. Tämä oli alku vallankumoukselliselle uudelle koripallotyypille, joka korosti kolmen pisteen sijasta fyysistä peliä korin alla. Nämä taktiikat levisivät myöhemmin muihin joukkueisiin. Tänä aikana Steve Kerr keskittyi rakentamaan joukkueensa titteliä voittavaksi joukoksi voittamalla mestaruudet kaudella 2014-2015.

Vaikka Stephen Curry menestyi hyvin seuraavien kausien aikana, loukkaantumisten aiheuttamat epäjohdonmukaisuudet estivät häntä saavuttamasta täyttä potentiaaliaan. Asiat alkoivat muotoutua vuonna 2016, kun Warriors pääsi finaaliin ennätyksellä 12-0 - ensimmäinen NBA-historiassa. He voittivat mestaruuden sinä vuonna ja toistivat ensi vuonna toisen mestaruuden. Seuraavien vuosien aikana Stephen Curry jatkoi menestystään, vaikka vasemman käden loukkaantuminen vuonna 2020 vaati leikkausta ja kolmen kuukauden lepoa.

Henkilökohtainen elämä: Stephen Curry on ollut naimisissa Ayesha Alexander vuodesta 2011. Heillä on kolme lasta yhdessä. Stephen Curry on kristitty ja on suorapuheinen uskomuksistaan. Koripallon ulkopuolella Curry on innokas amatööri golfin pelaaja. Hän pelaa säännöllisesti julkkisgolfturnauksissa ja on pelannut Barack Obaman rinnalla. Lisäksi hän on Englannin Valioliigan jalkapalloseuran Chelsea F.C.

Stephin nuorempi veli Seth Curry on myös ammattilainen koripalloilija.

Steph Curry Kiinteistöt : Syyskuussa 2019 Steph ja Ayesha Curry käyttivät 31 miljoonaa dollaria upouuteen kotiin Athertonissa Kaliforniassa. Kolmikerroksinen kartano istuu 1,2 hehtaarin alueella, ja siinä on erillinen autotalli ja erillinen guesthouse. Hän omistaa edelleen toisen kodin Walnutissa Kaliforniassa jonka hän osti 3,2 miljoonalla dollarilla takaisin vuonna 2015.

Hänellä oli aiemmin koti Kaliforniassa Alamossa, jonka hän osti vuonna 2016 5,775 miljoonalla dollarilla ja myi tammikuussa 2019 6,3 miljoonalla dollarilla.

Stephen Curry Nettovarallisuus

Stephen Curry

Nettovarallisuus: 130 miljoonaa dollaria
Palkka: 70 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 14. maaliskuuta 1988 (33 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 6 jalkaa 3 tuumaa (1,91 m)
Ammatti: Koripallopelaaja
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020

Stephen Curry -tulot

Napsauta laajentaaksesi
  • Golden State Warriors (2012-13) 3958742 dollaria
  • Golden State Warriors (2011-12) 3117120 dollaria
  • Golden State Warriors (2010-11) 2913840 dollaria
  • Golden State Warriors (2009-10) 2710560 dollaria
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu