Stephen A.Smithin nettovarallisuus

Kuinka paljon Stephen A. Smith on arvoinen?

Stephen A.Smithin nettovarallisuus: 16 miljoonaa dollaria

Stephen A.Smithin palkka

8 miljoonaa dollaria

Stephen A.Smithin nettovarallisuus ja palkka : Stephen A.Smith on amerikkalainen urheilumedian hahmo, jonka nettovarallisuus on 16 miljoonaa dollaria. Stephen A.Smith tunnetaan parhaiten esiintymisistään ESPN-ohjelmissa. Hän on myös kirjailija ja osallistuu ESPN: n verkkosivustoihin ja Philadelphian tiedustaja . Talk-radio on toinen alue, jolla Stephen A.Smith on kokenut huomattavaa menestystä. Lisäksi Smith on esiintynyt näyttelijänä useissa elokuvissa, yleensä ottamalla cameo-roolin missä hän pelaa itseään.

Palkka: Useiden vuosien ajan huhtikuuhun 2019 asti Stephen A.Smithin palkka oli 5 miljoonaa dollaria vuodessa. Huhtikuun puolivälissä 2019 hän allekirjoitti uuden sopimuksen ESPN: n kanssa, joka maksaa 8 miljoonaa dollaria vuodessa, mikä tekee hänestä eniten palkatun ESPN-persoonallisuuden. Hieman alle vuoden ajan tämä kauppa teki hänestä maailman eniten palkatun urheiluradan, kunnes hänet kärsi Tony Romon massiivisesta 17 miljoonan dollarin vuosittaisesta CBS-sopimuksesta, joka allekirjoitettiin maaliskuussa 2020.

Aikainen elämä: New Yorkin Bronxissa syntynyt Stephen A.Smith syntyi isälle, joka johti rautakauppaa. Ennen rautakaupan pitämistä Stephenin isä oli tunnettu koripallo ja Pesäpallonpelaaja. Hän syntyi vuonna 1967 ja kasvoi kuuden muun lapsen rinnalla, joista hän oli toiseksi nuorin. Smith oli kiinnostunut koripallosta nuoresta iästä lähtien ja sai koripalloapurahan, joka auttoi häntä osallistumaan Winston-Salemin valtionyliopistoon. Ennen WSSU: han osallistumistaan ​​hän osallistui Fashion Institute of Technology -yritykseen yhden vuoden.

Hänen yliopistokoripallouransa näki hänet pelaavan tunnetun valmentajan Clarence Gainesin johdolla. Tämä kokemus antoi epäilemättä Stephen A.Smithille mahdollisuuden hyödyntää koripallopeliin liittyvää näkemystä ja taktista tietoa. Valmentajan maineesta ja suosiosta huolimatta Smith ei pelännyt kritisoida häntä avoimesti. Smith kirjoitti yliopiston sanomalehdelle, ja kun hän lähestyi viimeisiä vuosia yliopistossa, hän väitti, että Gainesin pitäisi jäädä eläkkeelle epäonnistuneen terveytensä vuoksi. Stephen A.Smith valmistui yliopistosta vuonna 1991.

Varhainen journalismin ura: Stephen A.Smithin ensimmäinen merkittävä journalistinen työ yliopiston jälkeen oli Winston-Salem -lehti , jossa hän työskenteli virkailijana urheiluosastolla. Tämä kanta osoittaisi portin myöhempään menestykseen. Pian hän laski merkittävämpiä työpaikkoja mm Greensborough News and Record ja New York Daily News . Hänen tärkein läpimurto tapahtuisi kuitenkin, kun hänet palkattiin Philadelphian tiedustaja .

Philadelphia-kysely: Aluksi Stephen A.Smith keskittyi kokonaan Philadelphia 76ersiin NBA-kirjailijana Philadelphian tiedustaja , mutta hänen roolinsa julkaisussa lopulta kasvoi merkittävämmäksi. Vuosien varrella hänet ylennettiin kahdesti ja pääsi lopulta yleisen urheilun kolumnistiksi. Huolimatta siitä, että julkaisun kautta on saatu paljon seuraajia, Philadelphian tiedustaja päätti irtisanoa työsuhteensa vuonna 2008. Smith perusti sitten oman bloginsa ja lopulta voitti oikeudenkäynnin kaksi vuotta myöhemmin vanhaa työnantajaansa vastaan. Tuomiossa todettiin Philadelphian tiedustaja on palkattu Smith uudelleen ja että Smithin on poistettava kaikki poliittiset ja henkilökohtaiset näkemykset sisällöltään.

Ohita Bolen / Getty Images

ESPN: Stephen A.Smith oli alkanut työskennellä ESPN: n palveluksessa jo vuonna 2003, ja hänen ensimmäinen tehtävänsä urheilumediajätissä oli analyytikkona NBA-laukaus esipelinäyttely, josta myöhemmin tuli NBA-lähtölaskenta . Kaksi vuotta myöhemmin hän isännöi omaa näyttelyään: Aivan rehellisesti Stephen A.Smithin kanssa , joka peruutettiin vuonna 2007. Hän sai myös oman päivittäisen esityksensä: Stephen A.Smith Show . Kaikesta huolimatta urheilun ystävät tuntevat hänet todennäköisesti parhaiten ESPN: stä Ota ensin , johon hän liittyi vuonna 2012. Stephen A. Smith on esiintynyt monissa muissa ESPN-ohjelmissa, mukaan lukien Unelma Job, anteeksi häiriö, Jim Rome palaa ja urheilukeskus . Vuonna 2014 Smith allekirjoitti sopimuksen, joka maksaisi hänelle 3 miljoonaa dollaria vuodessa. Vuodesta 2015 huhtikuuhun 2019 Stephen A.Smithin ESPN-palkka oli 5 miljoonaa dollaria. Huhtikuussa 2019 kerrottiin, että Smith oli allekirjoittanut uuden sopimuksen vuoteen 2021 asti ESPN: n kanssa, joka maksaisi hänelle 8-10 miljoonaa dollaria vuodessa. Nämä luvut todistavat, että Smith on yksi eniten palkattuja tv-henkilöitä ESPN: n historiassa.

Näyttelijäura: Stephen A.Smith on ottanut useita näyttelijärooleja, alkaen hänen esiintymisestään Yleissairaala . Smith on näyttelyn pitkäaikainen ihailija ja esiintynyt kuvaruutuissa useammin kuin kerran. Vuonna 2007 Smith esiintyi elokuvassa Luulen, että rakastan vaimoani kirjoittanut Chris Rock. TV-persoonallisuus on esiintynyt myös erilaisissa Oberto-lehden nykäisissä mainoksissa.

Radio-ura: Koko uransa ajan Stephen A.Smith on ollut vahvasti mukana Talk Radiossa. Hänen radio-uransa alkoi WEPN-radion kanssa New Yorkissa vuonna 2005. Lopulta ohjelman toinen puoli lähetettiin ESPN-radiossa. Vuonna 2009 Smith osallistui Fox Sports Radioon ja isännöi lopulta aamunäyttelyään. Vuonna 2013 Smith lähti ESPN-radiosta liittymään Chris Russon Mad Dog Sports Channel -kanavalle, jota isännöi Sirius / XM. Vuonna 2017 Smith muutti jälleen ESPN: ään, ja ohjelmaa isännöi nyt Sirius / XM. Vuosina 2015--2019 hän ansaitsi miljoona dollaria vuodessa Sirius / XM-radioshowstaan.

Kiista: Stephen A.Smith tunnetaan suorasta, kiihkeästä ja turhasta kommentoinnista. Stephenin suoraviivainen lähestymistapa on johtanut lukuisiin kiistoihin. Ehkä tunnetuin keskustelupiste ympäröi hänen kommenttejaan NFL-pelaajan ja hänen vaimonsa perheväkivallasta. Tämän vuoksi kommentaattori keskeytettiin hetkeksi. Stephen A.Smith aiheutti myös levottomuutta, kun hän ehdotti NFL-valmentajan päätösten perustuvan rodullisiin ennakkoluuloihin. Kommentaattori löysi itsensä jälleen kuumasta vedestä, kun hän teki vähätteleviä kommentteja nähtyään jalkapallon kohokohdan kelan FIFA: n maailmancupin aikana.

Henkilökohtainen elämä: Vaikka Stephen A.Smith on 50-vuotias, hän ei ole koskaan naimisissa. Hänellä on kaksi tytärtä, joiden ikä on yhden vuoden ero, mutta heistä ei tiedetä paljon. Koska Smith on edelleen hyvin henkinen henkilökohtaisesta elämästään, hän ei ole julkistanut tietoja treffielämästään.

Stephen A.Smithin nettovarallisuus

Stephen A.Smith

Nettovarallisuus: 16 miljoonaa dollaria
Palkka: 8 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 14. lokakuuta 1967 (53 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 6 jalkaa (1,85 m)
Ammatti: Keskusteluohjelmien isäntä, juontaja, koripallopelaaja, urheilukommentaattori, toimittaja
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu