Steve Austin Net Worth

Paljonko Steve Austin Worth on?

Steve Austin Net Worth: 30 miljoonaa dollaria

Steve Austin Net Worth: 'Stone Cold' Steve Austin on amerikkalainen näyttelijä, tuottaja ja eläkkeellä oleva ammatillinen painija, jonka nettovarallisuus on 30 miljoonaa dollaria. Hän on kuusinkertainen maailmanmestari ja voitti kolme Royal Rumblea muiden titteleiden joukossa työskennellessään ammattimaisena painijana.

Aikainen elämä: Hän syntyi Steven James Anderson Austinissa, Texasissa, 18. joulukuuta 1964. Myöhemmin hän muutti nimensä Steven James Williamsiksi ottamalla isäpuolensa sukunimen, mutta tunnetaan paremmin hänen rengasnimellään Stone Cold Steve Austin. Hänen vanhempansa James ja Beverly Anderson (synt. Harrison) erosivat noin vuoden ikäisenä. Hänen äitinsä muutti myöhemmin Ednaan Texasiin ja meni naimisiin Ken Williamsin kanssa vuonna 1968. Hänellä on kolme veljeä ja sisar. Valmistuttuaan Ednan lukiosta hän osallistui Wharton County Junior Collegeen jalkapallo-apurahalla, ennen kuin sai täyden apurahan Pohjois-Texasin yliopistoon.

Paini-ura: Austin liittyi Dallas Sportatoriumiin päätettyään ryhtyä painijaksi, jossa hänet opetti Chris Adams. Adams koulutti häntä teknisiin liikkeisiin, mutta ei opettanut kayfabesta tai liiketoiminnasta. Hän oppi paineiden näkökohdista Tony Falkilta, tuomarilta vuonna 1989 televisioidussa World Class Championship Wrestlingin (WCCW) debyyttikilpailussa Frogman LeBlancia vastaan. Aluksi hän työskenteli oikealla nimellään. Memphisin varaaja Hollanti Mantell on se, joka antoi hänelle nimen Steve Austin, kun WCCW sulautui Continental Wrestling Associationiin (CWA) Yhdysvaltojen Wrestling Associationiin (USWA). Tärkein syy hänen nimimuutokseen oli välttää sekaannusta tuolloin suosittu painija '', Dr. Kuolema Steve Williams.

Vuonna 1990 Austin lähti USWA: sta ja huokaisi seuraavana vuonna maailmancupin paini. Kun hänen 'hyvän kaverin' persoonansa ei saanut häntä mihinkään, hän otti nimen 'Upea Steve Austin'. Hän teki debyyttinsä World Championship Wrestlingissä (WCW) vuonna 1991. Austin oli pariksi Vivacious Veronican kanssa palvelijana (henkilö, joka seuraa painijaa kehään), jonka myöhemmin korvasi Jeannie Adams, joka tunnetaan myös nimellä 'Lady Blossom'. 3. kesäkuuta 1991 Austin kukisti Bobby Eatonin ensimmäisessä WCW-maailmanmestaruuskilpailussaan ja liittyi Paul E. Dangerousen vaaralliseen liittoon. 27. huhtikuuta 1992 hän menetti WCW: n maailmanmestaruuskilpailun Barry Windhamille, mutta palautti tittelin 23. toukokuuta samana vuonna nauttien pitkästä valtakunnasta mestarina ennen kuin menetti tittelin 2. syyskuuta Ricky Steamboatille. Pian sen jälkeen The Dangerous Alliance hajosi.

Tammikuussa 1993 Austin perusti Brian Pillmanin kanssa joukkueen nimeltä The Hollywood Blonds. Heidän joukkueensa voitti yhtenäisen NWA: n ja WCW: n World Tag Team Championship -mestaruuden 3. maaliskuuta ja omisti tittelin viisi kuukautta. Hän järjestäisi WCW United States Heavyweight Championship -mestaruuden kahdesti, voittaen sen kerran joulukuussa 1993 ja uudelleen elokuussa 1994, jolloin hän voitti tittelin menettämällä sen jälkeen, kun vastustaja Ricky Steamboat ei kyennyt painimaan selkävamman takia. Hän nautti kuitenkin toisesta valtakunnastaan ​​vasta muutaman minuutin, kun Steamboatin vaihtama Jim Duggan voitti hänet vain kolmekymmentäviisi sekuntia kestäneessä ottelussa. Kesäkuussa 1995 WCW: n varapresidentti Eric Bischoff erotti Austinin, koska hän ei nähnyt häntä myyntikelpoisena painijana.

Tuolloin Austin oli vielä toipumassa triceps-vammasta, joten hän ei voinut painia. Paul Heyman Extreme Championship Wrestlingistä (ECW) palkkasi hänet tekemään rengashaastatteluja. ECW: n kanssa Austin kehitti Stone Cold -hahmonsa. Sitten hän liittyi World Wrestling Federationiin (WWF) vuoden 1995 lopulla, kun Kevin Nash ja Jim Ross saivat WWF: n omistajan Vince McMahonin palkkaamaan hänet. Austin teki sitten WWF-debyyttinsä 8. tammikuuta 1996 Raw-jaksossa, jossa hänelle myönnettiin Million Dollar Championship. Hänen todellinen nousunsa tähdistöön alkoi vuoden 1996 King of the Ring -turnauksessa, jonka hän voitti voittamalla Jake 'The Snake' Robertsin. Ottelun jälkeen Austin pilkkasivat Robertsin kuvausta uudestisyntyneeksi kristityksi hänen nyt kuvitteellisena lauseellaan Austin 3:16 (näytelmä Raamatun jakeesta Joh. 3:16). Tästä salalausekkeesta tuli lopulta yksi suosituimmista paini-historiassa, ja se oli yksi myydyimmistä T-paidoista WWE-tuotteiden historiassa. Kivi kylmänä Steve Austinina hänen nimikirjoitustaan ​​kutsuttiin nimellä 'Stone Cold Stunner'. Vuosien 1995 ja 1999 välillä Austin voitti neljä liittovaltion mestaruutta sekä lukuisia muita tag-joukkueiden ja yksilöiden titteleitä. Hän oli myös osallisena riidassa Vince McMahonin kanssa.

Moses Robinson / Getty Images

Hän virallisesti vetäytyi painista maaliskuussa 2003, vaikka hän on edelleen esiintynyt painiohjelmoinnissa muissa kuin paini-rooleissa, myös erotuomarina. Vuosina 2003–2004 hän oli esillä Raw-yhtiön pääjohtajana ja sheriffinä.

Televisio ja näyttelijät: Austin on esiintynyt näyttelijöinä esimerkiksi elokuvissa The Longest Yard: (2005), The Condemned (2007) ja The Expendables (2010). Hän on myös menestyvä todellisuuden televisio-isäntä, joka isännöi CMT-ohjelmaa Redneck Island vuosina 2012--2016 ja oman kilpailunsa Steve Austin's Broken Skull Challenge CMT: ssä vuosina 2014--2017.

Henkilökohtainen elämä: Steve Austin on ollut naimisissa neljä kertaa. Hänen ensimmäinen avioliitonsa Kathy Burrhusin kanssa kesti vuosina 1990-1992. Austin meni naimisiin Jeannie Clarkin (alias Lady Blossom) kanssa vuonna 1992. He erosivat vuonna 1999. Heillä on kaksi tytärtä yhdessä, Stephanie ja Cassidy. Hän oli naimisissa Debra Marshallin kanssa vuosina 2000-2003. Hän meni naimisiin Kristin Feresin kanssa vuonna 2009.

Kiinteistöt : Austin ja hänen neljäs vaimonsa Kristin jakavat aikansa Nevadassa sijaitsevan karjatilansa (nimeltään Broken Skull Ranch 2.0) ja kodin välillä Marina Del Reyssä Kaliforniassa. He omistavat itse asiassa kaksi vierekkäistä kotia Marina Del Reyssä. Ensimmäisen kiinteistön hän osti noin vuonna 2009. Hän osti naapuritalon vuonna 2017 1,49 miljoonalla dollarilla off-market-kaupassa.

Steve Austin Net Worth

Kivikylmä Steve Austin

Nettovarallisuus: 30 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 18. joulukuuta 1964 (56 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 6 jalkaa 2 tuumaa (1,88 m)
Ammatti: Painija, näyttelijä, elokuvantuottaja, televisiotuottaja
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu