Steve Harvey Net Worth

Kuinka paljon Steve Harvey on arvoinen?

Steve Harvey nettovarallisuus: 200 miljoonaa dollaria

Steve Harveyn palkka

45 miljoonaa dollaria

Steve Harvey nettovarallisuus ja palkka: Steve Harvey on amerikkalainen koomikko, liikemies, palkittu show-isäntä ja viihdyttäjä, jonka nettovarallisuus on 200 miljoonaa dollaria. Hänet tunnetaan hyvin The Steve Harveyn aamunäyttäjien sekä suosittujen pelien 'Family Feud' ja 'Celebrity Family Feud' isäntinä.

Varhainen elämä ja komedia-ura: Broderick Stephen Harvey syntyi 17. tammikuuta 1957 Welchissä, Länsi-Virginiassa. Hänen perheensä muutti myöhemmin Clevelandiin, Ohioon, missä hän valmistui Glenvillen lukiosta vuonna 1974. Hän osallistui Kent State Universityyn ja myöhemmin West Virginian yliopistoon. Hän on työskennellyt nyrkkeilijöistä, autotyöntekijöistä ja vakuutusmyyjistä matonpuhdistajaksi ja postimieheksi, ja aloitti komedian 8. lokakuuta 1985, kun hän esiintyi Hilarities Comedy Clubilla Clevelandissa Ohiossa. Ei vaikeuksille muukalainen, varhaisen uransa aikana Harvey oli kodittomia kolme vuotta 1980-luvun lopulla, jonka aikana hän nukkui vuonna 1976 Fordissa, kun keikat, joissa hän esiintyi, eivät tarjoaneet hotellia.

Vuonna 1990 toisena Johnnie Walkerin kansallisen komediahaun finalistina Harvey pääsi paikalle TV-ohjelman 'It's Showtime at the Apollo' isäntänä. Hän jatkoi stand-up-komedian esittämistä, kun hän meni vuoden 1997 Kings of Comedy -kiertueelle Cedric the Entertainer, D.L. Hughley ja Bernie Mac. Tämä kiertue on yksi kaikkien aikojen eniten ansaitsevista komediakiertueista, ja se keräsi 37 miljoonaa dollaria vuosina 1997 ja 1998. Menestyksestään ja tunnustuksestaan ​​sarjakuvana hän löysi mahdollisuuksia, kuten pääroolin ABC-sarjassa Minä ja pojat ( 1994) oma show WB-verkossa, The Steve Harvey Show (1996-2002), The Steve Harvey Morning Show, arkipäivän radio-ohjelma, jota hän on isännöinyt vuodesta 2000 lähtien, ja roolit elokuvissa, kuten The Fighting Temptations ( 2003) ja 'Rakkaus ei maksa mitään (2003). Vuonna 2006 hän julkaisi stand-up-erikoisjulkaisun Steven Harvey: Don't Trip… Hän ei ole vielä minun kanssani.

Perhemieli ja isännöinti: 2. elokuuta 2012 Harvey esiintyi viimeisessä stand-up-näyttelyssään Las Vegasissa sijaitsevassa MGM Grandissa ja lopetti 27-vuotisen uransa stand up -koomikkona. Komediauransa lisäksi Harvey on nauttinut monista menestyksistä muissa projekteissaan.

Ehkä jopa enemmän kuin koomikko, Harvey on kuuluisa dynaamisena ja kiinnostavana isäntänä. Vuonna 2010 Harvey alkoi isännöidä Family Feud -pelisarjaa. Hänen peräkkäinen toimikautensa isäntänä on myös pisin kaikista edellisistä näyttelyn isännistä. Spin-off, Celebrity Family Feud, isännöi myös Harvey. Hän on saavuttanut modernin tunnettuuden YouTuben ja monien virusvideoiden ansiosta, jotka esittävät hänen reaktioitaan Family Feud-osallistujiin ja heidän sopimattomiin tai virheellisiin vastauksiinsa. Hänet nimitettiin sekä Outstanding Talk Show Host- että Outstanding Game Show Host Daytime Emmy Awards -palkintoihin vuonna 2013, mikä on kaikkien aikojen ensimmäinen kaksinkertainen ehdokas. Samana vuonna hän sai tähden Hollywoodin Walk of Fame -kadulla.

Vuonna 2015 Harvey isännöi Miss Universe 2015 -kilpailua Las Vegasissa. Virheestään huolimatta, jossa hän nimesi ensimmäisen sijan voittajaksi ja joutui ilmoittamaan muutaman minuutin kruunun jälkeen, kun hän oli lukenut tulokset väärin, hän on jatkanut Miss Universe -kilpailun isännöintiä vuosina 2016, 2017, ja 2018.

Steve Harvey Net Worth

Frazer Harrison / Getty Images

Steve Harvey Palkka : Kesäkuusta 2017 kesäkuuhun 2018 Steve Harvey ansaitsi 45 miljoonaa dollaria erilaisista ponnisteluistaan. Hän ansaitsi saman määrän kesäkuusta 2018 kesäkuuhun 2019.

Paljonko Steve Harvey ansaitsee perhevaimosta? Noin noin 45 miljoonan dollarin keskimääräisestä vuosipalkasta vähintään 10 miljoonaa dollaria tulee hänen isäntätehtävistään perhevihaan. Toinen 20 miljoonaa dollaria tulee hänen radion isännöintitehtävistään.

Muut yrityshankkeet: Joitakin muita yrityksiä, joihin Harvey on osallistunut, on julkaistu kirja ”Act Like a Lady, Think Like a Man” vuonna 2009, joka inspiroi vuoden 2012 yhtyeelokuvaa ”Think Like a Man”. Kirjan kovakantinen versio vietti 64 viikkoa New York Timesin bestseller-listalla. Hän on myös julkaissut kirjat '' Straight Talk, No Chaser '' (2010), 'Act Like A Success' (2014) ja 'Jump: Take the Heap of Faith to Achieve Your Life of Overund' (2016). Lisäksi vuonna 2014 hän käynnisti treffisivuston Delightful yhdessä IAC: n kanssa. Harvey loi yhdessä Ellen DeGeneresin kanssa vuonna 2016 pienet isot laukaukset -esityksen, jota hän isännöi vuoteen 2019 asti.

Vuonna 2017 Harvey yhdisti kaikki liiketoimintansa Steven Harvey Globalin (SHG) alaisuuteen. SHG: n alaisuudessa on hänen tuotantoyhtiö East One Twelve sekä Harvey Events -yritys, jota johtaa hänen tyttärensä Morgan ja hänen aviomiehensä. SHG omistaa myös oikeudet Family Feudin kansainvälisiin versioihin ja ilmoittaa näyttelyn afrikkalaisesta versiosta vuodelle 2020. Hän on jatkanut erilaisia ​​SHG-yritysprojektejaan, mukaan lukien hiekka- ja sielufestivaalin käynnistäminen vuonna 2017, joka on vuosittainen tapahtuma mukana elävää musiikkia, komediaa ja Q & A-istunto Harveyin kanssa.

Henkilökohtainen elämä: Harvey on ollut naimisissa kolme kertaa. Hänen nykyinen vaimonsa on Marjorie Bridges, jonka kanssa hän meni naimisiin vuonna 2007. Hänellä on yhteensä 7 lasta kolme ensimmäisestä avioliitostaan, toinen toisesta avioliitostaan ​​ja Marjorien kolme lasta, jotka hän adoptoi pariskunnan naimisissa. Hän perusti yhdessä Marjorien kanssa The Steve and Marjorie Harvey -säätiön, joka keskittyy nuorten tiedottamiseen ja koulutukseen.

Kiinteistöt: Steve ja Marjorie vuokrasivat helmikuussa 2018 suuren kartanon Beverly Parkin aidatulla alueella, joka sijaitsee Beverly Hillsissä, Kaliforniassa. Alle 2 hehtaarin kokoinen 12 000 neliön jalkainen talo listattiin kerralla vuokralle hintaan 125 000 dollaria kuukaudessa, mutta Harveys onnistui puhumaan omistajille 110 000 dollariin kuukaudessa. Se maksaa noin 1,3 miljoonaa dollaria vuodessa vuokraan. Yhdessä vaiheessa vuonna 2007 talo oli myytävänä 23,5 miljoonalla dollarilla.

Los Angelesin ulkopuolella Steve Harvey omistaa Atlantassa sijaitsevan 9000 neliön jalkaisen kartanon, joka ostettiin vuonna 2010 3,4 miljoonalla dollarilla, ja yhtä suuren kartanon Texasissa sijaitsevan Dallasin ulkopuolella, joka istuu 4 hehtaarin kokoisella alueella. Vuonna 2013 Steve osti 5500 neliömetrin talon Chicagosta Trump Internationalin 88. kerroksessa. Hän myi tuon omaisuuden vuonna 2018 7,7 miljoonalla dollarilla.

Toukokuussa 2020 Steve maksoi 15 miljoonaa dollaria hankkiakseen Tyler Perryn kertaluonteisen kartanon Atlantasta. Aidatulla, 35000 neliöjalan koti istuu 17 hehtaarin kokoisella alueella. Tyler osti talon vuonna 2017, kaatoi miljoonia peruskorjauksiin ja myi sen vuonna 2016 David Turnerin nimiselle evankelistalle 17,5 miljoonalla dollarilla. Turner näyttää ottavan 2,5 miljoonan dollarin tappion kotona.

Yhteenveto : Steve Harveyn nettovarallisuus on 200 miljoonaa dollaria. Hän valvoo mediaimperiumia, joka sisältää radiota, televisiota, vaatteita, kirjoja ja muuta. Tyypillisenä vuonna hän ansaitsee 45 miljoonaa dollaria erilaisista työpaikoistaan, mukaan lukien 10 miljoonaa dollaria perhevihan isännöinnistä.

Steve Harvey Net Worth

Steve Harvey

Nettovarallisuus: 200 miljoonaa dollaria
Palkka: 45 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 17. tammikuuta 1957 (64 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 6 jalkaa 2 tuumaa (1,88 m)
Ammatti: Näyttelijä, koomikko, viihdyttäjä, elokuvantuottaja, käsikirjoittaja, radiohenkilöstö, kirjailija, TV-persoonallisuus, televisio-tuottaja
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu