Steve Perry Nettovarallisuus

Kuinka paljon Steve Perry on arvoinen?

Steve Perry Nettovarallisuus: 60 miljoonaa dollaria

Steve Perry Nettovarallisuus: Steve Perry on amerikkalainen laulaja, lauluntekijä ja muusikko, jonka nettovarallisuus on 60 miljoonaa dollaria. Perry tunnetaan parhaiten bändin laulajana Matka . Ulkopuolella Matka , Steve Perry on nauttinut menestyksekkäästä soolourasta ja saanut tunnustusta musiikkimaailmassa ilmiömäisestä äänestään.

Aikainen elämä: Stephen Ray Perry syntyi 22. tammikuuta 1949 Hanfordissa Kaliforniassa. Portugalilaisten vanhempien kasvattama Steve Perry osallistui musiikkiin nuoresta iästä johtuen isänsä urasta laulajana. Steven isä omisti myös paikallisen radioaseman. Hänen vanhempansa erosivat, kun hän oli 8-vuotias, ja hän muutti isovanhempiensa tilalle. 12-vuotiaana hän kuuli Sam Cooken laulavan ”Amoria” radiossa ja halusi heti tulla laulajaksi.

Teini-ikäisenä Steve Perry osallistui lukioon Kalifornian Lemooressa. Lukion päiviensä aikana Perry oli erittäin kiinnostunut musiikista. Hän liittyi marssivaan bändiin ja useisiin bändeihin koulun ulkopuolella muiden opiskelijoiden kanssa. Valmistuttuaan lukiosta Perry osallistui Sequoias-yliopistoon ja lauloi kuorossa tenorina.

Varhainen ura: Steve Perry alkoi ensimmäistä kertaa tulla vakavasti musiikkiuraansa 20-luvun alussa, kun hän teki yhteistyötä 16-vuotiaan Scott Mathewsin (tulevan musiikkituottajan) kanssa. Mathews soitti rumpuja ja kitaraa, kun taas Perry lauloi suurimman osan kappaleista. Asiat näyttivät lupaavilta bändille, jota he kutsuivat Jäätä. Vaikka he nauhoittivat monia kappaleitaan, he eivät löytäneet johtoa eikä kukaan todella kuullut heidän äänitystään.

Toinen epäonnistunut yritys murtautua tuli, kun Steve Perry liittyi progressiiviseen rock-yhtyeeseen nimeltä Kappaleita . Jälleen kerran yhtye ei kyennyt saamaan aikaan ratkaisevaa levysopimusta. Perry ei kuitenkaan luovuttanut, ja hän liittyi bändiin Alien-projekti 20-luvun puolivälissä. Katastrofi iski, kun bändin basisti tapettiin auto-onnettomuudessa, ja Perry otti tämän olevan merkki siitä, että hänen pitäisi lopettaa musiikki, ja palasi lapsuudenkotiinsa Lemooreen.

Matka: Vaikka Steve Perry oli päättänyt luopua unelmastaan ​​tulla laulajaksi, hänen äitinsä vakuutti hänet vastaamaan yhtyeeseen nimeltä Matka joka oli ottanut yhteyttä häneen aiemmin. San Franciscon bändi yritti murtautua, ja Perryn ääni kiehtoi heitä kuultuaan Alien Project -levyn. Lopulta hän korvasi yhtyeen laulajan ja esiintyi ensimmäistä kertaa Ääretön, heidän vuoden 1978 albuminsa.

Kun Steve Perry liittyi Matka , hän muutti dramaattisesti heidän tyyliään. Aiemmin, Matka oli progressiivinen rock-yhtye. Perry pisteli bändin pop-infuusiolla, ja monet fanit (ja bändin jäsenet) olivat aluksi epävarmoja tästä uudesta suunnasta. He eivät kuitenkaan voineet kiistää tulosten kanssa. Tämä uusi pop-ääni oli syy Matka soitettiin ensimmäistä kertaa radiossa.

Perry jatkaisi laulujen tuottamista monille Matka albumit, mukaan lukien Evoluutio , Lähtö, Unelma unen jälkeen, vangittu, Escape, Frontiers, nostettu radiossa, ja Koe tulella. Tänä aikana Open Armsista tuli erityisen vaikuttava hittisingli, joka saavutti listan toiseksi parhaan sijan.

Vaikka hän oli pääasiassa mukana Matka , Perry löysi myös aikaa tehdä yhteistyötä taiteilijoiden kuten Sammy Hagarin ja Kenny Logginsin kanssa. Hän myös vapautti Street Talk , hänen ensimmäinen soololevynsä vuonna 1984. Levyä myytiin yli 2 miljoonaa kappaletta ja se sisälsi osumia kuten Oh Sherrie. Steve Perry ei ollut mukana sooloalbuminsa julkaisemisen jälkeen Matka muutamaksi vuodeksi. Kun hän palasi vuonna 1986, hänen äitinsä sairastui. Tallennusprosessi Kasvatettu radiossa oli vaikeaa, koska Perry joutui lähtemään jatkuvasti käymään äitinsä luona. Tämän tyhjentävän emotionaalisen ja luovan prosessin jälkeen Matka hajosi vuonna 1987.

Michael Kovac / Getty Images

Muutamia live-tapahtumia lukuun ottamatta täällä ja siellä, Perry katosi maan pinnalta seuraavien seitsemän vuoden ajan. Vasta 1994 hän palasi lopulta uudella soololevyllä, Outojen lääkkeiden rakkaudesta . Hän tuki albumia kiertueella ja oli varsin onnistunut. Hän seurasi tätä uudella albumilla Matka vuonna 1996 - Koe tulella . Albumi oli selkeä hitti, ja se tuli platinaksi vuoden sisällä. Katastrofi kuitenkin tapahtui pian. Perry kärsi vakavasta loukkaantumisesta vaelluksen aikana, ja hänen lonkansa oli vaihdettava. Perry oli kuitenkin haluttava leikkaukseen. Samaan aikaan hänen bändikaverinsa olivat innokkaita hyödyntämään äskettäin julkaistun platinalevynsä menestystä. Lopulta he painostivat Perryä käymään läpi leikkauksen, ja Perry reagoi kieltäytymällä ja poistumalla pysyvästi Matka vuonna 1998.

Huolimatta siitä, että Perry alun perin kieltäytyi leikkauksesta, hän päätti suorittaa menettelyn myöhemmin vuonna 1998 omasta tahdostaan. Myöhemmin hän totesi, että hän ei koskaan tuntenut yhtyeen hyväksyvän. Seuraavien vuosien aikana Perry on tehnyt yhteistyötä taiteilijoiden kuten Jeff Golubin ja David Packin kanssa. Vaikka hän esiintyi harvoin näyttämöllä tänä aikana, hän julkaisi lopulta kolmannen soololevynsä, Jäljet . Vuoden 2018 albumilla syntyi myös vuoden 2019 musiikkivideo - Perryn ensimmäinen 25 vuoteen. Vuonna 2019 hän julkaisi myös kolmen kappaleen loma-EP: n.

Musiikkityyli ja vaikutteet: Perryä on kiitetty useammin kuin kerran hänen äänestään. Hänellä on uskomaton kantama, ja hän voi tuottaa voimakkaita nuotteja erinomaisella äänellä. Vierivä kivi pitää Steve Perryä kaikkien aikojen sadan parhaan laulajan joukossa. Vaikka Steve Perryllä on huomattavia teknisiä taitoja, hän laulaa myös aidolla intohimolla.

Perryyn vaikutti pääasiassa Sam Cooke. Tästä huolimatta hänet inspiroivat myös The Beach Boys, Marvin Gaye, Diana Ross ja Aretha Franklin. Lauluvaikutusten lisäksi Perryn henkilökohtainen musiikkimaku on linjassa Chuck Berryn ja Elvis Presleyn tyylin kanssa.

Lisäksi Steve Perry on taitava lauluntekijä. Aikana hänen kanssaan Matka , hän kirjoitti suurimman osan heidän kappaleistaan. Hän kirjoitti myös melkein kaikki sooloraidat. Tämän vuoksi hänet nimitettiin osallistumiseen Songwriter Hall of Fameen vuonna 2020.

Steve Perry Nettovarallisuus

Steve Perry

Nettovarallisuus: 60 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 22. tammikuuta 1949 (72 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 7 tuumaa (1,71 m)
Ammatti: Levytuottaja, laulaja ja lauluntekijä
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu