Steve Williams Nettovarallisuus

Kuinka paljon Steve Williams on arvoinen?

Steve Williamsin nettovarallisuus: 20 miljoonaa dollaria

Steve Williamsin palkka

15% voitoista

Steve Williamsin nettovarallisuus: Steve Williams on Uudessa-Seelannissa syntynyt ammattilaisgolf-caddy, jonka nettovarallisuus on 20 miljoonaa dollaria. Steve Williams ansaitsi nettovarallisuutensa useiden ammattilaisgolfareiden caddyna, erityisesti Tiger Woods . Steve kuljetti Tigerin klubeja vuosina 1999-2011, jolloin Tiger's oli jatkuvasti maailman parhaiten sijoittunut ja eniten ansainnut golfaaja. Uransa aikana Steve kuljetti klubeja myös Adam Scottille, Peter Thomsonille ja Jason Daylle.

Hän syntyi Wellingtonissa, Uudessa-Seelannissa 29. joulukuuta 1963. Hän aloitti kadottamisen 6-vuotiaana ja 10-vuotiaana 36 reikää sekä lauantaina että sunnuntaina. Viikon aikana hän harjoitteli golfia, mutta lopulta huomasi, että hän nautti kadettimisesta enemmän kuin pelaamisesta.

Steve menehtyi Greg Normanin palveluksessa vuosina 1982-1989. Sitten hän menehtyi Raymond Floydin palvelukseen vuosina 1989-1999.

Steve palkattiin Tiger Woodsilta vuoden 1999 golfkaudella. Tiger ja Steve jatkoivat yhteistyötä vuosina 1999-2011. Aikana, jolloin Tiger loukkaantui, Steve menehtyi joihinkin muihin golfareihin. Tiikeri oli alun perin antanut siunauksensa, mutta muutti sitten mieltään. Tiger ilmoitti Stevelle, että hän oli menossa uuteen suuntaan 20. heinäkuuta 2011. Steve paljasti myöhemmin, että nämä kaksi eivät koskaan puhu enää (tämän kirjoituksen alusta).

Steve lähti heti töihin Adam Scottille. Hän työskenteli Adamin palveluksessa vuoteen 2017 asti.

Vuonna 2017 hän kadotti Danielle Kangin.

Viime vuosina hän on työskennellyt Jason Dayn kanssa.

Steve Williams Palkka

Suurin osa caddieista ansaitsee normaalipalkan, joka on 5% ammattilaisen turnauspelissä tekemästä summasta, plus viikkopalkka. Aikana Tigerin kanssa Steve Williams ansaitsi 15% Tigerin turnauspalkinnoista. Suurimman osan Tiger-vuosista Steve Williams ansaitsi huomattavasti enemmän rahaa kuin suurin osa ammattiturnauksen pelaajista. Vuonna 2007 hän ansaitsi pelkästään 1,4 miljoonaa dollaria provisioita, mikä nostaisi hänet vuoden 75 parhaan PGA-palkansaajan joukkoon. Williams ansaitsi myös rahaa Tigerin lahjoituksilla ja lahjoilla.

Aikana, jolloin hän oli kadonnut Tiger Woodsin puolesta, Steve ansaitsi ainakin 12 miljoonaa dollaria yksin bonuksina ja palkkana. Tiger ilmoitti myös antaneen Stevelle 10 ajoneuvoa, jotka voitettiin turnauksissa.

Steve Williams Nettovarallisuus
Nettovarallisuus: 20 miljoonaa dollaria
Palkka: 15% voitoista
Viimeksi päivitetty: 2021
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu