Steve Young Nettovarallisuus

Paljonko Steve Young Worth on?

Steve Youngin nettovarallisuus: 200 miljoonaa dollaria

Steve Youngin nettovarallisuus ja palkka: Steve Young on eläkkeellä oleva amerikkalaisen jalkapallon puolustaja, sijoittaja ja urheilukommentaattori, jonka nettovarallisuus on 200 miljoonaa dollaria. Vaikka Steve Young teki alun perin nimensä urheilijana, hän on sittemmin osoittanut olevansa kykenevä liikemies.

Hieman harvinaisuus urheilumaailmassa, Youngilla on vahvat taloudelliset vaistot, jotka ovat antaneet hänen rakentaa huomattavasti alkuperäistä menestystään tähtipelaajana. Jalkapallouransa aikana Steve Young tunnusti vaikuttavasta syöttökyvystään ja jäi eläkkeelle korkeimmalla passereilla kaikista NFL: n puolustajista.

Aikainen elämä: Jon Steven Young syntyi 11. lokakuuta 1961 Salt Lake Cityssä Utahissa. Myöhemmin hän osallistui lukioon Connecticutissa. Lukuvuosiensa aikana Steve Young osoitti nopeasti potentiaalinsa, ja hänestä tuli erityisen tehokas kosketusten pisteytyksessä kiireisten näytelmien aikana. Kuitenkin Young osoittautui myös luonnolliseksi, kaikkialle urheilijaksi, kun hän johti koripallo- ja baseball-joukkueita. Jalkapallo kulkee perheessä Steve Youngin puolesta, kun hänen isänsä pelasi jalkapalloa BYU: ssa 50-luvulla ja teki useita ennätyksiä. Itse BYU on nimetty Steve Youngin isoisänisänisän, Brigham Youngin, mukaan.

Valmistuttuaan lukiosta Steve Young harkitsi osallistumista Pohjois-Carolinan yliopistoon, joka jatkoi Youngia aggressiivisesti jalkapallolahjojensa vuoksi. Viime kädessä hän päätti osallistua BYU: han sen sijaan, että hänellä oli siellä sukututkimuksensa. Vaikka Young valittiin alun perin juoksukykyynsä nähden, hän työskenteli ahkerasti parantaakseen ohitustekniikkaansa yliopiston aikana. Lopulta tästä tuli valtava osa hänen peliäan, ja hän teki uuden ennätyksen 71,3%: n läpäisyennätyksellään. Yksi hänen viimeisistä hetkistään yliopistojalkapallossa oli ottelun voittaminen, kun puoliintulija oli ohittanut pallon.

Jalkapallon ura: Steve Young aloitti ammattilaisjalkapallouransa Yhdysvaltain jalkapalloliigassa (USFL) alkaen vuodesta 1984. Hän allekirjoitti 40 miljoonan dollarin sopimuksen Los Angeles Expressin kanssa, mutta hän suostui hyväksymään erät vuosittain 40 vuoden ajan sopimuksen tekemiseksi. helpommin hallittavissa pienelle tiimille. Vaikka Young olisi voinut tulla NFL: ään vuonna 1984, hän halusi työskennellä päävalmentajan John Hadlin ja Sid Gilmanin johdolla, jotka molemmat työskentelivät tuolloin Expressin kanssa.

Steve Young teki nopeasti itselleen nimen, ohittamalla yli 300 jaardia ja kiirehtimällä 100 jaardia yhdessä pelissä - uusi ennätys ammattimaiselle jalkapalloilijalle. Huolimatta siitä, että Steve Young esiintyi ihailtavasti, Los Angeles Express oli tuomittu epäonnistumaan. Kotijoukkueen kanssa se ei koskaan onnistunut, ja sen taloudellinen tilanne muuttui pian kauheaksi. Yhdessä vaiheessa Young joutui maksamaan bussinkuljettajalle henkilökohtaisesti, jotta hän ajaisi joukkueen peliin. Hänen täytyi myös pelata takapotku jossain vaiheessa, koska kaikki Expressin juoksevat selkänojat loukkaantuivat eikä heillä ollut rahaa korvata ketään.

Lopulta Express epäonnistuu ja niin myös koko Yhdysvaltain jalkapalloliiga. Vaikka alun perin ilmoitettiin, että Young saisi edelleen vuotuiset eränsä 40 miljoonan dollarin sopimuksestaan, hän sai myöhemmin 1,4 miljoonan dollarin ratkaisun, koska joukkue ei voinut jatkaa maksamista.

Expressin ankaran tilan vuoksi Youngin siirtyminen NFL: ään muuttui väistämättömäksi. Hän osti sopimuksen ja allekirjoitti Tampa Bay Buccaneersin kanssa, jotka olivat itse melko huonossa kunnossa. Young liittyi joukkueeseen, joka hävisi säännöllisesti yli kymmenen peliä kaudessa, ja asiat eivät todellakaan parantuneet Youngin kanssa pelinrakentajana.

Hänet purettiin nopeasti San Francisco 49ersille, joka uskoi enemmän kykyihinsä. Tästä huolimatta hän vietti kolme vuotta pelaamalla varmuuskopiona Joe Montanalle. Jopa varmuuskopiona Youngilla oli muutamia kirkkaita hetkiä, kun hän tuli varalle, ja 90-luvun loppupuolella hän osoitti selvästi, että hän voisi olla seuraava 49ersin alkupuolustaja.

Vuonna 1991 Montana menetti koko kauden kyynärvamman jälkeen ja antoi Youngille mahdollisuuden loistaa. Valitettavasti polvivamma sai hänet korvaamaan Steve Bono pian sen jälkeen. Lopulta Young oli kaupan partaalla, mikä olisi jättänyt 49ersille vain Bonon ja Montanan. Kuitenkin vuonna 1992 Young lisäsi vakavasti peliäan ja ohjasi joukkueen useisiin vaikuttaviin voittoihin.

Vuoteen 1993 mennessä Youngista oli tullut 49ersin kiistaton alkupelaaja. Vuonna 1994 Youngin kyvyistä ei ollut epäilystäkään, koska he voittivat Super Bowlin San Diego Chargersia vastaan. Se osoittautuisi Youngin uran kohokohdaksi, vaikka hän vietti muutaman seuraavan vuoden NFL: n ohi ohikulkijoiden luokituksessa useaan otteeseen. Hän jäi eläkkeelle vuonna 1999 toistuvien aivotärähdysten vuoksi, joita hän oli kärsinyt koko uransa ajan. Myöhemmin hänestä tuli suorapuheinen aktivisti välttääkseen aivotärähdyksiä ammattilaisurheilussa, kokenut niiden kielteiset seuraukset omakohtaisesti.

Getty

Yritysura: Steve Young sai Juris-tohtorin BYU: lta vuonna 1994, ja kiinnostus rahoitukseen sai hänet valmiiksi jatkamaan menestyvää liike-elämää jalkapallopäiviensä jälkeen. Lopulta hän perusti vuonna 2007 osakkuusyhtiön miljardööri Jon M. Huntsmanin ja Robert C. Gayn kanssa. Young toimii toimitusjohtajana osakkuusyhtiölle, jota kutsutaan nimellä Huntsman Gay Global Capital (HGGC).

Näyttelijä: Steve Young on myös saanut mainetta esiintyessään näyttelijänä useissa TV-ohjelmissa. Hän esiintyi jaksossa Frasier ja Lois ja Clark: Supermanin uudet seikkailut . Hän esiintyi myös itseään näyttelyissä, kuten Dharma ja Greg, Beverly Hill, 90210, Singles Ward, Studio C, ja Siivet . Lisäksi Young toimi asiantuntijana Maanantai-iltana jalkapallo.

Ihmissuhteet: Vuonna 2000 Steve Young meni naimisiin Barbara Grahamin kanssa. Suhteensa aikana heillä on ollut neljä lasta yhdessä. Steve Young on myöntänyt, että lasten saaminen sai hänet kirjoittamaan elämäkerransa, QB: Elämäni spiraalin takana .

Palkka: Vaikka esiintyisit Maanantai-iltana jalkapallo, Steve Young ansaitsi 2 miljoonan dollarin palkan vuodessa.

Kiinteistöt: Steve Young omistaa kodin Vanhassa Palo Altossa, joka on yksi Kalifornian varakkaimmista kaupunginosista. Naapurusto on erityisen suosittu Piilaakson teknisten miljardöörien keskuudessa, ja Steve Jobsilla oli kerran koti Vanhassa Palo Altossa.

Steve Young Nettovarallisuus

Steve Young

Nettovarallisuus: 200 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 11. lokakuuta 1961 (59 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 6 jalkaa 2 tuumaa (1,88 m)
Ammatti: Amerikkalainen jalkapalloilija
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu