Steven Tyler Nettovarallisuus

Paljonko Steven Tyler Worth on?

Steven Tyler Nettovarallisuus: 150 miljoonaa dollaria

Steven Tyler nettovarallisuus: Steven Tyler on amerikkalainen rock-muusikko, jonka nettovarallisuus on 150 miljoonaa dollaria. Hän on tunnetuin siitä, että hän on perustajajäsen ja laulaja Aerosmith-yhtyeelle, joka on kaikkien aikojen menestyneimpiä bändejä.

Steven Tyler syntyi Steven Tallaricona 26. maaliskuuta 1948 Manhattanilla. Hän syntyi sihteeriksi Susan Raylle ja muusikolle ja pianistille Victor Tallaricolle. Isän klassisen muusikon kanssa Tylerin kiinnostus musiikkiin alkoi voimakkaasti ja aikaisin. Hän osallistui Rooseveltin lukioon Yonkersissa, mutta hänet erotettiin huumeiden käytöstä. Myöhemmin hän valmistui Quintanon nuorten ammattilaisten koulusta.

Aerosmith: Tyler muutti Bostoniin 1960-luvun lopulla ja ystävystyi muusikoiden kanssa, jotka lopulta muodostavat bändin Aerosmith. Hän tapasi kitaristi Joe Perryn, basisti Tom Hamiltonin, kitaristi Ray Tabanon ja rumpalin Joe Kramerin. Tyler perusti Aerosmith-yhtyeen vuonna 1969, josta tuli frontman ja laulaja, ja 1972 Aerosmith allekirjoitettiin Columbia Recordsin kanssa. Seuraavana vuonna Aerosmith julkaisi ensimmäisen, itsenäisen albuminsa. Laulu 'Dream On' oli tuolloin vain pieni vihje, mutta myöhemmin siitä tuli yksi heidän allekirjoituslauluistaan. Aerosmith sai kaupallista menestystä tai suosiota vasta kolmannella ja neljännellä albumillaan, Toys in the Attic (1975) ja Rocks (1976). Bändi saavutti ensimmäisen valtavirran Top 40 -hittinsä vuonna 1975 kappaleella Sweet Emotion. Tietäen, että se oli edelleen nukkuvaa hittiä, he julkaisivat uudelleen Dream Dream -elokuvan vuonna 1976, ja se nousi listan 6. sijalle. He näkivät toisen suuren menestyksen Walk Walk -kävelyssä myöhemmin samana vuonna. Vuoteen 1976 mennessä he olivat pääuutena stadionilla ja suurilla musiikkifestivaaleilla.

Vuosikymmenen loppuun mennessä bändi alkoi kuitenkin hajota. Tyler ja Perry olivat vahvasti mukana heroiinissa ja muissa piristeissä. Perry ja Whitford lähtivät bändistä muihin hankkeisiin, ja Tyler jatkoi uusien jäsenten pitämistä pitääkseen bändin jonkin verran yhdessä, mutta loukkaantui moottoripyörän onnettomuudessa, joka jätti hänet sairaalaan eikä pystynyt kiertueelle suurimman osan vuotta 1981. 1980-luvun puolivälissä , Tyler siivosi tekonsa pitkän kuntoutuksen jälkeen ja sävelsi yhtyeen takaisin. He julkaisivat Pysyvän loman vuonna 1987, johon sisältyi Dude (Looks Like a Lady), ja kaksi vuotta myöhemmin saivat vielä enemmän vetovoimaa 'Pump' -elokuvalla, joka sisälsi klassikkojen 'Love in a Lift' ja 'Janie's Got a Gun'. hyvittää teini-ikäisten MTV-villityksen nousua heidän suosionsa jatkuessa vuoteen 1993, jolloin he julkaisivat Get a Gripin, jota ohjaavat sinkut, kuten 'Cryin', 'Crazy' ja 'Livin' on the Edge. '

Vaikka Aerosmith ei pystynyt kartoittamaan yhtä korkealle kuin aiemmin, hän menestyi edelleen ennätysmyynnissä ja massiivisten kiertueiden myynnissä 90-, 2000- ja 2010-luvuilla. Kaiken kaikkiaan Aerosmith on julkaissut viisitoista studioalbumia, joista yhdeksän saavutti platina- tai multi-platina-sertifikaatin. Kahdeksan singleä on saavuttanut paikkoja kymmenen parhaan joukossa Yhdysvaltain Billboard 100 -messuilla, ja vuoden 1998 single I Don't Want to Miss A Thing on saavuttanut himoitun sijan # 1. Aerosmith on vuosien varrella kerännyt palkintoja seitsemän American Music Awards, neljä Billboard Music Awards, neljä Grammy Awards ja kymmenen MTV Video Music Awards -palkintoa. Aerosmith sai lisää tähtiä osallistumalla Rock and Roll Hall of Fameen ja esiintymällä Super Bowl XXXV: ssä.

Tyler tunnetaan myös yhteistyöstään muiden musiikkitaiteilijoiden kanssa, kuten Run DMC (Walk this Way remake), Alice Cooper, Pink, Eminem (The Eminem Show, jota on myyty yli 19 miljoonaa kappaletta maailmanlaajuisesti) ja maailmankuulu trumpetisti Chris Botti. Hän julkaisi myös soolo-albumin 'We All Somebody from Somewhere' heinäkuussa 2016.

Steven Tyler Nettovarallisuus

(Kuva: Emma McIntyre / Getty Images for Celebrity Fight Night)

Muut hankkeet: Pitkän ja vaikuttavan musiikillisen uran lisäksi Tyler on esiintynyt useita elokuvia ja televisioesityksiä, erityisesti Wayne's World 2: ssa, The Simpsonsissa, Saturday Night Live -lehdessä ja Two and Half Men. Tyler yhdisti luovan suunnittelutyön keksijä / insinööri Mark Diricoon ja lanseerasi Dirico Motorcyclesin vuonna 2007. Hän oli American Idolin tuomari kaksi vuodenaikaa. Tyler julkaisi myös muistelman, häiritseekö ääni päähäni? vuonna 2011.

Henkilökohtainen elämä: Tyler treffasi muotimallia Bebe Buell, jonka aikana hänen tyttärensä Liv Tyler syntyi ja syntyi vuonna 1977. Liv on myös nimittänyt itsensä näyttelyliiketoiminnassa menestyvänä näyttelijänä, tuottajana ja laulajana. Tylerillä on kolme lastenlasta Livin avioliiton kautta Royston Langdonin kanssa. Steven oli naimisissa Cyndria Foxen kanssa vuosina 1978-1987. Foxe kuoli valitettavasti aivosyöpään vuonna 2002. Tyler meni naimisiin vaatesuunnittelijan Teresa Barrickin kanssa vuonna 1988. Heillä oli tytär ja poika, ja he erosivat tammikuussa 2006. Tyler kihlautui Erin Bradyn kanssa joulukuussa 2011, mutta katkaisi kihlauksensa tammikuussa 2013. .

Vuonna 1975 27-vuotias Tyler suostutteli ryhmittymän Julia Holcombin (tuolloin 16) vanhemmat allekirjoittamaan huoltajuuden hänelle, jotta he voisivat asua yhdessä Bostonissa. Kaksi päivätty kolme vuotta. Holcomb tuli raskaaksi ja sai myöhemmin abortin kokeneen talotulipalon takia - he olivat huolissaan siitä, että tulipalon savu ja siihen aikaan tekemät lääkkeet johtavat synnynnäisiin vioihin.

Terveyskysymykset ovat vaivanneet laulajaa koko elämänsä, eivätkä kaikki johtuneet laajasta huumeiden käytöstä monien vuosien ajan. Vuonna 2006 Tylerillä oli kurkkuleikkaus korjaamaan repeytynyt verisuoni kurkussa Floridassa esiintymisen jälkeen. Aerosmith joutui perumaan kaikki jäljellä olevat kiertuepäivät Amerikassa. Samana vuonna hän paljasti, että hänellä oli diagnosoitu hepatiitti C vuonna 2003 ja hänelle tehtiin laaja hoito. Vuonna 2008 hänelle tehtiin useita jalkaleikkauksia jalkavaurioiden korjaamiseksi.

Vuonna 2015 Tyler perusti Janien rahaston, joka tarjoaa tukea, suojelua ja neuvontaa naisväkivallan uhreille. Hän on kerännyt organisaatiolle yli 2,4 miljoonaa dollaria sen perustamisesta lähtien. Janie's House, asuinpaikka väärinkäytön uhreille, avattiin Atlantassa vuonna 2017.

Steven Tyler Nettovarallisuus

Steven Tyler

Nettovarallisuus: 150 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 26. maaliskuuta 1948 (73 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 9 tuumaa (1,77 m)
Ammatti: Laulaja, muusikko, laulaja-lauluntekijä, moninstrumentalisti, näyttelijä, TV-persoonallisuus, elokuvan säveltäjä
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2021
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu