Stevie J Nettovarallisuus

Paljonko Stevie J Worth maksaa?

Stevie J Nettovarallisuus: 5 miljoonaa dollaria

Stevie J nettovarallisuus: Stevie J on Grammy-palkittu hiphop-tuottaja, laulaja, lauluntekijä, DJ ja televisiotuottaja, jonka nettovarallisuus on 5 miljoonaa dollaria. Hän on yksi menestyneimmistä levytuottajista 1990-luvun puolivälistä loppuun. Hän on voittanut tuotannon useille taiteilijoille, kuten Mariah Carey, The Notorious B.I.G., Jay-Z, Lil Wayne, Puff Daddy ja monet muut. Viime aikoina hänet tunnetaan Love & Hip Hop: Atlantan näyttelijänä.

Aikainen elämä: Steven Aaron Jordan syntyi Uticassa New Yorkissa 2. marraskuuta 1971. Hänen isänsä Moses kasvatti hänet Buffalossa ja Rochesterissa New Yorkissa, kun hänen äitinsä Penny hylkäsi perheen kahdeksan kuukauden ikäisenä. Hänen isänsä on helluntailainen piispa.

Stevie J soitti basso-kitaraa R & B-ryhmälle Jodeci. Hän esiintyi heidän vuoden 1995 albumillaan The Show, The After Party, The Hotel. Jordan oli Jodecin DeVante Swingin perustaman New Yorkin Rochesterin levy-yhtiön Swing Mobin jäsen.

Ura: Stevie J: n löysi Sean 'P Diddy' Combs 1990-luvun alussa. Diddy allekirjoitti Stevie J: n Bad Boy Recordsin Hitman-tuottajien ja kirjailijoiden luetteloon. Hän tuotti singlen 'Only You', mutta R & B-ryhmän 112. The Notorious B.I.G. oli esillä kyseisessä kappaleessa. Tämä johti siihen, että Stevie J tuotti Biggien 'Mo Money Mo Problems', 'Nasty Boy', 'Notorious Thugs' (mukana Bone Thugs-N-Harmony), 'Another', 'Et ole kukaan (Til Somebody Tills You)'. ja 'Viimeinen päivä'.

Stevie J tuotti useita kappaleita Diddyn debyyttialbumilla 'No Way Out', mukaan lukien 'I'll Be Missing You', kunnianosoituslaulu Notorious B.I.G. Hän voitti Grammy-palkinnon vuonna 1997 Combsin albumista.

Jordan on tuottanut kappaleita myös Mariah Careylle. Hänet nimitettiin Grammy-palkinnoksi vuonna 1997 Butterfly-teoksestaan. Hän tuotti johtavan singlen Honey, sekä Breakdown ja Babydoll. Seuraavana vuonna hän tuotti 'Uskon edelleen' ja 'Teeman Mahonkista (tiedätkö minne olet menossa)' Careyn vuoden 1998 albumilla # 1.

14. kesäkuuta - syyskuu 1997, hänellä oli kolme kappaletta, jotka hän tuotti listan kärjessä samanaikaisesti - 'Minä kaipaan sinua', 'Honey' ja 'Mo Money, Mo Problems'.

Stevie J on myös tuottanut lukuisia muita taiteilijoita, kuten Beyonce, J-Z, Lil'Kim ja Brian McKnight.

Stevie J on tuottanut tai osallistunut yli 60 suosikkikappaleeseen, ja edelleen osallistuu hiphop-teollisuuteen ja vaikuttaa siihen.

Stevie J alkoi esiintyä VH1: n Love & Hip Hop: Atlanta -elokuvassa vuonna 2012. Hänen juoninsarjassaan mukana hänen, Mimi Faustin ja Joseline Hernandezin välinen rakkauskolmio. Hän tapasi Mimiä, kun näyttely alkoi, ja hän oli myös yhteydessä uuden tyttöystävän, Joseline Hernandezin kanssa. Stevie J ja Joseline ovat olleet suosittu pari hiphop-maailmassa näyttelyn ensi-iltansa jälkeen.

Stevie J ja Joseline: Go Hollywood kantaesitettiin 25. tammikuuta 2016 VH1: llä ja on Love & Hip Hop: Atlantan toinen spin-off. Näyttely kertoi Stevien ja Joselineen elämästä Los Angelesissa valmistautuessaan elokuvaprojektiin 'The Time of the Month'. Se juoksi yhden kauden kahdeksasta jaksosta. Hänen Leave It to Stevie -esityksensä kantaesitettiin 19. joulukuuta 2016 VH1: llä. Se oli Love & Hip Hop: Atlantan kolmas spin-off. Leave It to Stevie juoksi kaksi vuodenaikaa kahdeksasta jaksosta.

Leon Bennett / Getty Images

Henkilökohtainen elämä: Stevie J on ollut romanttisessa yhteydessä Eveen, Alex Martiniin (Whoopi Goldbergin tytär), Mimi Faustiin ja Joseline Hernandeziin. Eevan laulu 'Gotta Man' huhutaan kertovan hänestä.

Jordanilla on kuusi lasta ja viisi erilaista naista. Hänen poikansa Dorian Henderson-Jordan Rhonda Hendersonin kanssa syntyi vuonna 1995. Hänen tyttärensä Sade Jordan Felicis Stoverin kanssa syntyi vuonna 1995. Hänen poikansa Steven Jordan Jr. syntyi vuonna 1997 ja tytär Savannah Jordan syntyi vuonna 1998 Carol Antoinette Bennettin kanssa. Tytär Eva Giselle Jordan Mimi Faustin kanssa syntyi vuonna 2009. Tytär Bonnie Bella Hernandez Joseline Hernandezin kanssa syntyi vuonna 2016.

Vuonna 2014 hän lainasi Faith Evans 75 000 dollaria talon ostamiseen.

Alkuvuodesta 2016 hänen talonsa tuhosi Joseline Hernandez. Koska hän nauhoitti studiossa Faith Evansin kanssa, hän kateellisessa raivoissaan vei valkaisuainetta hänen sänkyynsä ja tuhosi vaatteita ja muita esineitä. Vanha 10 000 dollarin Bad Boy -takki, joka oli Diddyn lahja, 20 paria kenkiä ja 15 000 dollaria Versace-posliinia olivat muun muassa Joseline sai käsiinsä ja pilasi.

Vuonna 2018 hän meni naimisiin Faith Evansin kanssa, jonka kanssa hän on ollut ystäviä yli 20 vuoden ajan.

Hänellä on pojanpoika, Siion poikansa Dorianista.

Elokuussa 2019 Stevie J: lle myönnettiin tyttärensä väliaikainen huoltajuus Hernandezin kanssa, kun hän lähetti rantakuvan, jonka käsi oli alaspäin bikinipohjassaan, otsikolla 'Oh me so Horny', viittaus vuoden 1989 hiteeseen 'Me So Horny' Miamissa toimiva hiphop-ryhmä 2 Live Crew. Stevie J piti tätä sopimattomana käyttäytymisenä pikkulasten äidille.

Stevie J Lasten tukiongelmat: Stevie J pidätettiin Georgiassa kesäkuussa 2014 syytettynä siitä, että hän ei ole maksanut yli miljoona dollaria elatusapua entiselle tyttöystävälle. Steviella ja hänen entisellä on kaksi yhteistä lasta, joista toinen on syntynyt vuonna 1997 ja toinen vuonna 1998. Kun he erosivat vuonna 1999, tuomari määräsi Stevie J: n maksamaan 6600 dollaria kuukaudessa elatusapua. Tämä maksu nostettiin lopulta 8500 dollariin. Valitettavasti Stevie lopetti maksujen suorittamisen joskus vuonna 2001 ja seuraavien 13 vuoden aikana hän tuhosi vaikuttavan 1,1 miljoonan dollarin velan.

Stevie J Nettovarallisuus

Stevie J

Nettovarallisuus: 5 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 2. marraskuuta 1971 (49 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Ammatti: Levytuottaja, muusikko, laulaja, lauluntekijä, säveltäjä, näyttelijä
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu