Stevie Nicksin nettovarallisuus

Paljonko Stevie Nicks on arvoinen?

Stevie Nicksin nettovarallisuus: 120 miljoonaa dollaria

Stevie Nicksin nettovarallisuus: Stevie Nicks on amerikkalainen laulaja / lauluntekijä, jonka nettovarallisuus on 120 miljoonaa dollaria. Hän on tunnettu siitä, että hän on superryhmän Fleetwood Mac jäsen ja että hänellä on oma erittäin menestyvä sooloura. Stevie on tämän kirjoituksen jälkeen historian ainoa nainen, joka on otettu mukaan Rock & Roll Hall of Fameen kahdesti: Fleetwood Macin jäsenenä ja sitten sooloartistina.

Stevie kirjoitti monia kappaleita, joista voisi tulla modernia klassikoita. Lauluntekijänä ja säveltäjänä hän on vuosikymmenien aikana ansainnut leijonan osan näiden teosten rojalteista. Joulukuussa 2020 hän myi 80 prosentin osuuden näistä tekijänoikeuksista musiikin kustantajalle Primary Wave hintaan 80 miljoonaa dollaria.

Varhainen elämä ja uran alku: Stephanie Lynn Nicks, joka tunnetaan paremmin nimellä Stevie Nicks, syntyi Phoenixissa Arizonassa 26. toukokuuta 1948. Hänen isänsä Jess Nicks oli vinttikoiran presidentti, minkä seurauksena perhe muutti melko usein ympäri maata. Hänen lempinimensä 'Stevie' tuli seurauksena siitä, että hän lausui nimensä 'tee-dee'ksi, kun hän oli lapsi. Hän aloitti laulamisen nuorena, kun isoisä opetti häntä laulamaan duettoja hänen kanssaan. 16-vuotiaana Nicks sai Goya-kitaran ja aloitti omien kappaleiden kirjoittamisen. Opiskellessaan Menlo-Athertonin lukiossa Athertonissa Kaliforniassa Nicks tapasi Lindsey Buckinghamin, hänen tulevan musiikillisen ja romanttisen kumppaninsa. Buckingham kutsui hänet liittymään psykedeelisen rock-yhtyeensä Fritzin joukkoon, ja bändi nautti vähäisestä menestyksestä avausnäytöksenä taiteilijoille, kuten Jimi Hendrix ja Janis Joplin, 1960-luvun lopulla. Sekä Nicks että Buckingham osallistuivat San Josen osavaltion yliopistoon, mutta lopulta hän keskeytti yliopiston jatkaakseen musiikillista uraansa koko ajan.

Ura: Fritzin hajoamisen jälkeen vuonna 1972 Nicks jatkoi työskentelyä Buckinghamin kanssa uusien musiikillisten projektien parissa, ja he onnistuivat saamaan levysopimuksen ja julkaisemaan albumin duona, 'Buckingham Nicks', vuonna 1973. Työskenneltyään useita outoja töitä, pari otti yhteyttä rumpali Mick Fleetwood, ja he liittyivät hänen yhtyeensä Fleetwood Maciin vuonna 1975. Fleetwood Macin kymmenes albumi (ensimmäinen mukana Nicks ja Buckingham), Fleetwood Mac, julkaistiin heinäkuussa 1975. Heidän seuraava levynsä, Rumors ( 1977), oli vuoden myydyin albumi, ja sen myynti oli yli 40 miljoonaa kappaletta maailmanlaajuisesti. Se pysyi amerikkalaisen albumin ykkönen 31 viikkoa ja saavutti kärkipaikan myös monissa muissa maissa. Se voitti myös Vuoden albumin vuonna 1978 ja tuotti neljä Yhdysvaltain Top 10-singleä. Muita Fleetwood Macin kanssa julkaisemiaan albumeja ovat Tusk (1979), Mirage (1982), Tango in the Night (1987), Behind the Mask (1990) ja Say You Will (2003). .

Nicks aloitti soolouransa vuonna 1981 albumilla 'Bella Donna'. Se oli RIAA: n sertifioima platina alle kolmessa kuukaudessa, ja lopulta se oli nelinkertainen platina. Hänen muita soololevyjään kuuluvat 'The Wild Heart' (1983), 'Rock a Little' (1985), 'The Mirror' (1989), 'Street Angel' (1994), 'Trouble in Shangri-La' (2001), 'In your Dreams' (2011) ja '24 Karat Gold: Songs from the Vault '(2014).

Nicks tunnetaan erottuvasta äänestään, joka sisältää nopean vibraton, mystisen visuaalisen tyylinsä ja symboliset sanoitukset. Yksinartistina hän on nimetty kahdeksalle Grammy-palkinnolle ja Fleetwood Macin kanssa kuudelle Grammy-palkinnolle. Hän on ainoa nainen, joka on otettu mukaan Rock and Roll Hall of Fameen kahdesti - kerran Fleetwood Macin jäsenenä vuonna 1998 ja kerran sooloartistina vuonna 2019.

(Kuva: Dimitrios Kambouris / Getty Images)

Live Nation -tulot : Lokakuussa 2018 opimme joitain tämän päivän Fleetwood Macin taloudellisista sisäisistä asioista uudelleensyntyneen jäsenen Lindsey Buckinghamin nostaman oikeusjutun ansiosta. Buckingham haastoi entiset bändikaverinsa, kun hänet poistettiin äkillisesti ryhmän 2018-2019 Live Nation -kiertueelta. Oikeudenkäynnissä väitettiin, että Live Nationin kanssa tehdyn sopimuksen ehtojen mukaan jokainen bändin jäsen saisi 200 000 dollaria per esitys yli 60 esitystä, yhteensä 12 miljoonan dollarin voitonmaksusta. Määrä voi nousta jopa 14 miljoonaan dollariin riippuen erilaisista läsnäolon virstanpylväistä ja lisäpäivistä, jotka lisätään tiellä. Kolme kuukautta myöhemmin oikeusjuttu ratkaistiin paljastamattomalla määrällä. Buckingham julkaisi lausunnon, jossa sanottiin:

' Olemme kaikki allekirjoittaneet jotain. Olen tarpeeksi onnellinen sen kanssa. En yritä kiertää veistä lainkaan. Yritän tarkastella tätä jonkinlaisella myötätunnolla, jossain määrin viisaudella. '

Laulukatalogin myynti : 4. joulukuuta 2020 ilmoitettiin, että Stevie oli sopinut 80-prosenttisen osuuden myymisestä musiikkikatalogissaan musiikkikustantajalle Primary Wave 100 miljoonan dollarin arvosta, mikä tarkoittaa, että hänelle maksettiin 80 miljoonaa dollaria samalla kun hänellä oli edelleen 20 prosentin omistusosuus . Luettelo sisältää tekijänoikeuden kappaleille, kuten 'Edge of Seventeen', 'Landslide' ja 'Rhiannon'.

Kiinteistöt: Vuonna 2005 Nicks maksoi noin 9 miljoonaa dollaria 1,2 hehtaarin aidatusta kodista Los Angelesin Tyynenmeren Palisadesin naapurustossa. Hän listasi myytävän kodin joulukuussa 2017 hintaan 14 miljoonaa dollaria. Hän ei lopulta saanut ostajaa kyseisestä hinnasta. Lopulta hän myi kodin off-market-sopimuksessa, joten tarkkaa päivämäärää ja lopullista hintaa ei ole saatavilla. Vuonna 2004 hän maksoi 3 miljoonaa dollaria merinäköalalla sijaitsevasta kattohuoneistosta läheisessä Santa Monicassa.

Vuonna 1981 Nicks rakensi mukautetun 8000 neliömetrin kartanon Paradise Valley -laaksoon Arizonaan, lähelle syntymä- ja kasvupaikkaa. Monien vuosien ajan hän jakoi yhdistelmän veljensä ja hänen perheensä kanssa. Hän myi kodin vuonna 2007 3 miljoonalla dollarilla.

Henkilökohtainen elämä: Nicks on ollut naimisissa vain kerran Kim Andersonin kanssa vuonna 1983. Anderson oli ystävänsä Robin Andersonin leski, joka kuoli syöpään pian synnytyksen jälkeen ja nimesi Nicksin lapsensa kummiksi. Nicks on sanonut, että hän ja Anderson menivät naimisiin vain siksi, että he 'surivat ja se oli ainoa tapa, jolla [he] saattoivat tuntea tekevänsä mitä tahansa', ja he erosivat vain kolmen kuukauden kuluttua.

People Nicks on romanttisesti sidottu Lindsey Buckinghamin, Mick Fleetwoodin, Don Henleyn, J.A. Souther, Jimmy Iovine ja Joe Walsh. Hän on virka-apulainen Universal Life -kirkossa, ja hän oli laulaja John McCauleyn ja Vanessa Carltonin häissä.

Stevie Nicksin nettovarallisuus

Stevie Nicks

Nettovarallisuus: 120 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 26. toukokuuta 1948 (72 vuotta vanha)
Sukupuoli: Nainen
Korkeus: 5 jalkaa 1 tuumaa (1,562 m)
Ammatti: Laulaja, lauluntekijä, näyttelijä, elokuvatuottaja, elokuvaohjaaja
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu