Stevie Wonder Nettovarallisuus

Paljonko Stevie Wonder Worth on?

Stevie Wonderin nettovarallisuus: 110 miljoonaa dollaria

Stevie Wonderin nettovarallisuus: Stevie Wonder on amerikkalainen muusikko, laulaja, lauluntekijä ja levytuottaja, jonka nettovarallisuus on 110 miljoonaa dollaria. Moninstrumentalisti, säveltäjä ja lauluntekijä Wonder on monien mielestä nero, Stevie Wonder allekirjoitettiin Motown Recordsille 11-vuotiaana. Joihinkin hänen 30 ensimmäisestä hitteistään kuuluu Taikausko, Eikö hän Lovely 'ja' Soitin vain sanomaan, että rakastan sinua '.

Aikainen elämä: Stevland Hardaway Judkins syntyi Saginawissa, Michiganissa 13. toukokuuta 1950. Hän on kolmas lauluntekijän Lula Mae Hardawayn ja Calvin Judkinsin kuudesta lapsesta. Wonder oli kuusi viikkoa ennenaikainen. Happirikas inkubaattori yhdistettynä hänen preemie-tilaansa johti hänen sokeuteensa, joka on virallisesti tila, joka tunnetaan ennenaikaisen retinopatiana. Stevien vanhemmat erosivat, kun hän oli neljä. Stevie ja hänen sisaruksensa muuttivat äitinsä kanssa Detroitiin. Lapsena hän lauloi paikallisen baptistikirkon kuorossa. Stevie osoitti musiikillisia taipumuksia nuorena ja otti helposti pianon, rummut ja huuliharpun. Wonderin sokeus antoi hänelle lisääntyneen tietoisuuden äänestä, joka antoi hänen luoda elävää ja värikkäitä musiikkia. Motownin toimitusjohtaja Berry Gordy huomasi hänen kykynsä pian ja vuonna 1961 hän allekirjoitti Motownin kanssa. Hän oli 11-vuotias.

Ura: Koska Wonder oli vasta lapsi, Motown teki viisivuotisen sopimuksen, jossa rojaltit sijoitettiin luottamukseen, kunnes Stevie täytti 21. Hänelle ja hänen äidilleen maksettiin viikoittainen 2,50 dollarin stipendi heidän kulujensa kattamiseksi - tämä vastaa noin 21 dollaria tänään. 11-vuotiaana hän julkaisi ensimmäisen albuminsa Tribute to Uncle Ray, joka oli täynnä Ray Charlesin kappaleita. Seuraavaksi julkaistiin instrumentaalialbumi nimeltä 'The Little Jevgen Soul of the Stazz'. Stevie liittyi Motortown Revueen lähellä vuoden 1962 loppua. Hänen 20 minuutin esityksensä Chicagon Regal Theatre -albumissa julkaistiin 1963-levynä Recorded Live: The 12-Year-Old Genius. Levyn single Fingertipsistä tuli iso hitti.

Wonder teki useita osumia vuosina 1968-1970, kuten 'Minut tehtiin rakastamaan häntä', 'Kerran elämässäni' ja 'Allekirjoitettu, sinetöity, toimitettu olen sinun'. Hitti-single 'Signed, Sealed, Delivered I'm Yours' oli hänen ensimmäinen itse tuotettu kappale.

Syyskuussa 1970 20-vuotiaana Wonder avioitui laulaja-lauluntekijän Syreeta Wrightin kanssa. Wright ja Wonder työskentelivät yhdessä seuraavan albumin, 1971: n 'Where I Coming From', kanssa. Wonder täytti 21 vuotta 13. toukokuuta 1971 ja antoi Motown-sopimuksensa päättyä.

Wonder allekirjoitti uuden sopimuksen Motown Recordsin kanssa, joka oli ennakkotapaus Motownissa, koska se antoi Wonderille paljon korkeamman rojaltimaksun. Wonder palasi Motowniin maaliskuussa 1972 musiikin kanssa. Loppuvuodesta 1972 julkaistussa Talking Book -ohjelmassa esiteltiin ykköshitti Superstition ja You Are the Sunshine of My Life. Niiden välillä nämä kaksi kappaletta voittivat kolme Grammy-palkintoa.

Vuonna 1973 julkaistussa Innervisions-elokuvassa esiintyi Higher Ground (pop-listojen nro 4) sekä Living for the City (nro 8). Molemmat kappaleet saavuttivat ykkössijan R&B -listalla. Innervisions tuotti vielä kolme Grammy-palkintoa, mukaan lukien Vuoden albumi. Levy sijoittuu 23. sijalle Rolling Stonen kaikkien aikojen 500 suurimmalle albumille.

Wonderin tunnetuimpien teosten joukossa ovat sävellykset, kuten 'Taikausko', 'Sir Duke', 'Sinä olet elämäni auringonpaiste', 'Mon Cherie Amour' ja 'Soitin vain sanomaan, että rakastan sinua'. Mitä tulee hänen tunnetuimpiin levyihinsä, niihin kuuluvat 'Talking Book', 'Innervisions' ja 'Songs in the Key of Life'. Saatuaan 25 Grammy-palkintoa Wonder on kaikkien aikojen palkituin miespuolinen sooloartisti. Edellä mainitun lisäksi häntä arvostetaan myös työstä aktivistina poliittisista syistä, mukaan lukien hänen vuoden 1980 kampanja, jonka tarkoituksena oli tehdä Martin Luther Kingistä, nuoremman syntymäpäivä, loma Yhdysvalloissa. Stevie Wonder otettiin kansanäänestyksellä Soul Music Hall of Fameen joulukuussa 2012.

Ethan Miller / Getty Images

Henkilökohtainen elämä: Wonder on ollut naimisissa kolme kertaa, ja viidellä naisella on yhdeksän lasta. Vuonna 1970 hän meni naimisiin Motownin laulaja-lauluntekijän Syreeta Wrightin kanssa. He erosivat sovinnollisesti vuonna 1972. Hän oli naimisissa muotisuunnittelija Kai Millardin kanssa vuosina 2001–2012. Vuonna 2017 hän meni naimisiin Tomeeka Bracyn kanssa.

Vuonna 1975 syntynyt Aisha Morris on Wonderin vanhin lapsi. Hänen äitinsä on Yolanda Simmons, jonka Wonder tapasi hakiessaan sihteeristöä hänen kustantamoonsa. Hän on inspiraationa Wonderin hittisinkkulle 'Eikö hän ole ihana?' Hän on laulaja, joka on kiertänyt isänsä kanssa ja seurannut häntä äänityksissä. Wonderilla ja Simmonsilla oli myös poika Keita vuonna 1977.

Vuonna 1983 Wonderilla oli poika Mumtaz Morris Melody McCullyn kanssa. Hänellä on tytär Sophia ja poika Kwame naisen kanssa, jonka henkilöllisyyttä ei ole koskaan paljastettu julkisesti. Hänellä on kaksi poikaa, Kialand ja Mandla, toisen vaimonsa Kai Millardin kanssa.

Wonderin yhdeksäs lapsi, toinen Tomeeka Robyn Bracyn kanssa, Nia-nimisen tyttären kanssa, syntyi joulukuussa 2014. Wonderin ensimmäisen lapsen, jolla on Bracy, nimeä ei tunneta.

Kiinteistöt: Vuonna 2009 Wonder osti 4511 neliömetrin Välimeren alueen rakennuksen, joka rakennettiin vuonna 1928 Los Felizin kaupunginosaan Los Angelesiin 2,407 miljoonalla dollarilla. Neljä vuotta myöhemmin hän toi kodin markkinoille 8.199 miljoonalla dollarilla.

Stevie Wonder Nettovarallisuus

Stevie Wonder

Nettovarallisuus: 110 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 13. toukokuuta 1950 (70 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 1,84 m (6 jalkaa)
Ammatti: Levytuottaja, rumpali, urkuri, kosketinsoittaja, pianisti, säveltäjä, laulaja-lauluntekijä, moninstrumentalisti, muusikko, näyttelijä
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu