Sokeri Ray Leonard Net Worth

Paljonko Sugar Ray Leonard on arvoinen?

Sugar Ray Leonardin nettovarallisuus: 120 miljoonaa dollaria

Sugar Ray Leonard nettovarallisuus: Sugar Ray Leonard on amerikkalainen eläkkeellä oleva nyrkkeilijä ja motivoiva puhuja, jonka nettovarallisuus on 120 miljoonaa dollaria. Kuten alkuperäinen 'Sugar Ray' Robinson, Leonardia pidetään yhtenä kaikkien aikojen parhaista nyrkkeilijöistä. 20 vuoden uransa aikana hän voitti maailmancupit viidessä eri painoluokassa. Hän voitti myös lineaalimestaruudet kolmessa eri painoluokassa ja kiistattoman keskipainon otsikon.

Kun Muhammid Alin kaltaisten raskaampien taistelijoiden suosio hiipui, Leonard ja kolme muuta 'Fabulous Four' -nimistä taistelijaa jatkoivat nyrkkeilyä ja saivat fanit innostumaan alemmista painoluokista. Neljä muuta nyrkkeilijää olivat Roberto Duran, Thomas Hearns ja Marvin Hagler. Leonard onnistui voittamaan kaikki nämä kolme aikalaista, ja hän voitti myös tunnetusti Wilfred Benitezin.

Leonard on kuuluisa myös taloudellisesta menestyksestään, ja hänestä tuli ensimmäinen nyrkkeilijä, joka ansaitsi yli 100 miljoonaa dollaria kukkaroita. Sugar Ray voitti myös useita palkintoja, mukaan lukien Vuoden nyrkkeilijä. Yleisesti ottaen Leonard sijoittuu kymmenen parhaan tai 15 parhaan joukkoon kaikkien aikojen parhaiden puntaa-puntaa vastaan ​​nyrkkeilijöiden mukaan.

Aikainen elämä: Ray Charles Leonard syntyi 17. toukokuuta 1956 Wilmingtonissa, Pohjois-Carolinassa. Kasvatettu 6 sisaruksen rinnalla, Ray muutti perheeseensä Washingtoniin, vain 3-vuotiaana. Hänen äitinsä antoi hänelle nimen Ray kuuluisan laulajan, Ray Charlesin mukaan. Lopulta perhe asettui Palmer Parkiin, Marylandiin, kun Ray oli kymmenen vuotta vanha.

Käyessään lukiossa Ray kehitti mainetta ujoina lapsina. Sen sijaan, että leikkisi muiden lasten kanssa, Leonard halusi jäädä kotiin, lukea sarjakuvia ja leikkiä koiransa kanssa. Hän oli myös täydellinen opiskelija, ja hänen äitinsä kommentoi myöhemmin, kuinka hänen ei koskaan tarvinnut tulla kouluun kuulemaan Rayn mahdollisista ongelmista.

Ura: Ray aloitti nyrkkeilyn vuonna 1969 seuraten vanhemman veljensä Rogerin jalanjälkiä. Kivisen alun jälkeen Leonard nyrkkeili itäisissä olympiakokeissa - valehteli ikäänsä samalla tavalla kuin Sugar Ray Robinson oli tehnyt vuosikymmeniä aiemmin. Vaikka hän pääsi vain välieriin, Ray ansaitsi olympiajoukkueen apuvalmentajan huomion, joka kutsui häntä `` makeaksi kuin sokeriksi ''. Ihmiset kokoontuivat kaksi ja kaksi, ja Leonardista tuli 'Sugar Ray'.

Amatööriuransa loppuun mennessä Leonard oli voittanut kansallisen kultaisten käsineiden kevyen mestaruuden ja kevyen keskipainon mestaruuden. Hän teki myös Yhdysvaltain olympiajoukkueen. Vuonna 1976 hän voitti kultamitalin Yhdysvaltain kevytpainopainopuolisena edustajana.

Paljon myöhemmin Leonard julkaisi omaelämäkerran, jossa hän paljasti, että häntä oli seksuaalisesti hyväksikäytetty lapsena. Vuonna 2011 omaelämäkerrassaan hän paljasti, että kaksi erilaista miestä oli käyttänyt häntä väärin. Yksi oli olympiavalmentaja, kun taas toinen oli hyväntekijä. Hän on sittemmin julistanut itsensä lasten julistamiseksi julistajaksi ja rohkaisee muita uhreja aktiivisesti ilmoittamaan väärinkäytöksistään.

Sokeri Ray Leonard päätti tulla ammattilaisyrittäjäksi olympialaisten jälkeen tukeakseen ensimmäistä lastaan. Sitten hän aloitti harjoittelun Angelo Dundeen kanssa, joka kerran koulutti Muhammad Alia. Vuonna 1977 Sugar Ray teki debyyttinsä Luis 'The Bull' Vegaa vastaan. Toinen merkittävä taistelu kävi vuonna 1978, jolloin Leonard taisteli Floyd Mayweatherin (Floyd Jr. isän) kanssa. Vuoteen 1979 mennessä hän oli voittanut NABF: n keskipaino-mestaruuden.

Myöhemmin vuonna 1979 Leonard voitti ensimmäisen maailmanmestaruutensa voitettuaan Wilfred Benitezin WBC: n keskipaino-mestaruudesta. Sugar Ray voitti miljoonan dollarin kukkaron. Vuonna 1980 Leonard pudotti Dave 'Boy' Greenin puolustamaan titteliään. Myöhemmin hän ansaitsi yli 9 miljoonaa dollaria taistelustaan ​​Roberto Durania vastaan, vaikka hän hävisi taistelun melko vakuuttavasti. Sugar Ray sai kuitenkin uusintakierroksen myöhemmin samana vuonna, josta hän ansaitsi 7 miljoonaa dollaria. Sugar Ray syrjäytti Duranin ja pilkkasivat häntä siihen pisteeseen, jossa Panaman nyrkkeilijä yksinkertaisesti lopetti hämmennyksestään.

Sugar Ray jatkoi tittelin puolustamista ja ansaitsi 11 miljoonaa dollaria Thomas Hearnsia vastaan ​​voitossaan. Vuonna 1982 Leonard kärsi irrotetusta verkkokalvosta ja siirtyi nopeasti eläkkeelle. Hän ilmoitti kuitenkin paluusta vuonna 1983 huolimatta äskettäin korjatusta silmästään. Useiden tappioiden jälkeen Leonard ilmoitti jäävänsä jälleen eläkkeelle. Sugar Raylla oli kuitenkin jälleen uusi paluu vuonna 1986, kun hän taisteli Marvin Hagleria vastaan ​​ja ansaitsi vähintään 11 ​​miljoonaa dollaria. Hän voitti tämän taistelun kiistanalaisella jaetulla päätöksellä.

Vielä yksi paluu tuli takaisin vuonna 1988, kun Leonard keräsi vähintään 10 miljoonan dollarin taatun voiton Donny Lalonden taistelusta. Hän voitti taistelun ja puolusti titteliään Thomas Hearnsia vastaan ​​ansaitsemalla taatusti 14 miljoonaa dollaria. Vuonna 1991 Leonard taisteli siinä, mistä hän vakuutti fanien olevan hänen viimeinen ottelunsa, hävisi Terry Norrisia vastaan. Uskomatonta, että Sugar Ray tuli jälleen eläkkeelle viisi vuotta myöhemmin, 40-vuotiaana, taistelemaan Hector Camachoa vastaan. Valitettavasti hänet pudotettiin ensimmäistä kertaa urallaan, ja Leonard päätti lopulta kutsua sitä lopettamaan sen jälkeen.

(Kuva: Mark Davis / Getty Images Sugar Ray Leonard -säätiölle)

Ihmissuhteet: Vuonna 1980 Sugar Ray Leonard meni naimisiin lapsuutensa kultaseni Juanita Wilkinsonin kanssa. Heillä oli ollut suhde monta vuotta aikaisemmin, ja heillä oli jo tässä vaiheessa kuusivuotias poika. Vuonna 1984 Wilkinson ja Leonard toivottivat toisen lapsen tervetulleeksi maailmaan. Vuonna 1990 pari erosi.

Oikeudenkäynnin seurauksena heidän suhteestaan ​​paljastettiin useita yksityiskohtia. Juanita väitti, että Ray oli käyttänyt alkoholia ja kokaiinia. Hän totesi myös, että Ray oli fyysisesti käyttänyt häntä päihtyneenä. Leonard myönsi, että nämä väitteet pitivät paikkansa, ja myöhemmin hän tunnusti aloittaneensa kokaiinin käytön, koska kaipasi jännitystä korkeimmalla tasolla kilpailemisesta. Hän kuitenkin korosti, että hänen päihteiden väärinkäyttöä koskevat kysymyksensä eivät olleet syy suhteen hajoamiseen.

Vuosi ennen avioeroa Sugar Ray tapasi naisen nimeltä Bernadette Robi. Vuonna 1993 Robi ja Leonard menivät naimisiin. Heidän hääseremonia oli varsin monimutkainen, ja Leonard sai koko ulkotilansa Tyynenmeren Palisadesissa muunnetuksi kukkapuutarhaksi, jossa kymmeniä tuhansia kukkia lennettiin Hollannista.

Kardashialaisten kanssa pysyminen: Sugar Ray Leonard on Khloe Kardashianin kummisetä. Tämän vuoksi hän on esiintynyt monta kertaa todellisuus-tv-sarjassa 'Keeping Up With The Kardashians'.

Kiinteistöt: Kesäkuussa 1993 Sugar Ray Leonard käytti 7 miljoonaa dollaria kotiin Tyynenmeren Palisadesin alueella Los Angelesissa. Se on sama kuin noin 14 miljoonaa dollaria tänään inflaation sopeutumisen jälkeen. Heinäkuussa 2019 hän listasi myytävän kodin huikealla hinnalla 52 miljoonaa dollaria. Omaisuus kattaa kaksi hehtaaria, ja päärakennus kattaa lähes 17 000 neliömetriä. Lisäksi majoitusliikkeessä on kaksikerroksinen majatalo, tenniskenttä, vihreät puutarhat ja uima-allas.

Sokeri Ray Leonard Net Worth

Sokeri Ray Leonard

Nettovarallisuus: 120 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 17. toukokuuta 1956 (64 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 10 tuumaa (1,78 m)
Ammatti: Ammatillinen nyrkkeilijä, näyttelijä
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu