Suge Knight nettovarallisuus

Paljonko Suge Knight on arvoinen?

Suge Knightin nettovarallisuus: 200 tuhatta dollaria

Suge Knightin nettovarallisuus: Suge Knight on yhdysvaltalainen levytiedustaja, musiikin tuottaja ja yrittäjä, jonka nettovarallisuus on 200 tuhatta dollaria.

Aikainen elämä: Suge Knight syntyi Marion Knight, Jr. 19. huhtikuuta 1965 Comptonissa Kaliforniassa. Hänen lapsuutensa lempinimi 'Sugar Bear' synnytti tulevan monikerin 'Suge'. Hän on Maxinen ja Marion Knight Sr. Sugein poika. Hän kävi Lynwood High Schoolissa, jossa hän oli jalkapallo- ja radiotähti ja valmistui vuonna 1983. Hän pelasi jalkapalloa El Camino Collegessa kaksi vuotta ja siirtyi vuonna 1985 Nevadan yliopistoon. Las Vegas, jossa hän pelasi jalkapalloa vielä kaksi vuotta.

Knightista tuli korvaava pelaaja vuoden 1987 Los Angeles Ramsin NFL-pelaajien lakon aikana. Hän pelasi kaksi peliä heidän kanssaan.

Varhainen ura: NFL: ssä olonsa jälkeen Knight alkoi työskennellä konsertin promoottorina ja henkivartijana erilaisille julkkiksille, kuten Bobby Brownille. Vuonna 1989 Knight perusti oman musiikkikustannusyhtiönsä ja löi sen isoksi, kun Vanilla Ice suostui allekirjoittamaan hänelle rojaltit hiteestään Ice Ice Baby. Siitä tuli kuitenkin kiistaa. Väitetysti Knight ja hänen henkivartijansa kohtaavat Vanilla Ice monta kertaa häiritsemään häntä allekirjoittamaan kappaleen oikeudet, jopa menemään hotellihuoneeseensa ja väitetysti ripustamalla hänet nilkkojensa ulkopuolelta parvekkeelta.

Seuraavaksi Knight perusti taiteilijoiden hallintayhtiön ja allekirjoitti hiphop-taiteilijat DJ Quikin ja The D.O.C. Hän tapasi monia gangsta-rap-ryhmän jäseniä N.W.A. tällä tavalla.

Death Row -tietueet: Suge on tunnetuin Death Row Records -yrityksen entisestä toimitusjohtajasta, joka oli tärkeä tekijä gangsteriräpin tuomisessa valtavirtaan 1990-luvulla. Suge ja Death Row olivat aikaisin allekirjoittaneet taiteilijoita, kuten Tohtori Dre , Tupac Shakur ja Snoop Dogg . Vuoden 1993 loppuun mennessä Dren sooloalbumi The Chronic pääsi Triple Platinum -asemaan Yhdysvalloissa. Se turvasi Dren suojelijan, Snoop Doggin, uran, joka julkaisi debyyttialbuminsa vuonna 1994. Doggystyle meni nelinkertaiseksi platinaksi vuonna Yhdysvalloissa samana vuonna.

Knightilla oli julkisia riitoja 2 Live Crew- ja Sean Combs -elokuvan ('Puff Daddy') kanssa. Hänen vihaansa Combsin kanssa eteni, kun Knight loukkasi häntä lähdepalkinnoissa elokuussa 1995. Myöhemmin samana vuonna Suge Knight tarjoutui asettamaan 1,4 miljoonan dollarin takuumaksun Tupac Shakurille, mutta vain jos räppäri suostui allekirjoittamaan Death Row'n kanssa. Hän suostui ja julkaisi vuonna 1996 tuplalevynsä 'All Eyez on Me' ja 'Don Killuminati: The 7 Day Theory'. Vuonna 1995 M.C. Hammer allekirjoitti Death Row'n, mutta lähti yrityksestä pian sen jälkeen.

Death Row Records alkoi hajota sen jälkeen, kun herra Knight vangittiin ehdonalaiseen loukkaukseen. Pian useat Death Rowin tunnetuimmista taiteilijoista alkoivat jättää etikettiä, etenkin tohtori Dre.

Kukonsa aikana Death Row myi yli 150 miljoonaa albumia ympäri maailmaa ja tuotti arviolta 750 miljoonaa dollaria nettotuloja.

Tupac Shakurin ja Biggie Smallsin murhat: Vaikka Suge Knightia ei koskaan laskutettu osallistumisesta, siitä on tehty useita teorioita, joihin sisältyy sekä Tupac Shakurin että The Notorious B.I.G. Tupac Shakur ammuttiin ajettavalla ammuskelulla 7. syyskuuta 1996. Suge Knight oli ollut autossa Tupacin kanssa. Kello 23.15 valkoinen Cadillac veti Knightin oikealle puolelle ja Shakur ammuttiin neljä kertaa. Luodin pirstaloituminen löi ritaria päähän. Knight pystyi ajamaan yhden mailin päässä paikasta, jossa poliisi vei heidät yli ja ensihoitajat hälyttivät. Heidät vietiin Etelä-Nevadan yliopiston lääketieteelliseen keskukseen, jossa Shakur kuoli kuusi päivää myöhemmin. Vaikka useita teorioita on kiertynyt siitä, kuka tappoi Tupacin, The LA Times kertoi, että Comptonin jengi ampui Tupac Shakurin.

Shakurin itärannikon kilpailija Biggie Smalls murhattiin samalla tavalla 9. maaliskuuta 1997. Entisten Death Row -taiteilijoiden, kuten Snoop Dogin, keskuudessa syntyi spekulaatio siitä, että Knight oli mukana molemmissa murhissa ja että Biggien kuolema oli kosto. Tunnetuin teoria on, että Crips-katujengi tappoi hänet, mutta hänen murhaa ei ole koskaan ratkaistu. Snoop Dogin julkaisema Tha Doggfather sisältää avointa kritiikkiä Knightille Shakurin murhasta. Vuonna 2006 Snoop hyökkäsi jälleen suullisesti Knightiin Biggie Smallsin murhan takia.

David Buchan / Getty Images

Taloudellisia ongelmia: Vuonna 2002 IRS ilmoitti, että Suge oli velkaa 6,5 ​​miljoonaa dollaria takuumaksuja. Vuonna 2006 Suge haastoi konkurssin. Tuolloin hän väitti omaisuutensa olevan nollasta 50 000 dollariin. Hän väitti myös olevansa yli 100 miljoonan dollarin velkaa, vaikka suuri osa tästä johtui yhdestä 107 miljoonan dollarin tuomiosta, joka myönnettiin hänen liikekumppaninsa entiselle vaimolle. Nämä velat pakottivat Death Row'n asettamaan konkurssin myöhemmin samana vuonna. Vuonna 2009 Death Rowin omaisuus myytiin huutokaupassa 18 miljoonalla dollarilla. Voittaja oli WIDEawake Entertainment Group -niminen yritys. WIDEawake myytiin lopulta kanadalaiselle New Solutions Financial Corp. -yritykselle. New Solutions Financial Corp haetti konkurssin vuonna 2012. Death Row'n omaisuuden omistaa Entertainment One -niminen yritys.

Lakiasiat: Kahden vuosikymmenen ajan Death Row -lehden jälkeen Suge on käynyt useita sisäänajoja lain kanssa. Hän päätyi neljän vuoden vankeuteen ehdonalaiseen rangaistukseen vuosina 1997-2001. Hänet lähetettiin vankilaan uudelleen vuonna 2003 ehdonalaiseen rangaistuksen rikkomisesta.

Sugella oli monia fyysisiä riitoja vuosien 2008 ja 2009 välillä. Hänet pidätettiin jälleen Las Vegasissa 8. helmikuuta 2012 marihuanan syytteiden vuoksi. Vuonna 2014 Knight ammuttiin Video Music Awards -tapahtumassa, jota isännöi Chris Brown yökerhossa West Hollywood Sunset Stripillä. Hänet ammuttiin kuusi kertaa, mutta hän pystyi kävelemään itse sairaalaan. Lokakuussa 2014 Knight ja Katt Williams pidätettiin ja syytettiin ryöstöistä, jotka liittyivät kameran varastamiseen paparazzi-valokuvaajalta. Elokuussa 2017 Knightia syytettiin Straight Outta Comptonin johtajan F.Gary Grayn hengen uhkaamisesta. Grayn kuva Suge Knightista oli ollut elokuvassa negatiivinen. Knight koki sokeutta ja veritulppia vuonna 2017, mikä esti häntä osallistumasta erilaisiin oikeudenkäynteihinsä.

Fatal Hit and Run -tapahtuma: Suge Knight joutui 29. tammikuuta 2015 osallisena kuolemaan johtaneessa osuma- ja ajo-onnettomuudessa Comptonissa. Tapahtuma saattoi liittyä taisteluun, joka käytiin elokuvissa. Todistajien väitettiin nähneen Sugen kuljettaneen kuorma-autoa uhrin yli ja ajavan sitten pois. Suge kuulemma pakeni tapahtumapaikalta ja hylkäsi autonsa parkkipaikalla. 20. syyskuuta 2018 Suge ei kiistänyt kilpailua vapaaehtoisesta taposta ja voisi nyt palvella jopa 28 vuotta valtion vankilassa. Vuodesta 2020 Knight on vankilassa San Diegossa RJ Donovanin vankilassa.

Henkilökohtainen elämä: Knight meni naimisiin amerikkalaisen R & B-laulajan Michel'len kanssa vuonna 1999, kun hän oli vankilassa. Hän oli aiemmin auttanut häntä puhdistumaan lähettämällä hänet kuntoutukseen. Hän haki avioeroa 6 vuotta myöhemmin ja huomasi, että heidän avioliitonsa oli todellakin pätemätön, koska hän oli edelleen teknisesti naimisissa entisen vaimonsa kanssa. Heillä on tytär Bailei (s. 2002). Vuonna 2018 Sugen sulhanen Toi Lin Kelly tuomittiin kolmen vuoden vankeuteen avustamalla Knightia vastaamaan Death Row Records -ilmoituksen tuottajiin ja olemaan yhteydessä niihin vuonna 2015. Tänä aikana tuomari oli aiemmin kieltänyt Knightia kaikesta yhteydenpidosta kukaan muu kuin hänen asianajajansa ennen murhaa.

Suge Knight nettovarallisuus

Suge Knight

Nettovarallisuus: 200 dollaria tuhatta
Syntymäaika: 19. huhtikuuta 1965 (55 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 6 jalkaa 2 tuumaa (1,88 m)
Ammatti: Järjestäjä, henkivartija
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu