Susan Boyle nettovarallisuus

Paljonko Susan Boyle Worth on?

Susan Boylen nettovarallisuus: 40 miljoonaa dollaria

Susan Boyle nettovarallisuus: Susan Boyle on skotlantilainen laulaja ja tv-tähti, jonka nettovarallisuus on 40 miljoonaa dollaria. Hän nousi kuuluisuuteen todellisuuskilpailun `` Britain's Got Talent '' kolmannen kauden kilpailijana ja on jatkanut menestyvän musiikkiuran nauttimista. Hänellä on ennätys vanhimmasta artistista, joka on saavuttanut ensimmäisen sijan debyyttialbumillaan, ja hänellä on myös ennätys siitä, että hänellä on eniten myyty debyyttialbumi naispuoliselta naiselta Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Suurin osa hänen nettovarallisuudestaan ​​tulee konserttituloista, rojalteista ja ennakoista.

Aikainen elämä: Susan Magdalane Boyle syntyi Blackburnissa Länsi-Lothianissa Skotlannissa 1. huhtikuuta 1961. Hänen isänsä Patrick oli toisen maailmansodan veteraani, joka työskenteli kaivosmiehenä, ja hänen äitinsä Bridget työskenteli lyhytkirjoittajana. Hänen isänsä työskenteli toisinaan myös laulajana paikassa, jota kutsutaan piispan Blaize-nimiseksi. Boyle oli nuorin yhdeksästä lapsesta, hänellä on neljä veljeä ja neljä sisarta. Lapsena häntä kiusattiin usein. Hänet todella kasvatettiin uskomalla, että vaikean syntymän takia häneltä oli imeytynyt happea lapsena, mikä johti oppimisvaikeuksiin. Myöhemmin aikuisena hän kuitenkin oppi, että hänet diagnosoitiin väärin ja että hänellä on todella Aspergerin oireyhtymä sekä 'keskimääräistä korkeampi' älykkyysosamäärä. Hän kamppaili koulun kanssa ja ansaitsi vain vähän tutkintoja. Hän otti kuitenkin laulutunteja lauluvalmentajalta Fred O'Neililtä ja osallistui Edinburghin näyttelijöihin.

Ura: Vuonna 1998 Boyle käytti henkilökohtaisia ​​säästöjään ammattimaisesti leikattuun demoon, jonka hän lähetti levy-yhtiöille, radion lahjakilpailuille sekä paikalliselle ja valtakunnalliselle TV: lle. Demossa hän lauloi kappaleet 'Cry Me a River', 'Killing me Softly' ja 'Don't Cry for Me Argentina'. Lopulta hänen 'Britain's Got Talent' -kokeilunsa jälkeen nämä kappaleet ladattiin Internetiin. Muita Boylen varhaisia ​​materiaaleja, jotka pääsevät Internetiin hänen ensimmäisen televisio-esiintymisensä jälkeen 'Britain's Got Talent' -elokuvassa, ovat hänen esityksensä 'Cry Me a River' CD-levyllä 'Music for a Millennium Celebration, Sounds of West Lothian'. hän osallistui vuonna 1999.

Kun Boyle on voittanut useita laulukilpailuja, hänen äitinsä kannusti häntä hakemaan kilpailijaksi televisioidussa lahjakkuussarjassa 'Britain's Got Talent'. Hän oli jo luopunut X Factor -näyttelyn koe-esiintymisestä, koska hän uskoi, että kilpailijoita valittiin ulkonäöltään, joten hänellä ei ollut mahdollisuutta. Hän melkein hylkäsi myös 'Britain's Got Talent' -kokeilunsa, mutta entinen lauluvalmentaja O'Neil vakuutti hänet pitämään kiinni siitä. Osa Boylen motivaatiosta koe-esiintymisessä liittyi myös kuolleen äitinsä muistiin kunnioittamaan häntä. Hänen koettelemuksensa 'Britain's Got Talent' oli tosiasiassa ensimmäinen kerta, kun Boyle lauloi julkisesti äitinsä kuoleman jälkeen.

Vuonna 2008 Boyle liittyi alustaviin koe-esiintymisiin Glasgow'ssa “Britain's Got Talent” -sarjan kolmannelle kaudelle kilpailijana numerona 43212. Hän pääsi aina esityksen televisiointiin, jossa hän esitti kappaleen ”I Dreamed a Dream” musikaali Les Miserables. Hänen ensimmäinen kierroskoe esitettiin 11. huhtikuuta 2009, ja sitä katsoi yli 10 miljoonaa katsojaa. Kokeilunsa ansiosta hänestä tuli yön tunne, kun hän häikäisi kaikkia lahjakkuuksillaan. Lopulta hän valmistui sarjasta ensimmäisenä sijana ja on sittemmin nauttinut menestyksekkäästä musiikillisesta urasta.

(Kuva: Stefan Menne / Getty Images)

Kauden jälkeen 'Britain's Got Talent' Boyle julkaisi nopeasti debyyttialbuminsa 'I Dreamed a Dream' Britannian Got Talent -tuomarin Simon Cowellin levy-yhtiön Sycon (nyt osa Sonyn) välityksellä. Ei ollut lainkaan yllättävää, että se saavutti ykkönen sekä Yhdysvaltojen että Ison-Britannian listoilla. Hänen ensimmäinen studioyrityksensä teki ennätyksen kotimaassaan ensimmäisen viikon myynnistä. Vuoden loppuun mennessä 'I Dreamed a Dream' osoittautui muutakin kuin välittömäksi menestykseksi, sillä siitä tuli vuoden 2009 toiseksi suurin myyjä Yhdysvalloissa ja se oli kärkisijoilla kaikkialla Euroopassa.

Vuonna 2010 Boyle kohteli fanejaan toisella albumilla, The Gift, joka julkaistiin saman vuoden marraskuussa ja debytoi ensimmäisellä viikolla Ison-Britannian albumilistoissa, ja sen ensimmäisellä viikolla myytiin 102 000 kappaletta. Uskomattomana laulajana Boyle nimitettiin vuoden 2011 Grammy Awards -palkinnon parhaaksi pop-laulualbumiksi, eikä kukaan muu kuin ikoninen taiteilija Lady Gaga. Hän on julkaissut vielä kuusi albumia: 'Someone to Watch Over Me' (2011), 'Standing Ovation: The Greatest Songs from the Stage' (2012), 'Home for Christmas' (2013), 'Hope' (2014) ), 'A Wonderful World' (2016) ja 'Ten' (2019). Hän on myös käynyt yhdellä konserttikiertueella, 'Susan Boyle konsertissa', joka kesti heinäkuusta 2013 marraskuuhun 2014. Se on Boylen ääni, joka on auttanut häntä keräämään yön yli runsaan omaisuuden, joka kasvaa vain lähinnä Boylen konserttien, rojaltien vuoksi. ja etenee.

Tietueet ja saavutukset: Boyle on vuosien varrella saanut useita palkintoja ja tunnustuksia uskomattoman kykynsä kunniaksi. Vuonna 2012 hän sai kunniatohtorin Edinburghin Queen Margaret -yliopistosta ja vuonna 2015 kunniatohtorin Skotlannin kuninkaallisesta konservatoriosta, Glasgow'sta. Lisäksi hänellä on useita maailmanennätyksiä, mukaan lukien Naisen myydyin albumi (Yhdistynyt kuningaskunta), Menestynein ensimmäisen viikon Yhdistyneen kuningaskunnan debyyttialbumimyynti ja Vanhin taiteilija, joka saavuttaa ensimmäisenä debyyttialbumin (Yhdysvallat ja Iso-Britannia), muiden joukossa.

Susan Boyle nettovarallisuus

Susan Boyle

Nettovarallisuus: 40 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 1. huhtikuuta 1961 (60 vuotta vanha)
Sukupuoli: Nainen
Korkeus: 5 jalkaa 4 tuumaa (1,63 m)
Ammatti: Laulaja, taiteilija, näyttelijä, muusikko, musiikkitaiteilija
Kansalaisuus: Yhdistynyt kuningaskunta
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu