Syfy saa alkunsa 'Banana Splits' kauhuelokuvalla

Vasemmalta Snorky, Bingo, Fleegle, Drooper The Banana Splits Movie. (Marcos Cruz/Warner Bros ...Vasemmalta Snorky, Bingo, Fleegle, Drooper The Banana Splits Movie. (Marcos Cruz/Warner Bros.Viihde/SYFY) Vasemmalta Maria Nash Zoena, Fleegle, Finlay Wojtak-Hissong Harleyna Banana Splits -elokuvassa. (Marcos Cruz/Warner Bros.Viihde/SYFY) Fleegle Banana Splits -elokuvassa. (Marcos Cruz/Warner Bros.Viihde/SYFY) Drooper Banana Splits -elokuvassa. (Marcos Cruz/Warner Bros.Viihde/SYFY) Supernatural - 'Moriah' - Kuvanumero: SN1420c_0426r.jpg '> Pienet hirviöt - Dave (Alexander Englanti), pesty muusikko, vapaaehtoisesti etsimään veljenpoikaansa ճ päiväkotiretkiä saatuaan loistoa reippaalle opettajalle, neiti Caroline (Lupita Nyong կ). Dave ճ aikomuksia vaikeuttaa maailmankuulun lasten viihdyttäjän ja Miss Caroline -kilpailun kilpailijan Teddy McGigglen (Josh Gad) läsnäolo. Yksi asia, josta kukaan heistä ei kuitenkaan halunnut, on äkillinen zombie -puhkeaminen, josta Dave ja neiti Caroline joutuvat suojelemaan lapsia. Neiti Caroline (Lupita Nyong կ), esitetty. (Kohteliaisuus Neon/Hulu) Ghost Adventures -tiimi - vasemmalta oikealle: Aaron Goodwin, Jay Wasley, Zak Bagans, Billy Tolley. (Travel Channelin ystävällisyys)

Syfyn yleisö voi olla epävakaa rakastajatar.

Tietysti katsojat tulevat joukkoina näkemään tornien, jotka ovat täynnä haita, mutta kun tämän franchising -sarjan tähti ja ohjaaja kokoontuvat yhteen elokuvalle zombien täyttämästä vuorovesi -aallosta, tuskin kuulet piippausta.

Oikeasti. Zombie Tidal Wave oli todellinen asia alle kaksi kuukautta sitten.Ehkä se oli virheellinen laskelma. Kuka sanoo, että Syfy ei olisi tuottanut lisää buzzia Werewolf Cold Frontin tai ehkä Vampire Monsoonin kanssa.

Joka tapauksessa, et voi syyttää Syfyn johtajia siitä, että he ovat tuoneet esiin huonoja ideoita, olivatpa ne mitättömiä tahansa, toivoen seuraavan Sharknadon lanseeraamista.

Banana Splits Movie (lauantaina kello 21.00)-joka esittää TV-ohjelman, joka oli ihanteellinen hyvin pienille lapsille ja lauantaiaamun herätys- ja leivontajoukolle ja tekee siitä kauhuelokuvan-ei ole tämä projekti.

Voi, se on kauheaa, melkein kaikilla tasoilla. Ei ole mitään syytä investoida tähän outoon ja epätoivoiseen uudelleenkäsittelyyn lyhytikäisestä sarjasta, joka koskee rock-bändiä, joka koostuu Fleeglen kitaristibagleesta, Bingo rumpali-apinasta, Drooper bassoleijona ja Snorky, norsunäppäimistö.

vuoristoratoja las vegas nevadassa

Ei ole liian monia hänen ikäisiä lapsiaan, jotka pitävät edelleen tästä ohjelmasta, Beth (Dani Kind) sanoo nuoren poikansa Harleyn ihastuksesta The Splitsiin.

Tämä johtuu siitä, että se on tyhmää, Beth, hänen painajaisensa aviomiehestä (Steve Lund) julistaa.

Itse asiassa tämä johtuu siitä, että The Banana Splits Adventure Hourista tehtiin vain 31 jaksoa, ne esitettiin vuosina 1968–69 ja he putosivat syndikoinnista vuonna 1982, Beth.

The Banana Splits Movie -elokuvamaailmassa puvut ovat kuitenkin edelleen jaksoissa, ja Beth vie Harleyn (Finlay Wojtak-Hissong) nauhoittamaan syntymäpäiväänsä samalla vetäen muun perheen mukanaan.

Lisäksi elokuva paljastaa, että Fleegle ja jengi ovat itse asiassa robotteja, jotka kun he saavat tietää, että esitys on peruutettu, menevät haywireiksi ja alkavat siepata yleisön lapsia ja murhata aikuisia.

Tämä on hyvin todellinen asia, että jollekin maksettiin jopa vaatimaton määrä rahaa.

Robotillisia luomuksia näyttelevät näyttelijät vain toisinaan muistavat liikkua kuin robotit.

Sitten on kohtaus, jossa Split polttaa yleisön jäsenen kasvot ja - ehkä vain näyttelijän tuntemista syistä - hän riisuu takkinsa satunnaisesti ennen kuin hän murenee lattialle tuskissaan.

Koko asia tuntuu monimutkaiselta Jimmy Fallonin luonnokselta, joka on piirretty 80 minuuttia liian pitkäksi.

Ehkä se olisi toiminut paremmin, jos luojat olisivat toimittaneet nämä lapsiystävälliset murharobotit tsunamin sisällä.

Halloween -herkkuja

Jos Banana Splits -elokuva ei kuulosta kauhutieltäsi, nämä Halloween-ystävälliset esitykset esitetään ennen kuun loppua:

- Ghost Adventures: Curse of the Harrisville Farmhouse (kello 21.10.31, Travel Channel): Las Vegan Zak Bagans ja muu Ghost Adventures Crew tutkivat Rhode Islandin kotia, joka oli The Conjuringin innoittamien ahdistusten näky.

- Yliluonnollinen (torstaina kello 20, CW): Se on lopun alku Samille (Jared Padalecki) ja Dean Winchesterille (Jensen Ackles), kun demoneja metsästävät veljet aloittavat sarjan 15. ja viimeisen kauden.

- Pienet hirviöt (perjantai, Hulu): Zombie-puhkeaminen keskeyttää päiväkotiretken tässä alkuperäisessä kauhu-komediassa, jonka pääosissa ovat Lupita Nyong'o ja Josh Gad.

- Pelkäätkö pimeää? (Perjantaina 19.00, Nickelodeon): Midnight Society on palannut, kun teinikeskeinen pelottelu palaa kolmiosaisena minisarjana.

- Puhdistus (21.00 tiistai, USA): Tämän elokuvaspinaatin toinen kausi tarjoaa katsojille mahdollisuuden katsoa maailmaa, jonka Amerikan uudet perustajat ovat luoneet vuosittain 364 päivän aikana, jolloin murha ei ole laillista.

- Haunted (perjantai, Netflix): Jäähdyttävät, oletettavasti tosielämän kohtaamiset esitetään uudelleen yhdessä haastattelujen kanssa ihmisten kanssa, jotka selvisivät heistä tämän yliluonnollisen sarjan toisella kaudella.

- Ghost Nation (klo 21.00 perjantai, Travel Channel): Ghost Hunters -alumiinit Jason Hawes, Steve Gonsalves ja Dave Tango auttavat alueellisia paranormaaleja tutkijoita.

- Kotikaupungin kauhu (22.00 perjantaina, Travel Channel): Tämä uusi sarja keskittyy pikkukaupungin myytteihin ja legendoihin, mukaan lukien kuolleet sisällissodan sotilaat Kentuckyssa ja The Pigman of Angola, New York.

kuinka paljon rahaa kyrie irving tienaa

- Määränpään pelko (22. lokakuuta 26. lokakuuta, Travel Channel): Paranormaalitutkija Dakota Laden, joka on työskennellyt Ghost Adventures Crew'n kanssa, iskee yksin tässä sarjassa, joka löytää hänet, hänen sisarensa ja parhaan ystävänsä, jotka matkustavat maastoautolla ja viettävät yön ahdistetuissa paikoissa.