T.I. Nettovarallisuus

Kuinka paljon T.I. Kannattaa?

T.I. Nettovarallisuus: 50 miljoonaa dollaria

T.I. nettovarallisuus: T.I. on amerikkalainen räppäri, näyttelijä, lauluntekijä, tuottaja, yrittäjä, levynjohtaja ja kirjailija, jonka nettovarallisuus on 50 miljoonaa dollaria. T.I. tunnetaan yhdestä räppäristä, joka on suosinut trap-musiikin hiphop-alalajia yksin Gucci Manen ja Jeezyn kanssa.

Aikainen elämä: T.I. syntyi Clifford Joseph Harris, nuorempi 25. syyskuuta 1980 Alabamassa. Hän on Clifford 'Buddy' Harris vanhemman ja Violeta Morganin poika. Isovanhempansa kasvattivat hänet Atlantan Center Hill -alueella. Hänen isänsä asui New Yorkissa. T.I. kertoi hänelle usein varttuessaan. Hän aloitti räppäämisen vasta kahdeksan vuoden ikäisenä. T.I. jäi pois aloittamaan musiikkiuran. T.I. oli huumekauppias lähtenyt lukiosta ja sen seurauksena pidätimme useita kertoja. Hänelle annettiin lempinimi Rubber Band Man, koska hän käytti ranteessa kuminauhoja merkkinä siitä, kuinka paljon rahaa hän teki. 'Rubber Band Man': sta tuli yksi rapperin ensimmäisistä singleistä.

Ura: Vuonna 1999 Harris allekirjoitti ensimmäisen merkittävän levy-yhtiösopimuksen Aristan tytäryhtiön LaFacen kanssa. Harris vapautettiin Aristasta ja allekirjoitettiin Atlanticin kanssa, missä hän loi oman levy-yhtiönsä, Grand Hustle Recordsin, vuonna 2003. Kirjoituksesta lähtien Harris on julkaissut kymmenen studioalbumia. Seitsemän hänen albumiaan on noussut Billboard 200 -listan viiden parhaan joukkoon. Hänen singleltään 'Live Your Life' tuli ykköshitti, joka korvasi toisen kappaleensa 'Whatever You Like' listan kärjessä, mikä teki hänestä yhden hyvin pienestä joukosta musiikkitaiteilijoita, joilla yksi omista kappaleistaan ​​koputti heidän toinen kappale ykköspaikasta ja vievät kaavion ensimmäisen ja toisen sijainnin samanaikaisesti.

Vuonna 2003 T.I. alkoi saada paljon huomiota esityksensä ansiosta räppäri Bone Crusherin 'Never Scared'-singlellä. Samana vuonna hän julkaisi ikonisen albuminsa 'Trap Muzik', joka sisältää hitti-singlet Rubber Band Man ja Let's Get Away. Seuraavana vuonna hän ja Lil 'Wayne esiintyivät Destiny's Child -hitti' Soldier '-elokuvassa. T.I. julkaisi myös Urban Legend -albuminsa sinä vuonna. Hänen vuoden 2008 albumi '' Paper Trail '' oli hänen menestyksekkäin tähän mennessä ja kolmas albumi, joka saavutti 1. sijan.

T.I. esiteltiin Pharrell Williamsin kanssa Robin Thicken ykköskappaleessa 'Blurred Lines'. Samana vuonna (2013) hänen 10 vuoden sopimus Atlantin kanssa päättyi ja hän allekirjoitti Columbia Recordsin kanssa. Hän julkaisi paperityöt vuonna 2014 ja Dime Trap vuonna 2018.

Harris esiintyi myös elokuvissa ATL, Takers, Get Hard, Identity Thief ja Ant-Man ja sen jatko-osissa. Harris on esiintynyt myös tv-sarjassa T.I.'s Road to Redemption, T.I. & Tiny: Perheen hälinä ja suuri hälinä.

T.I. kirjoitti myös kaksi romaania, 'Power & Beauty' ja 'Trouble & Triumph'.

Lakiasiat: T.I. ei ole myöskään vieras kiista. Harris on palvellut kaksi termiä läänin vankilassa, kahdesti koeajan rikkomuksista ja liittovaltion vankilasta, joka teki tarjouksen Yhdysvaltain liittovaltion aseista. 1. syyskuuta 2010 T.I. ja hänen vaimonsa Tiny pidätettiin huumemaksuista. Huumemaksujen pidättäminen johti T.I. tuomittiin 15. lokakuuta 2010 11 kuukaudeksi vankeuteen koeajan ehtojen rikkomisesta. Hänet löydettiin ekstaasin haltijasta, testattiin positiivisesti opiaattien suhteen ja hän oli ollut yhteydessä tuomittuun rikokseen, hänen P $ C -kohortinsa C-Rodiin. Lokakuun 25. päivänä T.I. pudotettiin. 1. marraskuuta T.I. ilmoitti takaisin Forrest City Federal Facilityiin suorittamaan 11 kuukauden rangaistuksensa.

Henkilökohtainen elämä: T.I. ja Tameka 'Tiny' Cottle alkoivat seurustella vuonna 2001 ja menivät naimisiin 30. heinäkuuta 2010 Miamissa. Pieni ja T.I. jakaa kaksi poikaa ja yhden tyttären yhdessä. T.I. hänellä on myös kaksi poikaa ja tytär, jolla on kaksi erilaista naista ja tytärpuoli Tinyn kautta.

Elokuussa 2015 IRS teki yli 4,5 miljoonan dollarin panttioikeuden T. I.: n omaisuuteen maksamattomista veroista vuosina 2012 ja 2013.

Hänen näyttämönimensä tuli alun perin lapsuuden lempinimeltään 'Tip' isänisänisänsä jälkeen.

Lokakuussa 2015 T.I. antoi kiistanalaisen lausunnon vuoden 2016 presidenttiehdokkaasta Hillary Clintonista: 'Ei olla seksistinen, mutta en voi äänestää vapaan maailman johtajan olevan nainen. Vain siksi, että jokainen muu olemassa oleva asema, mielestäni nainen voisi pärjätä hyvin. Mutta presidentti? Se on tavallaan, minä vain tiedän, että naiset tekevät kiireellisiä päätöksiä emotionaalisesti - he tekevät hyvin pysyviä, sementoituja päätöksiä - ja sitten myöhemmin on ikään kuin sitä ei tapahtunut tai he eivät tarkoittaneet sen tapahtuvan. Ja vihaan varmasti lähteä vain nukasta. [Muut johtajat] eivät pysty neuvottelemaan oikeanlaista ulkopolitiikkaa, josta maailma ei ole vielä valmis. Luulen, että saatat pystyä valitsemaan Loch Nessin hirviön ennen kuin voit saada [naisen]. ' Sosiaalisen median reaktion jälkeen T.I. anteeksi julkisesti Twitterissä.

Marraskuussa 2019 T.I. kohtasi valtavan vastarinnan, kun hän kertoi Ladies Like Us-podcastille, että hän seurasi 18-vuotiasta tyttärensä vuosittain saadakseen gynekologin tarkastamaan virtsarakon vahvistaakseen neitsyytensä.

Heinäkuussa 2020 T.I: n tytär Deyjah Harris selitti, että koko virtsa-alueen tapahtuma traumasi häntä ja hän on pitänyt siksi etäisyyttä isäänsä. 27. heinäkuuta hän twiittasi:Katso, kuinka puhut lapsillesi. en välitä kuinka vanhoja he ovat, he ansaitsevat edelleen saman kunnioituksen kuin mitä odotat vastineeksi.rakastan silti sinua .. mutta etäältä. ei siksi, että en välitä sinusta, vaan etenkin oman hyvinvointini ja sisäisen rauhani vuoksi. '

Kiinteistöt: T.I. ja Tiny Harris omistavat 10460 neliöjalan viiden makuuhuoneen seitsemän kylpyhuoneen kodin Jonesborossa Georgiassa.

T.I. Nettovarallisuus

T.I.

Nettovarallisuus: 50 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 25. syyskuuta 1980 (40 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 8 tuumaa (1,75 m)
Ammatti: Näyttelijä, kirjailija, räppäri, levytuottaja, yrittäjä, televisiotuottaja, sijoittaja
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu