Tamar Braxtonin nettovarallisuus

Paljonko Tamar Braxton on arvoinen?

Tamar Braxtonin nettovarallisuus: 3 miljoonaa dollaria

Tamar Braxtonin nettovarallisuus : Tamar Braxton on amerikkalainen laulaja, näyttelijä ja todellisuuden televisiotähti, jonka nettovarallisuus on 3 miljoonaa dollaria. Hän on supertähti laulaja Toni Braxtonin nuorempi sisar. Tamar Braxton aloitti uransa sisariensa kanssa muodostetun R & B-laulajaryhmän The Braxtons perustajajäsenenä. Braxtons julkaisi debyyttialbuminsa So Many Ways vuonna 1996.

Aikainen elämä: Tamar Estine Braxton syntyi Severnissä Marylandissa 17. maaliskuuta 1977. Hän on nuorin Michael ja Evelyn Braxtonin kuusi lasta. Hän on musiikillisesta perheestä ja lopulta Braxtonin lapset lauloivat kirkon kuorossa kirkolle, jossa heidän isänsä oli pastori. Toni, Traci, Towanda, Trina ja Tamar Braxton allekirjoittivat ensimmäisen levysopimuksen Arista Recordsin kanssa vuonna 1989. Vuonna 1990 he julkaisivat ensimmäisen singlensä Good Life. Singlen julkaisuhetkellä jäsenten ikäerot aiheuttivat ongelman markkinoinnissa. Nuorin Tamar on 10 vuotta nuorempi kuin vanhin Toni. Arista Records pudotti The Braxtons etiketiltä.

Vuonna 1991 tuottaja kuuli Toni Braxton , laulamassa huoltoasemalla, ja hän esitteli sisaret supertuottajille ja tähtitekijöille L.A.Reidid ja 'Babyface' Edmonds . Kaksi tuottajaa oli perustamassa omaa levy-yhtiöään, LaFace Recordsia. Vaikka ryhmää ei ollut allekirjoitettu, Toni oli, ja hänen sisarensa palkattiin varalaulajiksi. Tamar ja muut sisaret julkaisivat yhden albumin vuonna 1996. Sitten Tamar aloitti soolouran ja julkaisi ensimmäisen sooloalbuminsa syksyllä 2000. Levy ei onnistunut, ja hänen levynsä, Dreamworks, pudotti hänet. Hän jatkoi laulamista siskonsa albumeilla ja esiintymistä livenä. Vuonna 2010 hän allekirjoitti Universal Recordsin ja alkoi esiintyä myös televisio-ohjelmassa Tiny and Toya.

Tamar esiintyi perheensä kanssa todellisuusnäytöksessä, Braxton Family Values, huhtikuussa 2011. Tamar ja hänen toinen aviomiehensä saivat oman spinoff-todellisuuden nimeltä Tamar & Vincent WE TV: ssä vuonna 2012.

Braxton lanseerasi valmiit vaatetus- ja kenkäsarjan, Tamar Collectionin, marraskuussa 2014.

Braxton kilpaili Dancing With the Stars -elokuvassa vuonna 2015 ja oli pariksi ammattitanssija Valentin Chmerkovskiyn kanssa. Braxtonin täytyi vetäytyä kilpailusta terveysongelmien takia. Braxton ja Chmerkovskiy sijoittuivat viidenneksi.

Hänen toinen studioalbumi 'Love and War' julkaistiin vuonna 2013. Braxton julkaisi albumin 'Winter Loversland' vuonna 2013 ja hänen albuminsa 'Calling All Lovers' julkaistiin vuonna 2015. Hän löysi menestystä myös vuoden 2017 albumillaan 'Bluebird of Happiness'. ' Braxtonin suosituimpiin sinkkuihin kuuluvat Rakkaus ja sota, The One, All The Way Home ja paljon muuta.

Getty

Tamar esiintyi kilpailijana Celebrity Big Brother -kauden toisella kaudella tammikuussa 2019. Hän teki Big Brother -historian, kun hänestä tuli toinen yksimielinen voittaja äänellä 9-0 ja hän oli myös ensimmäinen afrikkalaisamerikkalainen koskaan koskaan. voita Big Brother -kausi Yhdysvalloissa.

Tamar esiintyi myös VH1: n uuden kosteuttajan saamiseksi, uuden kauneussarjan, jossa hän ja julkkishiusmuotoilija Johnny Wright auttavat jokapäiväisiä ihmisiä, joille stylistit ovat tehneet vääryyttä, antamalla niille toisen mahdollisuuden korjata asia.

Tamar Braxtonin uusi todellisuussarja Tamar Braxton: Hanki elämää! odotettiin ensi-iltansa WeTV: llä heinäkuun lopulla. Se on siirretty 10. syyskuuta 2020. Braxton pyysi WeTV: tä päästämään hänet irti sopimuksestaan, kun poikaystävä löysi hänet elottomaksi.

Henkilökohtainen elämä: Braxton meni naimisiin ensimmäisen aviomiehensä, musiikkituottaja Darrell Allambyn kanssa vuonna 2001. He tapasivat vuonna 2000 ja työskentelivät hänen debyyttialbuminsa parissa. He erosivat vuonna 2003.

Samana vuonna Tamar aloitti tapaamisen ennätysjohtajan Vincent Herbertin kanssa. Pari tapasi vanhemman sisarensa Toni Braxtonin. Tamar ja Vincent menivät naimisiin marraskuun lopulla 2008. Heidän poikansa Logan Vincent Herbert syntyi vuonna 2013. Tamar ja Vincent erosivat heinäkuussa 2019.

Eräässä Real-jaksossa Braxton paljasti, että hän kärsi ihon kunnosta vitiligosta.

10. marraskuuta 2015 Braxton huomasi, että hänen keuhkoissaan oli useita keuhkoembolioita. Sairaus pakotti hänet vetäytymään Tanssii tähtien kanssa.

Tämän kirjoituksen jälkeen Braxton tapaa talousneuvonantaja David Adefeson. Pari turvakoti kotona yhdessä Braxtonin pojan Loganin kanssa entisen aviomiehensä Vincent Herbertin kanssa.

Adefeso huomasi 16. heinäkuuta 2020, että Tamar oli kuollut ja 'eloton' Los Angelesin keskustan asunnossa, jossa hän asuu. Hän otti Instagramin kirjoittaakseen, että hänen vaatimukset Tamar Braxton: Get Ya Life! -Esitykselle olivat ”liiallisia ja epäoikeudenmukaisia” pitkässä virassa. Tamar sairaalaan tapahtuman jälkeen.

Tamar Braxton nettovarallisuus kiinteistöiltä : Tamar ja Vincent käyttivät huhtikuussa 2013 10,5 miljoonaa dollaria ostamaan suuren kartanon Calabasasissa Kaliforniassa. 15 016 neliömetrin kartanossa on seitsemän makuuhuonetta, yhdeksän kylpyhuonetta ja kaksi puoli kylpyhuonetta, ja se sijaitsee aidatulla alueella nimeltä Mountain View Estates. He yrittivät myydä talon vuonna 2017 15,995 miljoonalla dollarilla. Hinta alennettiin 15 miljoonaan dollariin, sitten 13,95 miljoonaan dollariin ja lopulta 9,25 miljoonaan dollariin. Se merkitsi 1,25 miljoonan dollarin tappiota Braxtonille, joka vältteli kapeasti kiinteistön sulkemista keskenään jatkuvien taloudellisten ja suhdeongelmien keskellä. Kiinteistön asuntolainan laiminlyönnistä oli ilmoitettu useita julkisia ilmoituksia. Yhdessä vaiheessa he olivat vähintään 250 000 dollaria jäljessä asuntolainasta. Heidän mukaansa oli myös useita autoja ja muuta omaisuutta.

Tamar ja hänen poikaystävänsä vuokraavat kahden makuuhuoneen luksushuoneiston Beverly Hillsissä, joka maksaa 15 000 dollaria kuukaudessa. Rakennuksessa on sisä- ja ulkouima-allas, viisi kuntosalia, spa, ravintola ja baari, jotka tarjoavat ilmaisia ​​juomia.

Tamar Braxtonin nettovarallisuus

Tamar Braxton

Nettovarallisuus: 3 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 17. maaliskuuta 1977 (44 vuotta vanha)
Sukupuoli: Nainen
Korkeus: 5 jalkaa 2 tuumaa (1,58 m)
Ammatti: Näyttelijä, laulaja-lauluntekijä, tanssija, juontaja, televisio-juontaja
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu