Taraji P.Henson Nettovarallisuus

Paljonko Taraji P.Henson on arvoinen?

Taraji P.Hensonin nettovarallisuus: 25 miljoonaa dollaria

Taraji P.Hensonin nettovarallisuus ja palkka: Taraji P.Henson on amerikkalainen näyttelijä ja laulaja, jonka nettovarallisuus on 25 miljoonaa dollaria. Henson on viihdeteollisuuden erittäin tunnettu hahmo, joka on esiintynyt useissa TV-sarjoissa ja elokuvissa. Hän on myös menestyvä kirjailija, koska hänen omaelämäkerransa, Tien ympäri, tyttö, tullut erittäin suosittu.

Aikainen elämä: Taraji Penda Henson syntyi 11. syyskuuta 1970 Washington DC: ssä. Hänet kasvatettiin kahden sisaruksen rinnalla ja hänellä oli erityisen syvä suhde isoäitinsä kanssa. Taraji tarkoittaa swahilin kielellä toivoa, kun taas Penda tarkoittaa rakkautta. Henson valmistui lukiosta vuonna 1988, ja sitten hän osallistui Pohjois-Carolinan maatalous- ja teknilliseen valtionyliopistoon opiskelemaan sähkötekniikkaa. Pian hänen mielensä muuttui kuitenkin ja hän siirtyi Howardin yliopistoon harjoittelemaan näyttelijäkoulutusta. Hän maksoi lukukausimaksunsa useilla työpaikoilla, mukaan lukien työskentely Pentagonissa ja risteilyaluksella.

Ura: Valmistuttuaan Howardin yliopistosta Henson koki varhaisen menestyksen näyttelijänä, jolla oli uraauurtava rooli elokuvassa Poikavauva Tyrese Gibsonin rinnalla. Tämä vuoden 2001 rooli toi Hensonin kartalle, ja hän seurasi vuonna 2005 rooliaan Hälinä ja virtaus. Hän soitti päähenkilön rakkauden kiinnostusta, ja elokuva voitti useita palkintoja.

Vuonna 2008 Henson nimitettiin Oscar-palkinnoksi parhaaksi naispuoliseksi naisnäyttelijäksi esiintymisen jälkeen Benjamin Buttonin utelias tapaus . Tuona vuonna hän esiintyi myös Tyler Perry's Saalistava perhe ennen roolin ottamista 2009-luvulla Voin tehdä kaiken itse . Hän esiintyi myös vuoden 2010 uusintaversiossa Karate Kid , joka oli kaupallinen menestys huonoista arvosteluista huolimatta.

Kevork Djansezian / Getty Images

Seuraavaksi Hensonilla oli keskeinen rooli Otettu minulta: Tiffany Rubin -tarina , ansaitsi Emmy-palkinnon esityksestään. Vuonna 2012 hän liittyi näyttelijöihin Toimi kuin nainen, ajattele kuin mies ja sen jatko vuonna 2014. Piilotetut luvut on ehkä yksi Hensonin tunnetuimmista elokuvista, ja vuoden 2016 elokuva oli ehdolla useille palkinnoille. Vuoden 2018 aikana Taraji P.Henson esiintyi elokuvissa, kuten Ylpeä Mary ja Acrimony ennen kuin otat ääninäyttelijän roolin Disneyn Ralph rikkoo Internetiä . Vuonna 2019 hän näytteli Mitä miehet haluavat , Mel Gibson -elokuvan uudelleenkäynnistys Mitä naiset haluavat .

Vuosien varrella Henson on esiintynyt monissa tv-sarjoissa. Hän on ottanut vierailevia rooleja esimerkiksi CSI: Rikospaikkatutkinta ja Talo . Henson varasi myös toistuvia rooleja esimerkiksi Divisioona ja Boston Legal . Ehkä hänen tunnetuin toistuva roolinsa oli kriitikoiden ylistämässä näyttelyssä Imperiumi . Tämä vuoden 2015 sarja auttoi Taraji P.Hensonia saavuttamaan entistä korkeamman maineen, ja hän sai laajaa tunnustusta näyttelijöihin liittyvistä kyvyistään. Kiitos hänen työstään Imperiumi , Henson voitti Golden Globe -palkinnon parhaasta naispääosasta vuonna 2016.

Henkilökohtainen elämä: Hensonilla on yksi poika, Marcell, joka syntyi vuonna 1994. Hänen isänsä oli Hensonin lukion kultaseni, mutta hänet murhattiin vuonna 2003. Vuonna 2014 poliisit pidättivät hänen poikansa. He löysivät autostaan ​​marihuanan ja Ritalinin ilman reseptiä . Henson valitti aluksi poikansa rodullisesta profiloinnista ja palasi lausuntoihinsa ja pyysi anteeksi poliisia.

Taraji P.Henson ilmoitti vuonna 2017 siirtyneensä vegaaniseen ruokavalioon pyrkien välttämään mahasyövän. Hän oli aiemmin poseerannut alastomana PETA: lle vuonna 2011 ja myöhemmin vuonna 2013 (ei-alaston).

Kiinteistöt: Toukokuussa 2015 Taraji maksoi 1,5 miljoonaa dollaria asunnosta Chicagossa. Hän myi tämän yksikön vuonna 2018 noin samaan hintaan kuin hän maksoi. Hän omistaa toisen yksikön samassa rakennuksessa, joka maksoi 1,9 miljoonaa dollaria vuonna 2017.

Taraji omistaa kaksi kiinteistöä Los Angelesissa. Ensimmäinen Glendalessa ostettiin vuonna 2002 hintaan 431 000 dollaria. Vuonna 2016 hän maksoi 6,45 miljoonaa dollaria yksityisestä kartanosta Hollywoodin yläpuolella olevilla kukkuloilla.

Taraji P.Henson Nettovarallisuus

Taraji P.Henson

Nettovarallisuus: 25 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 11. syyskuuta 1970 (50 vuotta vanha)
Sukupuoli: Nainen
Korkeus: 5 jalkaa 4 tuumaa (1,65 m)
Ammatti: Laulaja, näyttelijä
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu