Tarek Moussan nettovarallisuus

Paljonko Tarek el Moussa on arvoinen?

Tarek el Moussan nettovarallisuus: 10 miljoonaa dollaria

Tarek el Moussa Nettovarallisuus ja palkka: Tarek el Moussa on yhdysvaltalainen kiinteistönvälittäjä ja todellisuuden televisioyhtiö, jonka nettovarallisuus on 10 miljoonaa dollaria. Tarek on Orange County, Kaliforniassa toimiva kiinteistönvälittäjä ja talonpeija. Hänet tunnetaan parhaiten HGTV-näyttelystään Flip tai Flop entisen vaimonsa kanssa Christina Moussa (tunnetaan nyt nimellä Christina Anstead).

Varhainen elämä ja HGTV: tä edeltävä ura: Tarek el Moussa syntyi 21. elokuuta 1981 ja kasvoi Long Beachillä Kaliforniassa. Hän on arabien / eurooppalaisten syntyperä. Hän on puoliksi Lähi-itä. Hänen isänsä kasvoi katolisena Lähi-idässä Libanonissa ja sitten Egyptissä. Hänen äitinsä on Belgiasta ja isäni muutti Eurooppaan, kun hän oli myöhässä teini-ikäisenä. Tarek syntyi Yhdysvalloissa. Hänellä on sisar nimeltä Dominique. Tarekilla on loistava suhde perheeseensä, mukaan lukien äitinsä, isä ja isäpuoli, jotka kaikki asuvat lähellä ja ojentavat kättään lastensa kanssa ajoittain.

Tarek on Orange County, Kaliforniassa toimiva kiinteistönvälittäjä ja talonpeija. Hänet tunnetaan menestyksestään ostaessaan koteja huutokaupasta, kunnostamalla ja myymällä niitä voittoa varten. Hän ansaitsi kiinteistölupansa 21-vuotiaana ja alkoi heti kääntää taloja. Hän tapasi tulevan vaimonsa Christina Haackin kääntämisen kautta. He tekivät nopeasti yhteistyötä Christinan kanssa keskittyen suunnitteluun ja Tarekiin kunnostustöiden hallinnassa. Liiketoiminta kukoisti, kunnes talous romahti vuonna 2008. Kaatumisen seurauksena Tarek ja Christina menivät tunnetusti asumisesta suuressa ylellisessä talossa, joka maksoi 6000 dollaria kuukaudessa, pieneen huoneistoon, joka maksoi 700 dollaria kuukaudessa.

Tarek ja Christina juoksivat El Moussa -konserniin Orangen piirikunnassa Kaliforniassa. Alueella on yksi maan suurimmista markkinoiden sulkemisasteista asuntoteollisuuden kaatumisen aikana. Tarek, Christina ja heidän kumppaninsa Pete De Best ostivat ensimmäisen investointitalonsa Santa Anassa 115 000 dollarilla. Myydessään kiinteistön 34 000 dollarin voitolla trio jakoi rahat ja jatkoi talojen kääntämistä laajentaen kiinteistösijoitustoimintaansa Arizonaan ja Nevadaan.

Tarek ja Christina menivät naimisiin vuonna 2009 ja saivat lopulta kaksi lasta, tytön nimeltä Taylor Reese ja pojan nimeltä Brayden James.

HGTV ja nouse kuuluisuuteen : Kun maailmantalous elpyi, niin Tarek ja Christinan kiinteistöliiketoiminta paranivat. Vuonna 2011 Tarek pyysi mielijohteesta ystävää kuvaamaan hänet ja Christina kääntämässä taloa alusta loppuun tavoitteenaan muokata se koe-nauhaksi. Nauha, yhdessä Christinan Instagram-sivun kanssa, kiinnitti Pie Town Productionsin ja HGTV: n tuottajien huomion. Christina ja Tarek allekirjoittivat sopimuksen HGTV: n kanssa vuonna 2012, ja heidän Flip or Flop -esityksensä ensi-iltansa huhtikuussa 2013. Näyttely seuraa pariskuntaa usein kireässä prosessissa, joka koskee kiinteistöjen tarjoamista, kunnostamista ja palauttamista niin, että se on kilpailukykyinen markkinoilla ja myydä se sitten uudelleen. Tarek hoitaa remontin, kun taas Christina hoitaa suunnittelun ja pitää ne aikataulussa. Vuosina 2013--2017 Christina ja Tarek kuvasivat 92 jaksoa seitsemän vuoden aikana. Pari tuli erittäin suosittu.

Vuonna 2020 HGTV ilmoitti Tarekin uudesta ohjelmasta, Flipping 101 Tarek El Moussan kanssa. Näyttelyssä Tarek ohjaa kiinteistöalan aloittelijoita auttamaan heitä oppimaan onnistuneen käännöksen salaisuudet.

Syöpädiagnoosi: Vuonna 2013 rekisteröity sairaanhoitaja ja näyttelyn fani Ryan Reade kirjoitti ohjelman tuotantoyhtiölle. Hän ehdotti, että lääkäri tutki Tarekin kaulassa näkyvän kyhmyn, jonka hän oli nähnyt katsellessaan Flipiä tai Floppiä. Se osoittautui syöväksi. Tarekille diagnosoitiin kivessyöpä ja kilpirauhassyöpä. Sairaanhoitaja todennäköisesti pelasti Tarekin hengen antamalla hänelle mahdollisuuden hakea hoitoa ennen kuin siitä tuli suuri ongelma. Kun Reade oli ottanut yhteyttä tuottajiin, The El Moussas kiitti Readea videossa, joka näkyy HGTV.com-sivustossa.

Paljonko Tarek el Moussa tekee HGTV: stä ? Näyttelyn alkukausina Christina ja Tarek ansaitsivat suhteellisen niukan 10000 dollaria per jakso. Se tuotti noin 130 000 dollaria kaudelle. Kolmantena kautena heidän palkkansa jaksoa kohti nostettiin yhteensä 40 000 dollariin, noin 600 000 dollariin vuodessa.

Getty

Avioero Christinasta : Tarek ja Christina erosivat valitettavasti toukokuussa 2016. Heidän jakautumisensa tapahtui pian sellaisen tapauksen jälkeen, jossa poliisi kutsuttiin kotiinsa sen jälkeen, kun Tarek pakeni kodista riidan jälkeen ja oli ilmoitetusti itsemurha. Tarek väitti, ettei hän ollut koskaan itsemurha, ja meni vain aseella vaellukselle suojautuakseen villieläimiltä. Tammikuussa 2017 he antoivat avioeron. Avioeron, heidän esityksensä tulevaisuus ja heidän yhteisomistuksessa oleva kiinteistövälitystoimisto The El Moussa Group olivat epävarmoja. Heidän avioeronsa saatiin päätökseen tammikuussa 2018. He onnistuivat kuvaamaan Flipin tai Flopin kahdeksannen kauden avioeron jälkeen ja näyttävät olevan melko sovinnollinen avioeron ja vanhempien kanssa. Heidän avioeronsa jälkeen The El Moussa Group purettiin ja sitä johdetaan nyt nimellä Tarek and Associates.

Christina meni naimisiin englantilaisen televisio-juontaja Ant Ansteadin kanssa joulukuussa 2018. Heillä on poika nimeltä Hudson Anstead, syntynyt 6. syyskuuta 2019. Noin avioliiton aikaan he ostivat 4,1 miljoonan dollarin talon Kalifornian Newport Beachiltä vain kahden korttelin päässä.

Suhde Sunsetin Heather Rae Youngin myyntiin: Tarek ja Heather Rae Young, Los Angelesin Oppenheim-konsernin kiinteistönvälittäjä, joka on esillä Netflix-sarjassa Selling Sunset, ovat seuranneet heinäkuusta 2019 lähtien. Heather on ehdottomasti kaikkein hajamielisimpiä kiinteistönvälittäjistä Selling Sunsetissa, mutta ehkä siksi, että kiinteistöt eivät ole hänen tärkein keikkansa, se on hänen sivuseinänsä. Heather on malli virastolle EMG. Hänellä on yli 600000 seuraajaa Instagramissa. Hän oli kuukauden Playboy-leikkikaveri helmikuussa 2010. Tarekin tavoin Heather on kotoisin Etelä-Kaliforniasta. Hän aloitti uransa ammattimallina 18-vuotiaana. Kiinteistönvälittäjänä hän on erikoistunut korkean profiilin ja varakkaisiin asiakkaisiin, mukaan lukien julkkikset, muusikot ja urheilijat. Heather on intohimoisesti eläinten oikeuksista. Hän on omistautunut kuntoon ja syömään terveellisesti. Hän rakastaa juosta rannalla kolmen koiransa Sebastianin, Baxterin ja Brandyn kanssa. Selling Sunsetin toisen kauden aikana Heather ei voi lopettaa puhumista Tarekista, heidän suhteestaan, kuinka paljon hän rakastaa häntä ja lapsiaan ja kuinka hän pitää tyttärensä Tayloria yhtenä parhaimmista ystävistään.

Kiinteistöt: Huhtikuun lopulla 2020 Tarek paljasti siirtyvänsä ostamastaan ​​kodista sen jälkeen, kun hän oli eronnut entisestä vaimostaan ​​uuden paikan hyväksi Newport Beachillä Heatherin kanssa - kuitenkin, he lopulta peruivat tuon tarjouksen takia puutteita kodin kanssa. Tarekin entinen koti oli jo myyty, joten he löysivät toisen vaihtoehdon: tyylikäs, moderni rantatalo vain korttelin päässä merestä, jonka he aikovat vuokrata vähintään vuodeksi. Heather ylläpitää huoneistoa myös Länsi-Hollywoodissa, lähempänä toimistoa Sunset Stripillä.

Tarek Moussan nettovarallisuus

Tarek el moussa

Nettovarallisuus: 10 miljoonaa dollaria
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu