Taylor Lautnerin nettovarallisuus

Paljonko Taylor Lautner arvoinen on?

Taylor Lautnerin nettovarallisuus: 40 miljoonaa dollaria

Taylor Lautnerin nettovarallisuus ja palkka: Taylor Lautner on amerikkalainen näyttelijä, ääninäyttelijä, malli ja taistelulajien taiteilija, jonka nettovarallisuus on 40 miljoonaa dollaria. Vaikka Lautner aloitti uransa lapsinäyttelijänä, hän kypsyi myöhemmin aikuisrooleiksi ja sai laajan tunnustuksen roolistaan ​​Jacobina Iltahämärä elokuvan franchising. Taylor Lautner on herättänyt merkittävää medialähdettä, ja hänet on usein nimetty kauneimpien ihmisten luetteloissa useissa julkaisuissa. Lisäksi hän oli kerran Hollywoodin eniten palkattu teini-ikäinen näyttelijä.

Aikainen elämä: Taylor Daniel Lautner syntyi 11. helmikuuta 1992 Grand Rapidsissa, Michiganissa. Katolisessa kotitaloudessa nuoremman sisaren rinnalla kasvanut Lautner alkoi toimia hyvin varhaisesta iästä lähtien. Tämän seurauksena häntä kiusattiin usein koulussa. Vaikka tämä oli turhauttavaa nuorelle näyttelijälle, hän vannoi, ettei koskaan anna muiden mielipiteiden tulla hänen intohimonsa ja uransa tielle.

Näyttelyn lisäksi Lautner kiinnostui karatesta jo nuoresta iästä lähtien. Hän loisti urheilussa, ansaitsi mustan vyön ja voitti useita mestaruuskilpailuja. Lopulta hänen perheensä muutti Kaliforniaan, jotta hän voisi osallistua koe-esityksiin ja työntää näyttelijän uraa entisestään. Käydessään lukiossa Lautner osallistui tanssiryhmiin ja erilaisiin urheiluharrastuksiin jatkaen näyttelijän uraansa. Tätä jatkettiin, kunnes hän tajusi, että hän ei pystynyt käsittelemään kaikkea kerralla, ja siitä lähtien hänestä tuli lasersuuntautunut näyttelemiseen.

Ura: Taylor Lautner aloitti näyttelijäuransa lapsinäyttelijänä jo 90-luvun lopulla. Keskeinen hetki tuli vuonna 2001, kun hän varasi roolin tv-elokuvalle Shadow Fury . Seuraavina vuosina Lautner vakiinnutti itsensä lahjakkaana ääninäyttelijänä mm Danny Phantom, Mitä uutta, Scooby-Doo ?, ja Duck Dodgers . Hän työskenteli myös ääninäyttelijänä mainoksissa.

Yksi Lautnerin varhaisimmista breakout-rooleista oli Sharkboyn ja Lavagirlin seikkailut kolmiulotteisena . Hän soitti pääosaa ja sai kiitosta kriitikoilta huolimatta kielteisestä reaktiosta koko elokuvalle. Hänen seuraava roolinsa tuli Halvempi tusinalla 2 , joka sai myös negatiivisia arvosteluja. Sitten Lautner siirtyi televisiorooleihin esiintymisillä kuten Love Inc. ja Oma pahin viholliseni .

Vaikka nämä roolit todellakin perustivat nuoren Taylor Lautnerin lahjakkaaksi ja luotettavaksi näyttelijäksi, vasta vuonna 2007 hän esiintyi näyttämöllä. Tietysti tämä johtui hänen valamisestaan Iltahämärä hahmona Jacob Black. Elokuva oli lipputulot juggernaut, joka keräsi yli 392 miljoonaa dollaria maailmanlaajuisesti.

Vaikka alun perin ilmoitettiin, että Jacobin rooli muotoillaan uudelleen, koska hahmo fyysisesti muuttuu tulevissa jatko-osissa, Lautner onnistui säilyttämään paikkansa näyttelijöissä työskennellessään laajasti monien kuukausien ajan. Tämän seurauksena Lautnerilla oli paljon keskeisempi rooli Hämärä jatkoa ja siitä tuli tärkeä sukupuolisymboli hänen ruumiinrakenteensa ansiosta. Hän herätti myös huomattavaa tiedotusvälineiden huomiota uudesta ulkonäöltään, vaikka monet pitivät tätä kiistanalaisena, koska hän oli tuolloin alaikäinen. Iltahämärä elokuvien tuottamat kumulatiiviset tulot olivat 3,3 miljardia dollaria.

Kun olet esiintynyt Iltahämärä Lautner jatkoi näyttelijänuraansa pääroolissa elokuvassa Sieppaus . Elokuva oli kuitenkin floppi sekä kaupallisesti että kriittisesti. Vuonna 2013 hän esiintyi myös Adam Sandlerin rinnalla Kasvaneet Ups 2 - elokuva, jota pidetään yleisesti yhtenä pahimmista koskaan tehdyistä elokuvista. Vuonna 2014 hän liittyi TV-sarjan näyttelijöihin Käki . Vuonna 2016 hän varasi toistuvan roolin tv-sarjassa Huutaa kuningattaria .

Hämäräpalkka / tulos : Taylor ansaitsi vain miljoonan dollarin ensimmäisestä erästä Iltahämärä . Hän ansaitsi 4 miljoonaa dollaria toisesta ja 7,5 miljoonaa dollaria kolmannesta. Hän sai myös 2,5 prosentin leikkauksen kolmannen elokuvan voitoista, mikä nosti kokonaistulot jopa 15 miljoonaan dollariin. Hän ansaitsi 12,5 miljoonaa dollaria kappaleesta Breaking Dawn -osan 1 ja 2 osista. Yhteensä Taylor ansaitsi 45 miljoonaa dollaria Iltahämärä toimilupa.

Hämärän ulkopuolella hän ansaitsi 7,5 miljoonaa dollaria sieppauksesta.

(Kuva: Jason Merritt / Getty Images)

Henkilökohtainen elämä: On yleisesti raportoitu, että Taylor Lautner asuu edelleen vanhempiensa ja sisarensa kanssa Los Angelesissa. Hän on edelleen intohimoinen karatesta ja harjoittelee säännöllisesti. Lisäksi Taylor Lautner on ilmoittanut elävänsä huumeita ja alkoholittomia elämäntapoja.

Ihmissuhteet: Vuonna 2013 Taylor Lautner alkoi seurustella näyttelijä Marie Avgeropoulosin kanssa, kun pari tapasi elokuvan Merkkiaineet . He erosivat kuitenkin vuonna 2015. Vuonna 2018 hän aloitti tapaamisen Taylor Domen sairaanhoitajan kanssa.

Kiinteistöt: Vuonna 2012 Lautner osti vaikuttavan kiinteistön Los Angelesin San Fernandon laaksosta vain 1,86 miljoonalla dollarilla. Näyttääkö tämä summa vähän matalalta 10000 neliömetrin kartanolle LA: n yksinomaisen naapuruston sydämessä? No, Lautner pystyi saavuttamaan sen ennätyksellisen alhaisella hinnalla, koska sen edellinen omistaja joutui vakaviin taloudellisiin vaikeuksiin.

Vuosien 2008–2009 finanssikriisin aikana NFL-pelaaja Marcellus Wiley kamppaili pitääkseen kiinteistön hallussa, ja lainanantajat lopulta ottivat sen takaisin. Marcellus Wiley oli aiemmin ostanut kartanon vuonna 2005 2,2 miljoonalla dollarilla. Takaisinostoprosessista vastaava rahoituslaitos halusi myydä kiinteistön nopeasti ja saada takaisin tappionsa, ja siksi Lautner pystyi saamaan niin paljon.

Kun Lautner päätyi myymään kodin vuonna 2020, sen seuraava omistaja ei ollut niin onnekas. Lautner veloitti NFL-pelaaja Todd Gurleylta 4,2 miljoonaa dollaria kartanosta massiivisesta voittomarginaalista suhteellisen lyhyessä ajassa. Silti Gurley nauttii varmasti majoituspaikan koilammikoista, uima-altaasta ja 7 auton pysäköintihallista.

Julkisten tietojen mukaan Taylor omistaa edelleen 10 hehtaarin etäisen kiinteistön Kalifornian kaupungissa Castaic, jonka hän osti vuonna 2011 2 miljoonalla dollarilla.

Lokakuussa 2020 Taylor maksoi 3,8 miljoonaa dollaria ainutlaatuisesta kartanosta LA-lähiössä Agoura Hillsissä.

Autot: Vuonna 2011, TMZ kertoi, että David Lautner oli ostanut vuoden 2012 SLS AMG: n. Mercedes-auto maksoi Lautnerille huomattavan summan, 200 000 dollaria, ja siinä on lokalevyn ovet ja moottori, joka pystyy saavuttamaan nollasta kuudenkymmeneen neljässä sekunnissa, maksiminopeus 200 mailia tunnissa. Lisäksi Lautner omistaa BMW 5 -sarjan, jossa on tummennetut ikkunat yksityisyyden lisäämiseksi.

Taylor Lautnerin nettovarallisuus

Taylor Lautner

Nettovarallisuus: 40 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 11. helmikuuta 1992 (29 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 8 tuumaa (1,74 m)
Ammatti: Näyttelijä, malli, taistelulajien taiteilija, ääninäyttelijä
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020

Taylor Lautnerin tulos

Napsauta laajentaaksesi
  • Twilight Saga: Breaking Dawn - 2. osa 12 500 000 dollaria 7,5% bruttomäärästä
  • Twilight Saga: Breaking Dawn - 1. osa 12.500.000 dollaria 7,5% bruttomäärästä
  • Sieppaus 7500000 dollaria
  • Twilight-saaga: Eclipse 7500000 dollaria 2,5% voitoista
  • Twilight-saaga: Uusi kuu 4 000 000 dollaria
  • Hämärä 1 000 000 dollaria
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu