Taylor Swift Nettovarallisuus

Kuinka paljon Taylor Swift on arvoinen?

Taylor Swiftin nettovarallisuus: 400 miljoonaa dollaria

Taylor Swiftin palkka

150 miljoonaa dollaria vuodessa

Taylor Swift Nettovarallisuus : Taylor Swift on amerikkalainen laulaja ja lauluntekijä, jonka nettovarallisuus on 400 miljoonaa dollaria. Tuleva musiikkimoguli Scott Borchetta löysi hänet 15-vuotiaana esiintyessään Nashvillen kahvilassa. Borchetta allekirjoitti Taylorin ensimmäisenä taiteilijana äskettäin perustetun Big Machine Recordsin alla. Nykyään hän on yksi suosituimmista ja menestyneimmistä viihdyttäjistä planeetalla. Joissakin kiertuevuosina hän on ansainnut helposti 150 miljoonan dollarin pohjoispuolella.

Aikainen elämä: Taylor Alison Swift syntyi 13. joulukuuta 1989 West Readingissä Pennsylvaniassa. Hän on nimetty muusikko James Taylorin mukaan. Hän vietti alkuvuotensa vanhempiensa Scottin ja Andrean ja veljensä Austinin kanssa asuen joulukuusi-maatilalla. Hän osallistui Montessorin esikoulu- ja päiväkotikouluun ja muutti Wyndcroft-kouluun ensimmäiselle luokalle. Kun Taylor oli yhdeksän, hän kiinnostui musiikkiteatterista. Hän ilmoittautui myös laulu- ja näyttelytunneille New Yorkiin. Hän aloitti kantrimusiikin, koska hän oli Shania Twainin fani. Hän esiintyi paikallisissa tapahtumissa ja festivaaleilla tweeninä ja teini-ikäisinä. Lopulta hän vakuuttui siitä, että hänen oli mentävä Nashvilleen, ja hän ja hänen äitinsä menivät ja lähettivät Taylorin varhaisen demon Dolly Partonista ja The Chicksistä. Levy-yhtiöt eivät uskoneet hänen olevan riittävän omaperäinen ja Taylor lähti Nashvillestä ilman levysopimusta.

12-vuotiaana hän oppi maksamaan kitaralle ja kirjoitti Lucky You. Kun Swift oli 14-vuotias, hänen perheensä muutti Nashvilleen antamaan hänelle paremmat mahdollisuudet murtautua musiikkiin. Swift aloitti työskentelyn musiikkipäällikkönä Dan Dymtrow'n kanssa vuonna 2003. Hän oli avainasemassa saadessaan Swiftille mallikeikan Abercrombie & Fitchin Rising Stars -kampanjalle ja sai yhden hänen alkuperäisistä kappaleistaan ​​Maybellinen kokoelma-CD: lle. Suoritettuaan alkuperäiset kappaleet RCA Records -esittelyssä, Swift allekirjoitettiin artistien kehittämissopimukseen.

Ura: Vuosi allekirjoitettuaan Big Machine Recordsin, Swift julkaisi ensimmäisen singlensä 'Tim McGraw', joka edelsi hänen ensimmäistä itsenäistä studioalbuminsa julkaisua. Taylor Swift saavutti viidennen sijan Yhdysvaltain Billboard 200: lla, mutta sai ykköspaikan Yhdysvaltain Country Music -listalla. Albumi tuotti kaksi suosituinta singleä 'Our Song' ja 'Should Should Said No'. Tähän mennessä RIAA on sertifioinut hänen ensimmäisen albuminsa platinaksi yli neljä kertaa. Swiftin toinen levy, Fearless, saavutti ykkönen Yhdysvaltain Billboard-, U.S. Country-, Uusi-Seelanti- ja Kanadan musiikkikartoissa. Se on sertifioitu platinaksi neljässä maassa, kuusi kertaa pelkästään Yhdysvalloissa, ja se on myös tuottanut kaksi singleä 'Love Story' ja 'You Belong with Me'. Hän on esiintynyt mm John Mayer , Justin Bieber ja Faith Hill . Swiftin monien kiitosten joukossa on 23 American Music Awards, kymmenen Grammy Awards ja 23 Billboard Music Awards. Tämän kirjoituksen jälkeen hän on myynyt yli 50 miljoonaa albumia maailmanlaajuisesti ja 150 miljoonaa singleä. Vuosien 2009 ja 2018 välillä Taylor aloitti viisi maailmankierrosta, jotka ansaitsivat yhteensä 943 miljoonaa dollaria.

Swift on esiintynyt useita televisio- ja elokuvanäyttelyitä sekä itsenäisesti Saturday Night Live- että Dateline NBC -elokuvissa sekä kuvitteellisissa rooleissa ohjelmissa ja elokuvissa, kuten Ystävänpäivä, CSI: Rikospaikkatutkinta ja Hannah Montana : Elokuva.' Lisäksi Swift on esiintynyt monissa suosituissa julkaisuissa, kuten Seventeen, Teen Vogue ja Rolling Stone.

Elokuussa 2020 Swift pudotti viimeisimmän albuminsa 'Folklore', joka debytoi listan kärjessä.

Henkilökohtainen elämä: Taylor Swiftin henkilökohtainen elämä on aina ollut kiehtova aihe medialle ja hänen faneilleen. Hän on ollut suhteessa näyttelijä Joe Alwynin kanssa toukokuusta 2017 lähtien, mutta ennen sitä hän treffasi kuuluisien miesten kuka kuka.

Taylor treffasi DJ Calvin Harrisia vuonna 2015. Samana vuonna hän treffasi näyttelijä Tom Hiddlestonia.

Marraskuussa 2012 hän aloitti tapaamisen Harry Stylesin kanssa. Vuosina 2012--2013 Taylor ja Harry menivät Britannian Neitsytsaarille yhdessä ja tehtiin pian palattuaan, väitetysti siksi, että he olivat molemmat kiireisiä eivätkä koskaan yhdessä paikassa pitkään.

Vuoden 2010 lopulla Swift aloitti kolmen kuukauden suhteen näyttelijä Jake Gyllenhaalin kanssa.

Hän treffasi myös John Mayeria lyhyesti, mutta tarpeeksi kauan kirjoittaakseen hänestä laulun 'Dear John'.

Ystävänpäivä-elokuvan kuvaamisen aikana Swift tapasi Taylor Lautnerin, ja melkein pian duo oli täysin erottamaton. Tämä suhde ei myöskään ollut pitkäikäinen, mutta inspiroi myös kappaletta - 'Back to December'.

Vuonna 2008 Swift treffasi Joe Jonasia kolmen kuukauden ajan.

Elokuussa 2020, kun hänen Folklore-yllätysalbuminsa putosi, Swift huomattiin vaeltavan Utahissa poikaystävänsä Joe Alwynin kanssa.

Merkinnät ja tulot : Taylor ansaitsi kesäkuusta 2016 kesäkuuhun 2017 noin 50 miljoonaa dollaria. On ollut useita vuosia, joissa Swift on tehnyt yli 150 miljoonan dollarin alennuksen albumien myynnistä, kiertueista, tuotteista ja suosituksista. Esimerkiksi suurelta osin menestyksekkäästi vuoden 1989 maailmankiertueen ansiosta Taylor ansaitsi 170 miljoonaa dollaria kesäkuun 2015 ja kesäkuun 2016 välisenä aikana. Kesäkuun 2018 ja kesäkuun 2019 välisenä aikana Taylor ansaitsi imperiumilta 185 miljoonaa dollaria suurelta osin maineikkaan stadionkiertueensa ansiosta, joka tuotti 266 dollaria. miljoonaa. Kesäkuun 2019 ja kesäkuun 2020 välisenä aikana hän ansaitsi 64 miljoonaa dollaria.

Uransa aikana Taylor on tehnyt yhteistyötä satojen yritysten kanssa merkintöjen ja kumppanuuksien suhteen. Joitakin hänen kumppanuusyrityksistään ovat AT&T, CoverGirl, Verizon Wireless, Diet Coke, Keds, AirAsia, Qantas, Sony Electronics ja Target.

ANGELA WEISS / AFP Getty Imagesin kautta

Republic Records Deal ja lähtö Big Machine -palvelusta : Taylor tuotti kuusi albumia Big Machine Recordsille vuosina 2006--2017. Kun hänen sopimuksensa Big Machine -yrityksen kanssa uudistettiin vuonna 2018, saimme tietää, että hänen suhteensa yritykseen ja sen perustajaan Scott Borchetta oli tullut melko kireäksi. Taylorin ensisijainen tavoite neuvotteluissa oli saada hallintaansa kuusi ensimmäistä albumiaan. Borchetta tarjosi hänelle tarjouksen, jossa hän saisi hallinnan vanhoista albumeistaan ​​yksi kerrallaan julkaisemalla uusia albumeja monien vuosien ajan. Taylor, joka tiesi, että Borchetta halusi myydä yritystään, selittää myöhemmin, että hän ei halunnut myydä uudelle yritykselle. Hän päätti lopulta poiketa Big Machineista ja takaluettelostaan ​​ja allekirjoitti uuden pitkäaikaisen sopimuksen Republic Records, jälki Universal Musicista. Uusi sopimus sisälsi kaksi huomionarvoista ehtoa: 1) Hän omistaa kaikki master-äänityksensä tästä eteenpäin. 2) Hän saa suuremman voiton musiikkimyynnistään. Lisäksi jos Universal myy koskaan miljardin dollarin osuutensa Spotifysta, Taylor saa suuren leikkauksen.

Kiinteistöt : Taylor Swiftin kiinteistösalkku on varsin vaikuttava. Kun hän oli vain 20-vuotias, hän osti huoneisto Nashvillen keskustasta, jonka arvo on tänään 3 miljoonaa dollaria. Vuonna 2011 hän käytti 2,5 miljoonaa dollaria suurelle kiinteistölle Nashvillen lähiöissä. Vuonna 2013 hän käytti 6,65 miljoonaa dollaria 12 000 neliömetrin rantakodissa Rhode Islandilla. Taylor omistaa 50 miljoonan dollarin arvosta huoneistoja New Yorkissa. Hänen Manhattanin jalanjälkensä alkoi vuonna 2014, kun hän osti kattohuoneiston Tribecasta, jonka hän muutti lopulta 10 makuuhuoneen duplexiksi, jonka nykyinen arvo on todennäköisesti yksin 20 miljoonaa dollaria pohjoiseen. Vuonna 2017 hän osti 100 vuotta vanhan nelikerroksisen kattohuoneiston duplexin vierestä 12,5 miljoonalla dollarilla. Helmikuussa 2018 hän käytti 10 miljoonaa dollaria toiseen taloon alkuperäisessä rakennuksessaan. Los Angelesissa hän asuu 30 miljoonan dollarin kartanossa, jonka hän hankki syyskuussa 2015.

Taylor Swift Nettovarallisuus

Taylor Swift

Nettovarallisuus: 400 miljoonaa dollaria
Palkka: 150 miljoonaa dollaria vuodessa
Syntymäaika: 13. joulukuuta 1989 (31 vuotta vanha)
Sukupuoli: Nainen
Korkeus: 5 jalkaa 10 tuumaa (1,78 m)
Ammatti: Laulaja-lauluntekijä, muusikko, näyttelijä, kitaristi
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu