Ted Cruz Nettovarallisuus

Paljonko Ted Cruz on arvoinen?

Ted Cruzin nettovarallisuus: 4 miljoonaa dollaria

Ted Cruzin palkka

174 tuhatta dollaria

Ted Cruzin nettovarallisuus ja palkka: Ted Cruz on Yhdysvaltain nuorempi senaattori Texasin osavaltiossa, jonka nettovarallisuus on 4 miljoonaa dollaria. Vaikuttava hahmo Yhdysvaltain politiikassa, Ted Cruz oli vuoden 2016 republikaanien presidentinehdokkaan kakkonen. Vaikka Ted Cruz aloitti lakiuralla, hän vietti pian politiikkaa. Lisäksi Ted Cruz toimi professorina Texasin yliopiston lakikoulussa. Senaattorina hän ansaitsee vuosipalkkaa 174 000 dollaria.

Vuoden 2018 senaatikilpailussaan Beto O'Rourke vastaan ​​Ted ja hänen vaimonsa arvioivat nettovarallisuutensa olevan 2-5 miljoonaa dollaria. Heidän varallisuutensa koostuu osakkeista, sijoitusrahastoista ja hänen entisen lakitoimistonsa eläkesuunnitelmasta. He arvioivat velkojensa olevan vähintään miljoona dollaria. Investointipankin Goldman Sachsin toimitusjohtajana Tedin vaimo Heidi - jonka palkkaa ei tiedetä eikä paljastettu - on todennäköisesti perheen perhe.

Aikainen elämä: Rafael Edward Cruz syntyi 22. joulukuuta 1970 Calgaryssa, Alberta, Kanada. Ted syntyi Kanadassa, koska hänen amerikkalaissyntyinen äitinsä ja Kuubassa syntynyt isä olivat tuolloin öljynporausyritystä Calgaryssa. Vaikka Cruzin vanhemmilla oli edestakaiset suhteet hänen syntymänsä jälkeen, he lopulta erosivat vuonna 1997. Cruzilla on kaksi puolisarta sisarensa isänsä ensimmäisestä avioliitosta.

Ted Cruz oli jo lukiosta lähtien kiinnostunut talousteoriasta ja republikaanisista ihanteista. Poistuttuaan lukiosta hän osallistui Princetoniin ja valmistui cum laudesta vuonna 1992 julkisen politiikan kandidaatin tutkinnolla. Yliopistovuosiensa aikana Ted Cruzista tuli taitava keskustelija, joka voitti Yhdysvaltain vuoden kansallisen puhujan tittelin vuonna 1992. Princetonin jälkeen Ted Cruz muutti Harvardiin. Vuonna 1995 hän valmistui jälleen cum laudesta - tällä kertaa Juris Doctorin luona.

Oikeudellinen ura: Vuosina 1995-1996 Ted Cruz toimi lakimiehenä Yhdysvaltain hovioikeudessa. Tämän jälkeen hänestä tuli asianajaja tunnetulle asianajotoimistolle, joka työskenteli kansallisen kivääriliiton, Bill Clintonin syytteeseenpanon ja muiden korkean profiilin tapausten parissa. Poistuessaan solicitor-asemasta vuonna 2008 Cruz palasi yksityiseen käytäntöön. Hän jatkoi asianajajana vuoteen 2013 asti, jolloin hänestä tuli Yhdysvaltain senaattori Texasista.

Politiikka: Vuonna 1999 Ted Cruz sai ensimmäisen makunsa politiikasta, kun hän liittyi George W. Bushin hallintoon sisäpoliittisena neuvonantajana kampanjansa aikana. Kun Bush voitti vaalit, Cruzista tuli Yhdysvaltain oikeusministeriön apulaisasianajaja. Vuosina 2003-2008 Ted Cruz oli Texasin asianajaja. Solicitor-päällikkönä Ted Cruz esitti Yhdysvaltojen korkeimmalle oikeudelle useita argumentteja, jotka koskivat aiheita aina toisen tarkistuksen ja homojen oikeuksien välillä.

Menestyneen kampanjan jälkeen Ted Cruz voitti Yhdysvaltain senaatin vaalit 2012 Texasissa. Voittoa kuvattiin 'järkyttyneeksi', koska vastustaja käytti paljon enemmän kampanjaansa. Aikana Yhdysvaltain senaattorina Ted Cruz sponsoroi 105 omaa laskuaan. Hän oli myös yksi poliitikoista, jotka auttoivat käynnistämään vuoden 2013 hallituksen sulkemisen, vaikka hän on sittemmin väittänyt toisin. Yhdysvaltain senaattorina Cruzilla oli vain vähän liittolaisia. Hän oli kriittinen sekä demokraattien että republikaanien suhteen, ja hän ilmaisi erityisen vastenmielisyyttä presidentti Obamaan.

Johtuen suorasta läsnäolosta senaatissa, oletettiin yleisesti, että Cruz osallistuu tasavallan presidentin ehdokkaaksi vuonna 2016. Äänestykset ehdotti myös, että hänellä olisi vahva tuki, jos hän päättäisi tehdä niin. Vuoteen 2016 mennessä hän oli virallisesti ilmoittanut ehdokkaansa presidentiksi. Esivaalien aikana hän voitti 7,8 miljoonaa ääntä, 12 osavaltiota ja 559 edustajaa. Hän teki myös uuden ennätyksen kerätessään 92 miljoonaa dollaria. Lopulta hänestä tuli ehdokas, jolla oli suurimmat mahdollisuudet voittaa Trump, vaikka sen ei ollut tarkoitus olla.

Vaikka Cruz kritisoi alun perin Trumpia kampanjan keskeyttämisen jälkeen, hän hautasi myöhemmin kirveen ja alkoi puhua suotuisammin Yhdysvaltain presidentistä. Vuoden 2016 presidentinvaalikampanjan aikana Cruz vihastui Trumpille, kun hänen kilpailijansa teki henkilökohtaisia ​​hyökkäyksiä Cruzin vaimolle ja isälle. Vuonna 2018 Ted Cruz puolusti tiukasti vaaleissa Texasin senaattoripaikkaa.

(Kuva: Michael Reynolds - Pool / Getty Images)

Ihmissuhteet: Ted ja Heidi Cruz ovat olleet naimisissa vuodesta 2001. Heillä on kaksi tytärtä.

Palkka: Yhdysvaltain nuorempana senaattorina Ted Cruz ansaitsee 174 000 dollarin palkan vuodessa. Kuten käy ilmi, tämä tarkoittaa, että Ted Cruz ei itse asiassa ole hänen perheensä ensisijainen toimeentulo. Cruzin vaimo Heidi Cruz on toimitusjohtaja Goldman Sachsissa. Vaikka hänen tulojaan ei ole koskaan paljastettu julkisesti (karkeiden arvioiden mukaan se on 300 000 dollaria vuodessa), on turvallista sanoa, että hän ansaitsee paljon enemmän kuin Cruz sijoituspankkiirina.

Osakkeet: Vuoden 2018 raportin mukaan melkein kaikki Tedin ja Heidi Cruzin varat ovat osakkeissa ja joukkovelkakirjoissa. Usean näistä arviolta miljoonien dollarien arvosta, mukaan lukien BlackRock-rahaston osakkeet. Pelkästään vuonna 2017 Ted Cruz ansaitsi yli 33 000 dollaria osingoista ja koroista. Ted Cruz hankkii rahaa myös sijoitusrahastoista ja asianajotoimiston eläkesuunnitelmasta.

Velat: Ted ja Heidi Cruz väitetysti `` kaatoivat säästöjään '' poliitikon onnistuneeseen senaattoritarjoukseen vuonna 2012. Kampanjan rahoittamiseksi Ted Cruz otti itselleen 1,2 miljoonan dollarin lainan. Paljon tietoa Ted Cruzin taloudellisesta tilanteesta paljasti hänen epäonnistuneen vuoden 2016 presidenttitarjouskilpailun aikana. Kampanjan aikana uudet asiakirjat paljastivat, että hän oli 100 000 - 250 000 dollaria velkaa Goldman Sachsille. Tarkka tarkkailija arveli, että tämä johtui aikaisemmasta lainasta, jonka Cruz oli ottanut rahoittamaan senaatin vuoden 2012 kampanjaansa. Lisäksi asiakirjoista kävi ilmi, että Tedin ja Heidi Cruzin suurin vastuu oli 1–5 miljoonan dollarin asuntolaina.

Kiinteistöt: Ted ja Heidi Cruz omistavat omaisuuden Houstonissa. Heidän kodinsa arvo on kenenkään arvaus, vaikka Houstonin talon keskimääräinen hinta on noin 300 000 dollaria. Heidi Cruz valitti kerran, ettei hänellä ja hänen aviomiehellään ollut varaa toiseen kotiin, vaikka se oli heidän pitkäaikainen tavoite. Hän valitti myös joutuvansa työskentelemään 70 tuntia viikkoja Goldman Sachsissa tukeakseen perhettään ja aviomiehensä.

Ted Cruz Nettovarallisuus

Ted Cruz

Nettovarallisuus: 4 miljoonaa dollaria
Palkka: 174 tuhatta dollaria
Syntymäaika: 22. joulukuuta 1970 (50 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Ammatti: Asianajaja, lakimies, poliitikko
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu